Как да накарам нашите да разберат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да накарам нашите да разберат
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1793 пъти
Здравейте. Аз съм на 19 и от една година и половина имам сериозна връзка с едно момиче, много я обичам, обеден съм че и тя мен. Проблема, е че откакто разбраха моите родители не одобряват всичко това. Майка ми надумва баща ми и другите и всички са против нашата връзка, а днес беше капака на всичко, майка ми започна да обижда и нагрубява момичето, аз естествено я отпратих и останах да успокоявам приятелката си.
Кажете какво да правя? ... дайте ми някакъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: a7eae40076
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно е, че проблема е в майка ти. Кажи й, че вече си голям мъж и тя няма право да се бърка в твоя избор. Евала за това, че си я отпратил и си застанал на страната на приятелката си. Пожелавам на всяко момиче (както и на мене си) да има до себе си мъж като теб. Моя съвет е да потърсиш подкрепа от баща си, или най - добре да се изнесете на квартира с твоето момиче.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1477562ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужас, каква е тая безскрупулна и безсрамна майка? Добре си направил като си останал при момичето. Просто не я води повече при родителите ти, нито у вас, нито никъде другаде, където могат да се засекат.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f44c186e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Някаква идея защо майка ти не я одобрява? Правил ли си опити да ги събереш, да се опознаят?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0374c48c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Божеее, същото е при мен, само разликата е, че аз съм момиче на 18, почти 19 и нашите брат ми и баба ми се надумват и се опитват да разделят мен и приятеля ми. А нещата между нас са си повече от супер, заедно сме от 8 месеца, а преди това се познаваме от 3 години само като приятели. Не ни пука какво мислят те, виждаме си се въпреки тях (от различни градове сме), заедно изживяваме мечтите си един с друг, само се притеснявам какво да правя, защото те не спират да ми надуват главата какъв бил, не бил за мен и не знам си какво, а са стояли с него за половин-един час. С какво право го съдят какъв е и какъв не е като може да се каже не го познават. Първото впечатление лъже повечето пъти, затова и аз не съдя по него за разлика от тях. Помогнете ми какво да направим, че да спрат да ми говорят глупости и да се опитват да ни разделят, искам просто това и да се примирят, че сме заедно, ако щат да се радват за нас (както приятелите ни и техните), ако искат да не се радват(единствено те 4-мата - майка ми, баща ми, брат ми и баба ми са против нас, всеки друг ни се радва, не мисля, че проблема е в нас), но да спрат да ми пълнят главата с глупости и да се опитват да ни разделят като говорят така и се опитват да измислят начини да не се виждаме, че ще се побъркам покрай тях, моля ви помогнете :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: bf114297cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И защо майка ти е против нея. Има ли някаква причина, какви са нейните аргументи да не я харесва, ако има такива изобщо.
Или майка ти е на принципа, че никое момиче не е достойно за нейния златен син. Че всяко момиче и е конкурент, защото е дошло само и единствено да и го отнеме и да го раздели от нея и други такива.


Което и от двете да е, поведението и е неприемливо и грозно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4cb197c942
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не казваш нищо за момичето. Не казвам, че майка ти е права. Може да е от типа жени, за които никоя не е достатъчно добра за момченцето им. Но ако не е такава се замисли сериозно защо реагира така. Колко е голяма девойката ти, в каква среда движи попринцип, какви са родителите и, да не е някоя лигла...?
А иначе и аз като другите ти свалям шапка, че си останал при момичето си. Без значение каква е причината майка ти да не я одобрява няма право да се държи така с нея. Продължавай да си защитаваш момичето, но и сериозно се замисли за причините майка ти да реагира така. Или най-добре говори с нея. :)
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker