Само секс ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само секс ли е това?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 8469 пъти
Здравейте! Искам да ви споделя своята история и ще се радвам на мненията ви.

Вече повече от три години поддържам... не връзка, а някакви неопределяеми за мен взаимоотношения с един мъж. С него сме от различни градове, не се виждаме често, но често контактуваме чрез всички останали средства за комуникация- телефони, интернет и т.н.

Аз безумно обичам този човек, но за съжаление не е взаимно. Или поне неговият начин да показва отношение е коренно различен от моя.

Отношенията ни минават през възходи и падения безброй. Ту аз съм сърдита заради дадена негова постъпка или думи /даже по-често аз съм сърдита/, ту той.

Понякога просто изчезва, не се обажда, а като го потърся не отговаря, без да сме се карали. Минава време и се появява отново в живота ми, с обяснението как иска да ме види, едва ли не жадува за мен. И все нещо се "обърква" при него, не успяваме да се видим.

Когато сме заедно, и двамата се чувстваме прекрасно. Убедена съм, че той не симулира, че му е хубаво. Аз му давам всичко, което поиска- и в ежедневието, и в леглото... Старя се да бъда мила и нежна, да го обгрижвам и да му показвам колко го обичам.

Безбой пъти ми е казвал, че ме обича, обожава. Да, обаче поведението му много често показва, че той се вълнува само от секса с мен. Като казвам поведение, имам предвид това, когато не сме заедно. Когато съм с него, виждам обожанието в погледа, в очите му. Изключително мил е и ... нали сте чели Екзюпери- че най-важното е невидимо за очите.

Някак не мога с думи да обясня чувството, което изпитвам към него. Безброй пъти ме е наранявал жестоко, а аз не спирам да прощавам. Той е симпатичен, изключително умен и интелигентен мъж. Може да има коя ли не жена. Очевидно не иска да се обвързва с мен, а когато се опитам да сложа край на всичко, той не иска. Не ме пуска. А аз съм толкова луда по него, че не мога да проявя воля :(

Просто не ми е ясно защо не спира да ме търси. Възможно ли е наистина да само сексът? И това да продължава с години? Аз не се възприемам като някаква богиня в леглото. Той със сигурност е имал много по-добри в това отношение жени.

Сега пък ми е сърдит. Говорихме си през седмицата, че иска да се видим, но не ме е канил. Вчера се чухме и аз му казах, че току що съм се разделила с приятелка от неговия град и той веднага запита защо не съм тръгнала с нея. Казах му, че нямам работа във въпросния град. И той ми затвори телефона.

Попитах го с смс защо е постъпил така, отговор: можела съм да отида, но очевидно не съм искала. Отговорих, че не ме е канил. А той често е зает през уикенда /подозирам, че и с други жени/, случвало се е да го търся, за да се видим, понеже съм в града му, а той да не ми отговаря абсолютно нищо. С каква смелост аз да му предлагам среща оттогава насам?

Е, сега пращах смс-и да се извинявам /незнайно за какво/, но отговор няма. Той не спира да ме изненадва и най-вероятно самият тойне знае какво има между нас...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3b0ec7fa94
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О,мила,той много добре знае!С теб е ,но продължава да търси . Ще скъса с теб в момента в които намери някоя която му харесва достатъчно.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 927b3f6b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "freak show"

сама се вкарваш неконтролируеми емоции. ако си почитателка на Екзюпери прочети си го отново и сама ще намериш отговорите...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0c692ff8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мисля, че знаеш отговорите. Просто ти се иска някой да те убеди, че той държи на теб, обича те лудо и какво ли не още, че да си повярваш и ти.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 129bd9bd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Много ми липсваш и жадувам да те видя" в твоя случай, преведено буквално означава: "Прави ми се секс, а ти си тази, която пуска, хайде да се видим и да се позабавляваме". Надявам се си разбрала какво искам да кажа...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d2e6c62573
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторът съм.
Прави сте, разбира се. Колкото и да не ми се иска да е така. Най-ужасното е, че дори и да срещна друг, не знам докога ще ме преследва този кошмар...

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 696ce631d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз имам такъв обожател който ми прави абсолютно същите номера...абе ние с вас да не "ходим" с един и същи мъж?!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 47d262de01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз имам такъв, с тази разлика че "моят" е по-отскоро.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5a38c0a397
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Винаги съм се чудела ,на хора с мазохистична нагласа.....
На кого му е нужно да си причинява това? Просто явно очевидните неща, са невидими за теб.
А някога говорили ли сте открито за вашите отношение?

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6321c98200
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ходите с различни мъже, но по един и същи начин. Какво би желал авторката да получи от "обичания"мъж? Секс, любов или егоистично внимание единствено за себе си? Ами, ако човекът е стигнал до нея по пътя, който и е познат, по същия път ще стигне и до друга и до трета... Ако сега тя е най-млада, най хубава, най ... дашна (да речем), То след време, ще е най...досадна. Мястот, което тя е заела в живота му, по същия начин и със същото право ще се заеме от друга, която ще е най -най...
Ако не беше така, този неин "отдушник", нямаше да се е появил.

От друга страна, със същия егоизъм, с който тя подхожда към него, и той зазгражда притежаването и. Нека сме честни в безчестието си. Или не сме стока и си позволяваме свободата да се чукаме безпроблемно, без да забраняваме това и на другите, или държим на себе си и го изискваме и от другия. Всеки среден път е обикновена неуравновесеност. АКо авторката държи на този мъж и има усещането, че и той държи на нея (както заявява), да седнат и договорят "бъдещите си творчески планове" и да ги съвместят. Ако не могат, всеки да си хваща пътя и да не пречи на другия.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d2e6c62573
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
Номер 8, не се чудете. И аз се чудех преди на подобни жени (или мъже), които търпят какво ли не. И винаги съм казвала, че, видите ли, аз не бих се дала така лесно, не бих позволявала на някакъв си мъж това или онова. Повярвайте ми, дано не Ви идва на главата. Няма да можете да се познаете. Преди да го срещна, едва ли не мотото ми беше, че заради мъж никога няма да тръгна да се тръшкам. Мислех си, че проблем с мъж не може да бъде проблем, понеже съм изживяла далеч по-страшни и неприятни неща. Но това е нещо, което не може да се обясни. Буквално се чувствам като зомби. Мога да съм му бясна, но в момента, в който ме потърси и ми заобяснява колко му липсвам, сякаш забравям всичко. Не съм лигла, повярвайте ми. Просто се чувствам омагьосана от този мъж. Понякога виждам, че ме лъже, осъзнавам всичко прекрасно, и въпреки това като дрогирана тръгвам към него. Не знам какво е това. И не е до секса. Имала съм дори по-добри сексуални партньори от него. Какво е това чудо, не знам. Просто го обичам така, както обичам хората от семейството си. По същия начин страдам заедно с него, когато му се случи нещо... Не знам, май не мога да обясня какво чувствам.

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 696ce631d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Може би се отнася така с вас, защото сте винаги на разположение. Разбрал е, че си падате по него, че сте му винаги " вързана в кърпа" и защо да се старае чак толкова, като така или иначе, ще получи "топло мляко". А щом липсва през уикендите, нищо чудно да е и женен. Защо не спрете да играете ролята на толкова удобна жена и да му покажете, че и вие може да не сте винаги чакаща и на повикване. Спрете да го търсите, а като ви се обади му кажете, че имате ангажимент в момента и преустановете първа разговора...просто играйте ва банк и ще разберете дали държи на вас. Започнете и вие да му правите същите номера. Не мислите ли, че сте загубила вече твърде много време? И какво като е симпатичен, умен и интелигентен, има много такива мъже, които освен това са и свестни.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 79bb516b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имам такъв мъж, но от скоро. Разликата е, че той си има приятелка (разбрах го в последствие)
Постоянно ми казва, че много ме харесва, че съм само негова, както той е само мой (да не забравяме факта, че живее с приятелката си) и ми е странно как е възможно да е само мой, но да кажем, че е само мой и на приятелката си. И ние живеем в различни градове, доста далече един от друг, но пък се виждаме, макар и рядко. Чуваме се по тел., пишем си в скайп. Аз много го ревнувам, когато видя, че е добавил някоя нова в графата си с приятели в сайт за запознанства, но той все ми казва, да не се притеснявам, аз съм била единствена и ме уважавал. Много се превързах към него, но не съм му го казвала в прав текст, чакам подходящия момент да се видим и да го питам какво смята да правим!?

За това мила те съветвам да не се измъчваш повече, защото неизвестността е доста болезнена. А и вие сте от доста време "заедно", би трябвало да можете да си говорите открито, без притеснение. Питай го направо какво смята да прави, има ли някакви намерения към теб, някакви чувства. Питай го дали има смисъл да се надяваш на нещо различно от секс с него.
Успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 696ce631d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз "ходих" известно време с такъв супер ценен и селектиран мъжки екземпляр, който на всичкото отгоре работеше и някаква мното тайна и важна работа.Е и аз издържах две - три лъжи, но само толкова, след няколко месеца преустанових всякаква комуникация с него и не съжелявам, а той както се "затъжаваше" постоянно да чува гласа ми, не искаше да ме пуска от живота си и непрекъснато му липсвах и копнееше да ме види...така и не ми се обади повече!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c090478b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Cъщата история и при мене-толкова му вярвах на въпросния човек-като чета авторката-все едно че аз съм го писала-различни градове-интернет -телефони...номера..при мен продължи половин година..какво да ти кажа-трудно се забравя...не знам дали се забравя..не знам как е при теб-при мен може би се появи в подходящия момент...тръгнах с много доверие-и аз не съм лигла-за 7г той ми е 2та връзка...с др мъже не съм имала общо...не знам -такива мъже са малко или много комплексари за мен-били са наранени от някоя женена кака дето им е е....а майката/с извинение/ и после стават корави и железни...този все казваше че не е готов за сериозна връзка-не съм била аз жената за него-това по интернет го обясняваше и изведнъж започваше нещо много да иска да се видим и аз като някаква омагьосана се отзовавах веднага,,,колко са ме упреквали приятелите ми и са се ядосвали с мен..но ти знаеш какво е,,,много съм плакала-не знам -такива като нас са свестни момичета попаднали на такива комплексари и се превръщаме в момичета на повикване...

Mоят случай е 1-1 с твоя-не е редно да питам за кой град става дума-това няма значение..ааа да допълня че много силно искаше да ме вижда и накрая ме изпращаше сутринта да си ходя...явно удобна за вечерта...не знам какво да ти кажа-искрено се ядосах като прочетох сега историята ти-но да знаеш всичко се връща-1 ден той ще ти каже-аз не съм ти обещавал нищо и не съм те излъгал за нищо а на тебе ще ти останат само сълзите,подигравките от негова страна,бездушието и безразличието му,а той за теб ще се изразява...ааа онази която прасках...или нещо от сорта-знам 4е сега не вярваш-и аз не вярвах-болезнено е-аз лично много надежди вложих...този нямаше приятелка-но какво от това-срещахме се само когато той прецени-аз никой не съм погледнала докато съм с него-накрая дори ми каза че съм била лесна...а това ти казвам освен 1 дългог.връзка-той ми е единствената друга-и ми е някак си обидно-но вярно...никой нищо не е обещавал..никой за нищо не е излъгал-имай го това предвид-понякога много ми липсва-понякога ми се иска да не го бях срещала...при вас не знам как е-но с този човек много си приличахме за много неща-може ни и това ме обърка допълнително...скайпа ми е: kraft_881-ako nqkoi iska neka pi6e -uspeh :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4232b24c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не мислех да поствам мнение и затова само ще вметна бележка за №13. Аз съм мъж, който "не се обажда повече". Но не защото съм престанал да обичам или уважавам жената, с която изживяхме много щастливи мигове, а защото не искам да поддържам жива раната от неизбежната раздяла. Преди всичко у нея. За да оправи живота си е нужно да се чувства свободна. А моите "обаждания", само биха поддържали у нея фалшивите надежди, че все пак, някога, нещо може да се случи и нещата да се подредят по желания начин. Така, че си постъпила правилно, но все пак не съди човека толкова строго.

А на авторката препоръчвам да последва твоя пример. До сега (а доста съм поживял), не съм срещал положителна развръзка на такава връзка. Там, където единият е готов да се примири с всичко, за да опази връзката, следва развитие, което кара същия човек да не може да се примири със себе си. Обикновено това е разрив, настъпващ рано или късно.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 1ac238d42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Искам да се обърна към №15. Аз съм жена/също доста поживяла/ и в момента съм в същото положение, като "твоята жена". Усещам и знам, че мъжа до мен /държейки се точно като теб/ се опитва да се отчужди поради същата причина по която и ти. Но... женската психика е различна от мъжката.По тази причина няма оправдание за постъпката нито на "моя мъж", нито на теб! А защо сте довели нещата до тук!?, или когато ви изнасяше ..всичко беше ок, а сега..може би поизплашени..просто бягате. Но..в този живот всичко се връща! Съжалявам, че не вземам отношение към темата на автора, но прочитайки написаното от №15 нямаше как да се сдържа да не му пиша. А.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c090478b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   A номер 15-при тебе как е било? защо не си успял да опази6 връзката-ако може6 разкажи по-подробно-ще ни бъде интересно

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 77c2eb4f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   OK. №15 съм. Ще се опитам да съм кратъкк и дано -ясен. Връзката ни беше бягство от сивотата на избледнели семейни отношения за двамата. Беше предварителна договореност за взаимно уважаване на семейните отговорности и ангажименти и запазване на пълна дискретност. С една дума и двамата бяхме на ясно, че сме заедно единствено за секс. Но се оказа невъзможно. Вероято се оказа, че сме един за друг нещо повече от това, което очаквахме. Започнахме да се търсим за по една дума поне, постоянно, ежедневно, като малките деца...Предварително знаехме, че всяка заплаха за семействата ни би била край на връзката ни. Но неизбежното един ден настъпи... И причината бе в моята разсеяност в един миг... Сега живея с вината си, усещам ежедневна болка от това, че тази, макар и чужда, но била дълго време (и оставаща и до днес) част от душата ми жена, страда заради моята безотговорност към нея. Но зная, че трябва да бъде свободна в решенията си и да не живее в зблудата, че можем някога да съживим спомените си.

Сигурно ме съдите за отношението, с което съм предал собствената си съпруга... Но и за нея шамарът бе твърде силен, за да го преглътне безболезнено. Не бих рискувал отново да й го причиня. Не че ми пука за мен самия -просто много станаха хората, които пострадаха заради мен и като не мога да ги излекувам, не искам поне да ги наранявам допълнително. Та, това е. (В общи линии). А защо се разхождам в този сайт е друг въпрос. Просто си мисля (дано не се заблуждавам), че бих могъл да бъда полезен на някой друг, да се предпази от моите грешки... Незнам, макар, че в крайна сметка всеки сам решава как да постъпва. И ние уж знаехме рисковете...

Не съм забравил, че пиша в чужда тема. Моля авторката за извинение, но се надявам и за нея да е от полза.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0c692ff8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   №15, страхотно е да срещна осъзнал се мъж. Понякога нито мъжете, нито жените осъзнават колко са звучни плесниците, които нанасят на половинките си. След тях винаги остава едно голямо разочарование (и не само това), независимо, че много пъти не го показват. Някои неща не се забравят никога, макар че от любов се прощава.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 696ce631d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Защо сте изгубила толкова себеуважението си?! Какво правите във "връзка", която дори не може да се нарече така? Не знам какво е усещането да си третирана отвреме - навреме като парче месо. Защо си мислите, че като ви казва, че ви обича е истина? Повярвайте ми, мъжете които наистина обичат се държат по съвсем различен начин, казвам го от опит. Извинете ме, че съм толкова остра в коментара си, но не знам как да ви втълпя, че не бива да продължавате да се унижавате повече, от това което прочетох във вашата изповед считам, че заслужавате да бъдете наистина обичана!
Знаете ли, ако бях на ваше място този комплексар бих го отсвирила още след първата му лъжа...кой знае жена му и разни други как му мачкат фасона, а само вие му вдигате акциите на този чичко!

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 89d8efb937
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здравейте! Искам да посъветвам авторката да наеме частен детектив и в снимки и документи да разбере що за човек е въпросния индивид. Така ще излезе на яве ако е женен или има много други връзки и моментално да скъса с него. И ако и се прииска да го види ще си отваря албумчето и така ще знае че не е загубила никого и нищо и най- вече себеуважението си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5cd18c94b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Когато обичаш истински, просто си траеш, защото си безсилен пред себе си.... Не спирай да го обичаш, не се отказвай, защото повече боли, когато един ден осъзнаеш, че си го зарязала от страх, не от нещо друго, и защото е така ще се чувстваш още по тъпо и много по - самотно!!! СТРУВА СИ ДА СИ ВЛЮБЕН, ДОРИ ДА ТЕ БОЛИ, ЛЮБОВТА ВИНАГИ СИ СТРУВА!!!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ea9ae889ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Нищо не струва повече от разнообразието в живота, ако оставим настрана, че по скъпо от здравето няма. Сменяй редовно партньорите си и няма никога да ти омръзне -повярвай.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ccec675a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   и аз см така сега на 7 април с авера ми правим 3 месеца но той е мн странен от няколко дни за 2 дена 3 пъти ме излъга.
обичам го но не знам дали и тои изпитва същото към мен

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5553a7fa2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Аз също имам връзка с подобен тип мъж. Много е болезнено за мен това отношение на приливи и отливи. Лошото при мен е, че сме колеги и колкото и да опитвам да се откажа, все ни успявам. Този тип връзки са неангажиращи, но явно не са за всеки. Бих посъветвала авторката ако е по силите й да прекрати тази връзка. Не мисля, че нещата ще се променят.
Моят приятел постъпва точно по същия начин, както е описала авторката. Когато иска да се видим ме търси постоянно. Получавам сърчица, обичам те, имам нужда от теб.... И така докато се видим в хотела. На следващия ден е мил до обяд. На по-следващия почти никакъв го няма, а на третия ден, не се и обажда. Тогава аз побеснявам, казвам край, а той отново става мил и не може без мен. Така няколко дни докато отново му простя и се видим. След това старата песен на нов глас. Всичко се повтаря и всеки път го изживявам и си казвам спри... но все не успявам. Иначе съм сериозна жена на 40 г. и съм имала само 3 мъже в живота ми. Не си падам по неангажиращите връзки, но ето, не мога да се позная. Като наркотик е за мен.
Малко се отплеснах, но исках да кажа на всички попаднали в заимоотношения с такъв мъж и се чудят защо така се държи и дали ги обича - е мили дами, това е поведение на мъж, който се вижда с няколко жени и ви обича по негов си начин (като нова играчка), но не и по начина, по който ви се иска. Когато ви желае, ще бъде най-прекрасният мъж на света, а вие определено ще се чувствате желана и красива. Когато обаче утоли жаждата си към вас, ще пренасочи усилията си към друга, а с вас ще поддържа връзка, колкото да не ви изгуби за следващия път, когато ви поиска. За тях е важно да не ви изгубят. Наистина го изживяват тежко, но не защото ви обичат, а защото страда егото им. Ето защо никога не биха ви пуснали и правят всичко възможно да ви имат. Спечелят ли ви обратно, играта се връща отново в първоначалната фаза и всичко започва отначало. Много е изтощително и ако имате лошия късмет да се влюбите в такъв мъж, вярвайте ми, че спасението е много трудно. Попадате в капан с отворена врата. Знаете, че можете да избягате, но не можете да помръднете. Ако обаче сте от този тип самостоятелни жени с висока самооценка, то този тип мъж би бил страхотен елексир за вашето самочувствие. Дори е възможно да се влюби във вас, но не и във вас, които жадувате за него. Той е хищник и обича да гони, но в същото време обича и да бъде хвален и обожаван.
Желая успех на всички жени, попаднали в капана на този мъж.
Виждам, че са минали доста години, но все пак би било хубаво авторката да сподели развитието на нейната история.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 241e671d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   И аз имах връзка с такъв тип мъж. Оставих го да си лудува с другите, а аз открих човек, който ме цени и обича! Прави сте обаче, че не се забравя ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker