Ударих я - сега не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (106829)
 Любов и изневяра (25615)
 Секс и интимност (12570)
 Тинейджърски (20973)
 Семейство (5443)
 Здраве (8509)
 Спорт и красота (4406)
 На работното място (2506)
 Образование (6638)
 В чужбина (1425)
 Наркотици и алкохол (999)
 Измислени истории (767)
 Проза, литература (1570)
 Други (15261)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ударих я - сега не знам какво да правя
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 17722 пъти
Още когато започнахме да излизаме, ми се струваше прекалено хубаво, за да е истина. Преди нея съм имал две по-сериозни връзки и няколко мимолетни и когато я срещнах бях изгубил вяра във жените. И двете ми сериозни връзки завършиха заради изневяра от другата страна.

С нея тръгнах от самота, малко насила сякаш. Тя беше много красива. Не е кукла барби, но има такова красиво излъчване, че просто... Магнетизъм и то толкова силен, че хората (особено мъжете) постоянно се обръщат по нея. Тялото й е слабо - не е гърчава, нито пълна. Нормално, красиво момиче с невероятна усмивка, грациозни маниери и топли очи.

И така минаха две години, а аз ден след ден се привързвах все повече и повече. Тя е такава, каквоато винаги съм искал. Чак ми е нереално.

Много е грижовна, готви прекрасно, три години по-млада е от мен, в леглото е фурия. Образована е, има невероятен стил, забавна е, държи се добре с родителите ми, много е позитивна. Не мрънка за нищо, не се кара с мен, а винаги постига своето.

Когато осъзнах какво съкровище, започнах да я ревнувам. Тя може да има абсолютно всеки, който си поиска. Започнах да подозирам, че не ме обича. без да ми е давала поводи за това - просто си вкарах някакви филми в главата.

Живеехме заедно от няколко месеца и същата вечер тя ми каза, че ще излиза с приятелки. Аз се прибрах по-рано от работа и влязох във фейсбук, за да поразгледам. Тя не си беше изключила нейния и аз веднага й прерових съобщенията. Преди мен тя е имала връзка, която много я е наранила и още, когато тръгнахме ми каза, че е обичала силно бившия си приятел и че малко или много винаги за него ще има място в сърцето й. И ето, че този бивш й беше писал във фейса, а тя му беше отговорила. Разговорът не беше нищо особено. как си, добре съм, ти как си и дрън дрън. Цяла седмица това ме измъчваше, станах нервен, съмнителен. Пълен идиот, започнах да се заяждам с нея, без да й казвам, че знам за разговора им.

И после се случи. Един приятел ми се обади и ми каза, че видял жена ми да се натиска с някакъв. По описанието досущ отговаряше на бившия й приятел и аз отидох право при него. Той ми каза, че са спали заедно. Не го ударих - просто си тръгнах, прибрах се и започнах да си събирам багажа. Тя ме питаше какво става, но аз се правех, че не е в стаята. Тя тогава опита да ме дръпне за ръката, за да й обърна внимание и аз я зашлевих. Беше много силно. Тя само се хвана за лицето, погледна ме и разплакана изтича в другата стая. Досъбрах си багажа и се изнесох.

Минаха две седмици и от друг мой приятел разбрах, че онзи, който уж я видял се хвалел, че ме е преметнал. В последствие се оказа, че бившия й и този са в някакви отношения на връщане на услуги. С една дума - изиграли са ме, за да ни скарат.

От един месец я преследвам. Чакам пред входа й и като излезе започвам да ходя след нея и да й говоря, но тя все едно въобще не съм там. А ако тръгна да я хвана вдига ръка да се запази от мен, все едно пак ще я ударя.

Звънях за помощ на сестра й - тя ми каза само "Боклук" и ми затвори. Баща й ми звънна и каза да не я търся повече. всеки ден изписвам тонове съобщения във фейсбук, смс-и. От нея абсолютно нищо.

Само като й казах за какво съм се разгневил и че съм помислил, че ми е изневерила, ме погледна в очите с такова разочарование, че ми се доплака.

Искам си я, искам да си я върна, знам, че и тя ме обича. Знам, че постъпих като лайно, като идиот - знам. Но искам да има начин, помогнете ми да го открия!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-100 от 132

преди: 8 години, 1 месец
hash: c10b507bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Гледам и не вярвам на ушите си, как се казва. Аз писах по-нагоре май 32 съм. След мен човека - 33 разцепи мрака просто. Пич, ако четеш, а сигурно е така, понеже имаш още няколко коментара, искам само едно да ти кажа - ти си изпаднал в една емоционална дупка. Сега сигурно ще тръгнеш да ме нападаш с мотивите, че си преживял много, че тоя филм с изневярата си го играл, ама извинявай според мен НЕ Е НОРМАЛНО така да скачаш и да обясняваш чак, че си изучил "женското поведение при изневяра". На подсъзнателно ниво ти може да вменяваш на околните си събратия мъже, че половинките им също им изневеряват. Каква е гаранцията, че не го правиш? ! Като гледам по тона и изказа ти виждам едно много праволинейно мислене и ако не ме разбираш - кон с капаци, само това ще кажа.
А в тази история(доколкото разбрах ) тя не е изневерила. Дори автора я защитава, защото я познава. А ние 50 коментара само може да коментираме по написаното горе, не ги познаваме в реалния живот. На всеки прочел ситуацията му е ясна - мъж, нараняван преди си втълпява, че всяка следваща ще постъпва така с него. Клише, клише, шаблон. Няма връзка с реалността.
Авторе, извини й се. Какво друго можеш да направиш? ! Очи в очи ще има по-голяма тежест и автентичност от един смс. Желая ти повече щастие и повече разум занапред.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b7310d9713
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   № 47/50, добре дошъл в света на възрастните! 45 съм. Каквото ти си казал за жените, с чиста съвест мога да го кажа за мъжете. На мъж никога не бива да се вярва безрезервно - знам го от горчив опит. И никога не си помисляйте, че каквото и да било оправдава удар. Особено от по-силен над по-слаб. Щото, независимо каква е жената според собствените ви стандарти, ако тя реши да заведе дело за насилие, никой никъде няма да приеме тези ваши аргументи, които привеждате като оправдание за удара.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9bc9492324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Сам си си виновен щот вярваш на всеки явно ;) и късмет дано ти прости и не вярвай на всеки докато не се убедиш сам, че е истина не вярвай на никого.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7de2dea646
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   Повечето коментари не ги прочетох- хората те нападат и обвиняват и не без основание. Аз няма да повтарям написаните по-горе неща. Каквото и да стане тази вечер, дори и да започнете да се виждате пак въпроса е дали ти си осъзнал своята грешка. В една връзка, когато има проблем се говори с партньора- открито, честно и директно. Твоята грешка е била, че си си мълчал през цялото време. Грешка е било, че не си й споделил съмненията ти. Събираш си багажа и тръгваш. Без нищо, без обяснение. Защо пък тя да трябва да говори сега с теб? ! Така е честно- не мислиш ли..

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: cb1adf6068
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

59.   До автора (52), много ще се радвам, ако се разберете и се съберете. Успех!

vova4ka

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 62291b2b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

60.   Остави горкото момиче на мира! А щом вярваш толкова на приятелите си - спи с тях тогава! Никога, ама никога не бих ударил момиче. Каквото и да е направила, това е против правилата. Има някакви морални правила които трябва да се спазват - като не ритай мъж в слабините и прочие. Как въобще можеш да си позволиш да удариш някого? Утре като ти кажат нещо за майка ти и нея ли ще пребиеш? Нещастник! Всъщност заслужаваш точно това. Не казвам да си някакъв супер непукист, но на твое място бих отишъл и да го смажа онзи, нали си голямата работа биеш момичета и така нататък. Е хайде като ти е толкоз акъла, отиди и го пребий поне да ти е чиста съвестта. Приятели моля ви се! И кое сега ти е по-важно - приятелите или любовта. Въпреки, че един умен човек, моторджия е казал: "Приятелят може да ти забие нож в гърба, жената със сигурност, но мотора никога няма да те предаде. ". Това първото е за тебе.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 66be592942
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

61.   Брат, бий си два шамара и пий една студена вода. Спри да я молиш, спри да се жалваш и да хленчеш като шматарок. Бъди силен и най-добре почни на чисто. Сега ще се хабиш и ще си разбиеш нервите. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b5dc534b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

62.   Виж сега, ако е жена на място щеше да разбере недоразумението и да се върне. Подлъгал си се, бил си страшно афектиран, трябва да разбере. Според мен сега ти прави циркове и номера, за да ходиш след нея като куче. Опитай да поговориш с нея още веднъж и, ако отново те отминава, просто си отиди и продължавай напред без нея, жени много. Мъже сме, не трябва да сме толкова подвластни, нито на жените, нито на секса.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 955ab00ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

63.   Стана много объркано, от една страна мъжа е виновен, от друга жената. Не е ясно, кой на кого, какво е казал.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 56524d3bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

64.   Изпрати й линк към темата.
Иначе, за да се стигне дотук, и тя има вина като ти е казала, че той винаги ще заема специално място в сърцето й, така че е напълно нормално да се хванеш и за най-малкото и да повярваш, че все пак е намерила начин да бъде пак с него. Изпрати и линк към темата и й се извини за шамара. В крайна сметка си бил разярен, не че това те оправдава, но хората сме свикнали да си го изкарваме удряйки някого, било то невинен или виновен човек. И другият път не се доверявай на хората, 'щото има много завистливи и злобни хорица, които постоянно създават интриги и то умишлено. Малко им е цирка вкъщи. Тцтц.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: dca1d51977
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   Успех! Пиши какво е станало.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 382bf6508f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

66.   Моля? Жена, която обича няма да си тръгне заради една плесница? !?
Ами добре, утре плесницата ще стане с юмрук, после постепенно ще стане и побой...
Има такива жени, които са на принципа "той ме прибива, но аз си го обичам".
И какво? Един мъж, ако обича, няма да посяга!
А освен това в тази история, не тя е тази, която си е тръгнала, а той - ударил й е силен шамар и без думи си е тръгнал от вкъщи.
А тя просто от страх е отишла в другата стая.
С право не иска да го приеме... По-добре сама, отколкото да те бият!
Тази жена е много силна и има достойнство. Освен това при незаслужен шамар... да го целува ли?
Просто й се възхищавам. Никой по никакъв повод, няма право да ти посяга! Какво, мъжете като са по-силни, трябва да сме като в джунглата ли- "правото на по-силния"?
Нека да си живее живота без боклуци.
Мъжете си мислят, че като имат сериозна връзка и заживеят с половинката си, в кърпа им е вързана и няма да бъдат оставени.
Длъжна е да готви, да чисти и да пере и т. н. та дори и да ходи на работа пак е прислужница вкъщи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 382bf6508f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

67.   Моля? Жена, която обича няма да си тръгне заради една плесница? !?
Ами добре, утре плесницата ще стане с юмрук, после постепенно ще стане и побой...
Има такива жени, които са на принципа "той ме прибива, но аз си го обичам".
И какво? Един мъж, ако обича, няма да посяга!
А освен това в тази история, не тя е тази, която си е тръгнала, а той - ударил й е силен шамар и без думи си е тръгнал от вкъщи.
А тя просто от страх е отишла в другата стая.
С право не иска да го приеме... По-добре сама, отколкото да те бият!
Тази жена е много силна и има достойнство. Освен това при незаслужен шамар... да го целува ли?
Просто й се възхищавам. Никой по никакъв повод, няма право да ти посяга! Какво, мъжете като са по-силни, трябва да сме като в джунглата ли- "правото на по-силния"?
Нека да си живее живота без боклуци.
Мъжете си мислят, че като имат сериозна връзка и заживеят с половинката си, в кърпа им е вързана и няма да бъдат оставени.
Длъжна е да готви, да чисти и да пере и т. н. та дори и да ходи на работа пак е прислужница вкъщи.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 62781e4c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

68.   Ти забравих кой потребител си който каза че е кучка защото имала афера с женен мъж.аз съм против изневерята но има различни типажи жени които влизат с връзки с женен мъж и бих казала че момичето на автора не е от тези жени.Смисъл има кучки които искат да развалят брата да си омъщят на съпругата му тъй като тя нещо и е направила заради парите на мъжа или ък заради секса и желанието и или пък иска да го има но не знае да го има.Има пък и жени които имат чувства но не постъпват коректно тормозят съпугите им и се държат както кобри има и глупачки които са влюбени мълчат нямат изисквания и приемат всичко защото обичат човека макар че знаят че не е правилно а мъжът ги върти и естествено и излизат лошо име заради това.Така че драги мои преди да лепваш разни етикети направи си труда да разбереш точно какъв е човека тъй като всеки допуска грешки и всеки излежд както ти го виждаш но въсщносте коренно различна аз мисля че тя го е обичала и е от този тип момичета които си търпяла никакви проблеми не е търпяла и прочие бих я нарекла глупачка и прочие но не и курва.Нащастиците са ей тия женички които искат да постигнат своето нямат никакви чувства към човека и гледат да разбият брака по нечисти пмотива или пък заради сами ясекс или пък бъркат чувствата поведението име отратиленто мислят засе за велики арогатни са и така нататък такива жени не понасям и въобще не бих се опитала да ги разбера докато при това момиче бих поговорила да разбера защо се позволила нещата да ситгнат тъй и така.Просто си личи човека от погледа му маниерите ми приказките му човек монго яко ще те отблъсне но вие няма ка кда я видите че да скачате с такова заклчение каква жена морална или не е .Автора сам каза че тя си е разменила няколко реплики с него и е престана да пише мисля че го е направила от чиста общивост ако е искала разговора да протече и да се видят евентуално нямало е да мълчи и по този начин да прекъсне разговора.Мисля че тя може би да има остатъчни чувства към въпросиня индивид нормално е ако раните са преснни но ще го забрави и така нататък.Авторе не знам какво да ти кажа мисля че тя е наранена и ние би те простило смисъл ако нямаше тази историяс преднотото и гадже може би стеше да го преглътне но сега мисля че няма да вярва на никой мъж защото явно всички я нараняват и не мисля че ще иска в скоро време да е в сериозно връзка с който и да е .

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c28d900774
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

69.   Разплаках се от умиление. Момичето е щастливка, че е обичана толкова много. Въпреки, че си си изпуснал нервите и си проявил недоверие си личи че си добър човек авторе. Пожелавам ти да се съберете с твоето момиче. И знам, че ще ти даде втори шанс, лека по-лека нещата ще се оправят. Щом е склонила на среща значи има шанс. Знаеш ли авторе, ти ми върна вярата, че и мъжете имат чувства и могат да обичат. Поздравявам те, че си мъж на място и си признаваш, че си сгрешил и се опитваш да оправиш нещата, а не като повечето мъже теглиш една майна и преминаваш на следващата

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b89965e832
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

70.   Авторе, ти не заслужаваш любовта на никоя жена, докато не си промениш коренно начина на мислене и поведението си. А приятелката ти - вече бивша е остави да си живее живота на спокойствие. Грешката, която си направил спрямо това момиче е непростима. Номер 9 ти е казал нещата много добре, макар и по груб начин. То с характер като твоя си и представям и какъв баща ще бъдеш един ден... особено, ако имаш дъщеричка..

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 28818f85a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

71.   Срещата мина. Не се събрахме, но не ме и отряза, както очаквах. Поговорихме надълго и нашироко. С нея се говори наистина лесно. Тя е винаги много спокойна и не изпада в истерии като мен. Много е странно, когато съм до нея и тя сякаш ми прехвърля от нейната енергия, и аз също съм спокоен.
Та - всичко си казах. Като ученик, който е счупил прозореца в училище. Разказах й нещата, както ги разказах на вас. и за това, че съм й прочел съобщенията и за това, че съм писал за съвет в някакъв форум и за срещата ми с бившия - всичко. Тя ме изслуша без да ме прекъсва и накрая ме попита "Защо си толкова ревнив" И аз си казах истинската причнина - защото ме е страх, че някой ден ще ме зареже. Тя само ми се усмихна, разпита ме после за нашите как са, за работата ми.
Малко преди да станем ми каза, че щом е решила да живее с мен, че щом ми е настоявала за деца и сватба, това би трябвало да ми даде да разбера, че вече няма чувства към онзи боклук. Казах й, че ми е станало приятно приятно, че си е писала с него. Тя ми се извини и каза, че просто го е поздравила, но когато е видяла, че той иска да се разговаря е затворила чата. Като се прибрах видях, че го е махнала от списъка си с приятели. Във фейсбук статуса й още седи, че е обвързана с мен. Мислех, че не го е променила, защото не е влизала там, но ето, че вчера е влизала и още си седи така. Извиних й се за шамара. Тя каза, че разбира защо съм го направил, разбира, че е било от гняв и ми каза, че трябва да се науча да си сдържам гнева. Каза ми, че тези мои нерви няма да ме доведат до нищо хубаво.
Аз й обещах, че ще се постарая да се успокоя малко и да не съм толкова нервен, затова й реших, че няма да отида на срещата с бившия й. В крайна сметка - някой по-нагоре го беше написал - майната му, каква работа имам с него? Но ми се иска да му разбия мутрата и то пред жена му, че да обяснява после защо е бит.
После тя поиска сметката и аз не знам как съм я изгледал, но тя се засмя, протегна се и ме хвана за ръка и каза: "Позабавихме се, а аз имам много работа вкъщи" Само казах "Добре" и станахме. Изпратих я до автобусната спирка, тя се качи и толкова. Аз се прибрах.

и сега не знам... цяла сутрин хващам телефона и после се отказвам. Обещах да я не я тормозя, но искам да я чуя. От друга страна искам да й дам време да обмисли срещата ни вчера, а не да й досаждам. Но ние нищо не се разбрахме за следваща среща. не знам. Решил съм да изчакам два-три дни и ако не ме потърси да й звънна. Господи, толкова много съм се разтъжил за нея

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f01be1773e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

72.   номер 69, и аз мисля, че много я обича, въпреки грешката, която е допуснал. Хора сме - грешим.
Беше лесно да послуша хората - да я остави и да тегли една майна. Беше лесно да си каже, че е ку*ва и да я намрази, задето си е разменила два реда с някакъв, за да си излекува болката. Беше лесно да се настрои против нея и против семейството й.

Авторе... защо не помислиш за някаква изненада. Но не цветя, бонбони и плюшени играчки, а нещо, което да си е специално и лично за нея. Ей така- да я зарадваш малко. Може да се окаже един голям , който да й помогне да вземерешение.

И според мен ще ти даде втори шанс.

НО много внимавай с тея нерви и тая ревност. Ясно? Защото ако се случи втори път, ще те изрита като мръсно коте от живота си и никога повече няма да се довери на мъж.

Хайде.. успях!
Разказвай какво се случва!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6e7e8eaa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

73.   Това е най-яката тема от месеци насам. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c28d900774
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

74.   Авторе, звънни и просто да я чуеш, не чакай 3 дни и ако стане въпрос тогава искай да се видите пак

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 28818f85a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

75.   Чувствам се като тинейджър. Писах й смс (не посмях да й се обадя, за да не ми затвори) Написах й "Довечера ще си пусна любимия ти филм и ще си представям, че си до мен" С нея винаги сме се ръчкали за филми - тя харесва романтични комедийки, а аз фантастика.
След 10 мин тя ми върна ";))) за бога, не си го причинявай :))", а аз й отговорих "заради теб ще изгледам всички тъпи филми на света ;)" Тя ми написа "Глупчо :)" а аз седя и препрочитам смс-ите като някое хлапе в 9 клас. и не знам защо се чувствам щастлив. С нея не сме го имали това, тръгнахме сякаш малко насила, защото бяхме самотни. Нямаше го това със закачките, влюбването и потреперването на сърцето като чуеш, че телефона получава съобщение.
Влюбвам се в нея всяка божа минута - как е възможно това? Държим се като деца, а е толкова готино, че...

Като прочетох нагоре за изненада... тя много обича животните и аз все бях против вклъщи да има животно. Цапат и ако имаме деца... Все й отказвах и тя спря да иска. Знам една жена, която има малки котета и съм решил да я питам да ми даде едно. Тя не може да им смогва да ги гледа и са и за раздаване. не са някакви скъпи или породисти, но... мисля, че Л ще се зарадва много.
Ще взма една кошница, ще вържа панделка и бележка до котето "Да си имаш компания, за да не ти липсвам толкова"
Добра идея ли е? Сега обаче не знам как да й го подаря- не искам да й го нося аз. Мисля да спазаря нейната колежка от магазина за помощ. Те са приятелки, ще й го занесе предполагам ако я помоля. или аз да й го отнеса?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 62781e4c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

76.   Авторе наситина не си лош човек някой негодник и по горе нищо такова не казах не знам дали въобще по темата съм пишала. Искам да кажа на всички тук които нападаха момичето вие ще ужасни всеки допуска грешки но това не говори че е каквато я наричахте а точно както си мислех аз авие ще фалшиви моралисти които го раздават на тежко и само търсите повод да обидите някой и това ви бе удобен случаи най вече това го казвам на по горе един потребител както я нарече доста гадно. Авторе давам ти съвет от личен опит не я търси недей недей да и се обаждаш да я обсипваш с съобщенишя обаждания и в пристъп на отчаяние и нещо друго да правиш от личен опит казвам ен го прави ще пречакаш нещата. Остави я тя да те потърси когато реши а ти през това време работи върху тоя гняв и ревност прави това което ти доставя удоволстиве занимавай се с нещо. И наистина докажи се че няма да се повтори това докажи се какъв човек си че наяистина я обичаш за това изисква време може отначалото да е по дръпната но нормално. И наситина съгласна съм ако мисилш чнещо да и подаряаваш да не е килширано а нещо лично нещо да измосториш да напарвиш нещо коквото обича но не на този етап след идвестно време да не се почувства че я притискаш. Бавно работа е това да се върниш доверието и но ако си упорит и наистина я обичаш ще чакаш иитака пожелавам ти успех и неправи повторно тази грешка тя не го засулжава и честно казано не би ти го проситла подобно нещо втори път. Сега буквално на ръце трябва да носиш да я държиеш сякаш е някоя порцеланова кукличка и занапред наистина не се доверявай на мними приятели а на своето момиче и използвай за бога устата си нали за това е направена да се говори а не те обратното споделяй тя ще оцени това. Разказвай в бъдеще какво става с вас интересно ми е просто такова момиче не бях виждала и съм момиче толкова разумна мила жизнена и усмихната дурга на тнейно място нямаше така да се държи а стеше да вика да беснее трябва да оцениш на какво добро момиче си попаднал.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 91d54a0cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

77.   Това с котето е добра идея. В краен случай можеш и с куриер. Вече съм сигурен, че ще се съберете, но от мен един съвет - никога не допускай старите грешки повече. Вярно е, че сме хора и понякога грешим, но ако се повтарят едни и същи грешки, не е добре. Иначе много трогателна история, преживях я заедно с вас като лична и много ще се радвам, ако се съберете. И между другото твоето момиче е голяма работа. Силна е и умее да прощава. Всъщност прошката е присъща на силните хора.

Айде успех и ни дръж в течение!

vova4ka

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 66be592942
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

78.   Лора ли се казва?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 28818f85a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

79.   Тя наистина е рядко срещано съкровище. Честно - не знам с какво съм я заслужил.
От смс-ите й разбрах, че ме обича наистина.

Тази ревност.. си е страх, хора. Страх да не я загубя. И е вярна приказката, че от каквото се страхуваш и пазиш, това си докарваш на главата.
Сега като се замисля, не знам как съм се вързал на тези боклуци. От къде на къде ще им вярвам.
Тя е нямала връзка с женен - нагоре явно нещо се обърка този, който я обиди. Той я е зарязал заради друга и впоследствие се е оженил за тази друга.
А моята Л е най-прекрасното и мило същество на света. Някой нагоре беше написал, че ако му се случи ще ме изрита в слабибните. Да! Така ще направи всеки, това трябваше да направи. Но тя е от друг свят сякаш. Толкова е добра и разбрана.
И всъщност осъзнавам, че никога не би ми изневерила, че ако срещне друг ще ми каже - просто е такава. Аз съм глупака, който се уплаши, че прекалено много я обича и в тази си паника надробих цяла кажа. Аз съм идиота, който са му изневерявали преди и исках да го предотвратя.

Това с котето хареса ли ти като идея? За изненада. То няма да стане бързо, защото тази жена, докато ми го даде, докато се уговоря сприятелката й - ще минат няколко дни.

Харесва ми да я свалям така... а мисля, че и на нея й допада. Това "глупчо" с тази усмивка.. просто си преставих как го пише и как се смее. И ми стана едно...

Ще работя за гнева си. Обещах й го. Но не знам как. Принципно съм спокоен, но в някаква напергната ситуация - започвам да не разсъждавам много трезво, изключвам сякаш.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: aafbe77a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

80.   Супер момиче! А ти момче, имам проблем. АМо не се справиш с гневните изблици ще патиш много в живота. Нейната загуба няма да е единствената.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: fe53df9efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

81.   Може би ревността си ще преодолееш с мисълта, че хората не се притежават и не са ни даденост. Всеки човек си има своята индивидуалност и би следвало да я уважаваме ако наистина обичаме. Също така замисли се за това, че пътят в живота ни не е гладък и прав, има разклонения, отбивки. С кое право можем да кажем на някого да не влиза в тази или тази отбивка. Ако иска и в насрещното да се движи - това си е неговия избор и ние следва да го уважим.
В една изневяра го има момента, че тее гнус от човека, защото е правил секс със друг, но по-страшното е мисълта "Тя ме прави на глупак! " Ето защо хората казват, чедоверието, откровеността и спокойствието са добра атмосфера за една връзка.

Тя е красива, обожаваш я, намираш в нея, качества, за които винаги си мечтал. Ами радвай се на това, което имаш и не си мисли как ще го изгубиш. То е като новата кола - ако се страхуваш от това, че ще ти я откраднат, щя я заключих в гаража и няма на никого да я покажеш. И радостта от придобивката се заменя със страх.

Не само с изневяра можеш да загубиш някого. Съществуват и по-страшни неща. Разни случайности отнемат човешки животи. Затова цени всеки момент с половинката си и не само с нея. Бъди позитивен, открит в чувствата си. Защото после идва един ден, в който си казваш "Ако й бях казал, ако го бях направил.. " Хорат все живеем с това "ако" и забравяме да се радваме на настоящия момент. Ето ти и пример от твоя живот. Имаш прекрасно момиче, което обичаш и което те обича и вместо като се прибере да я нацелуваш и да я метнеш в кревата, ти се заяждаш с нея, защото те страх да не я загубиш. И накрая я загуби - защ щастие, не безвъзвратно.

Опитай се да промениш изцяло нагласата си за живота, за хората, за любовта. Любовта не е притежание. И колкото и да боли, хората до нас не са ни разписани, не са наши - те имат правото да следват своя си път, точно както ние - нашия.

За гнева:
Времето ни е много стресово. Повечето хора са като теб. Гледаш го принципно спокоен, разумен, скала, а в един момент чуваш, че е направил нещо и се чудиш сякаш не го познаваш този човек. Когато усетиш, че в теб се надига гняв, просто дишай. Без да мислиш за нищо, съсредоточавай се в дишането си. Поемаш, отпускаш, поемаш, отпускаш. Така позволяваш на кръвообръщението ти да се подобри, което има положителен ефект върху нервната ти ситема. А и си даваш време, в което гневът се уталага и се връщаш в обичайното си състояние.

Просто дишай!

В по-мащабен план. Старай се да прекарваш повече време в природата, да слушаш релакс музика, да четеш някое леко четиво. Намирай се често около деца, помага и слушането на детски песнички, изпълнени от хлапета. Малко по малко това ще изгради в теб един по-спокоен микроклимат и когато те хване нещо за гърлото - няма да реагираш остро.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 91d54a0cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

82.   Относно овладяването на гнева, прочето малко за позитивните утвърждения, ще ти помогнат. Също и йогата е вариант, ще ти даде душевен баланс и вътрешна хармония. Много е яко. Няма и да си помисляш за каквито и да са негативни емоции.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8e482b76ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

83.   Идеята за котето, е повече от чудесна! Браво! Желая ви успех и приеми случката помежду ви като препятствие, което сте преодолели и бъди по-спокоен занапред. :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e00848f0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

84.   И на мен ми харесва идеята с котенцето, мисля, че и на нея ще й допадне.
Знаеш ли какво... Направи така, че да получи подаръка, докато е в тях. А именно - намери някой, който ще отнесе котенцето в кошничка, ще звънне на вратата, ще го остави пред нея, а след това ще се оттегли. :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a407cf1919
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

85.   Номер 81, може ли да ми отговориш на няколко въпроса, защото даваш много хубави съвети и искам да се възползвам :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8d82edfc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

86.   Де и аз да имах такъв късмет с любов, като вашата! Убедена съм, че ще се съберете. Личи си, че сте един за друг и защото завистливите хора немогат да понесат друг да е щастлив вместо тях се опитват да направят всичко най - долно, за да развалят щастието на хората. Сякаш се хранят с чуждото нещастие! Няма да раздавам упреци, защото всеки е извървял пътя си и знае защо е направил конкретно нещо, като страничен наблюдател нямам думата (това важи за горните коментиращи с осъдителните се съждения). Млади човече само по начина по който се изразяваш личи, че си човек на място, възпитан и деликатен! Грубяните си личат, дори само чрез писмения си изказ! Ех, защо и аз нямах такава любов, като вашата! Ценете я винаги! Поздрави! Д23

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f5a759e097
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

87.   Пожелавам успех, но не съм оптимист колко дълго ще продължи тази връзка. Нищо няма да бъде забравено от никого. От нея - за някакъв период - може би, но близките й веднъж погледнали с лошо око... Дано да греша! Но все пак не очаквай само "цветя и рози"...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: c331004dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

88.   от 81 до 85

Заповядай ако искаш!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6cf2e74183
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

89.   И да тръгне пак с теб, винаги ще си има едно на ум що за човек си и какво може да се очаква от тебе.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 91d54a0cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

90.   Авторе, как вървят нещата? Защо не обаждаш? :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: b48b1a296f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

91.   Ха... не си ударил него, а удари нея? ! Браво това се начира МЪЖКА постъпка....

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e3bcb82998
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

92.   Да, съгласен съм с 91. След като й нямаш доверие, защо продължаваш да я търсиш? Някъде беше писал, че момичето искало котенце, а ти не си й позволявал. Защо? Не я ли обичаш? Подари й едно котенце, зарадвай я, покажи й, че я обичаш!!!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8b1cf366b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

93.   Така е, не я заслужаваш. Не ти стиска на бившия и, но на нея посягаш. НИКОГА няма да можеш да се наречеш мъж, а тя такъв заслужава. Можеш в най-добрия случай да бъдеш едно лигаво мъжленценце... толкова. Спокойно, не след дълго тя сама ще те зареже, то си личи що за стока си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 28818f85a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

94.   Да ви рaзкажа какво се случи. Котето още не съм го уредил, защото жената, която мислех, че има ги е раздала - сега търся друг начин.
Тези дни си разменяхме закачливи смс-и, а вчера тя ми се обади. Пощурях от радост. Говорихме сигурно цял час по телефона. Каза, че й липсвам, но не е сигурна дали можем да продължим, защото не е сигурна в това, че аз пак няма да я ревнувам от несъществуващи неща. Било я страх, че може да е след години, но пак ще се стигне до някаква такава ситуация. Помоли ме за време, в което да сме сами. Питах я как се справя с наема си, защото го плащахме двамата. И накрая нищо - затворихме без да се разберем за среща, без да се разберем кога мога да й звънна. Почувствах се отритнат, тръгнах да й звъня обратно, но не посмях. Днес на няколко пъти тръгвам да й пиша, но и това не смея.
Това е от мен.

Искам да благодаря на всички, които писаха тук. Коментарите, в които ме обиждате ми показаха ясно какво се мисли и говори за мен от страна на нейните приятели и семейство. Благодаря на номер 81. Думите ти ме накараха да се замисля.
Свалих си от интернет някакви клипчета, в които се говори за медитации и т. н. Много са ми интересни и се опитвам да повтарям упражненията, които там има. Мисля, че има положителен ефект.

Чувствам се спокоен. Излизам всяка вечер на разходка сам и просто си ходя из улиците, наблюдавам хората. Хубаво е.
Но е много, много самотно. Представям си как щяхме да се смеем ако бяхме заедно с Л. Да говорим, да спорим за някой маршрут, да обсъждаме хората. Гледам разни двойки и ми се свива сърцето.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 91d54a0cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

95.   Все пак мисля, че ще се съберете, но ще трябва да имаш търпение, защото може и да не е много скоро. А и след това трябва да положиш много усилия, за да заслужиш доверие и да и докажеш, че се променяш по отношение на ревността. Това няма да е лесно, защото знаеш, че доверие се гради трудно. И още веднъж Л ми направи много добро впечатление с това, което е казала. Определено не е глупава. Така че ако все пак не се съберете, ми дай контактите и, за да и предложа да излезем. Това, разбира се, беше в рамките на шегата :).

Успех!

vova4ka

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: cb1adf6068
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

96.   Авторе, здравей отново. От известно време твоята история не ми излиза от ума и се моля за теб. Та се питам дали има някакъв напредък.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 18 дни
hash: e3bcb82998
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

97.   Хаха, ако момичето е умно, няма да се върне при автора. Мили коментатори, не ви ли е ясно, че един мъж ако удари една жена веднъж, то ще има и втори път? Дано да не се съберат.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 0a181644dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

98.   Аз пък съм оптимистка. Тя със сигурност иска да се съберете, просто още не е готова за тази стъпка. Аз се притеснявам за роднините и приятелите й. Твърде е възможно да й говорят против теб и да й влияят. Силно се надявам да не е така, защото задачата ти става доста по-тежка. Според мен - опитай да говориш и с тях. Иначе твоето момиче те обича и ще се върне. Само не знам колко ще се наложи да почакаш.. :-)

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: 36209b1f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

99.   Дано да не се върне, и при мен така започна с един шамар, сега системно са няколко шамара, хубаво че ти си се изнесъл. Дано момичето си намери някой който ще я оцени и не би и вдигнал ръка

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 дни
hash: e3bef965a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

100.   Това с удрянето не е било добра идея, но знам каква ярост има когато ревнуваш зверски, някой който обичаш!!! Според мен да нараниш някой психически е по лошо от физически въпреки, че никога не съм позволявал на себе си да удрям жена!!! Винаги съм си тръгвал стигне ли се до такава ярост! С теб е станало недоразумение, ако те обича ще намери сили да ти прости и никога повече НЕ УДРЯЙ И УНИЖАВАЙ ЖЕНА КОЯТО ОБИЧАШ!!! И не проверявай телефони и фейсбукове! Правил съм го и никога не съм оставал доволен от това което съм виждал!!! Съсредоточавай се да я правиш щастлива, както нея така и себе си и не търси никога под вола теле!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4f0e70c6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

101.   Здравей, авторе. Как се развиха неща в крайна сметка?

Тук се пишат разни теми, ние се опитваме да помогнем, доколкото е възможно, но в крайна сметка почти никога не разбираме крайния резултат. А това е необходимо с цел да натрупаме опит и да знаем кое до какъв резултат довежда на практика, когато попаднем в подобна ситуация.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 84f971ace4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

102.   Има много мнения тук не съм изчела всички, затова може и да повтарям хората. Веднъж посегнеш ли няма да е за последен път-знам го от личен опит. Приятелят ми толкова ме увещава да се съберем отново и накрая се съгласих. Е, не беше за последно. Вярно, не е бой един шамар, но ти срива достойнството. 3 шамара ми е удрял до сега и все за дребни неща. Представям си, ако направя нещо какво би ме чакало. Преди около 2 седмици той си вдигна ръката за нещо, а аз се дръпнах несъзнателно. После отидох в банята и си поплаках просто за това, че тялото ми се пази от него. Шамарите бяха отдавна. Минаха 3 години от както не ме е удрял, но веднъж удариш ли другия ВИНАГИ ще се пази и ще си има едно на ум. Може би си добър човек и наистина вярваш, че ще се поправиш. Поне си и давал лична свобода да излиза с приятелки, аз нямам такава. Ревнува ме ужасно много и ако отида до някъде ме контролира по телефона. Това е задушаващо. Ти си написал, че я ревнуваш-това е болест. Ревността бавно и сигурно руши връзката! Пожелавам ти успех, въпреки, че ще е трудна работа. Вече цялото и семейство е срещу теб...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d4228e3f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

103.   Подкрепям №70!!!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 31090a797b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

104.   Изчакай малко около 1 месец но без да я търсиш после й се обади кажи й да се срещнете някъде кажи й че последно искаш да се опиташ и ако тя приеме значи вече не може да я изпуснеш после направи така че да се срещате по улицата или някъде навън ако тя е каквато ти я описваш ще се сдобрите но наистина си сгрешил като си я ударил прекалено си избързал трябвало е да не прибързваш толкова а да видиш какво ще стане ти също си имал бивши но тя не те е ревнувала. Аз й се поставих на мястото няма да е лошо ако и ти го направиш.

 
  ...

51-100 от 132
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker