Каква мислите, че е причината за безумното му поведение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква мислите, че е причината за безумното му поведение?
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 4504 пъти
С приятеля ми сме от 5 години заедно. Голяма любов, много си ме обичаше и аз така........До преди 1 год. и 7 месеца. Почна да ми върти номера, все се караше с мен по празниците, някъде зачезваше, после казваше че си бил в къщи и т.н.

Преди месец се разделихме, защото напълно спря да ми се обажда, без каквото и да е обяснение. Аз го търся- той не ми се обажда. Сега незнам разделени ли сме всъщност или не.

Идват празници и пак ще съм сама, а незнам дали да си търся друга компания, защото не съм сигурна че е с друга. или е с мен.
При поредните ни събирания след 1-2 месечни раздели съм питала дали по време на разделите е бил с друга или дали има друга- ама отрича като партизанин-Мислите ли че има друга или просто съм му омръзнала? И защо не ми казва каква е причината за безумното му поведение? Това е меко казано влудяващо. Моля за съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: f7ca13cecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   има друга

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6216b88aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А как мислиш, дали си няма друга? Аз това негово поведение си го обяснявам точно с това. По-добре се огледай за нещо друго отколкото да си губиш времето с този.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 430b38b271
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ти защо все още се надяваш и да няма друга май не те обича вече!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a845fef935
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Абе хора!като коментирате несгодите на другите,поне се опитайте да го направите малко по-интелигентно и приятелски.Тази жена страда...или не сте разбрали може би?да,според мен също най-вероятно е така-намесила се е друга жена.Но мисля,че има чувства към теб и се лута и нензае какво иска и как да постъпи.Грешно е това,че си му позволила да идва и да си потива от живота ти когато поиска,без да се обраща назад.Постави нещата един път завинаги пред него с янсо установени искания относно разяснение за вашите отншения.
Ако почне да увърта и да няма желание да говори,мился че сама можед да си направиш извода-тои е пълен задник и не заслужава повече да му правиш евала.Идват страхотни празници,направи си планове и се организирай,недей да чакаш до последно защото имаш нужда от веселия и приятни емоции.Ако се наложи-забрави го!щом се налага да молиш някого за любов....какжо да говорим повече?Живей за себе си,не за него.Потарси си щастието.Ти го заслужаваш както жсеки един.То е там някъде...намери го!успех!пожелавам ти новата година да донесе нови неща ж живота ти и да стопли сарцето ти

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ec405e38c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съжалявам, но май си има друга и по-всяка вероятност "седи ва два стола". Прати го по дяворите и не си губи времето с безотговорни егоисти ! Идват празници - намери си приятна компания, не оставай сама !

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3846cf03b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, и аз като всички ще те посъветвам същото - зарежи го. Остави го ти, преди той да те остави теб. Аз преживях горе-долу същата ситуация - бях страшно влюбена, мислех си, че и той ме обича..., но изведнъж охладня и след време ме остави. И до днес не знам точната причина за раздялата ни, но не спирам да се съмнявам, че си е имал друга. Проблемът е, че няма как да разбера и още се измъчвам от това...
Ако твоят не иска да ти обяснява, остави го да прави каквото иска. Запази достойнство и си върви. Не му се моли, не му показвай, че страдаш, явно е, че той не те заслужава.
Потърси си нова компания за празниците и се постарай да си изкараш максимално добре. Знам колко е трудно, но понякога просто не ни остава друг избор...
Успех, миличка!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 10c11a6135
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Благодаря ВИ, за подкрепата! Вече съм много по уверена. № 5, изключително точна преценка, за което благодаря и вече нямам колебания! Наистина ми помогнахте. Връщане назад няма! Весели празници и успешна нова година на всички вас!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: fe7ccecca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Зарежиго бе момиче.Явно нещо те мотае.Ако те обича няма да го прави.Намери си, някой дето ще те оценява подобаващо.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: c9e53c5f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако имаш воля да спреш да го търсиш, за да почувства твоята липса , може нещата да се обърнат...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 471aa6bd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   От собствен горчив опит ти казвам-да има друга!!!Само че на човека не му се усложнява живота да скъса официално с теб,или просто това положение му е удобно.Защо да не си прави каквото иска и да използва скандала между вас и да ходи където си иска?!Губиш си времето и нервите мила.Започне ли веднъж спиране няма.Дори да си оправите отношенията,това е само временно.Самоа си по празниците и това го разбирам колко е тъжно.Но по-добре сама отколкото с човек който не те иска.Няма ли да се питаш ако е при теб-с кого е бил толкова време и мислил ли е как се чувстваш ти?Съвети се дават лесно,но трудно се приемат.Направи нещо каквото и да е само го забрави напълно!!Успех!!

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c45fbf39e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте на всички! От момента когато писах тук спрях да го търся. До днес нямам никаква информация за него. Нито той ме търси нито аз него. Преодолях шока и унижението от всичко. Няма друг до мен, но се чвствам прекрасно и напълно уверена и готова за нова любов. Благодаря ви за коментарите и успех на всички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker