Защо се държи така, какво да правя? Помогнете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се държи така, какво да правя? Помогнете...
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3874 пъти
Никога не е криел нищо от мен, но вчера влезнах в неговия скайп и то пред него и видях, че е писал на някакво 15 - годишно момиче "бебчо" и иконката (blush). Стана ми много обидно!
Попитах го спокойно. Той не каза нищо, обвини ме че се параноясвам. Винаги аз съм виновна, дори ако той е виновен. Той отвърна, че е стара позната и не можел да си забрави приятелите заради мен.

След това разбрах, че не е приятелка, а някаква от интернет, с която преди се зарибявал просто и си казвали бебчо. По - късно му казах, не можа ли да кажеш, че просто е било по - в началото на връзката ни и че просто така си отговорил, защото преди сте ти казвали нака? И той каза, ето ти го каза... Сега ме разбери.
Аз се ядосах, взех си чантата и си тръгнах от тях. Той тръгна да ме търси в тъмното. Отидох на спирката обидена да си чакам рейса, той дойде и започна да ми се заяжна и да ми казва, че ако еди какво си щял да си тръгне и да не се върне.

Аз бях обидена и наранена за бога, исках той да поеме инициативата да ме утеши, а не да бъде груб! Така не се постига нищо! Той ми заряза на спирката и се прибра... Аз се разплаках... Но когато рейса дойде не се качих. така поне час се разхождах, той се появи и вървеше след мен, после като се засякохме аз тръгнах на другата страна прачейки.

Пак отидох на спирката, абе около 4 пъти ме изъстави там и казваше чао, а последния път каза КЪСАМЕ!!! Така се разплаках, че всички се обърнаха, но на мен не ми пукаше особено. Само знам, че чожеше да ме ,теши и да се оправдае, а не го стори, обвини ме...

Напоследък само се караме. Не знам защо става така. Нямаме проблеми, супер ние, но за дреболии много. Той казва, че е защото много се обичаме и ни пука един за друг.. Постоянно ми затваря телефона като му говоря ядосано по него. Снощи си говорихме, аз бях много тъжна, и само му казвах как не ти става поне мънимко зле да ме виждаш да плача... Как не ти става да се усетиш да спреш да ме утешиш............
Мълчина!

Не знам... Имам си супер яката връзка, но след това БЕЗОБИДНО "бебчо" нямам доверие... Не знам... Снощи му затворих докато говорихме, нещо ме наскърби пак и той не звънна... А в началото не чакаше дори минутка след като съм затворила, за да ме утеши...

Плюс това моя е историята, когато писах, че му спада като е отдолу... Повечето бяха писали , че е защото съм му скучна.. Той казва, че е защото има проблеми, и че още от началото му е така никога не му е удобно така и му спада без причина, не е имал сериозни приятелки, така че те не се броят....

МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРНА АКО МИ ДАДЕТЕ АДЕКВАТНИ СЪВЕТИ ИСКАМ ДА СИ ОПРАВЯ ВРЪЗКАТА! ИСКАМ ДА Е СПОКОЙНО ВСИЧКО. Защото ужасно много го обичам... Сигурна съм че и той, показва го... Винаги търси начин да е с мен и ако откажа много се сърди... Не знам как да ви обясна, но му варвам за чувствата все още... Помогнете моля....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: efb2b7f55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не връзката,а себе си трябва да промениш,защото си инфантилна ,капризна и очакваш от него да има телепатия.Как да му става с тебе?

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 781c66ac0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Що не си е**ш ма*ката а? :D Яко е да пишеш глупости и да се връзват всички ххаахха... Смешен сайт, смешни потребители?

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3c8398ceb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Напълно съм съгласна с номер едно. : )
Промени себе си, очакваш прекалено много от него, и си си втълпила това, че ти правиш всичко най-най а той е пълен непокис . Това разбирам аз от твойте думи ?!
И пред мене някой да си събере партакешките и да си тръгне, и аз няма да се затърча да го прегръщам и утешавам , я !

Ти се правиш на ранена фея, обикаляла си целия град и очакваш от пича да търчи след тебе и да те утешава, затваряш му грубо , без да кажеш и "дочуване" и от него отново се очаква да звънни и с мили думи да те утешава ??

И как да му стане на пича, като ти през цялото останало време се цупиш изявяваш претенций, навлизаш му в личното пространство, ровиш му в скайп-а, правиш скандали и т.н.т .. ми стрес мойто момиче..!
Бягай от тая връзка , и спаси поне него !
Съжалявам, ако съм била малко груба : ))

И.И.И

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3272517034
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз съм в подобна ситуация. Мисля, че сме им омръзнали. имат нужда от нещо друго, може би за да разберат какво са изгубили. аз ще се оттегля. оттегли се и ти. ако е истинско, то няма да се изгуби и пак ще се възроди. понякога мъжете са много глупави, не осъзнавайки какво имат до себе си, но трябва да си изгубиш ключовете от дома, за да разбереш, че не можеш да се прибереш.......

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 06efb60475
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ама ти явно си с доста голямо самочувствие. Заради някакво си "бебчо" се обръщаш и си тръгваш. Всеки мъж с достойнство би те оставил без да те гони. Сама си правиш отношенията трудни. Много са ми странни и смешни жени като теб - правят се на велики и сърдити и очакват мъжа да тръгне веднага след тях...и това като не стане...почват да пишат по такива сайтове. Ако искаш да имаш нормално отношения - просто престани да се правиш на нещо повече.

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5a03978c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъпа, не можеш за всяко нещо него да виниш и да очакваш да реагира както на тебе ти се иска. Аз като съм отдолу също ми спада, но не че ми е безинтересна а просто обичам аз да съм отгоре :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f03239213d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Tъпа си..приятен ден :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9d4250987f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Слушай сега ..знам какво искаш да чуеш, че всичко ще се оправи, че това са нормални периоди във връзката ви ала бала .. мога да ти гарантирам някои неща, но първо отговори на няколко въпроса, които искам да знам, за да те съветвам адекватно :

1. от колко време сте заедно и на колко години сте ( може да си написала но нямам ясен спомен сега :? )

2. искам да ми кажеш твоята и неговата зодия ( може да не вярваш в тея маний, ама ми се довери) и...

3. Назови ми поне 3 неща, които той е направил, за да ти докаже колко те бича ... като например : - цял строеж покрит със залепени листи, върху които пише обичам те или нещо друго, не знам.. аа и ако ти се пише допълнително избери си 5-6 неща, които са най-сходни между вас и ви определят като сродни души :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0c4ed6dbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, мога ли аз да отговоря на тези въпроси и да ми направиш характеристика, но не тук.Ако може ми дай имейл?Блгодаря предварително!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9d4250987f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Hомер 10 няма никакъв проблем, но не съм някаква специалистка просто някои неща ми се отдават и съм леко интуитивна нищо повече имейла ми е raggagazz@abv.bg Във всяка връзка има бъдеще стига да знаеш как да си го изградиш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker