Горчивият вкус на изневярата, проблем с доверието и ревността и може ли да има приятелство след връзка и секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Горчивият вкус на изневярата, проблем с доверието и ревността и може ли да има приятелство след връзка и секс?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3421 пъти
Здравейте, пише ви едно момиче на 25 г. Срещнах първата любов, когато бях студентка на 21 г. в града, от където беше той. Той беше на 22 г.
Първото, което ще споделя е, че след като се запозная с някое момче и имам някакви чувства към него, в началото на връзката и дори още преди да се е стигнало до такава, от устата ми винаги излиза един въпрос, който тормози съзнанието ми - момчето колко връзки е имало преди мен, и с колко момичета е бил преди мен? Ако е имал някакви несериозни връзки, т. е. само секс за една вечер или за 2 часа, това ме отблъсква от него и променя мнението ми за него, или ако е бил с проститутка примерно, един и това си призна, нещо като защитна реакция ми е, и не ми се занимава, спирам да му вдигам тел. една-две седмици или колкото ми трябват, за да премисля ще мога ли да преглътна несериозните и да го видя отстрани човека струва ли си, или да продължа без него. Предполагам, че се дължи на факта, че аз не съм имала несериозни връзки, и съм имала точно един приятел. Не че това с колко си си лягал определя дали си стойностен човек, или че ако си имал несериозни ще изневеряваш. Смятам дори, че ако не си си походил преди да срещнеш някого, с който да сте доста време заедно, може да кривнеш след време от пътя просто за да видиш как е с някой друг. Аз не бих го направила, защото съм моногамен човек, когато обичам някого, другите нямат значение. От 4-5 мес. излизам с едно момче, започна да ме сваля веднага, каза ми, че ме харесва, но го отрязах - няколко пъти и за сега сме приятели, той не ми харесва визуално, но става за приятел, умен е, но той пък не е имал изобщо приятелка и си мисля, че е с мен не защото е влюбен в мен, а защото иска вече да бъде с някоя, независимо коя. Бях много влюбена и уплашена, че някой друг има контрол над мислите ми и действията ми, като го видех краката ми се подкосяваха, сърцето ми биеше като лудо, макар да не беше външно голям красавец, доста висок, беше с отличен успех също като мен, умен, беше имал само една приятелка преди мен, сърцето ми го обичаше, но разумът ми казваше, че този човек не е за мен, нещо отвътре ме караше да не му се доверя. Като бяхме заедно не можехме да се разделим, по цял ден не си омръзвахме. Бяхме заспивали заедно гушнати, но до секс не се стигна.
Така се случи, че трябваше да започне стаж по специалността си в друг град - изплаших се, че ще бъдем разделени и ще се виждаме по-рядко, евентуално в събота и неделя и му казах, че искам да бъдем само приятели и да се разделим - въпреки че го обичах. Бяхме разделени за 2 седмици, през които беше неговия рожден ден – бях му купила подарък, обадих му се по тел. да му честитя и да го чуя дали се приготвя за довечера, и го питах кой друг ще ходи - каза приятели, и после нещо ме накара да го питам: а бившето ти гадже- каза, че и тя, но били само приятели :) при което му казах, че аз няма да ходя и не отидох. Било глупаво да ревнувам от нея, а и вече я бил поканил. Тя е първата, с която е правил секс и са били заедно няколко месеца, бяха се разделили 4-5 месеца преди да се срещне с мен, беше ми казал, че са само приятели, въпреки че и аз и той знаехме, че тя още има чувства към него. Същата вечер я изчукал в мазето на една сграда, на път за у тях, но понеже в тях живеят много хора и нямало къде, мен също никога не ме беше водил у тях, винаги идваше в моята квартира.
След тези 2 седмици, през които той ми се обаждаше да ме чуе как съм, решихме да се видим, поканих го да дойде на сватбата на сестра ми с мен, запознах го с роднините си (голяма глупост, която не мога да си простя и до днес) и нощта прекарахме заедно, реших да спя с него и да се отдам на чувствата си, реших да му се доверя. На СЛЕДВАЩИЯ ДЕН, след като бяхме заедно, ми се обади по тел. и ревеше - каза, че трябва да ми каже нещо – че ми е изневерил през тези 2 седмици, през които не се виждахме, с бившата му, каза ми и каква е била позата и колко минути е траела цялата работа, и че би ми го казал не на следващия ден, след като сме спали, а по-нататък, но ми го казва сега, защото майката на момичето му се е обадила и го е заплашила, че ще ми намери номера и всичко ще ми каже и той за да не науча от нея, затова ми го казва, и че аз съм била виновна това да се случи - ако не съм му била казала, че искам да сме само приятели. Казах му, че е лъжец и че не искам да го видя дори на снимка. След което продължи да ме търси месец и половина - смс-и, звънене, молби да му простя, че нямало да се случи пак и съжалявал… Ако майка ми и приятелки не ми бяха казали, че ме е използвал и изоставил, това щеше да е краят, но за да докажа на тях, че не ме е използвал веднъж, му позволих да ме използва 2 пъти, т. е. събрахме се пак след месец и половина, излязохме навън, после пак легнахме заедно… Всичко вече беше толкова различно! Не беше същото, обичах го, но ми беше рано да забравя, дори едва му стана и съответно едва се получи. Каза ми, че съжалява и да не съм си и помисляла да му го връщам и да си отмъщавам! Както и да е, след това си отидох вкъщи, беше вече след лятната сесия, и след 2 седмици скъсах с него по тел. Знаех кога няма да си е у тях и отидох и му върнах нещата, които ми беше подарил - просто исках да съм на чисто с него! Много ме нарани!!! Отвори ми майка му, която в началото и до скоро много ме харесваше - беше му казала „ето това е свестно и добро момиче” първо ме покани на кафе, отказах й, и оставих нещата пред вратата след което си тръгнах, а тя зад гърба ми ми каза, че съм била нещастница, защото съм карала сина й да страда. След това ми се обади той, каза ми – кой нормален човек ще връща подаръци… Изневерих ти, защото исках да разбереш, че ме обичаш и че мога да те нараня, и че него щяла всяка да го обича, аз вече съм знаела защо, че той не съжалявал и че нямало какво да му прощавам! Оттогава като го видя на улицата, или се обръщам на другата страна, или не го поглеждам изобщо, камо ли да му кажа здравей. Оттогава този човек не съществува за мен! Сигурно никога няма да му простя! За тези 4 г. се сещам много рядко за случилото се и за него.
През тези години завърших, преместих се в по-голям град, започнах работа. Оттогава не съм се влюбвала в друг и съответно не съм спала с друг за това време, наскоро дори се замислих, че след това някъде над 10-на момчета са се опитвали да ми станат гаджета, но съм ги отрязвала. Аз съм доста хубава, по принцип се доверявам на разума, много мисля преди да направя каквото и да е, веднъж само послушах сърцето си и оттогава то е разбито! Трудно се доверявам, а след случилото се - дори още по-трудно от преди.
От няколко месеца усещам, че се влюбвам в един колега от работата ми – не е като първия път, по-предпазлива съм и на този етап го харесвам чисто визуално, пиша му във фб някой път общи приказки, за работата. Страх ме е да го доближа и да си говоря с него. Усещам, че не съм му безразлична, като се видим си разменяме едни дълги погледи и някой път си казваме здравей, когато го питам нещо се държи учтиво, сърцето ми бие отново, чувствам се жива. Ако станем двойка, се страхувам, че може и него да го питам с колко момичета е бил преди. Знам, че е имал една над 3 г. връзка и преди 10 месеца са се разделили. Останали са приятели, тя е в Америка, но докато му беше отпуската са били на почивка заедно в Бг с още няколко приятели, имат 1-2 снимки заедно. След горчивия опит, за това че не може да има само приятелство след връзка и секс, не знам ако станем двойка с него как да я държа на страна бившата му (по нещата, които си пишат във фб си личи, че са близки приятели) и има ли смисъл да я усещам като заплаха. Един приятел ми казва, че не трябва да се ревнува от бившите, че миналото си е минало. Трябваше ми доста време да забравя първия, за някаква си „връзка” от 3 месеца и половина ми трябваха години. А той, само след няколко месеца след като се разделихме, се хвана с някаква по-малка от него и още са заедно, вече 3 г. Да е щастлив! Какво да правя аз? Защо приемам нещата винаги на сериозно и ми е толкова трудно да забравям, да се доверявам и когато обичам някой да го ревнувам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1d0826ec3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   добре де, като си отсвирила момчето, а той е преспал с бившата си, защо го третираш като изневяра? мисля, че по-скоро ти не заслужаваш да ти казва "здравей" като те види.

а отношението ти към младежите, които те свалят, просто ме изумява. "отрязвайки" ги сякаш си представяш как ги измъчваш и наказваш за това, че са те харесали. не съм задълбавал в психоанализа, но определено имаш нужда да поговориш със специалист.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6ca6c7cac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисленето ти е ирационално. Сега ще посоча грешките ти.
Първо, не си преценила този човек добре от самото начало. Не си отчела един парадокс при хората - понякога може да се вярва повече на красив, добре поддържан мъж (защото се е находил и ако е решил, че ще има връзка, то той ще е верен), отколкото на некрасив, поносимо изглеждащ мъж с малко опит. Некрасивият би се възползвал от такава възможност, каквато се е случила на твоя бивш, тъй като знае, че шансът отново да му се отвори парашута е по-малък. (Надявам се не те засяга това, че използвам думата некрасив, но ти сама си го описала така, а и държа да кажа, че аз лично това не го смятам за нещо лошо, тъй като човек не си избира партньор само по външност. )
Радвай се, че отрано си разбрала че освен липса на външна красота, то му липсват и качества. Той не заслужава никакво уважение, и не е трябвало да бъдеш с него след като си научила за изневярата.
Последната ти грешка, е че си му върнала подаръците. Това показва, че си била наранена и е детинско при това.
Повярвай ми, най-добрият начин да се справиш с това, че някой те е предал, е като му простиш първо (не гласно на него, а само в главата си), и после да осъзнаеш, че си над тези неща. Липсата на внимание от твоя страна е това, което той заслужава. Нито е необходимо демонстративно да го блокираш някъде, нито да му връщаш нещо, всичкото това само показва колко си ти наранената, и той само ще се радва, че е успял да те накара да се чувстваш така.
Този човек е крайно незрял и не заслужава твоето внимание. Казал ти, че е изневерил, за да видиш, че го обичаш, какви са тея детски истории! Бъди сигурна, че най-доброто, което можеш да направиш, е сама да проумееш тези неща и да узрееш, тогава ще срещнеш някой готин пич, който ще се грижи за теб, а този ще си стои без приятелка. ( това и на мен ми го бяха казали преди време, когато и аз заблудената бях с незаслужаващ човек и точно така се случи, както ми казаха). Така че не разчитай само на емоциите си, а мисли малко!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ea443a4784
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При такова отношение и мисли към хората - не очаквай тяхното към тебе да е по-добро.
И още нещо - най-големите ни страхове обикновено се материализират, така че внимавай какво си въртиш из главата.
А методите ти за "преценка" и отхвърляне на момчетата изобщо няма да коментирам - лечението за такива като тебе е безкрайна самота и тотална липса на любов, та дано в някакъв момент им прещракне нещо в надменната глава.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 130d2365e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това ми прилича на някаква детска история или тийнейджърско мислене. По-голяма щуротия не бях чел. "Аз го обичах много силно, но той трябваше да замине за 2 седмици и аз му казах, че искам да сме най-много приятели. " Това изказване ме разби и не мога да повярвам, че някой може да направи такава глупост. "После му звъннах и го поканих на сватбата на сестра ми, запознах го с нашите и спах с него". И това след предишното изказване за приятелството. Според мен проблема си е изцяло в теб и ако не се промениш нищо добро няма да видиш от следващите ти връзки. Аз ако имах такава приятелка, която не знае какво иска отдавна да съм я разкарал. Ти така днеска ще решиш да сме приятели, ще се изчукаш с друг, утре ще решиш пак да сме гаджета. А мерси от такива жени.
М28

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d6f853344d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мъжът не е направен за една жена... и с друг ще е същото - ако не веднага, то след време.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c231d3ff68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всеки който не те познава е късметлия. Не търси съвет тук, а се обърни към специалист.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 45d1911a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много мислиш. На времето и аз като теб разсъждавах. Един приятел ми каза: Ако чакаш перфектният, да взема да ти го нарисувам с водни боички. Колкото повече време минава, толкова по-малко избор ти остава, който те обрича на стара мома. Малко пресилено, но вярно. По-добре да бъркаш, отколкото въобще да не опиташ. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 391ed8745f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хора, спрете с тоя фейсбук ("имат една-две снимки заедно")!!!! Баси, толкова по-бързо се разпадата връзките откакто всички се зомбираме в тоя фсб....

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c9c41d5429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Потребителите са прави. И онзи потребител който казца че бившият ти че е постъпил с това незряло има право. Това за външноста бе доста тъпо изказване според мен според мен и супер красил ли си или по-малко надарен ли си няма значение и супер красавците може да постъпват по идиотски начин зависи си от самия характер на човека мирогледа му и прочие няма нищо общо с вида това е толкова клиширано и етикирано че няма накъде. Ти си виновна надявам се да осъзцнаеш това мила а да се мислиш и до днес че не си допускала в тази товя връзка никаква грешка защото ако е така бих казала че и наивни;ца ината явно и горделива и се лъжеш а няма по-лошо човек да лъже сам себе си. И аз бях така като по-малка но не и сега осъзнавам грешките които съм допускала по рано посредствията държанието си и прочие и осъзнавам колкото тъпо и неуместно и идиотско е било и си го признавам ти постъпваш страшно незряло и необмислено. СМисъл не знам защо си му го казала това първия път да се разделите да ще приятели като още го обичаш уж обмисляла ли си той как се е почувствал в този момент как си го наранил и как се е ядосал. Това не можах да разбера кога ще се разделил след като си почнала спицилизирането си и ще били далеч и тогава си му го казала и той тогава е почнал да се чука монгократно с пирятелката си бишвата или след това аз мисля поне доколкото разбрах че като замина си го разкарала ами тогава драга за каква изневеря и той за ква изневеря ми говори това не е изневеря не ще били заедно разкарала си го и може да си прави каквото иска. Очевидно той е било в някакво омопобъркано състояние страшно ти е бил гневен и немислещ трезво и са се случали нещата да почва да има интимни отоншения с него. И не му вярвам като ти казва че е искал да разбереш като те нарани колко много те обича според мен го е казал от чиста мъжка гордост искал е да запази малкото му останало достонйство да не изжледа жалък и унжен впрочие доста мъже го правят. Според той той нямаше въобще да ти кажа всичко това ако не беше заплата от страна на майката кна момичето за да ти спести болката и разоцорованието които той е мислел че ще почувства а сега просто се надува да не пострада мъжкото му чместолюбие и така. Така че мила наистина имаш проблем признай си го и имаш нужда от помощ това не е монго нормално и винаги така ще се слумчва отнасяш се зле с момчета не много адекватно и с това момче. Връщането на подаръците беше абсурдан идея и това с майка му където си отказала най-малкото в нейните очи излеждаш като няква зла кучка надменан безчувствена арогатна която върти синът и на малкия си пръст която не го обича а има изгода може би с него или поради няква дургап ричина си с него ис дена дума все лоши неща и не я виня жената. Ти си могла да седнеш с нея и да проведете нормален разговор но честно да ти кажа и жената би ти казала всичко това което ние ти казвам защото логиката ти е абсудна направо но не те виня това са чувства и аз ги изитвам и процие но трябва нормален разговор а не като изпаднеш в умопромочение да казваш нещо което да после ще съжеляваш и не си обмислела добре. Аз те харесвам не мисял че си лошо момиче но си на 25 години и крайно време е да промениш мисленото иси ид ържанието знам трудно е трудно е но трябва да си с мир в себе си и околните за да се получат нещата при теб не само относно връзките а като цяло всичко защото това ти мислеено на всичко ще се отразява по негативен начин. И това е детинско с отвръщането на главата трябва с гродо вдигната глава ада си и да го поздравиш най малкото дори и да не ти отвърне защото ти излежадш страшно жалка и смешна като се държиш по този начи низлагаш се отвсякъде и това не е един или два пъти да го напарвиш примерно защото ти е претисенно това даже и не е претиснение а инат. Според мен ако няко път се видите се засечете с гордо вдигната глава го поздрави ако ти отгориихубаво ако ли не поне ще си го напарвила ако пък си заговорите може да пожелаеш да седнета на кафе и да с поговорите да сформираш добре всичко което си почувствала и мислела и да си излееж душата и така и може никой път повече да не се видите но да се приключат нормално нещата и да се чувстваш добре с себе си и прочие. Не си тинеджърка това ти поведение на 18 годишно или 16 годишно хлапе не ти подхожда. Не казвам всичко това от злоба или нещо такова искам да ти помогна харесвам те и аз съм имала омети подобни и прочие и знам кво е че даже и ся може да се каже че ги имам но поне осъзнавам че аз съм в грешка което е половината битка. Бих искала по някакъв начин да си разменим контактите и да си говорим ако нямаш нищо против.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c9c41d5429
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нмомр 5 не си точно права вярно е мъжът не е направен за една жена но може да остане с една жена завинаги ако е точната жена ако е правилната жена а него аз го вярвам. Ако жената е умна и знае какво да прави как да риагира и така нататък но ако не знае как да се държи ако не говори и не изразява чувствата си мислите си и не подхожда трезво в ситуацията то да наистина този мъж не е за една жена. И установявам с ужас че явно повечето жени са така не казвам че всички жени които им се разпадат браковете или връзката е в тяхна вината има случаи където това не е техен мъж попаднали са на кофти човек и е било въпрос на време да се разбадне брака им но не в по-малко от случаите жената сама се прецаква и губиш наиситна стойностен човек поради тази причина или я заради инат или гордост си проволяват връзаката. Номер пет всичко е доста субективно в тоя живот не трябва да се качва слага пот очно етикет и да казваме мъжете са еди кви женте са еди кви иса и прочие. Ние явно дори и да станем на 40 години някои от нас продължават да се държат и мислят по детски начин

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 00143528c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката:
Мерси на всички за коментарите, дори и на тези, които ме пращат на специалист : )))
2-много ми хареса това, което си написала като коментар, съветите ти също. А мъжете, които коментират тук забелязвам, че го оправдат, защото и те биха го направили!
И тази история не забравяйте, че е отпреди 4 г., смисъл това ми е останало като спомен от тази връзка, сега говори предимно разума ми, тогава е говорело сърцето.
Така, относно първия ми приятел-не отричам, че на моменти съм се държала детински и не съм знаела как да постъпя, а също и че не показвах достатъчно чувствата си. Просто нещата при нас се развиха доста бързо, за месец и половина време, после той трябваше да иде в столицата на стаж, намери си и работа там, аз се уплаших, че няма да мога да го виждам всеки ден, както беше до тогава, и един път като ми се обади по тел. ми каза-мило, на съседната пейка имаше 2 много красиви момичета и едната много ме гледаше, но аз не й обърнах внимание, само наум си казах, обичам те >>> т. е. мене, така че това момче си е било склонно към изневяра, а след раздялата си с мен, надявам се да не изневерява на следващите си приятелки и да си е взел урок). Имаше някакво огромно привличане, както казах, беше умен, но не ми харесваше в него, че той искаше да контролира нещата-кога да излезем, кога какво да правим, къде да ходим, затова често не му вдигах тел., а той започваше с смс-те да ме пита защо, че се притеснявал като не му вдигам, да не съм със счупен крак в банята!! А това, че не е достатъчно красив го написах, защото исках да кажа, че не външността му ме е привлякла, или нещо друго-бях с него, защото имах чувства към него (в малкото пъти когато сме сядали навън на кафе, аз съм си плащала сметките, на дискотека не бяхме ходили заедно, защото и двамата не обичахме, по-скоро се разкарвахме в парка, хванати за ръце, стояхме на някоя пейка и си говорехме с часове, а вечер не можехме да се разделим, за да се прибираме кой накъде и затова някой път оставаше при мен, гледахме тв, говорехме си). Не изразявах чувствата си пред него, защото бях много стеснителна и много по-срамежлива, отколкото съм сега. След раздялата имах достатъчно време да преосмисля нещата, но с болката си трябваше да се справя сама, защото никой от близките ми не ме разбираше и не ми даваше правилния съвет (всеки път, когато заговорех за него, майка ми, която много обичам, ми казваше, че толкова много съм се пазила, а накрая онзи „дългия” ме използвал и изоставил, умна си, но не можа да го прецениш, хайде вече хващай си някой и да се женя, защото идеални нямало-това ми го казва откакто завърших университета, а преди това съм била под строг контрол, искаше само 6-ци от мене, затова в гимназията бях доста тъжна, отличничка, която почти никъде не излиза, не пуши цигари в тоалетните, не бяга от час и не ходи с момчета, и нали вече не съм била девстена.. - майка ми е с по-консервативни разбирания, иначе е много добър човек, омъжила се е за баща ми на 19 г., и двамата са си били първи и поради нещата, които ми е говорила често избухвам към нея с думите-сега не сме 1970, в 21 век сме, момичетата и момчетата ходят преди да се оженят, за да изберат най-правилния за тях, на 25 г. си нямам приятел, защото до 12 клас не ме пускаше на дискотека и ми казваше да се прибирам в 22:00, между др. в 12 клас имаше едно момче, с което се харесвахме и излизахме заедно с обща компания, не можех да се отпусна пред него, дори не се бяхме целували, само някакви закачливи смс-и и на кафе с общи приятели, но майка ми разбра и ми каза- скъсай с него, иначе ще те кажа на баща ти, аз к*рви вкъщи няма да гледам!! И сега ми се оправдава, че било за мое добро да ме пази, докато не срещна любовта на живота си-според нея първия, който ще ми е гадже и за който ще се омъжа. След това преди 2 г. се запознах с едно момче - бях на 23 г. и след 6-7 месеца на разходки, кафета и целувки, исках да ида у тях някоя вечер след многобройните му споделяния, че иска да сме повече време заедно и на колко год. съм майка ми още да ми се бърка в живота, че е влюбен в мен и секса не било нищо повече от последица от тези чувства, също ми е споменавал, че иска някой път да дойде у нас на кафе за 1-2 ч. колкото да се запознае с майка ми и тя да види, че може да му има доверие и на него и на мен; не ме пусна да спя при него, нито разреши да дойде у нас, и аз скъсах с него, казах му, че нямам чувства към него и да останем приятели- той ми каза-„погледни ме в очите и ми кажи, че е така, и после „не го вярвам! Помисли си”, естествено, за да прекратя връзката, го изтрих отвсякъде, не му вдигах и така, няколко месеца си дадох, докато го забравя и продължих напред, оправдах се, че имам да уча за изпити и затова не искам да се виждаме. Сега като й спомена за това, ми казва-ами ти един свестен намери ли (а и двете момчета са били свестни и съм ги харесвала, и че 5 г. докато съмс ледвала съм била на свобода и далеч от нея. После съжалявам за това което ъсъм й казала и ми става гадно, и тъжно, разбирам я донякъде.
Сега относно това, че ги питам с колко са били-това е, за да разбера повече за тях, искам да знам за миналото им, смятам, че като си споделят хората, така се печели доверие, съответно и по-малко ще ревнувам. А относно колегата от работата, който ми харесва чисто визуално-страх ме е да не се повтори историята с бившата на първия и изневярата, или пък с някоя друга…Честно, не знам как ще реагирам, ако човека за който се омъжа един ден ми изневери, но никой не трябва да плаща за грешките на тези преди него.
И считам го за изневяра - номер 1, защото смятам, че когато обичаш някого толкова дълбоко, колкото сам казваш, не изневеряваш след 10 дена след като сте скъсали, независимо колко си му ядосан, аз като обичам някой, другите не ме интересуват и не ходя да се чукам с тях, независимо какво ми е казал, защото по този начин после няма да мога да се погледна в огледалото, как ще обичаш някой и ще ходиш да си лягаш с друг или сега ще кажете че е защото не съм му пускала- еи какво-месец и половина не ми се вижда много време, през което да чакаш??? И едно от оправданията му беше-до сега, на 23 г. съм се спирал достатъчно, сега съм започнал да ходя и да правя секс(с предната му) и че не иска да спира пак. Оттук и недоверието ми към тези, които си намират приятелка преди това да се находили. Като момчето, за което споменах в началото, и той ми е колега, а е вече на 30 г. и поред мен не е че е много влюбен в мен, а просто защото вече му е време да е с някоя. И на него му има нещо.
Толкова време съм сама, защото съм претенциона, не мога да си харесам всеки, трябва да ме привлича външно и да ми допада като характер, да има сърце, да е човечен, да ме подкрепя и освен гадже, да ми бъде и приятел, и най-важното-трябва когато съм с него, да усещам че сърцето ми бие, също и да ме обича! Не, че няма кандидати, но все нещо не им достига, а най-големия проблем ми е, че много много мисля!!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c9c41d5429
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо лда ти се се зивиня авторке на моменти силни думи използвах но това си ме бе мнението и още си ми е тъй като това е историята от твоя гледна точка от негова точка може да е съвсем различна както и да е. Бих казлала че не трябва да сулшаш абсолютно никой даже и майка ти не трябва да позволяваш никой да ти се бърка в живота и да взима за теб някакви решения уж за твое добро ти само трябва да го правиш. Майка ти монго бърза жената с брак и така нататък разбирам я че иска да те види задомена но не става така да се жениш за първия срещнат и евентеуално да не се окаже неподходящия и да страдаш в брака и после да не можеш да се разделиш с него заради разбиранията си на майка ти тъй като е от дурго поколениеТова което казвах за секса и прочие права си от една страно но трябва да разбереш че хората сме различни не всички постъпваме в различни ситуации еднаква и не казвам че го оправдавам момиче съм просто се опитвам да разбера защо е направил и така нататък какот и ти като страничен наблюдател мпо трезво може да се кажат нещата макар че няма мособен опит но както и да е. Тъй или иначе като гледам май е нямало да се получат нещата между вас тъй като ти есга казваш че е имал властен характер и прочие но мнението ми че наистина си постъпила детински с това отлбягване и като го видиш кда бягаш като дявол от тамян лично мое мнение е че е тябвало някакъв сериозен разговор да се проведе и да се сложи край на нещата и не така и като го видиш да си с гордо вдигната глава а не като някакво пиле да ксе криеш. Любовта на живота си не се среща просто така смисъл рядко човек намира истинската си любов още от първия път. Майка ти е ограничавала не го нимарам за хубаво хубаво разбирамя е искала е да те опази да не допускаш грешки да не те подведе някой да тръгнеш по лошия път но си изпуснала много. Смисъл човек трупа опит навън като изпада в радзлични ситуации серща различни хора а ти си била ограничена и затворана и общо взево си била такава освен може би генетично да преличаш на някой от родителите си от възпитанието отчасти защото си била саможива общо взето не си имала досттъчно голям социален живот. Не можеш да риагираш адекватно да знаеш каков да направиш като нямаш преди наблюйдение като преди не си попадала различни ситуации надявам се да схванеш какви ми е мисълта да не говорим че си изпускала навярно хубави моменти за които за които да говориш не говоря за дискотеки и прочие. Та така може би ако си имала преди това някакъв опит не говоря за гаджета и прочие а ако си излизала създавала си контакти слушаш различни истории гледни точки ти самата си имала приятели гаджета и такаа нататък стеше да си си изградила някакво мнение и да разсъждаваш над ситуацията е не изцяло на чувствата по запозната стеше да си глупаво се изказвам за коет се извинявам. Майка ти е здобра жена но ти се меси в живота ти трябва да си самостоятелна трябва да го разбере че живеем в различно време и груеба грешка ще е ако те ограничава командва и те жени насила само в твой ущърб сте е. Няма нищо лошо да питаш за секса за предишни връзки с половинката си и така нататък но доколкото разбрах отгоре някой като ти каже нещо тогава което на теб не ти харесва най вече аз предполагам от възпитанието ти ти си градиш отрицателно мнение за нещо което е глупаво според мен. А и цялото това нещо с споделянето с предишни връзки и секс е хубаво наиситна но пи някой хора е с нос с две устриета и като се види че не му е пирятно не трябва да се напира да се говори а да се остави темата и той когато или тя пожелае да говори. Извинявай това за психолога но ми стана яд от цялата ситуация сега ми е яд на майкати ти и не се сърди и искрено се надявам оттогава досега да си се променила да не си малкото момиченце което мама я командори както си иска и е влие да не стеснително девойче което не може да си покажа чувствата и не знае какво да каже и някой я прави на идиот искрено се надявам да си се превърнала в жеина и да си надраснала всичко това. Аз не те осъждах това искам да разбереш исках си меннието базирано на поста ти. И бих ти казала че правилно правиш като не търсиш връзка смисъ фокусирай си върхуд руги неща остави ги тия момчета и тая любов естествено ще се случат няма смисъл от насилване. И надявам се да си се научила от опита си до момента че да не се повтори в следващата ти връзка. Стискам ти палци и ти пожелавам успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c9c41d5429
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Относно бившия ти това момент не знам той ако е обичал бившата си пирятелка малко е трудно за толкова малко време да се отърси окончателно от нея. Или пък сако е бил жестоко наранен да се е променил малко или много. Това където ти е споделил даже в ква поза са го правили странон ми е не знам да те подразни ли да те нарани ли умилено ли е било или не само той си знае ние можем да гадаем. Може би да не те е обичал толкова силно и това да му е било повод да лбъде интимен с нея или пък не затова казах разговори искрени но това няма никакво цзначение сега въобще не трябва да говоря за това. Мисля че ти се страхуваш очевидно е чне искаш да бъдеш наранена и затова така се получава да слагаш стена пред себе си и самичка да отблъскваш другите и това трябва да се промени целия ти мироглед трябва да си свалиш гарда. Смисъл дори и следвашия който и да е той да те нарани това не е края на света това само ще те направи по-силна ще извлечеш много ценини неща от това и няма да е било съвсем напразно. Да ще те боли но ще си имаш и хубавите преживявания и евентуяално момчето връзката ще вие те е научила на нещо и ще си вземе полука. Ако така продължаваш няма как да се промениш към по добро няма как да махнеш вредните си навици и да зилезеш от този омагосан кръг трябва да рискуваш авторке защото нищо не губиш вного можеш да спечелиш. Не се страхувай защото страхът наиситна ще ти докара само главоболия ако серщенеш някого ти ще се страхуваш от старха ще се появи ревноста недоворетиео и прочие. Заслужаваш да си щастилва не се саботирай самичка. Така е проблема ти е че много много мислиш и това е мой проблем но се обеждавам че не е много да мисилш и анализираш като работ всичко и няма перфектен човек миличка навярон и мъжете искат перфектната жена но такъв индиви жще не се е родил всеки си има недостатък и трябва да се научим да го приемем с това ако обичаме човека до себе си. Трудно ти е било и съжелявам за това отратително е когато собственото семейство не ти разбира виж миналото минало горе главата миличка и мое мнение не ти трябва връзка докато самата ти не се оправиш одялкаш трешките ти си диамант който се нуждае от оформяне повярвай ми докато ти самата не се оправиш докато не станеш по щастива пълноценна да сеи доволна от самата себе си и прочие връзките ти ще завършват с неуспих дори и да попаднеиш на свястно момче ходи където трябва изилзах и така нататък прави каквото ти харесва записвай се на разни курсове уроци занимания създавай си приятелчета први нещата които обичаш почни да правеш нещо ново намери си нови хобита интееси и така ще се помчувстваш добре да не говорим че ще създадеш контакти от които ще са ти от ползва и ще видиш каков ще стане. Относно бившия ти казах че ще спра но сега прочетох тче не си му показвала чувствата в интерес на истината той може да те е обичал но именон товада го е отблъснал и да си е позволил да тава с бившата си защото може да си е помислил че нямаш особени чувстав и така нататък и като е така да се такожва с която си иска при всички случаи мила не мисли че само на теб ти е било тежко и не приятно аз мисля и че на него е било такова все пак майка му стом си чула да казва това зад гърба ти зтя познава сина си виждало го е и знаят как е нещата и ти не. Честон казано аз не знам какво да мисляв предния си пост или тук казах дурга гледна точка но честно казано колкото и кусури да е имал не знам защо но съм склонан да врявам че наистина те е обичал но нещата просто не са се получили поради стечения на обстоятелствата и двамата имате равна вина. Аз съм номер 6. Стискам ти палци и ти пожелавам многом онго, усмивки и приятни емоции

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker