Как да флиртувам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да флиртувам?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4353 пъти
Здравейте! Време е да излея душата си. Работя в ветеринарна клиника на рецепция. Хубава млада дама съм. На 27г. :) Вече съм сигурна, привлечена съм силно от един вет. лекар. Имам чувството, че и той усеща онази химия. Освен, ако само аз не я усещам. Възможно ли е не знам?
Когато го видя съм склонна да наведа глава надолу, но не и да го погледна в очите и да му се усмихна. С другите лекари, колеги нямам проблеми с общуването. Ако може да се нарече така, направих първата крачка, пращайки му покана във фейсбук. (Мислейки си, че като я приеме, може да ми пише. Може би супер много съм се заблудила. )... Та, познайте! 5 дни минаха и той НЕ ми прие поканата. Не виждах дали има активни дейности, за да знам дали умишлено го е сторил. Оттеглих си поканата. Мина време и направих една друга глупост. Една приятелка му прати покана от нейния фалшив фейсбук. По-късно в същия ден я прие... И до тук с тази кратка история. Искам да имам контакт с този човек. Проблемът ми е неувереността. Честно и откровено си казвам, страх ме е, че няма да отговори на чувствата. (Ако са чувства, защото дори не го познавам. ) Виждаме се, когато пушим, но не си говорим. Сякаш иска да ме заговори и сякаш не смее. А аз си връзвам езика и не знам какво да кажа, за да го заговоря. Въпросът ми е как да действам, за да създам контакт с него? Да изпратя ли пак поканата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 814f1abc33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може човека да има връзка, жена, семейство. Убедена ли си, че не е обвързан? Ако не е - действай смело. Зарежи тоя facebook - жена си вече, а не някое момиченце. Флиртувай по женски - усмихвай се, играй си с косата, може да го провокираш леко - например кажи, че нямаш планове за петък вечер и си търсиш занимание. Ние мъжете забелязваме тези неща, не се притеснявай, даже не е нужно да прекаляваш.
Тук обаче идва едно голямо НО. Забелязал съм, че жените доста си падат по разни затворени и странни типове. Ако той е такъв - не ти завиждам. Ще има да го гониш, да го каниш на кафе, а той да се дърпа и черви като девственица пред ерген.
Така че флиртувай леко - 100% ще забележи и ако не отвърне или е обвързан, или е сдухан, или не те харесва. Повярвай ми и в 3-те случая не си заслужава.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5bb629e03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бате всички жени са тъпи (повечето) и харесват мъже с голямо самочувствие... Прави са на оборотен на отворен ама не много ;) все пак не трябва да изглеждаш нелепо.... Не се стягай толкова и изказвай каквото мислиш не се старай да приличаш на някой друг... Момичетата обичат момчета който имат самочувствие и не се срамуват от себе си... Така че това ем оя съвет дори да не ти връзват прави се на оборотен и си говори свободно без да ит пука и сам ще си натрупаш опита иначе няма как да стане ;)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 126e3bee82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   щом като имаш интерес към този човек действай по-смело това че се виждате на цигара и това е нещо заговори го за нещо дори и служебно търси го по-често евентуално за съвет само така ще разтопите разстоянието между вас не се срамувай и го гледай в очите като си говорите лицевите мимики са много важни те казват повече от всичко останало действай уверено мисли какво говориш не се отмятай от казаното ще е грешка

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7d1ac71c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Завържи разговор с него, седмица някъде си говорете докато пушите примерно или след работа, и го покани да излезете. След срещата ще знаеш да ли се интересува изобщо и дали е човека.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 59d04abb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   №2, мисля, че авторът на темата е момиче... xD

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a6a8bd3474
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защо чак след срещата да разбере, дали си струва или не. И защо тя да го кани. Не е ли по-добре да се разбере, дали самата среща си струва или не. Мъжа.... той за какво е мъж. Колкото и да е свенлив и затворен и там... странен тип си остава мъж, и като такъв трябва да поеме инициатива. В случая е важно как да го накараме да поеме такава без момичето, после да си вменява излишен срам и други там кофти чувства. Женската психика е по-крехка и трябва да се пази. Не му пращай покани във фейса. Ами и ти постъпи, като една зряла жена. Какво искам да кажа. Първо мисленно се настрой какво искаш. Тук е важно да не си втълпяваш и да не се напрягаш много. Ще кажеш, че отстрани е лесно да се каже, но бъди по уверена. Аз например си имам нещо като девиз и той е :"Смело и смахнато". В твоя случай смело, смахнато и търпеливо. Нервното поведение, което изпитваме първоначално и то в случай, като твоя-пушене без нито една дума и откраднати погледи може да се разчита грешно от него и за това да не предприема нищо. Започни го отдалеко.. леко и спокойно-усмихни му се един път, може и да се опиташ да го заприказваш съвсем лежерно. Да го накараш да се отпусне един вид, пък и ти самата, ще се учудиш на своето спокойствие. На другия ден пак, на по-следващия пак, докато си създадете, така да се каже приказка. Завържете ли постоянен разговор и разгръщайки чувството си за хумор нещата стават много по-лесно. Ти недей първа да правиш покани, за каквото и да е. Остави на него. Той рано или късно, ако те харесва ще събере смелост, и ще те покани. Може да си кажеш:ама кога? За да забързаш неговото поведение, ако е нормален мъж"май е такъв-все пак е вет. лекар", може да отвориш тема за кафе, за ядене... все за такива неща, които да го провокират. Искренно успех ти желая и помни, че търпението е добродетел. Орфей

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: af47e1e271
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторка: Толкова съм и аз в час. Аз пък не разбрах, че номер 2 е мъж :D
Приех съвета му.
Орфей, когато го видя му се усмихвам, ама той ме погледне и веднага на другата страна. Имам чувството, че и той е в същата ситуация или е безумно тъп. Аз се отказвам от него. Правих жалките опити с усмивки и дори гласно да го поздравя. Но от негова страна нищо. Писна ми от такива мъже. А ме зяпа постоянно. Ако има развитие ще пиша. :) Благодаря ви!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2a798e1930
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момиче, щом си се престрашила да му дадеш сигнал, а той не е захапал, го зарежи. Кой знае какъв пън е в действителност. И това с неприемането на поканата ти във фейса е доста странно и невъзпитано, независимо дали те харесва или не. И поздравления за смелостта, все пак за срамежлив човек си направила доста :)

С годините се убедих, че, както казва и номер 1, има доста странни и непостоянни мъже, които нищо, че имат някакъв интерес към теб и им даваш сигнали, че ги харесваш, не знаят как да реагират, плашат се от най-малкото като някакви госпожици направо :D
Много съм съгласна и с прозрението на Орфей - "Мъжа.... той за какво е мъж. Колкото и да е свенлив и затворен и там... странен тип си остава мъж, и като такъв трябва да поеме инициатива... Женската психика е по-крехка и трябва да се пази" Абсолютно вярно за много голям процент от жените! Кога ще проумеят мъжете, че ние сме по-крехки и раними като цяло?
Ж31

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c6381dd37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ама че тъпи съвети давате на това отчаено момиче. Близко е до ума АВТОРКЕ. Ако поне малко те харсваше щеше да ти приеми поканата,( замисли се само, кой мъж не би приел жена, която харесва?мисля, че няма такъв!) не е нужно да си гении за да го знаеш. За него би било идеална възможност да си пишете в ФБ ако е бил толкова затворен, както го описваш ти. Не е нужно дори да те познава за да те приеме, виж как прие приятелката ти с фълшивият ФБ. Явно не те харесва достатъчно за да иска нещо с теб да има. Знам, че боли, но това е самата истината. И престанете да заблуждавате жената с разни глупави идеи, най много да се изкара очтаена пред лекаря, което е още по зле за нея. АВТОРКЕ само се замисли в едно. Ти ако харесваше някой, но си срамежлива да си говорите, когато се виждате , а той ти прати покана в ФБ ти не би ли го приела? Отговори си само на този въпрос....и тогава ще си направиш сама извода!

Волф 32

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a6a8bd3474
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След уточнението, което направи значи че ти много добре си флиртуваш и повредата не е в твоя телевизор. Тогава изведнъж спри с намеренията си към него. Прояви тотален безинтерес, та дано набере смелост този мъж и нещата може да се обърнат в твоя полза. Ако ли пък и това не помогне... найстина забрави за него. Друга вероятност за създаване на контакт няма. Ако ти кажа, че и аз съм в същата ситуация, само че при по-различни обстоятелства. При мен работи първия вариан в първия ми коментар и то доста добре. Всъщност аз не знам, защо го правя това при положение, че момичето тотално загуби моето доверие. Вероятно от скука и вече едва ли не по този начин чувствам, че я лъжа защото без доверие за никъде не е. А, ти пробвай и това, което казах... не се отказвай, преди да си опитала. Орфей

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dd901f17a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А нямаш ли възможност да разпиташ колегите му какъв тип човек е? Не вярвам да е чак толкова затворен тип все пак е лекар. :D

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 254311b7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ДО ВОЛФ, може и да си прав, макар че ме зяпа упорито. Пропуснах нещо много ВАЖНО... Баща ми работи там... и е възможно да не смее нищо да направи. Не знам! Отказах се от него честно казано. Може и да не ме харесва... нямам идея. И е доста отворен! Относно гнусния фейсбук, може би не е видял поканата... макар че... :)
Излизам да свалям други мъже! Хаа ма ха! :D Благодаря ви!
Авторка

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c6381dd37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Гадно, е когато някой мъж се окаже костелив орех за някоя жена!

Волф 32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker