Силното момиче май се оказа, не чак толкова силно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Силното момиче май се оказа, не чак толкова силно...
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3393 пъти
Не съм много сигурна как точно да започна, но искам да кажа толкова много и се надявам да спре да боли поне малко.

Защо силно момиче? Може и да не е много точно казано, но поне така се чувствах. Бях самостоятелна, винаги се оправях сама без да разчитам на чужда помощ. Обичах живота си толкова много и никога не чувствах липсвата на "гадже", но с годините идва и любопитството и така започна и болката.
Дали аз бях прекалено малка и глупава или просто никога не случих на правилния човек не знам, но болката и сълзите се превърнаха в ежедневие и вече не бях силна, а много слаба и зависима от "мъжете".

Така минаха 5 години от живота ми, докато не намерих и последната остана в мен гордост и казах край на това. Да, беше ме много страх от това да съм "сама". Малко по малко с течение на времето започнах да връщам моето аз.

Минаха още две години, който посветих на работата ми и може би точно те ме спасиха. Отново започнах да се усмихвам и да живея. Не ме притесняваше това че нямам някой до мен.... бях сигурна, че когато му дойде времето всичко ще се подреди. И така и стана..... или поне аз така си мислих.

Тогава го срещнах.....не знам с какво ме грабна. Знаех че не е за мен и не трябва да се забърквам с него, но "любовта" май наистина е сляпа.

Може би, защото не вярвам на хората много отдавна или защото все още живеем в различни градове, но просто не мога да му вярвам. На моменти сама си казвам, че се държа като параноичка, докато не отидох при него на гости за няколко дни......

Всичко беше прекрасно, сутрин ми носеше закуска в леглото, грижеше се за мен, глезеше ме и какво ли още не, но страха и съмнението са голяма сила.... Не можах да се стърпя и му взех телефона.....отворих смс-те....надявах се да няма нищо......наистина много ми се искаше......но уви вътре беше пълно със смси от някакъв сайт за запознанства с номер от интернет...... сърцето ми спря.....болката беше страшна.....там те се разбираха как ще се видят и ще правят....... секс.....там беше неговото име, неговия адрес, той и обясняваше как живее сам и няма търпение да се видят по рано......не знам можете ли да си представите каква точно болка изпитах в този момент.

Станах и започнах да си оправям сака, исках просто да избягам, но тогава той се прибра и искаше да разбере какво е станало.... казах му......и той естествено каза. че това не е това. което си мисля.....не ме пусна докато не го изслушах. Неговото обяснение беше, че тези смси са писани от колегата му, (а на него му се носи славата на кръшкач) и затова и е използвал неговото име и адрес. Беше много убедителен, но аз просто не мога да повярвам, но го обичам...........СТРАХ МЕ Е!!!

Не знам какво да правя, няма с кой да поговоря, а ме боли ужасно много. Колкото и да ми се иска да съм силна и да не ми пука просто не мога....болиииииии

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3906781f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съмнението може да разклати дори най-силната любов. Много бих искала да те утеша, но мисля, че този номер "с колегата ,когото уж покрива" е просто банален и много прозрачен и често използван вариант за измъкване в случай, че бъде разкрит. Знам, че боли, но можеш ли да живееш в лъжа ?

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2bd20febf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, което ти е казал са пълни глупости. Не се занимавай с него, само ще се нервиш. Ще срещнеш правилният човек. :) Успех, мила!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: fcab54faec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Боли,но е истина-той наистина прави секс и с тях

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f0b893e819
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съмнението не може просто да бъде преодоляно.То винаги ще бъде вътре в теб и ще чака най-малката причина да се пробуди отново.
Сама казваш, че още в началото си знаела, че не е за теб....защо тогава си го причиняваш...?

Хората са странни същества, вместо да искат най-доброто за себе си, те винаги избират ней-погрешното.Каква е тази саморазруха, която се опитваме да постигнем?Въпроси много,отговорите обаче си даваме трудно.

Не му вярвай, що за абсурдно оправдание е това?Но може би му пука за теб, щом не иска да каже истината ,значи не иска да те загуби...
Мисля, че трябва да прецениш ситуацията сама, ти най-добре знаеш кое е най-добро за теб.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7f7347bbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен той те лъже! Пожелавам ти да срещнеш твоята сродна душа и да бъдеш щастлива!

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 270ca0759a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Колега ли?
Защо не поиска веднага, на секундата, да звънне на ''колегата'', за да направиш очна ставка?

Момиче, спасявай се.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 270ca0759a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 4: Какво означава ''не иска да те загуби''.... Звучи тъпо на фона на ситуацията за момичето.
Той може да има хиляда други мотива, за да е с нея- и нито един от тях не е Любов (материално осигурена, на разстояние от него, добричка, с добра професия, с наследство и т.н.--да изброявам ли още?).
И какво сега- тя да се радва, че един мерзавец не искал да я загуби?
А това как лъже не се ли вижда или и това е за поздравление?!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ede8bafd61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Наистина си много наивна ако повярваш на това с колегата му. :) А щом го обичаш толкова силно и съм сигурен, че ще му простиш, просто го накарай да ти обещае също толкова убедително, че повече това няма да се случи. Той ще ти обещае, ти ще му повярваш и всичко ще е ок. Ти ще си щастлива, мадамите от сайта ще са щастливи и той също. ;)
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 44a3b1d404
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако знаеш какво искаш, ще знаеш и как да постъпиш. Искаш го само за секс, какъв ти е проблема?!? Искаш повече, прецени може ли да ти го даде. Като гледам какво е около мен, не виждам да казваш нищо ново. Всеки се чука с който му пусне и само гледа да не го хванат. Хванат ли го пък отрича. Историята е стара като света. Не се вайкай, а си премисли нещата. Знам, че боли, но това значи, че си жива. Нещата са в ръцете ти. Късмет. Емо

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker