Отчаяние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяние
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2045 пъти
Здравейте, другата година ставам на 35 и не съм имал приятелка или сериозна връзка. Бил съм само с проститутки, отдавам го на външният ми вид който не е нищо особено, даже веднъж като купувах нещо в супермаркета чух касиерката да казва на колежката и, че съм чудовище. Пробвал съм и в сайтове за запознанства, но и там нищо. Винаги съм се стремял да бъда добър към всички хора около мен, но така и никоя жена или момиче не ме е харесала досега. Каквото и да казват за това, че е важно вътрешно да си добър, нямаш ли що годе добър външен вид е загубена работата. Вече не се и надявам да се появи или намеря жена до себе си. Дайте някой и друг съвет, така ще ми стане малко по леко. Благодаря, предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2b4f01fcfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си изпуснал всички влакове бе човек. Скоро ставаш на 35, а тепърва смяташ да започваш от нулата.. Ако изобщо мислиш да го направиш... Щом до сега не си имал приятелка, то е дошло времето в което трябва да се огледаш ама МНОГО СЕРИОЗНО за сериозни жени, с които да създадеш евентуално семейство. Само че, тук трябва да ти кажа, че отново си прецакан - точно поради липсата ти на опит. Смисъл, можеш да си намериш жена, с която ще изкараш максимум 2-3 години, или пък изобщо да не случиш на жена готова за семейство. Другия вариант е да имаш тепърва няколко връзки, които чак след като натрупаш качествен опит, тогава да намериш човека с който да създадеш семейство. Имаш време още, но не чакай да станеш на 50.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 26ce95326b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей,

Съветът ми е да пробваш нещо нестандартно, потърси жени в нужда. Това ще рече някоя мома от село, за която ще си партия - живот в града, материална сигурност и кажи, че не пиеш, направи някаква връзка със села, купи си даречем къща/вила в някое голямо село. Дори да те вземе само за изгода, няма да си сам, ще имате деца, а и нали знаеш за Стокхолмския синдром.......
Потърси т.н. стари моми към 40-те, без деца, те биха дали мило и драго да си хванат мъж и да имат дете, цялото общество ги притиска, а и биологичния часовник цъка, природата си знае работата. Така че, според мен потърси млада жена или към 40-те, съветът ми може да не е много морален, но какво лошо има да се създаде едно семейство?
Най - важният ми съвет е да прочетеш всички книги на Джон Кехоу и да започнеш да спортуваш аеробни и анаеробни упражнения!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d9a7337f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За външния вид са прави като ти казват, че няма голямо значение. За жената външния вид е 20-30% от привличането. Друг е въпросът дали се ПОДДЪРЖАШ, т. е. да си измит, избръснат(освен ако не търсиш умишлено имидж с брада, но тогава брадата ти трябва да е чиста), дрехите ти да са прилични и така нататък. Външният вид може да е недостатък само ако си ВНУШИЛ, че ти е недостатък. Говоря ти от опит!!! Ходя с дебели грозни очила от 4 годишен(голям диоптър са и са много дебели стъкла и изглеждат леко пенсионерски), бях се комплексирал много заради тях, но понеже имам приятелки-жени и след разговори с тях разбрах, че на повечето жени изобщо не им пука. Пука им само на разни повърхностни кифли, а аз такива не харесвам така или иначе!

Това което се харесва на жените е УВЕРЕНОСТ, която обаче от стила ти на писане си личи, че не ти достига. Затова работи в тази посока!

На 35 ако си поддържан и работиш над увереността си, имаш сериозни шансове да създадеш привличане в много момичета/жени на 25-30. Жени на 30, които да са необвързани има достатъчно.

Трябва обаче да осъзнаеш, че това отчаяние трябва да ти действа МОТИВИРАЩО и да те кара да градиш УВЕРЕНОСТ! Потърси в нета думите "пикап свалки жени" и подобни и чети! Това ще е цяла нова вселена за теб, но е важно да отвориш съзнанието си за нея.

п. п. Един колега на работа се ожени на 41 и сега има дъщеря! Изобщо не ти е минало времето. Минало ще е само ако ти смяташ така! Затова промени мисленето си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d982d962dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма да изгубиш абсолютно нищо от живота ако не се завържеш за жена. Избий си я тая илюзия от главата, някой ден ще си благодариш. Бъди свободен и се грижи първо за здравето си, че без него на никой и на нищо няма да можеш да бъдеш полезен. Дори на себе си. А можеш да бъдеш полезен на света и без жена..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker