Не ми върви с мъжете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми върви с мъжете...
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3249 пъти
Не ми върви с мъжете, ама никак… Не съм имала една нормална връзка, по дяволите и не знам къде е проблемът. На 22 години съм, студентка, работя, имам малко, но добри приятели. Какво мислят хората за мен – симпатична, умна, забавна, на моменти странна и леко откачена. Дотук добре… Но… Нямам сериозна връзка и това започва да ми тежи, защото всички около мен са обвързани и някак си се чувствам излишна на моменти, пък и е друго, когато има на кого да разчиташ, да споделяш, да кажеш „лека нощ” вечер, да обичаш и да знаеш, че си обичан.
Най-дългата ми връзка е била 3 месеца и то не със съвсем подходящ човек… Не съм щастлива, сякаш нещо ми има… Мъжете ме възприемат или като добрата приятелка, или като играчка за еднократна употреба. Средно положение няма… Нито се обличам като к****, нито се държа фриволно, за да получавам постоянно някакви покани за неангажиращ секс, към които никакъв интерес не проявявам. Ще кажете „ти си си виновна, на такива мъже обръщаш внимание”. Ами не е така. Напротив, давах шанс на какви ли не вече и резултатът е един и същ – „просто приятели” или „секс приятели”. Не, не ме устройва това! Искам сериозна връзка, много ли искам? Къде бъркам? Да, своенравна съм на моменти, държа на мнението си, не си падам по отворените връзки, обичам да се справям сама, труден характер според всеобщото мнение… Според приятелите ми, това са основните причини, аз не знам затова питам вас… Такива качества наистина ли са способни да изплашат един мъж?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: a3d3ce758b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всяка вечер докато заспиваш си представяй иделания мъж и как всичко в отношенията ви е префектно. Според закона за привличането, ще си намериш такъв мъж. Аз така привлякох жена си.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 69cce227d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еее, ако пък е прекалено труден тоя характер, как да стане? Вслушвай се какво наблюдават в теб приятелите ти. Отстрани нещата изглеждат различно и се виждат по-добре. Ще дойде и твоята сляпа неделя, много си млада още.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6c5c985820
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Абе момиче толкова е просто-всички връзки малко или много започват като връзки за секс и впоследствие след 2-3 месеца могат да се развият в нещо по-сериозно.Еми,пускай се в несериозните връзки може от тях да излезе нещо :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cb6659a59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък търся момиче като теб, но не откривам. Всички, с които общувам не стават даже да си хвърлиш сопола. Как ми се иска да срещна порядъчно момиче, ама не. Дерзай, това мога да те посъветвам. И не губи надежда.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9b6bb24156
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката:
№2 Радвам се, че си открил жена си, чрез така наречения „закон на привличането”, не съм сигурна, че при мен това работи. Само аз си знам колко съм мислила, плакала чакала този „идеалния” да се появи, уви няма го. Не знам и дали ще се появи…
№4 Труден характер съм може би, но съм склонна на компромиси. Никога обаче няма да се променя изцяло, заради някой мъж. Ако ще е с мен, ще трябва да приеме някои мои недостатъци, както и аз негови, разбира се. Нали в това е смисъла на връзките – да обичаш човека, какъвто е без да искаш да го променяш?
№5 Хмм, перспективата да се ч****, с който ми падне, надявайки се впоследствие нещо да излезе от това, не ми е по вкуса.
№7 Благодаря, дано да го откриеш и ти твоето момиче.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e48bb70770
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И съм аз като теб едно към едно.
Мъжете, които срещам все ме питат дали имам гадже. Като отговоря с ''не'' едни такива усмивки им се образуват на лицата все едно гледам дете пред щанд за бонбони, но после чакат аз да ги преследвам, да, ама- не. Може би идеята да ги преследва хубава жена им вдига самочувствието, но тази смяна на ролите не ми допада, аз съм старомодна харесвам филмите от 50-те и не ми харесва идеята да се НАТИСКАМ отчаяно на мъжете- това не съм аз просто, това е.

V.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fe40f73826
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не знам какво трябва да се направи.
Но мога да ти кажа, че не си единствената. Аз съм момче на 25 години, и все още не съм имал сериозна връзка. А тук съм попадал и на други подобни статии с подобни проблеми.
Иначе когато чета другите и както аз мисля за себе си - всичко ни е наред. Но просто не се получава, не срещаме подходящият човек - прокълнати ли сме - едва ли. Може би просто живеем в твърде сложно общество. Но аз не се отказвам - още утре мога да срещна моето момиче (е малко е трудно, от работа време не остава). Но пък няма все да е така.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8526e52cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Напротив, давах шанс на какви ли не вече и резултатът е един и същ – „просто приятели” или „секс приятели”

- Аз лично някъде към това изречение загубих интерес към теб... Освен връзка за 2-3 месеца друго не мисля, че мога да имам с такова момиче... Ама пък на повечето мъже в днешно време това не им пречи - може би, наистина си избираш някакви неподходящи, а подходящия си го пратила в графа "приятели" :D

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 24713e826a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Още една в графата''Не ми върви с мъжете.. '', споко, същата съм и мен като ме питат''Имаш ли си приятел''и.. не вярват, че нямам, красива съм била, умна, порядъчна... и какво ли не.. ама както се вика''с пръст в уста''.. все сама, омръзна ми да е тъй, но.. не искам секс-приятелче или да съм с някой ей-така зада не умра от скука.. пък и годините напредват, на 27 съм и то си е време за женитба вече, но.. какво да се прави, искам го този мой принц.. хахах, знам, че няма, но не идва, а аз да го търся, ми.. не искам.. иска ми се той да ме открие.. хахах, успех и на мен и на теб, не губи вяра ей!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a0342cb34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това все едно аз съм го писала :) при мен положението е едно към едно - леко си падам чешит и смея да кажа, че съм доста силен характер. Естествено мъжете ще пробват с номерата "мале, каква си люта... сигурно в леглото си дзвер" но те съветвам да не им цепиш басма и здраво да им дадеш да разберат и да не си правят илюзиите.

Мисля, че тук си отговорих и сама защо не ми върви с мъжете дотолкова - защото не съм от момичетата, които ще хихикат свенливо и да пърхат с мигли и нямам никаква моминска свян да пожелая на някой да седне на кактус, ако вземе да ми става нагъл.
Отдавна се примирих с факта, че няма в близко бъдеще да мина под венчилото и насочих ентусиазъм другаде - да следвам в чужбина и да работя във фирма, която е свързана с доста пътуване. Ако дойде кандидат -принц, нека бъде, ако ли не няма да се отчайвам заради това.

Познавам изключително много достойни жени - изключително красиви, умни, сами си изкарват прехраната и сами си сменят гумите на колата, но си остават сами. Просто защото са носили панталоните вкъщи достатъчно време за да осъзнаят, че няма да могат да милват нечие его и да трупат стаж в рязането на салати и сипването на ракии.
Трудно е на такава възраст да намериш човек, който да си пасвате... просто не го мисли толкова, дори и да ти тежи, ами използвай възможностите на сингъл лайф-а

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cb6659a59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От номер 7. Виждам, че много хора си допадат като темперамент и интереси. Няма ли начин да си разменим някакви контакти, би било чудесно. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 91441b7411
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Много го мислиш и прекалено много искаш да ти се случи.... няма да ти се случи, докато го желаеш толкова силно, трябва да се отпуснеш и да се забавляваш и да не излгеждаш отчаена... Донякъде те разбирам, трудно е да се намери човек за да имаш по нормални отношения с него, но не е и невъзможно. Изпаднала си малко в паника, внимаваи защото в такива момиенти може да изкочи зайчето от храстите, а ти да не можеш да го хванеш:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9b6bb24156
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката:
№ 11 съжалявам, че си загубил интерес… Така и не си разбрал какво имам предвид не те попадат в графите „секс приятели” и „просто приятели”, а аз…
На останалите благодаря, явно доста самотници сме се събрали, което ме прави с една идея по-добре. Направо клуб трябва да си основем :D Шегата настрана радвам се, че не съм сама в мъката си и се надявам, че всеки от нас ще намери щастието все някога :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b31c247d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   виж сега първо си изясни коя си и какво търсиш.. създай си принципи.. аз съм момиче с характер.. така като теб бях много разочарована.. все на едни тъпанари попадах.. разбира се връзки за секс и така нататък не ми допадаха затова и не допусках да се задоволявам с такива късчета емоция.. знаех какво търся сериозно момче което да ме обича и да иска да бъде с мен заради мен самата.. затова винаги когато съм излизала с някого съм го изпитвала малко или много.. тези които ме искаха само за леглото много бързо си биха камшика.. човекът с който съм в момента се оказа наистина сериозен.. не само че седя на сухо ами издържа всякакви мои промени на настроенията.. това съвсем не означава че съм се гаврила с него или с чувствата ми.. просто ми доказа във времето че иска да бъде с мен независимо от всичко.. така че пренареди приоритетите си и се бори за това което търсиш.. когато излизаш с някого е много важно какво му показваш че търсиш.. мъжете са много първосигнални.. те първо търсят секс такава им е природата.. затова и когато го получат им ставаш безинтересна.. друг е въпроса ако успееш да провокираш интереса му да види отвъд тоя секс.. също така.. никой не харесва отчаяни хора.. не се хвърляй като удавник за сламка към всеки.. това нещо се усеща и хората се възползват от слабостта ти.. всеки ден си повтаряй че ти и твоите интереси са важни.. трябва да намериш човек който да те оцени.. а не някакъв човек там си просто за да не си сама.. успех

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 567ade8119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И аз съм на 22, и аз като теб се уморих да съм сама и усещам как все повече това ми натежава.. Знам също обаче, че имам частична вина, защото не веднъж съм насочвала емоциите си към грешни мъже и следователно със се разочаровала. Вече си мисля, че никога няма да ми се случи толкова непринудено като при приятелките ми и че аз трябва да направя нещо по въпроса.. Но хората, които харесват мен и искат да имаме връзка не ми допадат, а не мисля че мога да бъда с някого само за да не съм сама... От друга страна тези, които аз харесвам не виждат в мен постоянен партньор, а ми предлагат сексуална връзка, което е в разрез с моите възгледи. И така непрестанен кръговрат.. Много ми е тъжно също, когато хората около мен ми повтарят колко съм хубава, умна и добра и заслужавам да дочакам някой истински добър за мен човек, който да ме оцени и т. н, но аз вече съм твърде уморена от чакане.. Сега просто уча, работя и си живея ден за ден, без да има с кого да споделя хубавите мигове. И вече не вярвам, че това ще се промени занапред, макар да съм все още на 22.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 53c8fa46b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Авторката предлага да се направи клуб на самотниците, предполагам, че ще се търсят половинки. То това и сега го има под формата на агенции, за запознаства - аз обаче не знам струва ли си човек да се обръща към такава агенция и ако да, доколко си струва.
Иначе всички който се описаха с тежки характери искам да ги попитам - хора вие можете ли да живеете с еднотипни на вас хора. Според мен - двама които са на мнение Аз командвам - едва ли могат да се разбират. Трябва единият да слуша, обаче в днешно време - хората склони на компромиси са все по - рядко срещани. Ето донякъде от къде се получава сложното общество според номер 10.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 083c3d2927
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз искам да попитам свестните хора тук, къде ходите, къде излизате? Защо не можем да се срещнем? Вече повече от 5 години търся свестен човек и все няма и няма. Дори не мога да видя жена, която да привлече вниманието ми! Всички ми изглеждат толкова... пропаднали. Не говоря за секс, аз съм на 26 и тази вълна мина през пубертета, сега искам нещо истинско, а не просто вагина и чифт цици.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d6a38eb16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   На мен ми харесва да се разхождам по паркове, заблежителности, сред природата. Предпочитам обществените беседки пред дискотеките. Харесвам да тичам на стадионите и да посещавам театърът. Харесват ми също и библиотеките.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a59da2beec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ти си най-хубавата жена, към която мъж се стреми! Точно защото си такава... не се получава! Попитай ме и ще ти отговоря, знаеш защо! Зная, че си много сексуална, зная че искаш да споделиш всичко от среща с човека на когото държиш, но точно строгото ти поведение на студено момиче кара мъжете да се лутат в двата края! Ами тогава потърси хармонията, потърси златната среда, а знаеш, че "който търси-НАМИРА"!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d7879b3835
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравей! Историята все едно е писана за мен, напълно те разбирам. Но не бива да се отчайваш, нещата се случват точно когато най-малко очакваш. Аз поне това опитвам да си внуша, защото на моменти много се дразня от положението. Опитвам да го променя, разбира се, но не всичко зависи от мен. И други неща в живота заслужават внимание, но и аз като теб усещам липса. Имам приятели, общителна съм, но не знам колко по-инициативна трябва да бъда, за да има някаква промяна. Разликата е, че аз имах една дълга и сериозна връзка, която приключи по не особено приятен начин. Някои биха казали, че е смешно да имаш много претенции, но аз реших точно след тази връзка да не се хващам с всеки, а да имам по-високи критерии. Свестни момчета има покрай мен, но сме приятели. Пожелавам ти късмет, защото каквото и да си говорим, късметът е най-важен. :)

Ж20

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8330361e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Раничко Ви е още/на повечето от писалите тук/ да се "отписвате". За всеки влак си има пътници. Точно опита придобит дотук ще помогне-вече знаете какво НЕ искате от една сериозна връзка, което е добро начало. Все пак, като имам предвид, че повечето са дами-не забравяйте, че с девиза "мъжете трябва да искат, а жените да не дават" отдалечавате сполуката...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 01713675a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Споко.. на 24 г съм и аз съм така. Пусни се по течението :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker