Как да повярвам на жена ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да повярвам на жена ?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3542 пъти
Здравейте! Мъж на 22 съм и искам да ви споделя някой мои терзания свързани с противоположния пол. Защо жените се подиграват със мен? Като казвам това искам да представя себе си. На кратко романтична натура съм, зодия риби съм все пак. Не съм от момчетата които биха изневерили на половинката си. Като казвам това съм категоричен аз не ИЗНЕВЕРЯВАМ! Винаги се държа добре с момичетата които съм имал, но те сякаш не го оценяват. От начало всичко е супер а после започват да се подиграват със мен. А аз като обичам съм готов на крайности не обичам да се подигравам с половинката до себе си. Преди около 3 месеца имах връзка със момиче което се подигра със мен и то доста. Лъга ме а аз и вярвах безрезервно след което скъсахме. Казах си че дълго време не искам връзка, но не се мина много и се появи друго момиче. И неусетно към днешна дата хлътнал до уши. Въпросното момиче ми каза силни думи като " Обичам те " И бях щастлив до преди няколко часа, буквално... Тъй като съм студент и показах няколко снимки на мои колеги, единия от които е като манекен и мацките му се лепят. И тя започна да ръси суперлативи за него в мое присъствие, направих се че не обръщам внимание. После тя започна да ми се извинява но знам че го направи просто така. Мисълта ми е друга, по този начин ме накара да се чувствам както предната ми приятелка предаден. Съответно загубих и доверие в нея. Вече губя вяра в жените. Колкото по добре се държа със тях, толкова повече те се подиграват със мен. Сякаш им харесва да се държат с тях като с боклуци и да бъдат използвани... Как да повярвам :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f4fe25ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще имаш време за момичета. Сега ти е времето да учиш, а когато станеш към 27-30 г., тогава съм сигурен, че ще намериш правилната. За всичко си има време, както и за всеки влак си има пътник.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3ff206cb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като минеш момента със това, че зодиите имат значение и че е много важно да си романтичен, пак пиши, за момента те пиша в графа дечковци и надали ако пиша ще ме разбереш.
Иначе на основният ти въпрос:
"Как да повярвам на жена? "

Отговорът е, не вярвай, така ще си спестиш куп неприятни моменти, а самата идея за вярване в нещо значи, че не си си себедостатъчен, за да искаш да повярваш в някой друг.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f24fe4c17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Така е авторе, всяка жена има садистичното чувство да се подиграва на чувствата на мъжа си и това е заложено природно.
И пак тези глупости със самодостатъчността. Как едно време бабите и дядовците ни, са се женели и омъжвали и са създавали семейство, без да се доказват колко са самодостатъчни.
А това което казва номер 1 е вярно, но годините нямат никакво значение за това, а заради това, че на 27-30 жените ги хваща шубето, че ще останат стари моми и почват много да не подбират, тоест избиват си от главите тези представи за идеалния мъж, който събужда у тях силното любовно чувство. А любовно чувство не можеш да изпиташ, ако не си способен на това.
И накрая всички щяхме да живеем много по-добре, ако можехме да си вслушваме в сърцата си, а не да правим това което обществото е свикнало да изисква от нас..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d1e3c623d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Кое е невероятно и кое невъзможно?
- Невероятно е жена да ти се врича в нематериална любов.
-Невъзможно е да си толкова прост, че да се вържеш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8f1c906e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   какви зодии бяха те?

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0a87c3390d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не всички жени са такива. Има и готини които ще те обичат с цялото си сърце. То по тази логика трябва да кажем същото и за мъжете нали? Доверието е много важно за връзката, не се вкарвай в филми така рискуваш да останеш сам. Дай шанс и на теб и на връзката си-говори с мацката и й кажи какво очакваш от нея, а именно да няма лъжи защото ще сте до там. Успех
Тифани

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ba6c8284ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Авторе, просто жените не обичат да се държат добре с тях!!! Запомни го това, колкото и налудничево и невъзможно да ти изглежда това е истинат, дори те самите не го осъзнават това, но го искат. Питал ли си се защо винаги избират лошите момчета, насилниците, изобщо всякакви боклуци? Правят го защото просто им е заложено в кръвта да бъдат мачкани и унижавани, не намирам друго обяснение. Добрите мъже за тях не струват, просто те смятат за половин мъж, ако не си като по-гореизброените! Сори, но това е реалността!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c704da1884
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Това, че е усетила, че ти е неприятно е добър знак. Опитай се да не бъдеш толкова чувствителен към думите на другите, някой път те може да са казани съвсем невинно. Пък и тя не те е излъгала - момчето от снимката нали е готино на външен вид? За истинската жена съдържанието е мн. по-важно от външния вид, не отписвай приятелката си за тези думи.
Към №2 - Рибите никога не могат да си станат самодостатъчни.

Жена на мъж Риби.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 797e7bbb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   А как да имаме вяра в мъжете? Много е тъпо това поставяне на всичко живо под общ знаменател заради някакви действия на човек от същия пол.
И, № 30, жените на 27-30 обикновено се сещат, че ще са си много по-добре сами.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 523a7a3f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Номер 2 е прав донякъде, тоест поначало няма нужда да вярваш на която и да е жена - вярвай в себе си!!!
за зодиите съм също съгласен че нямат никаква роля в човешките взаимоотношения и че не те определят какъв си а дори и да има някакви общи истини в това то определено тази наука не е докрай разнищена и съответно
е невярна.
Колкото до това да бъдеш романтичен - не мисля че като си романтичен си дечко един вид.
или пък ако си чувствителен си слаб просто се научаваш да контролираш емоциите си и да използваш чувствата само с тяхната силна страна а това е най великата сила
защото аз знам на какво съм способен за момичето което обичам - на всичко!!!
Момичетата и като цяло жените се привличат от драматизма в взаимоотношенията, това им дава тръпка
всякаш постоянно изживяват нещо ново, преоткриват нещо ново в партниора си.
Мисля че твоята грешка в твоите взаимоотношения с жените е че си прекалено отстъпчив - замазал си своите лични виждания и удобства само и самод а бъдеш с момичето ето защо получаваш подигравки защото не показваш свота индивидуалност която със сигурност не е на 100 % на едно мнение с половинката ти.
и така повечето момичета разглеждат момчетата доста повърхностно - тя не би ти казала хайде де кажи какво мислиш и ти или знам че нещо се крие в теб покажи ми го
би си казала просто " ми не ми е интересно с тоя" " не ставаш сори" и би минала към следващия.
Това се дължи на факта че жената търси завършен продукт.
И така ние сме активната страна, ние си харесваме жените а те само седят и чакат и избират между тея които са имали смелостта да опитат :)
Идеята ми с всичко което ти казах е че момичето те гледа такъв и си казва че това си ти и това е всичко което може да и предложиш.
или пък озъзнава че криеш своите особености само и само да върви а щом ги криеш явно са кофти осоености което хем я плаши, хем се оттегчава от монотонното ти постоянно добро поведение към нея - е не сме роботи
и грешката си е в теб.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ffae87d2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ама чакайте бе - какво толкова е станало, то момичето като има гадже да не е сляпо или е станала глупава, че да не вижда хубавото. Авторът сам казва, че колегата му е като хубав мъж, това че дамата го е отбелязала, не означава автоматично, че би се прехласнала по него.
".... После тя започна да ми се извинява но знам че го направи просто така. "
Ами естествено, че е било проста така - тя не е наясно, защо трябва да се извинява, не е вложила нищо друго освен нормално възхищение от природни дадености. Разбирам да ти е казала, че цял живот такъв търси да се из... или някаква друга простотия. Вкарваш се във филми приятелче, търсиш под вола теле, а и като гледам, разни "препатили", ще ти помогнат да го намериш. Не се дръж като дечко, ами прави разлика, не може да си такъв първосигнален човек, че да не хващаш нюанси в едно изказване.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 99ec4e65fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто не си е преценила думите. Нима ти не се обръщаш след като видиш някоя сексапилна мадама?
Казала ти е, че те обича. Ако нейните чувства са същите както и преди и след снимката, то тогава какъв е проблема?

Get grow up ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e623190f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Не зная къде си студент и къде учиш, но тази вопиюща неграмотност ме потриса. Хайде преди да се тюхкаш, влез в гугъл и провери кога се пише съюза "с" и кога "със". Отнася се и за коментаторите.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 13954a42b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Първо повярвай в себе си, момко, после вярвай на жените.
Ако си убеден, че си the best, и наистина си такъв, няма какво да се притесняваш от колегите или въобще от нещо друго.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e972917bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторе;

Ако се беше поровл малко в нета щеше да видиш колко момичета са изписали същите думи, като твоите само, че за мъжете.. ''колко били гадни и нечестни'' дъра бъра...
Аз лично вярвам, че ако не трябва да си с някоя жена, каквото и да направиш, ако ще и злато да пърдиш, пак няма да се получат нещата с въпросната девойка. Но без да се надяваш, срещаш едно момиче, з акоето до вчера не си знаел, че съществува, ще се държиш по същият начин по който си се държал и с другите момичета, но тя ще остане при теб, няма да иска да си тръгне... поне при мен така се получи!

М 32

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 45163ccf38
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Авторе какво е направило момичето че да си толкова отчаян? Казало е че дадън мъж е красив и какво от това нали не той а ти я имаш. Красотата на мъжа ли е едниственото му предимство. Тя е с теб не защото си най-красивият, а защото имаш съвкупност от качества, които тя харесва. Ако продължаваш да изкарваш на преден план ревността си и завистта си ще бъдеш изоставен от всяка.
Авторе Толкова ли си красив, че не позволяваш да кажат за друг, че и той е красив, заслепяваш всички жени така ли?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3e88adcd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   еее, според мен преувеличаваш. това, че момичето е харесало приятеля ти като външност (сам казваш, че е като манекен, значи е основателно), не значи че не те обича и ще ти изневери. ти ако видиш някоя супер мацка, няма ли да кажеш, че е готина, без непременно да решиш да изневеряваш с нея?
според мен прехвърляш недоверието и съмнението си от предната връзка върху сегашната. не търси под вола теле, а се радвай на връзката си.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 14eaab99ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ами намири си жена Рак или Скорпион, те ще ти подхождат.

Какво като е казала, че онова момче е страхотно. Ти защо те засягаш от това, ами не се засягай. Това как ще се чувстваш си зависи от теб. Контролирай си емоциите и не изпадай в зависимост от тях.

Жените обичат самоуверените мъже, излъчващи сигурност и стабилност.
А не меките и прекалено чувствителните, дето дават да им се качват на главата, имай го в предвид.

Може да си нежен и внимателен, но за да те уважава една жена, трябва да не си зависим от емоциите си толкова, а принципен и сериозен в изискванията си... Ако това не и отърва -прав и път, да изчезва от живота ти. Значи тая не си е струвала и толкоз. Не се коси изобщо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0a64ec541a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Това са жените приятелю.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f656f30a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Споменах само че съм зодия Риби не че се доверявам на тия неща. За да съм честен доста от нещата които са изписани като характеристика за Зодията си присъстват при мен. Романтичен съм да, и ми харесва. Макар че в днешно време е по скоро смешно. Но да това съм аз какво да направя? Относно момичетата не съм някой "Поклонник" когато прекалят просто си заминавам. По някога се мразя за същността си, другите Чукат и бягат, а аз глупака се привързвам. Е Ще си патя и това е.. Благодаря на всички отговорили. Извинявам се за нивото си на правопис.
От автора :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f6f0d019c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Боже господи, ти на 22 ли си или на 12!??? Ами ако със жена ти (един ден) гледате филм със Шварценегер на младини и тя каже нещо за мускулите му, това ПРЕДАТЕЛСТВО ли е към теб!???? Ужас- детински реакции!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1a40b10632
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Авторе, разбирам те напълно, ние чувствителните сме така. Аз съм жена, но те разбирам. Малко са като нас, на останалите не им пука, сменят си по 10 гаджета и нищо не оставя следа в сърцата им. Просто трябва да свикнеш с това, какъв си, едва ли ще се промениш коренно, може би просто трябва да внимаваш повече с кого се сближаваш. Най- лошото е, че някои хора като нас се отчайват и се затварят в черупката си, аз май съм тръгнала натам.
Жалко е наистина, че сме заобиколени от хора с повърхностни чувства и емоции. Не се самоизмъчвай, просто изследвай момичетата и тогава се доверявай и сближавай.
Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: baf57491f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз се запознах с жена 10 години по-голяма от мен и с деца (червен флаг! ).
Всичко започна на шега и случайно, дълги чатове и безкрайни разговори по телефона, това е така заради голямата дистанция.
Бях толкова скептичен заради своите комплекси и проблеми, които имам със себе си от години. Споделих всичко това за да съм откровен и чист пред себе си и нея от самото начало, защото няма как да скрия всичко това, и да наблюдавам какво ще направи, на теория и по принцип трябваше да се разкара, не го направи, първа каза обичам те… (червен флаг! ) последва това че сподели за своите комплекси и проблем реципрочни на моите, приех ги. До тук 4 месеца!
Пожелах физически контакт, и първите две срещи бяха трагедия, буквално за по 5 минути за по една две цигари по никое време, последва трета среща, която мина спокойно и продължи около час. При всеки мой опит да скъся физическата дистанция следваше страшен отпор! Дори прегръдка или безобидна целувка беше третирана от нея като едва ли не заплаха за нея… Аз съм мъж който държи на естествения ход, опознаване, физически контакт, срещи и т. н много държа на такива неща и никога не си позволявам да си легна с някоя ей така до като не съм сигурен че е моята жена! През останалите 6 месеца последваха брутални скандали, спорове в които имах възможността да я наблюдавам как се опитва да ме манипулира! Прилагаше някаква супер извратена стратегия. Говореше ми да си сменя работата града и да отида при нея. Говореше ми как искала да прескочи всички естествени ходове във връзката и как искала от вратата за кревата (червен флаг! ), как искала да ме завре при себе си (тоест включително и при децата си) ( червен флаг! ). Всеки път когато ме канеше да я видя изминавах стотици километри при което се държеше отвратително. Поканих я на четвърта в която пак аз трябваше да измина цялото разстояние до нея, последва мълчание, не отидох. След това последва скандал защо не съм се появил. Отидох на другия ден и бях игнориран блокиран, не се появи. Отказах се, приех че това не е моят човек и има страшно разминаване от самото начало. Аз нямам дълъг списък с връзки зад гърба си и трудно се доверявам. Тя има доста дълъг списък. Приех миналото и и не ме интересуваше. На практика показваше две свои крайности, една в която да се влюбите като луд, и една в която да и нямате и капка доверие. Та в последните 6 месеца имаше само скандали и спорове и поведение като на дете. Блокиране. Повишен тон, брутални обвинения, брутално отношение. След всеки такъв скандал по един и същ модел вече знаех кога ще се кара с мен и кога ще се сдобри. Винаги се извиняваше и ме молеше да не си тръгвам от това в което бях се озовал неусетно. Изпитах доста негативни чувства, от опитите и за манипулиране, то не бяха заплахи то не бяха сладки приказки от 1001 нощ, то какво ли не беше. Чете постоянно книги за отношения между мъжете и жените. И си мисля че просто съм някакъв експеримент…..
(Червен флаг)! Анализирайки в това в което съм попаднал за целия този период си давам сметка че може би е загубена кауза и това е остра проява на нарцисизъм!
Защото както пише в дебелите книги всички симптоми и поведения съвпадат! След всичко което съм преживял тотално вече нямам доверие на тази жена, тъй като съм дал достатъчно голямо време от себе си за да видя каква глупост съм допуснал! На моменти си мисля че е и нещо повече от нарцисизъм, като например биполярно разстройство. Или просто това е осъзнат човек, който така си запълва времето като всъщност не е нито едно от двете горе а го прави умишлено и знае точно какво прави, тук вече се изчерпах тотално нямам никаква логична дефиниция на това състояние! Държа да подчертая че комплексите и проблемите, които имам са напълно поправими и преодолими, така че не е мотив за да получа такова отношение, не само аз а и който и да е.

Така че няма нищо по страшно на този свят от токсичните взаимоотношения! Кошмарно е! Не го пожелавам на никой!
Имаше толкова червени флагове през цялата история но бях любопитен да я разнищя до край но в даден момент и това любопитсво безвъзвратно си отива, защото е наивно да вярваш че един човек може да е различен от това което е декларирал и показал за този немалък период!

В момента съм безчувствен и не вярвам нито в любов нито в жените. Но не съм пречупен вярвам че от съдбата си никой неможе да избяга и всеки по една или друга причина заслужава това, което му се е случило като опит! Ако ти е писано да срещнеш своята половина ще я срещнеш ако не ще си си достатъчно и сам на себе си. Не всички могат да живеят живота си по един и същ начин.

Та до автора, повярвай ми има и по лошо! Живей си живота и не се занимавай с глупости! Мисля това да направя аз!

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: b8cf7c1a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Последното е само за теб.
Никой не желае да го използват.
Пък и ти сам си виновен.
Една връзка никога не се основава на лъжа!
Особено когато лъжата може да е толкова сериозна.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 94e805e491
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Да си чакал до 50, да не си вярвал на жените, после защо има демографска криза? :D Не е нужно да вярваш на всички жени, само на тази до теб. Ако смяташ, че има причина да не ѝ вярваш, не бъди с нея. Какво толкова го мислиш. Някоя те е излъгала, гадно, има такива случаи. Търси си читава просто и самият ти бъди откровен.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: ccc54c73e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Не искат лошо отношение, а по скоро охотно позволяват лошо отношение ако мъжа е красив и ги възбужда. Връзките са нещо животинско, пич.

Ти красив ли си, възбуждаш ли ги?

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 6ba149549d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   "Никога не вярвайте на жените, дори и когато казват истината! " - Еврипид!

Никой умен мъж не вярва на жение, на жените не вярват дори и жените!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 980178252f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   8, риби съм и съм си самодостатъчна. Няма нищо невъзможно. Зависи от обстоятелствата около теб. Мъжът ти просто не е изпитал необходимост да се научи да си бъде достатъчен. :-)

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 25c6eb7eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   21, ако филмът с Арни, който визираш е Зов за завръщане, тогава може да стане страшно и за жена му (на автора), защото е и с участието на Шарън Стоун, и то на младини, а ме съмнява ти да я превъзхождаш по красота и сексапил дори сега, когато е баба, камо ли на младини.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: baf57491f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 28, спор няма, красива е.

Не съм грозен в никакъв случай. Симпатичен и млад мъж съм. Харесвам се! Е по някога не се харесвам но скромността нали краси повече човека.
Красотата не е фактор не и за мен. Ако в главата няма никой за какво ти е партньор или половинка?
Винаги съм се чудел защо винаги се търси проблема в мъжете, жените са по голям проблем!

Не ми се обяснява наистина, просто има всякакви хора и не можете да се харесате на всеки нормално е.


Не нормално е някой който не ви харесва да ви разиграва.
Като не ми допада някоя не отделям никакви внимание.
Не играя игри. Просто не няма.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 9631a2f546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   23 - и какво ти пречеше да я разкараш при първия- втория червен флаг, та ти трябваха десетина? Според мен- собствената ти глупост и безхарактерност.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 6ba149549d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Хайде стига сте циврили тук, не ви прилича на мъже. Жената е подло нещо и мъжът трябва винаги да я наказва. Ако я пребие ще и направи услуга, защото тя ще си помисли че е платила за мръсотията дето му е сторила. Не, трябва психически толмоз за да се научи, че на мъж жена не трябва да възразява. Доверие ли, никакво доверие на жена. Женското нещо винаги ще предаде доверието на мъжа, който се е жертвал да я направи съпруга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker