Да се чуя ли с бившата... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се чуя ли с бившата...
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2750 пъти
Здравейте, , моля за съвет защото се побърквам.
Бях писал преди историята но сега не мога да я открия, ще бъда кратък.

Аз съм момче на 24 г. и в началото на годината хванах приятелката че ми изневери с няккъв от нейния курс, бях забелязал преди това, но тя ме убеди че няма нищо такова. Ходехме над 3 години и бях отишъл с нея в друг град че стана студентка, пък и бяхме сгодени. Много ме беше лъгала и адски ме нарани. След като я хванах и избра да остане с другия почна да се държи отвратително, все едно съм боклук без да съм заслужил с нищо това. Изгубих снисъл за живот, защото имахме уж планове и аз бях почнал лека по лека да ги реализирам...
Но както и да е изнесе се при него, а аз след няколко месеца се прибрах в родния град. Бяха ме съкратили от работа и аз се възползвах. Започнах от нулата, нямах работа, платиха ми някво обезщетение, започнах курсовете за шофьор, сега от скоро си намерих и работа.
Тя ме беше скарала с приятелите един вид, но се оправихме. Имаме и приятелки в компанията с която се събирам но те са еднодневки и не ме впечатляват.
Но въпреки всичко се чувствам самотен и ми е тежко.
Не съм спирал да си мисля за нея почти всеки ден, до скоро я сънувах (сега по рядко), едно друго. Опитах се да я намразя че да я забравя но не става. А минаха вече 8 месеца, не съм се чувал с нея. Разбрах от нейни познати че е спряла ученето и пак почнах да я мисля.
Болкирах я от фейса защото не понасях снимките и с другия... От скайпа не съм, бях забравил и от скоро видях но не ми е писала и си казах че няма да я блокирам защото тя радко влиза там и не ме дразни защото няма снимки там, пък и си имам няква надежда че ще ми пише...
Беше ми звъняла преди 2 месеца но просто не можах да и вдигна че бях зает. По късно и звънях няколко пъти без успех и тя ми прати смс :
"Звънях ти да те чуя кво правиш ама друг път сега не ми звъни че не мога да говоря. "
Тогава бачкаше на морето и явно щефовете не са и давали да говори, пък е била и с оня. Но така и не ми звънна повече... А тя е такава че ако иска ще го направи, ще намери начин...

И сега се чудя да и звънна ли по телефона, да я чуя.
Не го заслужава, попринцип заради това което ми причини и начина по който го направи.
Но съм готов да го направя... Но не знам какво ще си помисли и как ще реагира. Бяхме много близки до последния момент на връзката ни и просто някво рязко ме отряза изведнъж и ми е гадно. Яд ме е че не си общуваме защото имам приятели и те така с бивши но са си приятели, поддържат си връзка още. Е верно че не са скъсали по моя начин но пак...
Още си имам чувства към нея и затова си помислих че като не мога да я забравя и намразя явно има причина и че може би трябва да се свържа с нея.

Моля за съвет, не знам какво да правя просто. Страх ме е да не сгафа нещо защото не искам да я изгубя хептем.
Не че сега не съм я загубил но пак да не се влошат нещата...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 83dc5790bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тегли й майната брато, няма смисъл и ти си попаднал на широко разпространения в тези географски ширини тип жени. успех и търси и подбирай внимателно, не си съсипвай живота и здравето заради някакви ***** (пиша го със звездички за да не ми премахнат поста).
XII

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e70b945abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казват, че трябвало да мине половината време на връзката ти с някого, за да се изчистиш и да си продължиш напред. Не го вярвах, докато не ми се случи подобно. Мина доста време, докато го забравя. Няма да си все така. Остави да ти мине. Остави времето да излекува. И добре си направил с този фб. Това, което ми направи грозно впечатление (освен ситуацията, в която си бил) е че си е качвала снимки, докато ти е била в "приятели". Това говори за безчувственост. Продължи напред. Излизай на срещи с други хора. Няма да е същото, но е разнообразие. :) Успех!
24г. Д

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4c48b91fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Братле, просто я забрави, не заслужава да я мислиш и не трябва да и се обаждаш, тя те е предала, направила те е на глупак, все едно ти е теглила куршума. Не се унижавай повече, каквото било, било... Бил съм на твое място и знам какво е, но никога не се пречупих да я търся, 3 години след раздялата ме потърси тя, видяхме се, говорихме, съжаляваше, искаше да и простя и да опитаме отново, но... мен ме беше гнус при мисълта да съм с нея и освен това осъзнах, че не изпитвам нищо към нея, дори и съжаление... И така, гледам напред само, наскоро срещнах свястно момиче и се надявам да се получи...
М 31

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 54059a5638
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се че трябва да я чуеш. Трябва да затвърдиш позициите че си нехранимайко, който няма право на мнение и че е безхарактерен. После ще се събираш пак половин-една година и така.
Дръж се като мъж, жена която един път те е изиграла така, не заслужава да мислиш за нея, камо ли телефонен разговор.
Както виждаш, не те е зарязала защото си бил боклук, а защото има много такива жени, които страдат по минало бешело, или бъдеще неосъществено, но каквото и да им предложи настоящето не могат да го оценят. Факта за това е, че ти е звъняла, при положение че си е имала приятел.
Грозно, гнусно и типично за жени, които не уважават себе си камо ли човека до тях.
Щом искаш отново да играеш в този сериал звъни, няма лошо.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1425ba15ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имай предвид, че щом веднъж те е излъгала вече има самочуствието, че номера минава и дори да се съберете отново, ако я подгонят дяволите ще те излъже повторно. Бъди сериозен. Мислиш за нея, защото си на тази вълна, искаш успешна връзка, но нея я няма, а нова жена още не се е появила. Успешният път е напред. Изборът пред теб не е коя посока да поемеш, а дали да тръгнеш въобще или да си стоиш на едно място.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 385ed5978b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, ще те посъветвам това, което те съветват и останалите. Искаш да залепиш нещо, което отдавна е счупено. Какъв е смисълът? Искаш още болка ли? Защото това момиче може да ти предложи едиснтвено това...
Не страдай от факта, че останалите ти приятели са останали в добри отношения с бившите си, невинаги това е постижимо - особено в случай като твоя, когато човекът се е отнесъл към теб така нецивилизовано. След време ще се радваш, че не си поддал на желанието да подновиш контакта с нея.
П. П. Не се ли уморихте коментиращите мъже да обобщавате, че жените такова и онакова, само те били способни да постъпят по еди какъв си начин. Кога ще осъзнаете, че има кофти и долни хора, и мъже, и жени... Но явно всеки си гледа от собствената камбанарийка.
Ж31

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dc6ac133e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми ако те кефи да си мазохист, звънни и. Тая се изгаврила с теб, ти ще и звъниш. Прежали я бе пич! Не разбираш ли, че тя не струва. Отървал си се, гледай напред, все някоя читава ще намериш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a6a5072f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Преди години помогнах на един приятел, който самият се измъчваше в продължение на 3 години. Дано успея и при теб. Не мисля, че я обичаш. Просто е наранено твоето его, самочубствие като мъж, човек който е градял мечти и изведнъж едно голямо бам. Не и се обаждай. Обмисли пътищата, посещаемост на заведения където има вероятност да те види. Не я заговаряй. Просто се усмихни. Остави я тя да го направи. Бъди загадъчен и направи всичко възможно да си тръгнеш под предлог, че имаш неотложна работа.. Ако се срещнете на улицата още по-добре. Кажи, че друг път ще говорите.. Просто това последното има хиляди варианти с които да направиш и програмираш как да протече.. Остави я да направи хода.. Тя да ти звънне и, ако стане ще бъде най-вече от любопитство. Направи както тя.. Кажи и, че в момента не можеш да говориш.. Бъди загадъчен.. По този начин самият самият започваш да правиш първите крачки да възвърнеш собственното си Аз. Предложи и да ти се обади по-късно или друг път. По този начин вече имаш пространство за размисъл и вдигнеш глава. Няколко дена са ти нужни.. Не повече и едва на вторият разговор отвори душата си и кажи и какво мислиш. И вторият вариант е да помолиш някоя твоя приятелка да излезнете като двойка. Тук сценариите също са много стига да имаш фантазия.. Нека да стигне до нейните уши, че си щастлив.. Това ще я подразни и то не защото те обича, а затова, че и се изплъзва една постоянно отворена врата на която може да почука.. Гадно е. Има един тип хора, които вярват, че където и да отидат те ще продължат в мислите, че там някъде някой/някоя го обича.. А ти излез навън защото животът е кратък.. Разпери крила и направи опит да литнеш но с реални и постижими мечти. Започни с лесно приложими за начало. Това ще ти даде кураж.. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4c13ffc0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Тегли и една голяма "Майна", както се казва! А тя, ако те обичаше истински нямаше да ти причини това. Забравия не си струва да я мислиш толкова.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 71f0af5b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам защо ти е да искаш изобщо да се събираш с подобна жена. Та тя ти е изневерявала още докато сте били уж сгодени, бе човек. И ти твърдиш, че сте се разбирали до последно. Егати разбирателството. Ами ако се ожениш за нея, вие докато станете на по 55-60 тя ще си е имала поне 10-15 любовника. Ако ти харесва такъв живот, давай.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9e3396bc2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Щом ти е забила ножа в гърба веднъж, ако съберете отново пак ще го направи. Извадил си голям късмет че те е зарязала преди да сте се оженили, да имате дете и да сте вземали заем за жилище. Ако си мислиш че сега ти е кофти, тогава щеше да се побъркаш. Времето лекува всичко. Тя очевидно е лек човек и както те е зарязала теб, като и омръзне с новия ще го зареже и него, и следващия след него и така ще си отиде. Рано или късно ще срещнеш правилното за теб момиче и всичко ще се оправи. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker