Тя ми върза тенекия и ми се скара заради това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ми върза тенекия и ми се скара заради това?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2900 пъти
Не ми се беше случвало досега но явно от жена всичко може да се очаква вече. Аз съм на 22, тя на 19. Запознахме се по фейсбук и доста бързо си допаднахме. От дума на дума си я поканих на среща, тя не само че се съгласи ами си даде номера.
И така уговаряме се да звънна на следващия ден по някое време. Звънкам аз към 6-7 вечерта, и се уговаряме за следващия ден в еди колко си часа, еди къде си.
40 мин преди срещата - получавам смс че и излезнала работа и ми предлага да се видим пак на следващия ден в еди колко си часа. Отвърнах "ок става, айде до тогава", и тя каза мерси и ми казва до утре.
Става въпросното "утре", и аз до последно си проверявах фейса и телефона да не би пак да има отлагане. Нищо не ми беше пратила и аз тръгвам.
Ние трябваше да се видим в 6:00. Става 6:05 няма я още и аз звънкам да я питам къде е. Не ми вдига. Чакам до 6:12, пак не вдига и аз си тръгнах след още 2 мин. Прибирам се в нас и я гледам че е Онлайн. Аз вече в 6. 30 бях на компа понеже живея близо. И й написах мерси за днеска. Тя ми каза че й излезнала работа и не ми дължала обяснения!? !? !? Питах я защо не звънна, защо не вдигна като съм я търсил. Забравила си тела у тях.... И аз й викам е как така имаш работа пък си у вас на компа, тя вика ми аз сега се прибрах. После почна да ми се кара как аз не съм и никой, че да и държа сметка (аз не държах сметка, но и се накарах ебаси заслужи си го). Но според нея тя е права до последно и аз я изтрих.
Не че ми пука толко за нея, но въпроса ми е как така става, че тя сама си даде телефона, сама предложи среща, сама искаше да се видим, и на следващия ден нямаше търпения да се разкарам от живота й? Някой казват, че на жените всичко им е простено ама айде стига вече....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 68ea13901c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно не си излизал на много срещи. Аз съм на 28 и ако щеш ми вярвай, не е имало случай жената да не е закъсняла за срещата. Може да е с 5 мин обаче това е закон Божи за тях - трябва да се закъснее.

Някои го правят, за да си придадат важност - демек ти да си този в нужда и да си чакаш като пич, други просто им трябват поне 2 часа да се нагримират, да се облекат, да се огледат в огледалото, па да решат да си сменят дрехите, после още 3 пъти да си ги сменят, после да си изберат с кои обувки, с коя чанта и тем подобни.

Ако не знаеш, те си имат поне по 10 чанти - за зима, за лято, за пролет, за ден, за нощ, за лято и за нощ, ама черна, за лято и за нощ, ама пембяна и т. н. и т. н. И естествено цялата подготовка започва тепърва в часа на срещата и не можеш да и обясниш, че часа е на срещата, а не на началото на двучасовата подготовка.

Та моят съвет е като си уговаряш среща, я уговори поне половин час по-рано и тогава ще си на време, въпреки че пак не е гаранция. Например ако искаш да се видите в 6, и казваш в 5:30 или дори в 5:00, защото на нея винаги и "изниква" нещо в последния момент.

И другото - гледай винаги да се появяваш СЛЕД нея, това е много важно. Иначе си придават много важност, когато някой ги чака като вярно кученце. Тя затова се е ядосала, защото не си се поддал и тя се е почувствала не толкова ценна. Един вид не заслужава да я чакаш.

Даже можеш да си отидеш на срещата и да си седнеш в ъгъла на близкото барче например и да си гледаш дали идва. Когато дойде и когато почака 5 мин, най-спокойно си допий бирата, плати си сметка и се направи, че тъкмо пристигаш. В началото ще се ядоса, но измисли, че нещо си се забавил, имал си нещо да довършиш или нещо подобно. След няколко срещи ще започне да те взема по на сериозно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e9a4458d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момко жените обичат да се забавляват с нашата наивност!

просто мисли както мисли петела - ако не е тази, друга ще е! И не бъди толкова наивен! много искаш за първа среща!
Основно правило - на първа среща не се звъни! Ако не дойде, не питай защо! Ако те иска, тя ще ти звънне! Ако не, НЕ!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0865025635
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ТАЯ СТАВА ЗА НЕЩО... ПОЛЗВАЙ Я ЗА ЛОШ ПРИМЕР!!! Ти как не и се скара бе, ако ми го направят тоя номер, познай как ще храня, минимум почвам от идиотка, тъпачка нататък е ясно. Бягай от такива както казах стават само за 1 нещо, е може и за 2 ама там трябва много доказателства, че може хахха

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c6f2455eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявай, ама не ти ли мина през акъла, че е дошла на срещата, но не ? е харесало какво е видяла (може би има лош вкус) и е решила да не излиза с теб. Все пак сте се познавали само виртуално.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 748869beb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   №1 искрено ме расмя - жена съм и е вярно това, което е написал, макар и силно преувеличено. Та така: да кажа истината, поне моята истина, понеже аз съм специалист по закъсненията:
Не го правя нарочно, даже много съжалявам и се чувствам неудобно като закъснея и се ядосвам на себе си, но все така става - обикновено почвам да се приготвям в последния момент, естествено (особено когато човек бърза - това е по законите на Мърфи) изникват куп неуредици, липси и пр., които допълнително ме забавят. Може и да има жени, които нарочно закъсняват, но ме съмнява да са много. Просто една жена има нужда от повече време за подготовка, има и други задачи извън срещата, настроена е оптимистично, че ще се справи за кратки време, а се оказва обратното и пр. Така че мили мъже, не подхождайте толкова подозрително и упрекващо.

№4 също може да е прав/а.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fdc3479471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   н1 много си забавен

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker