Какво е това?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво е това?!
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2309 пъти
Здравейте скъпи читатели! Няколко пъти съм споделяла проблем тук и съм получавала добри, адекватни съвети.
Ето, че живота си тече и пак изпитвам нужда да споделя, за да ми олекне, пък и туко виж отново си обясня(или ми обясните) всичко, което ме дерзае.
Ще опитам да съм кратка, за да не отнемам излишно от времето ви.
И така, познавам едно момче от около 5-6 години. 1 год по- малък от мен. Запознахме се в скайп. Постепенно се сприятелихме и си пишехме доста, без да сме се виждали и без да се видим. Не живеехме далеч един от друг. когато той взе книжка, дойде да се видим ( като просто приятели).. ии да, целунахме се... най-хубавата ми целувка до този момент. След това всичко продължи по старому.. Пишехме си само като приятели. Минаха още няколко месеца, отново дойде, и същото нещо се повтори. Така в продължение на 3 -4 години. Имало е периоди когато изобщо не си пишем, както и такива, в които нон стоп си пишем. Споделяхме си, смеехме се, закачахме се. Забавно ни беше. И така, сега аз съм в чужбина. Лятото, като си бях в БГ, той ме молеше много да излезна. Аз винаги си намирах извинения, оправдания, за да не излезна. Но той ми пишеше, всеки ден. Обсипваше ме с внимание, и това ми харесваше. Една вечер излезнах. Същата история отново.. целувки.. и след това си мислех, че всичко ще бъде както преди, все едно нищо не е станало. Но не беше. Нещо в мен се беше събудило. Някакво странно чувство, което отричах да е любов, но не знаех какво е. Не знаех защо се чувствам тъжна, ако не ми пише. Не знаех, защо беше единствената причина да стоя цял ден пред компютъра, чакайки да ми пише.
Не е момче, което се вписва в критериите ми за някой, който може да ми хареса. Изобщо даже. Но това внимание, ми липсва, когато го няма. Дразня се, когато знам, че е с друга. Дразня се когато ми каже, че излиза. Въпреки, че сега не съм в БГ. Все още си пишем, както преди.. Мисля, че той иска само да ме мине, а аз не бих го позволила докато, това е единственото нещо, което го вълнува... единственото нещо, за което говори.
Благодаря, за отделеното време, да се запознаете с глупавия ми проблем. Моля, кажете какво да правя? Как да постъпя? Или просто изкажете мнението си.. Бих се радвала да го чуя(прочета).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6d489ab2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен момчето просто иска да те мине. Това е унизително. Недей да позволяваш това да се случва. Можеш да продължиш да си пишеш с него, но по-добре не излизай на срещи с него. Това е съветът ми.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1a89778e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти учиш извън България и няма да се връщаш или си просто за малко там? Ако нямаш планове да живееш постоянно в България-откажи се, разстоянието ще ти помогне да го забравиш не е силна любов, а влюбване и то минава сравнително бързо :) Но ако ще се прибираш-следвай си сърцето, защото поне ще има шанс да сте заедно и да се развие в прекрасна връзка :) Успехи :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7ce1306fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се давай! Това е.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 04be2e3107
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Не мисля да оставам да живея тук, но ще уча тук още 5 години.
И за мен ще бъде унижение, ако само за това ми пише... Не съм от момичетата за една вечер.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2f4ff7f7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Три-четири години макар и рядко сте се виждали и той само те целува приятелската? Хм, бая търпелив като за мъж дето иска да те "мине". Или пропускаш някакви негови действия, които те водят към тази мисъл или ти си задълбала, а не срещаш взаимност и сега той ти се вижда крив.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 16438ba75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не искам да спамя темата, но и аз съм в някакво подобно положение като авторката и за да не пускам подобна тема бих искала да ви попитам-аз също си пишех доста време с едно момче, към година близо и той спря да ми пише, както и аз но си имаме скайповете, с единствената разлика че не сме се видяли на живо, мисълта ми е-щом спряхме да си пишем той дали ме забрави вече, а аз се привързах към него и се надявам да ми пише, но той не влиза.. 3 месеца близо не сме си писали, какво мислите вие? Ще се радвам, ако може някой да ми отговори. А може би си има друга..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 086067047e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке... за много специална ли мислиш, че ти е оная работа... ''нямала да сподели ако еди си какво... '' и гледам и други които са писали коментари и казват, че той само искал да я ''мине''.... хахаха те минали 5-6(ако искаше щеше да си поиска в тоя голям период) години от както се познават и тя още се чуди... за кое се чудиш бре... да падне тавана ли... ей направо ме размивате със сълзи понякога...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker