Ако приятеля ви каже това бихте ли се обидили - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако приятеля ви каже това бихте ли се обидили
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 5248 пъти
Говорехме си по телефона и той спомена нещо за отслабване
-пия хапчета и питаше кога ще ги спирам.
И признавам си не разбрах мн добре но само като чух отслабване и ми стана гадно... След разговора му написах смс, че има и слаби.
А той ми написа, че не е искал да каже това и че няма съвършенни, както и той не е.
Стана ми много обидно, знам, че не съм Мис Свят, но защо е с мен ако не съм достатъчно хубава?
Да качих 10 кг. но не ми личат просто.
Преди бях 50 когато тръгнах с него бях 60 и все още съм толкова-Не съм свиня, качих ги заради приема на хапчета.
Не си харесвам Кг -Старая се да го променя, и другото, което не си харесвам са зъбите ми.
Имам 2 криви...
Исках да споделя и попитам-Как бихте приели -Няма съвършенни. Обичам те такава каквато си.
Казах си срамува се от мен-Но когато бяхме заедно се разкарвахме и знаеше, че има голям шанс много негови колеги да ни видят.. А можеше да ходим в др. посоки
. Така и стана. Запозна ме с 2-ма който са му по -близки. Вие какво мислите, за товаа което написа, че няма съвършанни? Имам ли право да му се сърдя? Аз съм на 21 а той на 23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 97730c140d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "И признавам си не разбрах мн добре но само като чух отслабване и ми стана гадно... "

Не си разбрала точно, ама му се сърдиш. Според мен проблемът е по-скоро в главата ти, а не в него или дори в килограмите ти. Просто се харесвай такава, сигурен съм, че и той те харесва такава. Иначе едва ли щеше да е с теб. Пък и не мисля, че това е най-важното, като мъж ти го казвам.

vova4ka

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bf31173238
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отначало те е харесал такава каквато си. За какво се опитваш да промениш нещо в себе си като изтъкваш дефектите, нали именно с тях те е взел. Относно килцата - започни от днес да сваляш. Тренирай момиче, тренирай!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 10423ef14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Можеш да се сърдиш само на себе си. Човека има право да ти каже, ако не те харесва. За какво точно ще му се сърдиш? Че ти казал нещо за отслабване ли? Кой да ти каже? Комшията? Печно? Кака Пена? Точно момчето до теб има най - голямо право да говори по въпроса. И ако ти дреме ще започнеш да сваляш.
Дори и ти самата не се харесваш, иначе нямаше да си докачлива на тази тема.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 370fdae2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Мъжете, моето момиче са глупаци и егоисти! Аз на твое място бих му показала, че с мен така не бива да се държи. Да, има и слаби, а има и много други мъже на този свят. Той трябва да знае това. Опитай се да му намекнеш, че еди кой си има красиви дълги крака, на другия мускулите са убийствени, а пък някой друг има адски готина кола... и му гледай сеира.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 84a3fa72b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Доста грубо от негова страна! А той идеален ли е? Едва ли. Така, че много са ми смешни мъжете като почнат с претенциите си към приятелките/жените си. Да не бъдели дебели, да се подържали, да ходели с грим и на токчета... а г-на може да си разплува с ликьосан потник на дивана и да зяпа телевизора! Та честно казано аз определено ще се обидя, ако чуя подобна забележка от мъжа си, особенно ако съм напълняла не от мързел и лакомия, а заради прием на лекарство.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f0aa42b9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Написала си: "Казах си срамува се от мен-Но когато бяхме заедно се разкарвахме и знаеше, че има голям шанс много негови колеги да ни видят.. А можеше да ходим в др. посоки". Първо защо си мислиш, че той се срамува от теб? Ако наистина го е срам от теб, значи не те обича истински. Един мъж, който обича гаджето/съпругата си, той дори ще бъде щастлив да се разхожда с приятелката си и да споделя времето си с нея. И какво като го видят негови колеги с теб? Това, че ти намеква да отслабваш не е хубаво. Той ТРЯБВА да те харесва такава, каквато си!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: efe6c4be4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Нямаше да се обидя, дори нямаше да го отбележа, като нещо кой знае какво. Той те е попитал кога ще спреш хапчетата, по никакъв начин не е намекнал да отслабваш. Задал е най-обикновен въпрос. Ако се срамуваше от теб или мислеше теглото ти за прекалено, нямаше да е с теб сега.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 20a0f378be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ти ако си на 21 и помислиш трезво- би разбрала, че този човек не те обича. Поне не такава каквато си. Ако човек до теб не те намира за съвършена, то тогава не знам кой. Не ти трябва такъв недодялан глупак. А може би ти самата не се уважаваш достатъчно щом го търпиш...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 15260dc011
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен ако си му прозвучала притеснена заради килограмите си е искал да те успокои по този начин, чрез истината, вместо да те лъже. Не искам да кажа, че не е искрен когато ти прави комплименти, а че за него сте в такава степен на връзката си, в която той смята че напълно нормално би разбрала коментара му без да се убидиш или разсърдиш. Мисля че не е имал никакво лошо намерение когато е предпочел да ти каже истината :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1dd59ff993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ми то си пролича си на 21 и преди да прочета на колко си в края на поста ти. Детински тревоги те гонят. Чула-недочула какво ти казал и се притеснила до безкрай. Нямаш място за притеснение!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9f33ed2348
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   60 кг. си и си мислиш че си добре... бухахахахххахахха

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 15c0854639
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   "Няма съвършени" е фраза, която показва, че човекът до тебе е здраво стъпил на земята и си извадила голям късмет с него.
На мен ми се гади от мъже, които се валят в краката на приятелките се(анорексички). Човек, който може да те вдигне до небето, може и да те забие в земята, на такива да нямаш вяра!
Помни това.
Умерените, спокойните, тези които не пускат лиги са най-готините хора и партньори!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2a59dd37df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Да точно така 12-Не се имам за дебела!!! Проблем ми е само коремчето... Дори когато бях 50 също имах коремче..
Когато бях с бившия ми и бях седнала у него и се притеснявах, че съм тежка той каза не добре си... Не че ще се върна при него-просто казвам..
Аз съм дастатъчно голяма и знам, че трабва да махна коремчето, но настоящия ако ме харесваше такава нямяше да намекне...
На един от коментарите пише ако не ме намирал за съвършенна... Добре да приемем че не съм
, защо не си намери някоя по добра?
Дали се срамува от мен не мисля.
Защото аз ако не харесвам някой няма шанс да сме заедно.
Извинявам се за грешките пиша от тел

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f648a7b632
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   забелязал съм че много жени спазват нечовешки диети докато си "хванат" някой, след това се успокояват и "експоалдират"

момичета - грижете се за външния си вид и след като си намерите мъж!!!

сама казваш че си качила 10 кг след като сте тръгнали, това са 20% отгоре на теглото ти, от какво се обиждаш от истината ли?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c033ce6432
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Пълен тъпак.. с извинение, той обича себе си-не теб, събуди се! Не, не е нормално да ти намеква... демек да отслабнеш. Мила, ти не си малка, зряла жена си, която сама решава кога и как и дали да отслабне. Той не е никой, та дори и мъж да ти е да критикува собственото ти тяло това ти си напълняла не по-свое желание. Съвет-хич да не ти пука, знаеш ли, поне навреме ще си покаже какъв, а и той май го е сторил.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7af4b5b241
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   До всички комнтаторки, които нападнаха момчето, че не я обича истински, че е повърхностен и трябвало винаги да я харесва каквато е и за него тя винаги да е перфектна: е това е българската жена, драги зрители - в 7. 00ч сутринта ще я видиш гримирана с тежък опушен грим и високи токчета, но хване ли си сериозен приятел (в кърпа да й е вързан) и се почва голямото разпускане и немърливост... Ми ако не заради някой друг, то поне тренирай и се поддържай заради самата себе си, имай уважение към собствения си външен вид и здравето си! Ама не, какво ти трениране - сакън да не се преумори принцесата...
До авторката: няма как да ме убедиш, че ДЕСЕТ килограма не си личали! Но проблемът при теб е друг - ти самата не се харесваш и приемаш, започни да работиш в тази посока! И най-вече до теб и всички други - когато имате някакъв проблем във връзката - ГОВОРЕТЕ с половинките си, за Бога, това е единственият начин. Всичко недоразбрано и премълчано води само до повече конфликти. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f5934e7032
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Абе, номер 12, ами ако е висока 1, 80 при тези килограми? ! Нали тогава ще е кльощава? ! Ква е тая реакция? ! Със сигурност си някой 18-20 годишен пикльо, който не е бил с ЖЕНА. Много сте ми интересни мъжете. Като искате кукли-барби ходете по чалготеките и си хващайте силиконови п*тки без мозък. Ама те са до време... Като решите да се жените ще си търсите добра, кротка жена, която може да готви и да гледа децата, а не някоя силиконка, която пие поече от вас.
Авторката, ако с момчето сте заедно от достатъчно време, за да си казвате всичко значи не е искал да те обиди. Ако обаче не си сигурна в това или отношението му показва нещо друго по-добре проведете сериозен разговор. Ти си жена. Без значение дали ще е от този или от някой друг, след време ще родиш дете/ца. Няма да си вечно фиданка. Човекът, с който си трябва да те харесва такава каквато си - дебела, слаба, пъпчасала или не, с увиснали гърди, целулит, стрии и т. н. Защото без значение какво си мислят всички мъже това се случва с всяка жена, за да можете вие да имате потомство.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d5be0ee1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Виж, знам едно... така както се виждаш ти, така те виждат и останалите... няма нищо по хубаво от жена със самочувствие и мъжете забелязват това, дори това едно от качествата които ценят най-много у една жена! По повод килограмите е много относително 60 кг... зависи от структора, височина и т. н. така че номер 12 да си мери приказките!! А и мисля че не трябва да му се сърсиш.. има много по сериозни неща в този живот.. а и ако смяташ той да е МЪЖЪТ подготви го... все пак някой ден ще имате деца и килограмите ще са повечко...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fe2ea1d613
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   не прави от мухата слон, сама казваш, че не си разбрала много добре, и то сте говорили по телефона. явно сама не се чувстваш добре с килограмите си и търсиш неодобрение от него независимо дали го има или не.
а горните коментари са прави - 10 кг са много за твоето тегло и не казвай, че не личат, щото няма как да е така. вземи мерки и си стегни корема заради себе си. а дали приятелят ти те харесва ще личи от цялостното му отношение, не от някаква случайна фраза

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2a59dd37df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Само не разбрах за хразата ""Няма съвършенни""и защо да съм извадиила късмет с него.
Пак казвам не се имам за дебела... само корема ми е проблем

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b33802d86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Да ме извинявате 5 и 6 ама сте от тези жени, които не уважавам и никога няма да харесам, жени, които след няколко опита да отслабнат или просто заради непокистското виждане "аз съм такава, каквато съм да ме харесва който ще! " са си навирили носа до небето и смятат, че света им е длъжен. Тежко на мъжете ви. Вие сте красивия пол, нежния пол! Вместо да се стараете да бъдете на нивото на този комплимент вие сякаш се стараете да опротивеете максимално на мъжете и си търсите някой, който ще ви види като перфектната жена каквито сте. Да ама не, защото любовта и половинката не идват еи така, а трябва да се опиташ, да ги потърсиш, да ги хванеш, да им се харесаш... Далече са ви май тези неща а?
Специално за номер 6 и примера и- Да очакваш от мъж да изглежда и да се сържи както се очаква от теб е като да очаква той от теб да поправиш колата. Изглежда бъркаш половете и правиш някакви сравнения съвсем не на място, тъй като модела на държание на мъжете и жените в повечето случаи( включително и този) е съвсем различен... Ама нали сме от тези жени, дето все намират за какво да не са доволни и да клъвнат нещо мъжете... комплексарки!
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e0ed42e2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Благодаря на всички! От месец и половина сме заедно.
Да правя упражнения, коремни преси, много исках да тичам но гърдите са ми големи и ме болят-Това не е оправдание!
Но едно се питам, защо е с мен ако в неговите очи не съм Най?
Да говоря с него на тази тема няма смисъл, има по важни неща и теми на разговор...
Не съм от високите 157 съм. Но момиче, което е 177 и е слаба тя ще изглежда още по слаба, тъй като е доста висока.
Тук преди няколко дни бях чела една диета
1 ден 1 кг плодове
2ден 1500
3ден 2 кг и така с всеки изминал ден се увеличават. Дали би имало ефект.?
Едно съм решила ще го наблюдавам мн добре също и държанието му,
И като се видим ясно ще му кажа, че ако кг ми са проблем за него има други..

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 15c0854639
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 22, сигурна съм че си най много на 25-30 и не си раждала.
Момичета като теб, нямат представа през какво преминава организма на една жена до към 55.
Раждания- хормонални изменения, остаряване - хормонални изменения, забавен метаболизъм и в един момент схващаш, че с природата не можеш да се бориш.
Вземи прочети статии на тема, как се изменя жената след 39 - тогава започват първите прояви на климакса.
Но много по-лесно е да навличаме впити панталони, да изтерсяваме по дискотеки на фолк-парчета и да мислим останалите за нещастници.
Мъжът се хваща с жена, заради красотата, вярно е. Но е трудно, да го задържиш само с една куха красота.
На мъжът му трябва мила, дружески настроена, партньорка, с която заедно да делят трудностите на този тежък живот.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 15c0854639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Номер 22, никога не казвай никога, обикновено когато осъждаш така, Бог ти дава тяхната немощ, за да разбереш какво е и да станеш по-добър(а) и милостив(а).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bf31173238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Хаха, номер 17 - НЕ всички са такива!!! Не всички сме немарливи, к'ва е тая дискриминация "такава е българската жена". С колко чужденки си ходил, ако изобщо си ходил /през крив макарон/ та гледам имаш натрупан опит с чуждото и българското??/ Много филмчета гледаш, където стилистите и гримьорите се занимават с перфектния външен вид на една жена/мъж за пред камерите:).
'Начи...всичко си е до човек! Ако една жена се поддържа - и без приятел и със - продължава да го прави, ако обича себе си. Колкото и банално да звучи, има жени , които са напълно вглабени в живота на приятелите си и се самозабравят, което с течение на времето се изразява в натрупани излишни килца , гадна кожа , пълна липса на грим и прическа и т.н.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3ae18f994b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Мисли, че е с теб не заради външния вид, а заради теб самата :) Може да си го привлякла отначалото, и дори да си 70 кг след време, ще е с теб защото те обича, това е по ценно от всико друго

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e3b3494787
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Бих се обидила да

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 44a2ad3a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Мале мила! Тук всички жени са някакви комплексарки! Момчето ти е казало нещо напълно нормално НЯМА СЪВЪРШЕНИ ХОРА! ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ТЕ ПРИЕМА ТАКАВА КАКВАТО СИ! Както са изтъкнали много хора ако не те харесваше нямаше да е с теб. Освен това ДА ПРОБЛЕМА Е В ГЛАВАТА ТИ! Щом не се харесваш започни да тренираш да се поддържаш. Не мога да ви разбера... хем не искате да ви лъжем, хем като ви кажем нещо напълно нормално без даже да става въпрос за обида вие се сърдите! Помни няма перфектни хора и той сам е казал, че и той не е такъв дали сега той сам се сърди на себе си! Мислете малко преди да се разстройвате за такива глупости, които съществуват само във вашите глави!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: eff17edfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   "Говорехме си по телефона и той спомена нещо за отслабване
-пия хапчета и питаше кога ще ги спирам. "

Целият свят ли затъпя? Ти пиеш хапчета за отслабване. Той пита кога ще ги спреш. Т. е. той те намира за достатъчно слаба и смята, че хапчетата вече не са ти нужни. Бих могъл да го обясня и по-просто, но се надявам, че не си чак толкова недосетлива. Как това беше префасонирано по такъв начин, че според коментарите над мен той също не бил идеален, не те обичал и бил егоист? Моите уважения, но това са пълни глупости! Научи се да общуваш с хората, защото ще останеш сама, но не заради лошите мъже, а защото ще се разделяш с всяко гадже заради някое недоразумение като това. Както партньорът ти трябва да те разбира, така и ти трябва да разбираш него, а вие май нямате добра комуникация.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8abb298eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Добре де, момичето може да има нужда да свали няколко кг. и съм сигурна, че тя ще има волята да го направи, но гаджето и едва ли ще може да си купи мозък. Прави ми впечатление, че българските мъже имат огромни претенции относно външния вид на жената, но те самите не изглеждат особено добре. Ежедневно по улиците срещам много поддържани жени, а мъжете са или дебели и ниски или с визия на п**ераси.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e0ed42e2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Не пия хапчета за отслабване!!!
Пия заради здр. проблем
Ами мисля, че сега като намекна за това.. След време може да намекне за зъбите.
Аз се харесвам дори зъбите да са малко тоес по-нагоре.
Но би грябвало ако е проблемза него да не е с мен.
А и се притеснявам като се запозная с родителите му
-ако не ме харесат заради това и му говорят ""къде ти беше акъла как можа да тръгнеш с нея""Само давам пример.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 70719cebb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   А аз съм 43 кг и се чудя как ли изглеждам в очите на противоположния пол? :/

zaza

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9f33ed2348
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   А бре номер 18.... щом момчето казва че е така значи не ми се вярва да е 1. 80... защото ако беше наистина толкова висока наистина нямаше да си личат килцта, но в случая явно е доста по ниска

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 00f7f80ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Аз съм S. A. D. (22)
24 аз съм мъж и това личи от коментара ми (" Вие сте красивия пол").
За какво изобщо ми говориш като момичето е на 21? !? Какво остаряване, какви раждания? Май взехте да проектирате собствените си проблеми тука а? Ясно е, че си оболена на тая тема и като видиш нещо общо с нея и... Армагедон! Айде по-малко хейт, като имате проблем постнете си тема ще се радвам и на вас да помогна.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a0151a4c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   "Стана ми много обидно, знам, че не съм Мис Свят, но защо е с мен ако не съм достатъчно хубава? "
Защото приятелят ти е достатъчно зрял, за да е наясно, че външния вид е само обвивка, а това което има всъщност значение за едни отношение, са нещата, които не се виждат с очите. На кратко- той те обича и те харесва такава, каквато си. Не изпадай в излишни тревоги и притеснения за външния си вид, защото един ден ще остарееш и няма да изглеждаш по начина по който изглеждаш сега. А, ако ти не харесваш нещо в себе си или се чувстваш комплексирана, или притеснена- просто го промени, а не се обиждай. Не забравяй, че не можеш да бъдеш перфектна и истинските и стойностни хора около теб, ще те обичат такава, каквато си!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 79554e14f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Обидно ти е но разбери това че те е харесал в началото не значи че ще те харесва цял живот. Положи усилие ако го обичаш. Не казвам че е прав но... Когато аз кажа нещо на моя приятел тои ме пита защо си с мен като не ме харесваш. Ами когато тръгнахме тои не беше запуснат. Аз не заслужавам ли да се поддържа за мен както аз го правя за него. Освен това може идеални хора да няма но поне да не са лошо поддържани. Изискваи същото и от него за да е честно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 15c0854639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Номер 22 и 35.
Приятно ми е, аз съм номер 24.
Това, че сте мъж не ви прави обективен в разсъжденията, напротив, разсъждавате изцяло от своята си позиция на мъж. Който (простете), не би могъл да понесе пълна жена около себе си.
Да не говорим - в леглото. Направо ужас.
За ваше сведение - 90% от жените напълняват след раждане и ако раждането не успее да ги сломи, то само след някоя година климакса започва със първите симтоми. А те са много сложни и широкообхватни. Най-вече засягат психиката на жената. Тялото е свикнало да живее с определен хормон. Той(хормона) е като малка бурмичка от сложна машина.
Но идва ден, в който Господ Бог казва - "хайде стига толкова" и хормона започна да намалява. Тялото изпада в паника от липсата на дадения хормон и започва да "забива". Появяват се смущения в психиката - униние, депресия, чувство за напразно изживян живот. Да, да!
И ако мъжът е властен самец, свикнал да получава само, но не и да потърси корена на проблема, ако няма желанието да и помогне да излезе от тази черна дупка - да я води на психолог, да и купи карта за басеин, карта за фитнес, да я запише на танци. Ако мъжът просто иска да щракне с пръсти и жена му да се превърне в Барби - тук и веднага, жената на такъв мъж се чувства особенно предадена и сама с болката си. При нея психичните смущения се засилват - от там и на физично ниво. Жената търси утеха във вкусването на храна и без да се усети се тъпче.
Мъжът и като един разглезен мачо, вдига скандал след скандал, а жената се мъчи да задуши риданията си със храна.
Получава се един затворен кръг.
Същото е и при бременността. Заради идващите отговорности на тялото - да изхрани плода, да го роди, да го кърми, Бог го снабдява с огромни порции женски хормони.
Тялото и психиката несвикнали до този момент на такова "ядрено гориво" изпадат в паника и започват по-горе описаните смущения.
Така, че накрая ще ви кажа ето какво. Момичето е младо, но годинките бързо се търкалят.
Току виж - дошла бременността, а после и всичко останало.
Мъжете не са свикнали да подкрепят жените си в техните кризи. Ето защо българската жена търси утеха с приятелка, на чието рамо да поплаче, форуми където да търси утеха, плямпане по кафета(това последното също е вик за помощ), но вече избърсала сълзите си, стегната с 5-6 колана да се яви при мъжа си, като редник пред старшина и да продължи сякаш нищо не е станало. Да не задява бедната му психика със проблеми.
Ето това са днес хората.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 11e510367c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   № 17, ми то няма угодия. На тия пък, дето се поддържаме и след повече от 10 години брак, мъжете ни в определен момент почват да ревнуват и да си въобразяват, че се гласим за друг. Да не споменавам пък, че над 35 доста мъже вече са пуснали шкембета, оплешивели са, отпуснали са се като пачи, ама за сметка на това претенциите им към жените скочили до небето. Та, момичета, така или иначе все ще сте криви, ами започнете да следвате собствените си преценки и желания. Тоест, всичко, което решите да правите, го правете заради себе си, не заради мъж. На авторката мъжът може да прави проблем, ако вижда, че качването е от безразборно ядене и мързел. Но при положение, че е от хапчета, и то не е драстично качване, какво иска? Авторката, не бих разчитала на такъв човек. Вместо да се притесни за здравето ти, ако хапчетата са свързани с това, той за килата седнал да се тръшка. А ако хапчетата са противозачатъчни, тогава му прехвърли отговорността за пазенето и толкоз. Само знаят да искат, но не и да дават.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 358d5d177b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Качила 10 кила ама не и личали... аха и един мармот... Сигурно го е срам да излиза вече с теб и се чуди как да ти го каже или да те разкара

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 15c0854639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Номер 40 и теб ще те разкарат и то от който най-много боли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker