С разбито сърце съм - безнадежден случай - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С разбито сърце съм - безнадежден случай
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3633 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 22 от София. Опитах да споделя с много хора но никой не ме разбра. Знам, че тука има всякакви истори и преживявания и малко или мнго ще разберете моята мъка.

Ето и моята голяма част от моята объркана история. Имам приятелка от почти 3г без 3-4 месеца, НО съм с разбито сърце. С приятелката ми сме разделени от около 2 седмици и малко и сега тя е с друг. Разделяли сме се няколко пъти (5-6), но въпреки всичко пак сме се събирали. Имали сме много трудности и ние. В началото всичко си беше ок беше прекрасно постояно заедно навсякаде всичко правехме заедно, но след около 1г. започнаха проблемите с наще.

Понеже те се преместиха в др град заради бизнеса. Аз не исках да се разделяме с нея дори за миг, а наще пък искаха да отида при тях и така започнаха да я обвиняват, че заради нея съм зарязал родителите и близките си. Започнаха да я обвиняват, че тя не ми дава да замина при тях, че не ми дава да говоря с тях, че ми е пълнила главата с глупости за любовта дори и че ми е направила магия.

След много проблеми и тя започна да ги обвинява, че искат само да ни разделят, защото от тогава наще бяха много против нея и връзката ни. Естествено нямаше как да не замна поне за 3-4 дена да ги видя поне. Опитахме се да преглътнем всичко и сведем глава, но така проблемите станаха много повече и по-лоши.
След голям скандал с баща ми те дойдоха с вуйчо ми, за да ме закарат при тях на сила. Карахме се бихме се и така ме закараха на сила. Това се случи на няколко пъти. С приятелката ми се държахме до последно бях и обещавал на няколко пъти, че няма да заминавам и си правехме планове за деня или за седмицата какво да правим, обаче наще винаги ни проваляха плановете и поради ред причини ми се налагаше да замина.

Много сме се карали и с нея заради наще и то не защото е против тях, а заради действията им. Когато съм заминавал сме се карали, но не и разделяли и секи път и казвам ще се върна на едикоя си дата, но както винаги на бащами му хрумваше, че няма пари или има други проблеми и постоянно ми натякваше, че ги зарязвам заради нея и така се бавех с още няколко дена.

По този начин аз я лъжех без да искам обещавах нещо и се провалях в това обещание заради наще. Тя почна да ми няма доверие разбираемо е. От около 6 месеца постоянно пътувам при наще и се връщам, но заминавам за 4-5 дена уж а ме държат 15 и когато се върна при приятелката седа 4-5 и почват да ми дават зор да се върна. Поради ред причини прсто ми се нага да замина няма начин.

Аз искам да почна работа, обаче родителите ми са твърдо против това, зачото сега е било криза и аз съм ги зарязвал и защо да съм работил за друг като той има собствен бизнес. Опитах се много кратно и по различни начини да има обесня, че вече съм пораснал и че искам да съм самостоятелен, че вече мога сам да си зема решенията без значение дали са правилни или не.

Никога не са ме питали какво искам и какво мисля, винаги са казвали така ще правиш това е правилното без значение харесва ли ти или не, искаш ли или не. Съсипан съм, не зачитат моето мнение моите чувства, може да ми е много трудно, гадно, болно и т.н. но трябва да съм при родителите си това е тяхното мнени.

Аз много обичам приятелката си както и тя мене, но и тя е много наранена от тези проблеми и караници и от това, че не можах да си държа на думата. Тя сама ми е казвала, че много ме обича и че ще и е много трудно, но не иска да страда повече заради заставането на наще между нас.
Сега е с друг, за да може да не мисли за мене и за проблемите и мъката, но въпреки всичко ме обича.

Моля ви дайте ми съвект какво да направя. Искам да си я върна, обичам я прекалено много и разбрах, че не мога без нея и че е всичко за мене. Не мога да спра да си мисля за нея, не мога да не и званна да я чуя. Тя казва, че всичко свърши, но въпреки всичко ми звани да ме чуе и това ми дава надежда, че всичко ще се оправи. Не знам какво да направя аз съм БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ. Моля ви за съвет. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 27a0b1aa5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре де вземи я с теб, защо само ти да се жертваш за нея? Идва да живее и работи с теб и готово. А ваще са прави кой друг да им помага ако не децата им? Ходил ли си някога да работиш на някой за да прецениш какво е? Не си мисли че ходенето на работа е лесно.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 1eaf2859d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен си смотан. Звучиш ми не като 22 годишен а като 15

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6db4af112e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Hомер 2 Исках просто да споделя и да попитам за съветите ви, но не очаквах да меобиждате явно ти не си видял и капка от любовта завиждам ти защото любовта е както много сладка така и много болезнена :(

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4910a0c859
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен си достатъчно голям, за да взимаш сам решения и за да живееш отделно от родителите си, но за да стане това трябва да изкарваш сам пари, а ти в момента не работиш, така че докъто родителите ти те издържат, ще трябва да се съобразяваш с тях. По-добре поговори нормално с тях, кажи им, че обичаш това момиче, че тя няма нищо против тях, нито роднините ти. Кажи им, че си щастлив с нея... Да, ще трябва да им помагаш в работата, щом имат нужда от теб.
Ти ще се съобразяваш с тях, но и те също трябва да помислят за теб, трябва да разберат, че ти имаш нужда да си с това момиче и имате нужда да се виждате. Вярно, няма да се виждате постоянно както до сега, но разстоянието ще ви сближи още повече, ще си липсвате още повече. Помагай на родителите си и когато можеш се виждай с приятелката си,ако родителите ти нямат нищо против пък може и тя да идва при теб. Опитай се да няма наранени в тази ситуация, макар че е много трудно. Успех! Силвия-19г.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6db4af112e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря ти номер 4. Опитах много пъти да говоря с тях и с нея но резултата е все същитя. :( от страна на наще чувам само, че не можело така и още не е било време да зимам сам решения :( наистина е много трудно но ще дам всичко от себе си за да стане това което аз желая а не като всеки път тяхното това което те желаят Благодаря ти отново Силвия

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6db4af112e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора: Хора кажете ми какво да направя знам,че тя още ме обича и се опитвам да и споделя за чувствата си обаче не иска да говори само мъли, а мн добре я познавам и знам какво изпитва. Тя беше споделила с мене чрез писмо опитах ама не го прочете дали да и пиша на мейла? Кажете ми как да постъпя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker