Ударих я - сега не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ударих я - сега не знам какво да правя
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 19364 пъти
Още когато започнахме да излизаме, ми се струваше прекалено хубаво, за да е истина. Преди нея съм имал две по-сериозни връзки и няколко мимолетни и когато я срещнах бях изгубил вяра във жените. И двете ми сериозни връзки завършиха заради изневяра от другата страна.

С нея тръгнах от самота, малко насила сякаш. Тя беше много красива. Не е кукла барби, но има такова красиво излъчване, че просто... Магнетизъм и то толкова силен, че хората (особено мъжете) постоянно се обръщат по нея. Тялото й е слабо - не е гърчава, нито пълна. Нормално, красиво момиче с невероятна усмивка, грациозни маниери и топли очи.

И така минаха две години, а аз ден след ден се привързвах все повече и повече. Тя е такава, каквоато винаги съм искал. Чак ми е нереално.

Много е грижовна, готви прекрасно, три години по-млада е от мен, в леглото е фурия. Образована е, има невероятен стил, забавна е, държи се добре с родителите ми, много е позитивна. Не мрънка за нищо, не се кара с мен, а винаги постига своето.

Когато осъзнах какво съкровище, започнах да я ревнувам. Тя може да има абсолютно всеки, който си поиска. Започнах да подозирам, че не ме обича. без да ми е давала поводи за това - просто си вкарах някакви филми в главата.

Живеехме заедно от няколко месеца и същата вечер тя ми каза, че ще излиза с приятелки. Аз се прибрах по-рано от работа и влязох във фейсбук, за да поразгледам. Тя не си беше изключила нейния и аз веднага й прерових съобщенията. Преди мен тя е имала връзка, която много я е наранила и още, когато тръгнахме ми каза, че е обичала силно бившия си приятел и че малко или много винаги за него ще има място в сърцето й. И ето, че този бивш й беше писал във фейса, а тя му беше отговорила. Разговорът не беше нищо особено. как си, добре съм, ти как си и дрън дрън. Цяла седмица това ме измъчваше, станах нервен, съмнителен. Пълен идиот, започнах да се заяждам с нея, без да й казвам, че знам за разговора им.

И после се случи. Един приятел ми се обади и ми каза, че видял жена ми да се натиска с някакъв. По описанието досущ отговаряше на бившия й приятел и аз отидох право при него. Той ми каза, че са спали заедно. Не го ударих - просто си тръгнах, прибрах се и започнах да си събирам багажа. Тя ме питаше какво става, но аз се правех, че не е в стаята. Тя тогава опита да ме дръпне за ръката, за да й обърна внимание и аз я зашлевих. Беше много силно. Тя само се хвана за лицето, погледна ме и разплакана изтича в другата стая. Досъбрах си багажа и се изнесох.

Минаха две седмици и от друг мой приятел разбрах, че онзи, който уж я видял се хвалел, че ме е преметнал. В последствие се оказа, че бившия й и този са в някакви отношения на връщане на услуги. С една дума - изиграли са ме, за да ни скарат.

От един месец я преследвам. Чакам пред входа й и като излезе започвам да ходя след нея и да й говоря, но тя все едно въобще не съм там. А ако тръгна да я хвана вдига ръка да се запази от мен, все едно пак ще я ударя.

Звънях за помощ на сестра й - тя ми каза само "Боклук" и ми затвори. Баща й ми звънна и каза да не я търся повече. всеки ден изписвам тонове съобщения във фейсбук, смс-и. От нея абсолютно нищо.

Само като й казах за какво съм се разгневил и че съм помислил, че ми е изневерила, ме погледна в очите с такова разочарование, че ми се доплака.

Искам си я, искам да си я върна, знам, че и тя ме обича. Знам, че постъпих като лайно, като идиот - знам. Но искам да има начин, помогнете ми да го открия!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 132

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0dfaec684b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и да те боли, сам си си виновен. Явно не си оценил това, което имаш. Ако не ти отговори, а се съмнявам, че ще го направи, то по-добре да приключиш всякакъв вид тормоз към нея. На момичето също не и лесно да бъде предадена от човек, на когото, смея да твърдя, е вярвала.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 887e954f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи услуга на момичето и я остави.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 720d7b8f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Спри се докато е време, защото туко виж са те вкарали в съда. Не можеш да тормозиш хората когато ти скимне. Дори да е така, както са ти казали, дори да си е лягала всеки ден с различни, пак нямаш право да и посягаш. И разбира се че никога няма да се върне при теб, ако е жена която уважава себе си.
м34

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f5971f87d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смятай, да простиш на някого, който ти е ударил шамар, без да си направила нищо- лесна работа!!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f5971f87d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Няма начин тя да ти прости, освен като преглътне унижението и достойнство си и отново сляпо да ти се довери.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a47c8ffb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Авторе, браво, че се разкайваш и си разбрал какво си направил.
Остави я.
Веднъж започнал ли си да я ревнуваш, да я следиш, да вярваш на друг вместо на нея това ще продължи и дори ще се задълбочава.
Не я заслужаваш.
Намери си друго момиче и си изгради здрава връзка с доверие.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1507a355e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това, че си ? ровил по компютъра само по себе си е гнусно, но да я удариш, и то защото бившият ? ти бил казал… права е сестра ?. М27

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8e482b76ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Партньорството между двама души се гради преди всичко на доверие. Това си го чувал, но не си го проумял. Първо е трябвало да говориш с нея, за да разбереш дали изневярата е истина или не, а не лекомислено да вярваш на познати. Действа се като си сигурен, това важи за всяко нещо. Човек никога не трябва да прибързва.
Много подло от страна на тези, които са ви скарали умишлено. Като четох историята, чак ме хвана яд, че така нелепо се е получило всичко. Според мен, трябва да се бориш за нея. В друг случай не бих казала това, тъй като си и посегнал, но тъй като ти си предполагал изневяра, реакцията ти е била импулсивна, макар че това не те оправдава.
И все пак не си я бил, било е шамар.... на мен никога не ми е посягал приятел, дано никога не ми се случи, но ми се струва, че както ти, така и тя преувеличавате самия удар, колко силен може да бъде един шамар все пак... пък и какви последици и е оставил освен зачервена буза...
Може би тя по-скоро се сърди за липсата на доверие от твоя страна. Така че аз си мисля, че за да си я върнеш, трябва по-скоро да акцентираш върху това, че си осъзнал колко важно е да и вярваш, защото тя е най-близкият ти човек, да и кажеш, че ще вложиш всички усилия да си владееш емоциите, също. Формулирай всичкото това в логичен текст и и го прати като писмен текст или сам, или чрез някой друг ако те е блокирала.
Също добави колко много се срамуваш от постъпката си, и дори държиш да се извиниш лично пред родителите. В никакъв случай НЕ и казвай, че си и ровил във фейсбук, но не го прави повече! Трябва да измислиш и някаква изненада, подарък, който да бъде доставен до нея през друг човек.
Грешно е да я следваш и да ходиш по нея. Трябва да действаш по гореописания начин, защото преследването е унизително и за двама ви.
Според мен е важно контактът с нея да бъде осъществен по този начин, тя възприема прекия контакт като своеволие, егоистична постъпка от твоя страна, а нахалството не е дипломатично. Помни, че когато някой човек не желае да говори с друг, неговото решение трябва да бъде уважено, и контактът може да се осъществи само писмено (защото така се дава избирателно желание да отговори или не ).
Помни, че успехът ти зависи най-вече от това колко искрен си и дали наистина осъзнаваш грешката си, това ще личи от съобщението.
Надявам се съм била полезна. Моят приятел си ме върна със съобщение когато се бяхме разделили, така че от личен опит давам този съвет. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8b1cf366b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   Да си мислил малко преди да си и посегнал. Много мразя мъжленца като тебе, които не могат да си владеят чувственцата нищожни. Еми това си си надобрил синко, тя не ти е виновна, че я биеш без да ти мръдне мозъка и с кое право въобще и гледаш фейсбук профила? Кой си ти, да и се бъркаш в личното пространство?

И най-жалкото - той ти се хвали пред очите, ти на нея посягаш? ...****..., не ти ли стискаше него да го удариш? Май не, а? Само на жена ще посегне ****

Сам си каза какъв си, тя не е длъжна да живее с ревнив нещастник, който ще я бие само на основата на непотвърдени слухове. Ако утре баща и я прегърне и от него ли ще ревнуваш?

Модератор: Редакцията се наложи, заради употребата на твърде остри и нецензурни лични нападки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e3bcb82998
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   След като веднъж си я ударил, значи и втори път ще има. Правилно постъпва момичето, като не ти обръща внимание. След като си я ударил, ти си показал, че й нямаш доверие. Най-добре ще е за теб да спреш да я преследваш. Намери си друго момиче, и този път без да я биеш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d618b874f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ако наистина и тя те обича, ще се върне сама. Просто и дай време. Жените са най - инатите същества на света брат. Тя сега е ядосана, изчакай до като се поуспокои малко и ще почне да и липсваш, ако разбира се че те обича. Разбрала е, че ти си го направил само защото я обичаш и няма как да не се върне.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 30e33f96c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Моят приятел постъпи по същия начин.. само че по други причини. Това е най-долното нещо, което може да сториш на една жена... трябва да е много силна и да няма друг изход, за да се върне при теб!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c3a296910e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Съчувствам ти, но да посегнеш е непростимо. На човек или му е лека ръката или не. Има хора, които не биха ударили, независимо в какво състояние на духа са. Има и такива, на които малко им трябва, за да им отхвръкне ръката. Помисли ти от кои си и как можеш да гарантираш на себе си и на половинката ти, че това никога повече няма да се случи отново... не можеш. Никой не е длъжен да приеме тази твоя черта от характера ти заради любов, освен ако не е малоумен или мазохист. Любовта си е любов, но физическата агресия е нежелан товар в една връзка и няма място в нея.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c799a15b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Ех, като гледам колко коментара чакат одобрение, ми е ясно че поне половината няма да видят бял свят, защото те "поздравяват".
Какво да ти кажа - не ме е яд че ти си се изложил, яд ме е че излагаш целия мъжки колектив във и извън сайта, та жените да смятат че всички мъже сме боклуци (каквито явно наистина сме).
Знаеш авторе, то си личи какво знаеш...
Не мога да ти дам съвет, просто коментара ми е от типа "i know that feel bro". Успех ти пожелавам занапред, прави каквото решиш, пък каквото сабя покаже...
XII

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 48851aac79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не е трябвало да постъпваш така! Аз не бих се върнала при някой, който ми е посягал. И все пак имам приятелка, която доста често си отнася шамари ей така... и то по същата причина - от ревност. И всеки път казва че този път няма да се върне при него и че това ще е краят, но той не спира контактите с нея и тя рано или късно отново се връща. Та тя също е слабичка, красива и тя може да има всеки който си поиска, но избира него въпреки всичко. Незнам за твоята, но според мен ако наистина те обича и вкрайна сметка ти прости, може би има шанс да си я върнеш. Но каквото и да става НИКОГА не повтаряй тази грешка!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 955ab00ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Еми, приятелче, осрал си се. Според мен, няма връщане от това положение. Ония са те преметнали яко. Ама ти си си виновен. Щом вярваш на този и онзи. Как може да вярваш на когото и да е, как може да не знаеш кой ти е приятел и кой не? ! Момичето никога няма да ти прости, това, което си й направил е непростимо. Забрави за нея, аз не знам с какви очи въобще можеш да я гледаш. Организирай акция срещу тия двамата, отмъщението е необходимо на всяка цена.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cd290257f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ако бях на нейното място нямаше да те погледна никога. Щом си способен да я удариш веднъж, винаги можеш да го направиш пак.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 30caacd1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Нямам думи направо... То бива, бива, но чак да я удариш и нищо да не и кажеш! Поне, ако и се беше развикал тя щеше да ти обясни какво става. Не знам дали ще можеш да оправиш нещата. Ако бях на нейно място, наистина щеше да ме е страх от теб. :(

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 180e8b33b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Eми браво на тебе бе!
По думите ти личи, че много я обичаш. Това да ти е за урок. Никога не вярвай на другите първо. Да беше постъпил другояче. Това трудно бих ти го простила, недоверието...

Жена, 20г.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ff17012ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   След такова нещо... начин НЯМА. Не и досаждай, не я дразни. Всяка умна жена би те зачеркнала завинаги от живота си. Постъпила е много правилно. Откъде да знае, че утре няма някой друг да ти каже нещо и ти пак ще повярваш. И въобще недей казва, че няма да стане. Ти вече си доказал, че си податлив, че и нямаш доверие, че дълбоко в себе си не и вярваш. Избивай си комплексите другаде и я остави да бъде щастлива. С постоянното си натрапване и досадничене, най-много да те намрази. И с всички основания. Да, теоретически всеки заслужава втори шанс, но това не е твоят случай. Дори и да постигнеш нещо, никога нищо няма да е същото. Така и така си се показал като плюнка, поне сега бъди мъж и затвори тази страница от живота си с достойнство. За нейно и за твое добро.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 920b1cfa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   При цели 22 мнения, чакащи одобрение, няма как да не повторя поне някои от нещата.

Смятам, че вероятността да си я върнеш определям като граничеща от "невъзможно" до "много малко вероятно".

Първо си представи нейната позиция: минал е цял период, през който си бил съмнителен, ревнив, нервен и заядлив. И без въобще да й казваш защо! Горката се е чудела, чудела, но причини за нервност всякакви - било то проблеми в работата или други, които вероятно не я засягат и вероятно ще минат с времето. Или поне така си е мислела.
До момента, в който те заварва да си стягаш багажа. Само по себе си това е гръм от ясно небе - разбира се, че ще иска обяснение и след като си отказал да говориш с нея, в ужаса си те е грабнала за ръката. Вместо обяснение обаче, получава шамар. От нищото. Това вече не е гръм, ами цяла буря под кристално синьо небе. И накрая е заварила празна стая. Вместо да се извиниш за удара, си си тръгнал.

Ситуацията става още по-сложна с последвалите две седмици, през които е страдала жестоко - съкрушена, объркана и обидена. Семейството й няма как да стои безучастно и да я гледа как се мъчи, ами разбира се, че ще се опитва всячески да я успокои. Става ясно, че тя нищо не е направила - значи вината автоматично се прехвърля на твоите рамене.
Дори да си създал положително впечатление на семейството й преди, в такава емоционална ситуация е нормално да бъдеш демонизиран и наречен с всякакви епитети, от грозни по-грозни. Дори да не са верни, достатъчно е да се повторят две седмици като мантра, за да се превърнат в истина - поне в техните глави, че си боклук, мизерник и нищожество. Ти може и да не си, но те това ще си го мислят, особено след две седмици пълно мълчание от твоя страна. Нали знаеш поговорката за лъжата, повторена сто пъти? Точно поради тази причина сестра й ти е затворила телефона.

До известна степен ти съчувствам, защото както си представям какво й е било на нея преди, така си представям какво ти е на теб в момента. Хора сме, не сме безгрешни. Грешки все някога се правят, въпросът е каква поука ще си вземем от тях и как те ще ни повлияят в бъдеще.

За конкретен начин, те съветвам първо да обърнеш внимание на себе си и твоята собствена личност. Периодът на нервност и заядливост, последван от шамара говорят, че когато си афектиран от емоция, не гледаш разумно на нещата, не изследваш нещата докрай и най-лошото - дори не се интересуваш от НЕЙНАТА дума. Готов си да захвърлиш двугодишна щастлива връзка заради най-малкото съмнение, а не трябва да е така. Не трябва да си такъв. Само когато си наистина променен отвътре и наистина можеш да кажеш, с ръка на сърцето, че никога повече няма да позволиш емоциите да взимат решения вместо теб, ще имаш шанс да си я върнеш.

Следващата стъпка е да се обадиш на баща й и да го помолиш за една последна среща между теб, нея и семейството й (поне тези, които имат отношение по въпроса). Че само ако се съгласят на такава среща, наистина ще я оставиш на мира.

Дали ще се съгласят - не мога да преценя, но смятам, че звучи достатъчно разумно и лесно като решение (поне в сравнение с алтернативата, където я заливаш със съобщения и я дебнеш пред вратата), за да не откажат. За тази среща трябва наистина да се подготвиш. Ама наистина! Не само като реч и аргументация, защото подозирам, че ако тръгнеш да се защитаваш, ще стане още по-зле за теб. Ако ще аргументираш нещо, ще аргументираш любовта си. Защо я обичаш и защо държиш на нея. Как лавината от съобщения и преследването са израз на не друго, а на твоето собствено разкаяние. Как си осъзнал грешката си и по какъв начин тя те е променила. Каква поука си извлякъл от нея и как никога повече няма да допуснеш да си такъв. Как тази грозна част от твоя характер вече не съществува. Как си готов на всичко, само и само да ти прости. Че тя е единствената жена, с която би прекарал живота си.

Трябва да си готов да понесеш всичко. Трябва да си смирен отвътре, ама наистина, не само на думи и да търпиш емоционалните им изблици. Ако тръгнат да ти крещят и да те демонизират, да те обиждат с най-грозните епитети - ще търпиш. И най-вече - трябва да си готов, ако след срещата получиш "Не" (което 100% ще стане, според мен, пък ако ще да си най-великия оратор за всички времена), ДА ГО ПРИЕМЕШ и НАИСТИНА да я оставиш на мира, защото никога няма да ти кажат "ей, вярно бе, прав си, пък ние грешахме, простено ти е", вервай ми. Добрата репутация трудно се гради и адски лесно се разрушава.

Идеята тук е да се покажеш като друг човек и да им предоставиш достатъчно причини да смятат, че наистина си разкаян, че си друг човек, че си се променил. Това включва да се откажеш от контакт с нея, както си обещал, за колкото време е нужно от "този е боклук", мнението им да се промени на "Той може да е бил боклук и да се е държал като пълен нещастник, ама удържа на думата си. Може би наистина се е променил? "

Идеята най-вече е не ти "да си я върнеш", а ТЯ ДА СЕ ВЪРНЕ при теб. А дали ще го направи... вече зависи от нея. Защото някои неща, колкото и да търсиш решения за тях, просто НЕ ЗАВИСЯТ от теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c5ceb487d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Не братле, съжалявам да го кажа, но няма да си я върнеш. Прекалено грубо си постъпил. Не трябваше до удар да се стига. Това което бих те посъветвал да направиш е, да й се извиниш от цялото си сърце, да й обясниш защо така зловещо си се осрал и да си биеш камшиците. От там нататък - ако е такава, каквато я описваш - тя ще реши какво да прави. Или ще ти даде нов шанс, или ще трябва да преглътнеш неприятния факт че си се прецакал невероятно и е време да продължиш напред с една голяма обица на ухото.
bile

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 08ac80defb
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

25.   Приятел, НЕ се чувствай виновен. Ударил си я, една плесница, ок събркал си, извинил си се милион пъти. Тя просто НЕ ТЕ ОБИЧА. И вероятно НИКОГА НЕ ТЕ Е ОБИЧАЛА! Жена, която те обича и държи на теб, НИКОГА няма да се махне ей така заради една плесница. НИКОГА!

Разбираш ли? Не е в теб причината. Стига да си й казал всичко - защо така е станало - ако знае всичко довело до това ти държане, до удара и пак не те иска - тази САМО СИ Е ТЪРСИЛА ПОВОД ДА СЕ МАХНЕ от теб.

Съжалявам приятел, майната й. Не ти трябва тази. Както казваш, била мн красива, можела да има всеки, кой знае къде встрани гледа и с кой какво е правила.

Оставяй я.

Знам колко е трудно, но ТЯ ОЧЕИЗВАДНО НЕ ТЕ ИМА за НИЩо! Ако една жена обича, тя прощава. Чети изповеди тука, заради любов що неща прощават хората, побоища години наред, пороци на другия и т. н и т. н. А тази си тръгнала заради 1 плесница. Недей, махай я.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b7310d9713
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   Много умно, 25. На колко годинки си? И да не си от оная вяра, в която е позволено да се бият жените? То бива идиотски разсъждения, ама твоите бият всякакви рекорди. Тази една плесница, ако тя реши да подаде оплакване, ще му докара бая проблеми на главата на мачото. Набийте си в главите, че насилието е престъпление, та дори една плесница да е. Този, който не е имал другия за нищо във връзката им, е авторът. Ревност, комплекси, недостатъчно оценяване, тормоз и накрая от безсилие да се справи с комплексите си си позволява да удря. Няма да си я върнеш, авторе. Човек оценява нещо едва когато го загуби благодарение на собствената си глупост.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6cf2e74183
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Е@ати тъпотията! Не мога да повярвам, че големи, зрели хора постъпват като тебе, и като нея, и като приятелите и роднините й... Отврат!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ad9527de48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Начин има - винаги има, но не знам, доколко е... "законен" от гледна точка на чисто човешкия морал.

После за него - първо трябва да ти кажа няколко неща. Прехвърлил си разочарованието от предишните си жени върху нея и то не само в последните случки, които описваш, ами от началото на връзката ви. Тя е била обаче перфектна (поне за твоите критерии) и това те е направило нервен - ти постоянно си търсел доказателство, че не може да е такава, че нямаш право на това щастие и накрая си съсипал всичко. Едва ли точно ревността е водещото тук, ти си озлобен към жените. А тя е жена, следователно защо да се различава от другите. Ако не осъзнаеш тази своя болка, която те тика към недоверие, няма да успееш да изградиш връзка нито с това момиче, нито с друго.

Тя не се сърди за шамара - забравила го е. Тя те наказва заради недоверието ти. И го прави много добре... Дала ти е пълен игнор, а това дето се пази от теб.. не, не я е страх, че ще я удариш пак (е може и да има някакъв процент) но по-скоро е част от наказанието ти. Защото съм сигурна, че след такъв жест от нейна страна, ти я оставяш на мира, а тя продължава крачката си.

Трето има приятели и приятели. Едните ги виждаш отвреме на време, пиете си заедно напитката, обсъждате някакви неща. Другите обаче те носят в сърцето си и страдат с теб. Доверявай се единствено на вторите. На онези най-близките, които знаеш, че винаги са на твоя страна. те са много малко, понякога е един единствен човек, понякога е майка ти или партньора ти. Но винаги има поне един, който не е само за маса и чиито думи е по-добре да слушаш. И въпреки това винаги проверявай информацията, която постъпи. Какви са тези истерии?

Четвърто Бившият й приятел явно иска да си я върне по някакъв начин. Това изиграване не може да няма цел. Ако разбира се с него, между вас двамата няма някаква история, за която да ти има зъб.

Сега... начин има, но е подъл. хората се манипулират. Понякога можеш да играеш с емоциите им като сценарист. Сам казваш, че тя е грижовна и добра. Ако наистина е такава тя няма да обърне гръб на страдащ човек. Изиграй я, деградирай... затвори се вкъщи и не излизай никъде, изтрий си фейсбука, изключи си телефона. Покажи, че страдаш. тя ще дойде сама. И когато дойде, не очаквай, че идва да те целуне и прегърне. О, напротив - тя ще дойде за да поговори с теб, да ти каже, че всичко е приключило и че трябва да продължиш. очаквай тежки думи от типа на "Ти съсипа всичко красиво" и т. н.
Съгласи се с нея, съгласи се, че това е края, но я помоли за помощ, провокирай майчиния й инстикт, помоли я да се виждате от време на време, да говорите, да подържате някакви отношения.
И ако постигнеш това, започни да флиртуваш с нея. Разсмивай я, говори с нея за нейните мечти и планове, за нейните усещания. и един ден, просто й се обади и й кажи, че си закъсал с колата да дойде да ти помогне. Нека помисли, че е единствения човек, който може да ти помогне, че освен нея нямаш алтернатива. Или ако не сте шофьори - поискай пари назаем, защото картата ти е блокирана. Каквото и да е - но да имаш нужда от нея. и когато дойде, предложи й брак, подготви се с пръстен преди това. Не се знае дали ще приеме, по-скоро не, но ще седнете и ще обсъдите спокойно връзката си. и кой знае, ако наистина те обича... ще се съберете.

Успех!

Подготви се обаче за тотален отказ.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8c5a45dfd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторе не се отказвай! За всеки има прошка. Не и ако имаш гузна съвест, но ако истински я обичаш не се отказвай!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 49685c432c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Ох, препрочитам тази история и много се ядосвам.

Само гледайте!
Тя е имала връзка, която я е наранила и въпреки това е запазила позитивното си отношение към света и дори обич в сърцето си към негодника, който я е наранил.

И ето ги двамата идиоти.
Единия решава да се прави на кучка и ще разправя, чее спал с нея. Дори да е - мъжко ли е да го казва? !!
И втория, който наранен от предишни изневери я удря без въобще да обясни защо.

И кой е силния? Тя! Въпреки, че е наранена се отдава на новата си любов с много грижа и внимание. Получава плесница и не напада. Аз ако съм, с риск да ми строшиш главата, ще те сритам в топките, ще опитам да ти върна по някакъв начин.

Има двама идиоти, които е обичала много и които са я наранили.

И после защо жените ставали кобри. Ами ето за това.

Ех, авторе, много се ядосвам.

Виждаш ли огромната разлика между теб и нея.
И двамата сте наранени, но тя е силен човек, а ти си леке.

Господи, представям си какво й е. И на теб ти съчувствам, но тя е която получава искрените ми симпатии.

И вземи отиди при бившия й и му потърси сметка. как ще говори така за нея? С кое право ще съсипва така репутацията й? Утре ще го каже и на други ще й излезе име, заради няма ти нищо. Защото някакви мъжлета решили да си мерят пи*ките.

Дано тя постъпи така, както ще бъде най-щастлива. заслужава го!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 91d54a0cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Аз смятам, че всеки заслужава втори шанс. Не че те оправдавам, постъпил си ужасно, реагирал си детински и импулсивно. Можеше поне за миг да допуснеш, че може и да не е вярно, но явно си повярвал на други, а не си се опитал поне да чуеш и нейната версия. По принцип категорично бих осъдил подобна постъпка, но в твоя случай мога да проявя разбиране до някъде, въпреки че, повтарям, това не те оправдава. Все пак смятам, че имаш право на втори шанс, щом я обичаш. НО трябва да я убедиш в това. Като за начало я остави малко на мира да и мине, после се бори за нея, обясни и всичко, обещай и, че никога няма да се повтори и колко много съжаляваш и я обичаш. Оттам нататък вече тя ще си реши дали да ти даде шанс. За нея проблемът не е толкова в шамара, колкото в липсата на доверие. Тя така го чувства, след като дори не си говорил с нея, един вид не и вярваш. Предпочиташ да повярваш на чужди хора, отколкото да чуеш нейното мнение. Много нелепо се е получила цялата работа, ама сам си си виновен. Мисля, че има вероятност да си я върнеш. Успех, момче!

vova4ka

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3bba772e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Виж сега гледната точка на една жена, минала пред подобно нещо ( да не кажа същото )
Първо - вие мъжете сте големи комплексари. И не, не можете да се справяте с проблемите. Самият факт, че ти си се държал като темерут толкова време, без да й кажеш дори защо, а причината е била ревността ти, е показателен, че не си дорасъл за връзка. Вместо да седнеш и да кажеш :" Миме, (например ) искам да поговорим за нещо важно" и да й изложиш всички факти и да я питаш - Вярно ли е? - Ти какво направи? Да, не знаеше какво да правиш.
Това едно на ръка. Второ : Ама набий си го добре в главата това второ. И по-нагоре са ти го казали - има разлика от ПРИЯТЕЛ до ПОЗНАТ. Това същество, което ти ги е наговорило тези неща за приятелката ти нито е приятел, нито е познат. Това е просто поредният комплексар и завистник от мъжки пол. А ги има мнооого. В моята връзка един такъв ни разделя 2 пъти, понеже просто не му харесваше факта, че сме щастливи. А моят приятел е същият като теб. Хубаво, че дори след години осъзна грешката си и прекрати контакт с въпросния тип.
Моето мнение по този въпрос е, че не трябва да си толкова доверчив към всичко лошо, казано за нея. По-скоро трябваше да си доверчив към нея. Ама след дъжд качулка.
И последно - за една жена " един шамар" не е просто шамар, а удар по достойнството, самочувствието и т. н. ти си ударил любовта й също. От най-близкият й човек си се превърнал в насилник в нейните очи. Може да си го направил неволно ( КОЕТО НЕ Е ОПРАВДАНИЕ), но тя просто вече не ти вярва. Както казах на мен ми се случи същото. Много нелепо- моят прочел някакъв смотан смс в телефона ми, нещо от рода на някаква детска свалка. Без да ме попита, без разсъди трезво, просто дойде, хвърли ми телефона и ме удари. Е, няма да ти казвам как се почувствах. Бях бясна, съкрушена, удивена... И как завърши историята ли. Аз никога не съм го забравила това. Върнах му го тъпкано ( което отчитам като груба грешка) и сега сме отново заедно, а той като се ядоса за такава глупост - просто излиза да подиша чист въздух. Променил се е, поне в моите очи. Но стига за мен. В твоя случай тя постъпва много умно - просто те игнорира. И наистина е добра и свястна щом го прави. Не е като мен- да ти даде урок, примерно.
И последно, защото стана много дълго - спри, ама веднага спри ( ако не си спрял ) да я тормозиш. Никакво висене пред тях, никакви смс-и, съобщения. Абе ти, наистина ли искаш чак такъв психопат да се покажеш в нейните очи? Знаеш ли колко е " яко " да те притесняват така? Недей, послушай ме.
И след цялата тази моя плеяда от думи мога само да ти кажа : остави всичко на нея. Може да й се извиниш, но по достоен начин. Може всичко да направиш, но не можеш да я върнеш обратно насила. Нека тя реши.
Успех

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0362f578fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Чета коментарите и се чудя на акъла на коментиращите. Авторе, не се занимавай с отмъщения, но ако срещнеш въпросните господа спокойно можеш да им теглиш по една майна!

Моята позиция е по-особена в случая. Считам, че автора е постъпил глупаво за дето се е вързал, но от друга страна и любимата му и всички коментирали следва да помнят, че това е мъж, на когото 2 пъти са изневерили любими жени, 2 пъти е предаден!!! Имате ли си понятие какви травми оставя това в душата на един мъж? Моят брак завърши, заради гнусна изневяра на бившата ми жена, с която бях 10 години!!! И аз и ударих плесница, но причината беше, че тя се държа нагло и арогантно, след като я разкрих, че има любовник, а месеци наред ме правеше на боклук преди това. Да бъдеш предаден от любимия човек е едно от най-страшните неща, които могат да се случат в живота на човека. Ето защо, имайте снизхождение към автора, не го съдете, човека страда (разбира се и от собствената си глупост) и има нужда от съчувствие. Ударил и е шамар, не пише пребил я.

Бих задал и друг въпрос, защо след като бившия на госпожицата я е наранил жестоко и връзката им е приключила трагично за нея, тя си пише във фейсбук с него? Струва ми се доста странно и тъпо. И как така, тя ще казва на автора, че за бившия винаги има място в сърцето и? !? !? Сори, ама една плесница не е престъпление. Стига с тия лиготии!! Ударил и шамар и айдеееее, принцесата вече не ще и да му говори. Ако го обичаше истински, тя щеше да му прости, а не да се прави на велика за един шамар. В крайна сметка автора е искал прошка, обяснил и е, че са го излъгали и т. н. Щом тя не иска да прости, значи не го обича достатъчно. Номер 25 има право, може би наистина тя изобщо не го обича истински. Само друго не разбирам авторе, как може на 2 пъти да ти изневерят и ти да не усещаш, дали една жена ти изневерява? Поведението на изневеряващата жена е много специфично и варира от една крайност в друга, като обикновено е студено, когато е влюбена в другия или е топло, когато с другия нямат задълбочена връзка, а просто се забавляват зад гърба ти. След изневярата на бившата изучих до съвършенство всички признаци на изневяра и поведението на жените. Изневеряващите жени се мислят за много хитри, но всъщност са толкова елементарни, че всички те използват дори едни и същи думи, поведението им е абсолютно еднакво. Мои приятели и познати, които са ми разказвали за проблемните си връзки са се удивявали как съм им отварял очите за изневерите на гаджетата и жените им и то само от разкази за поведението и фразите на техните любими. Наскоро един познат ми разказа как е скъсал с дългогодишното си гадже. Както ми разказваше изведнъж, аз започнах да говоря вместо него и да му казвам: „и ти каза еди какво си, и ти каза така и така”. Той ме погледна учудено и само ми каза: „човек, ти я цитираш”. Викам му само: „пич, баджо се е появил и за това те е зарязала”. Той ме контрира: „не бе човек, тя не е такава”. След 2-3 седмици ме срещна и ми вика: „ей, човек, прав беше, тя наистина си има друг и е била с него от няколко месеца преди да скъсаме”!!! Та за това се чудя на автора, след като е играл 2 пъти сериала с изневерите, как така сам не може да усети дали една жена го мами? Та поведението на всички изневеряващи жени е едно и също. Признаците са едни и същи.

Авторе, от тук насетне имаш само един вариант. Спри да и звъниш и да я преследваш. Има едно неписано правило за 4 седмици, в които трябва да издържиш без да я търсиш и без да я следиш. Може би вече е късно, но все пак опитай, поне за да си наясно дали тя все пак държи на теб и дали има шанс да се върне при теб. След 4 седмици и звънни и я попитай как е що е. Ако се видите преди това, се дръж добре с нея, дръж се приятелски и по никакъв начин не показвай, че страдаш. След 4 седмици, ако изобщо ти вдигне и пожелае да говорите, я покани на кафе, като изтъкни, че искаш да останете добри приятели и, че раздялата ви е била добра идея. Това има шанс да я накара да се замисли, дали пък не е сбъркала, че те е зарязала. И наистина ако се съгласи да излезете, не започвай тема за вас и вашите отношения като гаджета, а се дръж позитивно, приятелски, шегувай я, питай я как върви личния живот, общо взето покажи и, че си добронамерен към нея и, че каквото и да е било, ти не си обсебен от мисълта да се събирате отново. Ако тя те потърси преди това е добър знак, но пак не трябва да почваш с поведение на нуждаещ се от любовта и. Ако това, което ти давам като съвет не се получи, значи всичко е приключило и тя не те обича. Тогава, колкото и да ти е мъчно тегли чертата и продължи напред. Времето ще излекува всичко, но поне ще си наясно, че тази жена не е за теб, след като от един шамар е готова да погребе всичко хубаво, което сте изживяли заедно. Имай предвид, че от това, което разбирам е, че става дума за разглезено момиче и по всяка вероятност, тя е склонна да зарязва мъжете при появили се трудности във връзката. Приеми това като изпитание и тест за любовта и. Ако не желае да има нищо общо с теб, значи не си заслужава!!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f5a759e097
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Горе главата пич! Подкрепям №25!
Минал съм по този път (естествено малко по-различна ситуация, но точно една плесница). Месеци на агония на връзката ни. Накрая си събрах багажа и си заминах. Трябваше да минат много години за да се изяснят нещата. Тя нейната работа все пак не била съвсем читава - много скоро след развода ни родила, че се и оженила за бащата. След години се развели и прави всякакви опити да ме търси. Между временно аз загубих 10 години от живота си като не потърсих жена. И точно, когато започнах живота си от начало, на чисто, оная се сетила да ми досажда. В крайна сметка тя не ми е проблем, но ми остана един друг проблем - реших, че повече за нищо на света няма да посягам на жена. Какво да ти кажа - нищо добро! Качила ми се е на главата и по никакакъв начин не мога да я накарам да изпълнява важни семейни ангажименти. Иде ми да си взема шапката и - където ми видят очите... ама годинките напреднали, дете, възрастни родители... няма мърдане...
Нещата при теб - ти сам ще трябва да вземеш окончателно решение, но... не бих те съветвал да напъваш до безкрай - връзката ви е компрометирана по един или друг начин. Напрежение и "едно голямо на ум" ще остане! Това ще те сваля на колене в много трудни ситуации!
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b2007f6a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   до 33

Виж... прав си, но го гледаш от своята си камбанария. Не е заради шамара - повярвай ми. Ти си зашлевил жена си, защото е изневерила, а автора, защото е ревнив. Недоверието е, което я боли. Сега седи сама или със сестра си или там с някой и си повтаря: "Ето... всички са такива. какво ли не направих за тази връзка, бях такава и такава, а той? Той вярва на някакви си, а не на мен"

От това я боли, това спред теб е "глезенето" от нейна страна. Разбира ли тънката разлика между теб и автора. Тя е невинна в случая, а е получила плесница. И това си го повтаря нон-стоп в главата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f65cf4d625
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   По удачно е да те питам, защо си я ударил само един път, не да ти чета морал. Няма от какво да се оплачеш, постъпил си достойно. Ти не си клоун!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4b62be334f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Написах й смс "Извинявай, няма да те тормозя повече. Извинявай и за шамара, не съм искал да те удрям. Обичам те"

Не съм някакъв изверг. Няма да я ударя пак. Господи, та аз животно не съм удрял през живота си. Не знам какво ми стана. През целия път до вкъщи си представях разни сцени и като ме хвана за ръка.. не знам, все едно ме пипаше някой много мръсен. Погнусих се от нея. не знам, не разсъждавах въобще. Онзи... лицето му, тона, с който го каза - само това се въртеше в главата ми. Като тя избяга в другата стая исках само да се махна оттам, да изляза на въздух.

Потърсих сметка на тези двамата. Не исках да разказвам просто, защото не са важни. Този, който ми каза само се засмя и каза, че се е шегувал. Не съм го нападал.. просто си тръгнах от срещата. Той се радваше сякаш на това, че ми е кисела физиономията. А с бившия й тепърва ми предстои среща. Обадих му се и го викнах да пием по кафе. Искам да има хора около мен, за да не направя някоя глупост. С него се познаваме от преди. Той има много пари и високо положение. Женен е. те затова са се разделили. Той е зарязал Л заради другата. жена му и тя.. нейните имат много пари. Ние с Л не сме такива. Работим и двамата, изкарваме някакви заплати, но да кажеш, че имаме пари - не. Стигат ни обаче..
Когато се запознахме, още преди да тръгнем, някъде на първите ни срещи, тя ми разказа анкратко историята им с този и каза, че я е зарязал, че й е бил първия и че е много разглезен, но че много силно го е обичала. После много пъти сме си говорили и тя ме е питала дали не обичам първата си любов... и аз съм й казвал - да, така е. Това го разбирам. С някой имаш спомени, които си остават.

Не знам защо са си писали. Той я беше потърсил. Беше й писал "Здравей, как си", тя му беше писала "добре, а ти", той "и аз съм добре", а тя "браво", после той я беше питал нещо за работата й.. къде работи сега, но тя не му беше отговорила.
Отдавам го на това, че е страшно възпитана. Тя някой непознат примерно ако се засечем във входа и винаги поздравява.

33 коментирал, предишните ми връзки. Да, травма ми е и то голяма, защото аз съм верен човек. Като си имам някой, не гледам встрани. първата ми изневери, защото била влюбена.. поне после така ми обясни. Може и да беше - още са заедно и дете имат. Втората ми изневери пред очите ми. Бяхме в една дискотека, тя си пийна повечко явно и започна да танцува. На мен ми звънна телефона и излязох навън. Като се върнах обратно тя беше седнала в скута на някакъв и се държеше много интимно. Дори не трепна като я хванах, само придърпа главата на оня и го целуна. Бяхме заедно три години.. след тази случка нито съм я търсил, нито тя ме потърси. Имаше някакви неща вкъщи, даже не звънна даси ги прибере.
По нищо не е личало, че ще изневерят.. а може и да е - не знам.

Добре.. спрях да я търся, но ако тя не ме потърси? Колко време да чакам? да потърся ли среща с баща й - много го уважавам тоя човек. Може да иска да поговори с мен. Ако не друго поне да разбера как е.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 89c31aca6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   №36 кое му е достойното да посегнеш на жена? Та дори и една плесница да е, нали знаеш че първият път ще е шамар, а на втория може да си позволи да я пребие. Това е чиста проява на слабост.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5b7b973244
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   36, ти колко пъти би удрял... докато мърда????

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0362f578fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   33 съм

Номер 35, чакай малко, тя не е съвсем невинна (пък дори и да не е изневерила). Зададох няколко въпроса в коментара си. Как така тя си пише с бившия, деца няма от него, какво ги свързва? Кви приятелства, кви 5 лева, нали я е наранил? След като на автора му е неприятно, тя е длъжна да се съобрази с него и да не си пише с бившия!!! Тя му била казала, че за бившия винаги ще има място в сърцето и!? !? !? !? !!? !? !? !? !? !? Това последното не е нужно и да го коментирам дори. Не е заради шамара, но тя с кухата си тиква не разбира ли, че сама подкопава доверието като си пише с бившия и говори, че в сърцето и винаги ще има място за него! На мен ако ми каже мое гадже това и аз бих реагирал така! Нали е с мен, как така в сърцето има място и за друг? Някой казваше, че женското сърце е като токийското метро и винаги има място за още един!!! Ако е от тоя тип жени, еми значи автора се е отървал!!!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5b7b973244
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   35 съм до 33 (40)

Виж сега, ти си афектиран, защото също като автора си мислиш, че повечето жени са долни.... нали? ! Тя му е казала, че в сърцето й ще има място за първата й любов. казала го е в началото на връзката им, още преди да стигнат до нещо по-така. и е постъпила добре според мен - заявила е открито картите си. От тук насетне той е приел това за нормално и са се събрали. Да, постъпила е чудесно според мен - много смело.

Виж какво казва автора после - отдава го на възпитанието й. Той е започнал да я ревнува преди да прочете разговора им, защото е решил, че не е възможно да го обича. Тя, която е идеализирана в неговите очи, в очите на един влюбен мъж тя е4 съвършена, съкровище и той се е уплашил, че не е достатъчно добър за нея. Пък бившия има пари, положение.. а светът е болен и жените се продават - наслушал се е на такива истории. Вкарал се е в някакви сюжети и ето го резултата.

Ти съдиш за нея - някаква непозната, защото си имал работа с жена, която те е предала. Извинявай много, но си и обсе4бен от това нейно предателство. изучил си цялата философия на изневярата, виждаш я навскъде. Като някакъв строжер на верността, ходиш и раздаваш акъл на приятелите си. Обсебен си от идеята и виждаш навсякъде виновни жени с празни тикви.

Съжалявам, че думите ми са остри, но се замисли дали не съм права?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0362f578fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   33 съм

Абе авторе, бившия и бил женен!!!!!!!!!!! Защо не започна с това бе! Каква ценностна система има жена, която се занимава с женен мъж??? Леле, *****, тръгнала да разваля семейство на некъв нещастник!!! Щом една жена се е занимавала с женен, не ми я хвали. Това е к***а бе! Мале-леле, и си седнал да се вайкаш за няква никва, дето сърцето и било отворено за женен мъж!!!! О, я стига пич! Сипи си едно питие, излез навън, подишай въздух и забрави за тая ****!

Брато, не че нещо, ама явно имаш някъв проблем, щом само на к***и попадаш! Търси нещо друго, нещо читаво, не гледай само да е красива! Тя е безмозъчна егоистка, щом се хванала с женен мъж, а оня бившия и е пълен боклук. Помни, че подобното се разтваря в подобно. Виж са, бил съм доста жени, особено след като се разведох, но досега не видях някоя отдолу да е златна. Ти си много влюбчив и за това си страдаш и все те зарязват. Я се стегни малко!!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 28818f85a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Явно не съм обяснил добре.
Онзи е зарязал Л, за да се ожени за друга после.
Сега е женен, тогава не е бил.
и не, не е к***а... не обиждай така ако обичаш- не я познаваш

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5b7b973244
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Авторе, чета коментара ти под 37 номер...

Сложи си някакъв срок от две седмици примерно - ни вест, ни стон от теб. Чак тогава потърси баща й ако мислиш, че има защо. Поговори с човека щом го уважаваш, може да има адекватен съвет. Все пак той я познава по-добре от нас. Но го помоли да не й казва, че сте се виждали, изтъкни като причина за молбата си това, че си обещал да не я тормозиш повече.

Смс-а ти е добър. Харесва ми!

и още нещо нещо. Не пий кафе с онзи боклук. Куца му нещо в семейството явно и тръгнал нашия да съсипва връзката на тази, която е оставил. Майната му - няма какво да се обяснявате.

Ако искаш да му го върнеш, като се съберете с твоето момиче - бъдете много щастливи заедно. Така ще строшите зъба на всички клевети и на всички завистници ще покажете среден пръст.

Желая ти успех! дано тя реши да те прибере обратно и да ти прости.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0362f578fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Виж 35, не съм обсебен от нищо, не раздавам акъл на никой. Не виждам навсякъде изневяра, но лесно я надушвам. Предупреждавам и всяка жена, която е с мен, че игрички няма да играя и ако просто е срещнала друг да си каже овреме, преди да си е легнала с него, защото после разбера ли (а няма начин да не разбера) става страшно за нея. Не правя компромиси със себе си и не позволявам на никоя да се ебава с мен. Ако си каже честно, така и така искам да скъсаме, влюбих се в друг – ок, свободна си. Но почне ли ми филмите и чука ли се с друг, докато е с мен, фамилията и ще разгоня. Когато съм във връзка, съм верен и искам същото. Наскоро мой приятел скъса с гаджето си, като той не подозира, че тя го е зарязала заради друг, с когото я видях да си кокетничи още през зимата. След като тя скъса с моя приятел, мина около месец и хоп във фейсбук се появиха любовни снимчици и статус с онзи същия, с когото я бях видял!!! И до днес не съм му казвал нищо и не смятам за нужно. Мога да посоча и още много примери за актриси, но няма смисъл. Не считам всички жени за долни, но повечето наистина са такива днес и за съжаление постоянно се убеждавам в това.

Авторе, имай малко самоуважение бе човек! Как ще се хванеш с жена, дето обича бившия си ( добре де, разбрахме, че не е женен с пояснението ти). Айде ако е само заради единия секс, иди-дойди, ама ти си се влюбил в човек, който не те обича и ти заявява открито, че в сърцето и има място за друг!?!?!?!!? Е, не го разбирам това брат, наистина. Идеализирал си образ, който сам си си изградил за нея, а тя е нещо друго и то очевадно друго, но ти отказваш да го проумееш!! Ок, разбрахме, че не е курва, но и читава не е, щом е с теб, а обича друг и от един шамар бяга. Това е тест приятелю, тест за любовта и. Явно не го издържа, но на теб ти се струва, че ти си виновен за нейния провал на същия тест. Иска ти се да и пишеш поне тройка, но....... Щом сега се проваля на този тест, значи ще се проваля и на други. Един шамар и 2 години отиват на кино, щото и нямал доверие. Ами тя с какво го гради това доверие? С чат във фейсбук с бившия и приказки за място в сърцето и! Ей, хора не ставайте смешни! Номер 25 хубаво го е написал, ама тука нали жениците солидарни с лиглата, дето сърцето и отворено за бившия, че и фейсбука и отворен, но да, да знам, това е щото е много възпитана, слушали сме ги тези. Приятелство между мъж и жена е менте в 90% от случаите. Има и такова приятелство, макар и рядко срещано, но между бивши любовници – КАТЕГОРИЧНО НЕ!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 920b1cfa16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   От 23.
Мнения като 42 и 45 могат да служат като много добри примери какво се е изговаряло в семейството й през дветте седмици, през които не си я търсил въобще.

Това е причината все още да смятам, че може би е най-добре среща с цялото семейство. Иначе, дори да създадеш едно адски добро впечатление, бащата ще е сам в мнението си срещу всички останали и ще е лесно да се върне към старото статукво, според което си изрод и простак.

Смс-и и съобщения могат да звучат много хубаво на хартия, друго си е обаче срещата очи в очи. Може да е по-трудно, но оставя много по-трайни впечатления.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b7310d9713
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   45, стана ясно ти колко си читав, че да смяташ, че всяка жена трябва да преглътне и прости шамар. Ти беше ли там, че да разбереш, че обичала бившия си? М? Или приказваш, колкото да не е без хич? Къде пише, че всяка жена трябва непременно да прекъсва всякакви отношения с бившия си? И никакви други мъже да няма, вие щом сте неуверени и комплексирани, ще намерите повод и от сянката си да ревнувате и да си внушавате простотии. А авторът като е толкова голям мъж, що не е забил един юмрук в лицето на оня, който му е казал това за нея, а е ударил самата нея? На приказки сте големи мъже, на дела сте кръгли нули.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f65cf4d625
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   От №36 до 38 и 39 - Вие направихте от мухата слон. Кой говори за побоища? Феминисти големи. №25 даде един много точен съвет. Автора си има глава на раменете. Такива неща се прощават, вярно, всеки ще го разбере посвоему, но в една истинска връзка има място за компромис. Има такива жени, които чакат малко прехвърчане на искри, за да дойдат при теб и кажат: Всичко приключи, забрави за мен! Работата била, че искат да си веят палтото. Пак казвам, не си ударил човек без причина. Остави го това момиче и престани да се лъжеш. Не си проявил слабост, напротив, ти не си посягал преди.
Тука пишат предимно жени, ще те изкарат Юда> Успехи с новото гадже.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0362f578fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   45 съм

Номер 47, ако си прочела внимателно какво е написал автора, щеше да видиш и изречението, в което "принцесата" му казала, че в сърцето и винаги ще има място за бившия. Дали съм читав или не съм, няма как да знаеш, но щом толкова те вълнува ще ти кажа, че аз никога не бях удрял и шамар на жена, докато не хванах бившата си съпруга в изневяра. След като и казах, че знам всичко, тя си призна и само уплашено каза: „Да, аз съм една долна ку*ва и заслужавам да ме пребиеш”. Тогава не посегнах, а само гледах и слушах шокиран. След това, въпросната госпожа, от която имам дете се измъкна и отиде при любовника си. Върна се след 2 часа освирепяла и надъхана, като ме питаше колко време има да се изнесе. Държеше се с мен гнусно и подигравателно. Тогава и отвъртях шамар, от който чак ме заболя ръката. Това беше единствения път, в който съм посягал на жена. И причината не беше дори изневярата, а изключително циничното, гнусно и брутално поведение само часове след като си призна всичко и беше надъхана от любовника си. Месеци наред преди да я разкрия, тя ме подложи на такъв психически тормоз, че ти е бедна фантастиката. Бях изкаран най-долната твар, к**вата беснееше и правеше скандали за да се измъкне при любовника си, а аз стоях да гледам детето и да я чакам да се прибира по нощите. Пред всички приятели и роднини ме изкара толкова долен и черен, че като се сетя настръхвам. Психологията на жената ми е толкова ясна, че просто с нищо вече жена не може да ме изненада. Втори път никога няма да бъда същия балък и да ме разиграва някаква никаквица. На мъже-добряци като автора ку**ите им разказват играта. Не знам дали въпросната му любима, „жертва” във вашите очи му е изневерила, може би наистина не е, но от опит само ще му кажа, че на жена никога не бива да се вярва безрезервно. И тук не става дума за маниакална ревност, липса на увереност, а за опит. Глупаво е постъпил автора, че без да и каже нищо я е зашлевил, но щом тя за това го е зарязала, ми е ясно колко държи на него. Коментари 25 и 49 са много точни.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b34255a3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Проблемът е, че твърде много си се съмнявал в нея, а не, че си я ударил. Един шамар може да се прости, ако момичето намери причина да прости.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 28818f85a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

52.   Не издържах и й звъннах, този път ми вдигна. Пита ме "какво"
Помолих я само да пием по кафе и да ме изслуша.
Довечера ще се виждаме... всъщност остават няколко часа.

Много ме осъдихте тук, други осъдихте нея... но и на едните и да другите - стискайте палци.
Много я обичам, не мога да си представя, че няма да я прегръщам вече. Не мога!

Пожелайте ми успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0362f578fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Ми авторе успех, но не съм оптимист, а и да се съберете, то мисля, че с тази не те чака нищо хубаво. Дано не съм прав.

 
  ...

1-50 от 132
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker