За прошката и втория шанс- история с отворен финал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За прошката и втория шанс- история с отворен финал
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3067 пъти
Дали е истина или не, но е често срещана история. Помогнете ми да я довърша, като допишете вашия финал.
Семейство с 15 годишен брак и 2 деца. Мъжът залита неколкократно с една и съща жена за кратък период. Това му помага да разбере, че нещо куца в брака. Жена му се старае, но с появата на децата тя го поставя на 2ро място, занемарява се, понапълнява, задълбава в битовизми. Някак нещата не са "както преди". Секса е познат и предвидим и понамалява леко, като инициатор е предимно мъжа. Забежката е вълнуваща за мъжа и той дори мисли, че е влюбен. Съпругата усеща промяната у него, подлага го на разпит и изкопчва признание. Следват болезнени разговори, признания, изводи и много разговори и равносметки. Мъжът решава, че семейството му е по-важно и прекратява връзката си. Съпругата решава, че си иска живота и съпруга обратно и не го прогонва, а и той сякаш разбира грешката си. Докато върви "изясняването" те са заедно и започват да правят по-вълнуващ секс(като безнадежно влюбени). Някак си, чувствата се пробуждат. Пред тях стой, обаче, факта на изневярата и съпругата се бори със себе си да прости и да се опита да повярва отново, а съпругът да спечели довериети й. Междувременно жената се взема в ръце и започва да полага грижи за външния си вид. След няколко месеца те откриват, че случката ги е върнала към любовта и даже ги е спасила от рутината на брака-правят по-добър и насочен към удоволствието на партньора секс. Опитват нови неща. Говорят си открито, споделят фантазии...
Как виждате това семейство след година, две или няколко? Спасен ли е брака им или, който е изневерил веднъж, пак ще го направи?
А, може би, залепеното наистина никога няма да е като ново и рано или късно пак ще започнат да се възприемат като даденост.
Вие сте... допишете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9b9e77018a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз не разбрах как така залита неколкократно с една и съща жена? Те колеги ли са? От колко време се познават? Спали ли са заедно или само е имало закачки и флирт?
Съпругата изкопчва признание и какво е то? Как така е бил влюбен и хоп минало му е-или си влюбен или не? Според мен след дълго време прекарано с някой има рутина и във връзката и в брака, нормално е все пак не сте се срещнали вчера. Ако е било само флирт и закачка може така да е оценил каква прекрасна жена има до себе си, ако е бил влюбен значи е притъпил някъде дълбоко в себе си чувствата които изпитва към другата жена и е продължил живота си по старо му, но това след време пак ще избие с друга жена. Ако един човек не е щастлив няма смисъл да е на сила с другият само и само да няма:''... ама какво ще кажат хората''... или ''аз съм с нея ама заради децата'. Децата порастват и си поемат по пътя... Важното е за себе си да си зададем въпросите:''Щастлив/а ли съм с този човек? и Искам ли със него да си прекарам остатъка на живота? .. Ако нито един от отговорите не ни удовлетворява няма смисъл двама души взаимно да се мъчат.... Така или иначе някой ден ще се стигне до край... Успех :)))

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 48ff9e9c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мисля, че щом един път е изневерил - пак ще се повтори, дори и сега да е пламнала отново искрата и страстта между тях - след месеци или години/строго индивидуално е/ пак ще поиска да изневери. Мои близки роднини си изневеряват цял живот, дори ми е чудно как така мъжът не е напуснал жена си. Наистина е много долна, понеже живеят в един блок и в един вход с този, с който му е изневерява до днес. Представяш ли си на мъжа к'во би му било, ако разбере кой е/сигурно се поздравяват всеки ден/? Да не говоря, че това не й е първата изневяра, а сигурно стотната, че може и повече.. До колкото знам той знае за една от изневерите й, но й я прости. Та така... изводът от всичко т'ва е, че изневерите се повтарят, а от прошките няма смисъл, след като вече връзката и доверието са се изпарили. Та... по темата - мисля, че изневерите и в вашия случай биха се повторили - от негова страна със сигурност, а може би и от твоя? Всяко нещо омръзва - така е и с отношенията на хората. Днес си влюбена в него, утре в друг.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6c8bf0cd4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Хм... много, много зависи, и то от много неща... При взаимодействието между двама души връзката ВИНАГИ се изчерпва в един момент... Просто си дават всичко, което биха могли да си дадат един на друг и толкова - точка! Могат да продължат да бъдат заедно, да се търпят, да си гледат децата, но това не означава непременно, че ще си дадат още нещо, че ще има развитие...
И колкото по-интензивна, колкото по-истинска е била връзката им, колкото по пълно са били отворени един към друг, толкова по-бързо идва този момент. Парадоксално, нали? Истинските, интензивни и дълбоки връзки траят кратко, а посредствените, непълните, "икономичните" се влачат с десетилетия, с "преоткривания" и т.н. Всеки човек е една Вселена. Вълнуващо е да откриеш нова Вселена, нали?
Сексът и удоволствието - това е само видимата страна, "върхът на айсберга" от една връзка. Всъщност връзката е за взаимно РАЗВИТИЕ, за съвместно ТВОРЧЕСТВО, а не за удоволствие, или за това - единият да влачи другия по пътя на живота.
Обикновено след връзка като вашата следва: съзряване/осъзнаване, а то включва отхвърляне (надживяване) на ревността и на чувството за притежание на другия, след което (и особено ако децата вече са пораснали) всеки се захваща с нов партньор, като двамата си остават добри приятели и душеизприказчици. Един вид - връзката продължава, но в нови роли, неиграни досега между двамата.
Това става ОБИКНОВЕНО, ако хората са достатъчно зрели и духовно развити. Но има и най-различни други варианти на СЪВМЕСТНО ТВОРЧЕСТВО - някои успяват да запазят съвместните си занимания до самия край. Или просто да се отпуснат, да не търсят нищо повече в другия, и в никого другиго (най-вече секс и удоволствия), да се радват на живота и да остареят заедно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cfc3687cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   След година всичко ще бъде по старому. Съпругата вече няма да има конкуренция и да трябва да се старае дяа опазва гнездото си и мъжа си, който й осигурява някаква стабилност. Стабилността на познатото и отново ще се занемари. След година при всяка грешка и закъснение на съпруга, съпругата ще го подозира, че има друга и ще търси следи, а това съмнение боли повече от реалната изневяра.
Децата ще си растат. Без много много да се интересуват кой с кого спи - те си имат по-важни, техни си проблеми, които уви остават на заден палн, когато съпрузите решават да си играят на някакви игри, на изневери, скандали, сдобрявания и т. н.
След като нещата привидно се успокоят, мъжът отново ще потърси любовницата си или друга жена, с която да бяга от рутината на ежедневието си и когато пак го разкрият, пак ще се повтори същото, което е било в началото на историята.

Отворения финал е нищо друго освен една вечна спирала и заблуда, че тази спирала може да бъде прогрес

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 99ad5805a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   да, съпругата ще му доказва обичта си, ще е до него, защото ще си мисли че и тя носи вина, че не му е давала достатъчно за да залитне той, но... до един ден... полека, полека ще започне да изпитва ненавист към съпруга си, да открива недостатъците му все повече и повече, да го обсъжда сред всички, може дори да настрои децата срещу него, и тогава... и въздуха около тях ще е пълен с напрежение, и отново ще има друга до него, а може би и до нея друг... и така... един път мине ли студената вода, после... познайте сами...

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6823534dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз да попитам къде е бил мъжът след появата на децата, че на жената да й остава време да полага грижи за себе си и да не се занемари и потъне в битовизми? Най-честата причина за занемаряването на жените след раждане е липсата на минута свободно време за тях. Което биха могли да имат, ако до тях стои надежден партньор, който не смята грижите по децата и домакинството само за женска работа, а се включва в тях.
Изневярата може и да се прощава, но не се забравя. Още повече ако е с един и същ човек, и то неколкократно. Дали семейството сега ще оцелее, зависи от този, който го е разбил - от мъжа. Трябва да увери жена си, че това няма да се повтори и да й помогне да преодолее раната, нанесена й от изневярата му. От друга страна, като знаем колко са слаби ангелите на повечето мъже, нищо чудно, ако бурята отшуми, пак да кривне, след като отново вземе жена си за даденост и за нещо по-маловажно и безинтересно от някаква случайна. И това ще е краят.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 51c962c1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че няма невъзможни неща, т. е. може да останат семейство и до края на живота си и нещата да се пооправят, т. е. горе-долу, но наистина закърпеното си е закърпено. Има случаи, когато ако изневеряващият се стресне с нещо (т. е. ако му се случи нещо лошо) и разбира, че не е бил прав и прави всичко възможно нещата да се оправят, тогава може и да има процъфтяване на връзката. Но всичко е много сложно и мисля, че човек един път като изневери, има опасност пак да го направи, всъщност зависи от обстоятелствата, при които е изневерил първия път. Но мъжете са по-застрашени от повтаряне на грешките, защото мислят в такива случаи с долната си глава.
Аз съм жена, с 18г. брак, две деца, подобни проблеми. Преди години, още бяхме съвсем млади и нямахме деца, аз сгреших еднократно с един мъж, колега, но най-лошото бе, че той (мъжът ми) разбра. Наистина съжалявах много, беше наистина една глупава грешка, дори не изпитвах някакви чувства към въпросния мъж, може би само егото ми се ласкаеше, че той ме желае и в един момент хоп подлъгах се. После мигом съжалих. Когато мъжът ми разбра, в началото се чудеше дали да ми прости. Аз плачех, казвах му, че е грешка и че го обичам и той ми прости. Или поне така съм си мислела. Може би в сърцето си е таял нещо, което го е гризяло през годините. После обаче нещата се оправиха, поне аз си мислех, че всичко е напълно оставено в миналото, на мен мойта изневяра ми подейства много отрезвяващо и не исках и да чуя повече да изневерявам, чувствах отвращение от изневери, но като се замисля не съм знаела какво е изпитвал в сърцето си мъжа ми, винаги е бил малко затворен и не споделя много проблемите си, дори и тези в службата, трябва с ченгел да му вадиш думите от устата, че да ти разкаже нещо. Роди ни се първото дете, нещата продължиха добре, роди се и второто и не след дълго след това започна някакъв спад. Наистина и аз се промених, напълнях след раждането, имах много тежка бременност, с огромна миома, тежка операция, при която едва не умрях, много загуба на кръв, всички около мен много се шашкаха, защото ми ставаше дълго време лошо заради ниския хемоглобин и ме караха да хапвам по-силни храни, а и кърмех детето си в същото време и не можах да отслабна. Сега се опитвам, ама е много сложно, понякога свалям, после пак се качват. Но не си мислете, че съм някакъв слон, просто имам малко излишни килограми на дупето и бедрата, а кожата на корема ми виси и е много набръчкана и докторът ми беше казал: това само нож ще го оправи, т. е. липосукция, ама аз нямам пари за такива неща, а и такъв страх брах покрай операции и упойки, че вече не искам да чувам за такива неща. Че явно покрай фигурата ми, безсънните нощи и напрежение, а после и покрай многото ангажименти, когато се върнах на работа и съчетавах служебните задължения с домашните и грижите по двете деца, едното от които навлизащо в пубертет, мъжът ми започна да се държи по-отчуждено, така се случи, че се наложи да спим в отделни стаи, явно и това подейства зле, сексът намаля. Започнах да разбирам, че мъжът ми гледа порно и се самозадоволява. Всъщност, той също не е идеален, има шкембе, а и мъжкото му достойнство не е от най-големите, ама те мъжете себе си не виждат, ама искат жените им да са идеални. В един момент миналата година ми изневери. аз разбрах, исках да се разделим, в началото той каза добре, но после пожела да е смен и каза, че не искал да бъде повече с тази жена. Попитах го: обичал ли я е, а той отговори; чак да съм влюбен не, ама ми е било приятно с нея. Но аз мисля, че прикри малко, мисля, че е бил влюбен в нея. Нещата уж потръгнаха, ама не много добре, аз все се съмнявах, червеят на съмнението отрови душата ми, защото той, нали ви казвам е прикрит и не споделя, постоянно следя телефона му, фейсбука, пощата ослушвам се за улики, на няколко пъти сериозно се съмнявах, че е с тая жена, но той отрича. В последно време нещата потръгнаха много добре, започнахме да правим пак много хубав секс и изведнъж интриги и смс-и от тази жена пак ме разтърсиха, аз пак взех да душа по-упорито и открих, че говорят по телефона често, той измисля някакви поводи, тя пък от своя страна ми пише смс-и, че той имал друга любовница, но тя може да го прави или от яд или да излезе от подозрение, но аз вече незнам, нямам сили, що да сторя, нямам къде да ида, ако се разделим, трябва да си наема квартира и ме е страх дали ще мога сама да се справя с грижите по двете деца, а и честно казано, още го обичам. решила съм да почакам до пролетта, ако не се вразуми, ще се разведа, но никак не искам. Не искам да губя напълно надежда докрай, понякога може да се случи и чудо, но наистина рядко. Веднъж като се отприщи и незнам дали може да се запуши. А и се усещам, че и аз дето толкова се отвращавах от изневерите, че си мисля, че ако не успея да го върна към себе си, а не посмея и да се разделя, следващата стъпка ще бъде да си намеря и аз някой, за да се утешавам. Незнам дали такава връзка има шанс. Може би мнгого минимален, незнам.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c80b1e5806
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Благодаря на всички за това, че пишете по темата и ми помагате да видя нещата отстрани. Аз сум съпругата, ако не е станало ясно. До скоро съм имала много наивно разбиране за брака, но и мен ме поляха със студена вода. "Съживяването на брака", което изживяваме в момента е измамно. Явно повторението на изневярата е въпрос на време. Не знам какво да предприема( или да не предприема). Ситуацията в момента ми даде илюзия, че може би има надежда за нас, но от друга страна аргументите Ви за обратното са много логични. Какво прави съпругата в тази ситуациа-приема и се примирява с неизбежното или прекратява всичко още на момента, за да се опита да потърси ново начало с друг мъж? А и да намери такъв, щом всички отношения в брака неизбежно преминават през закономерни периоди и водят до отчуждение-струва гли си да започва наново, след като пак ще се озове в същата ситуащия? Автора

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6c8bf0cd4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   №3 е. Като терапевт, провеждащ брачни консултации, бих Ви посъветвал следното: Не правете резки движения! Никой няма полза от намразване, загубване на уважението, обръщане един срещу друг и т.н. Наивни са представите Ви не само за брака, но и за същността на връзките и на личностното развитие като цяло (прочетете отново мнението ми под коментар 3). Времената се променят. Факторите за съществуването и развитието на една връзка се променят. Ако едно време икономическата зависимост, общественото мнение и силната родова/семейна принадлежност са били определящи за здравината на един брак, понастоящем нещата вече не стоят така. Необходимо е всеки да изложи приоритетите и вижданията си пред другия, при това - с максималната възможна откровеност, на която е способен, и като разумни хора да решите имате ли все още допирни точки или не. Ако нямате - за това не сте виновна нито Вие, нито съпругът Ви. Без обвинения, без упреци, без подмятания и без злоба.
Или направете друго - разделете се. Живейте поотделно и общувайте само като приятели и/или любовници. Нека всеки си има свой живот, свои приоритети и свои мечти, свои планове, време за себе си, без да си пречите, и тогава ще се види много ясно колко сте близки, когато я няма ПРИНУДАТА и РУТИНАТА. Нека "изневярата" да не се таксува като такава, а по-скоро да се радвате, когато си обръщате внимание един на друг. Всичко това ще отговаря в много по-голяма степен на състоянието и тенденциите на съвременния живот.
Знам, промяната боли, придобиването на знания боли, рухването на илюзии боли, но съм сигурен, че Вие със съпруга Ви ще се справите по най-добрия и конструктивен възможен начин.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c80b1e5806
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   N3, благодаря Ви за професионалното мнение! В първия си пост Вие много точно сте ми дали перспективите. Трудно се приемат, обаче. Аз все още мн. го обичам, а и той твърди така. Имаме 2хубави деца и общ дом. Изминали са 4месеца от "разрива"и аз наистина съм в периода на надживяване на ревността и чувството за притежание... В момента силно се надявам той да е осъзнал пораженията, които е нанесъл на връзката ни и на мен, но както споменахте може вече всичко да сме си дали и да сме се изчерпали един за друг. Все още се надявам на "чудо"- както при N7(осъзнала е грешката си и не е искала да я повтори). НО гаранции няма. В момента сме разделени заради характера на професията му свързана с пътуване и няколкомесечни отсъствия, но си мисла, че следващата ни среща и съжителство ще бъдат критични и решаващи.
N7- съжалявам за всичко, което си преживяла-то само е доказателство за мен, че веднъж сблъскало се с изневярата, семейството е обречено... Надявам се все пак и твоя и моя случай да се изключения.... но запознатите се произнесоха, че надежда няма-продължавате, но в други роли...
N1, връзката е била по време на командировка. Спали са няколко пъти заедно и в момента са прекратили отношения. Призна ми за физическата близост и за наченките на някакви чувства. По време на разговорите ни за изясняване ми каза, че ако не беше семеен с 2деца, може би би се отдал на авантюрата докрай. Тези думи ме притесняват до днес-ние сме като пречка. Не знам няколко месеца по- късно как вижа случилото се. Той твърди, че е само авантюра, но дали тайно не съжалява, че не се е пуснал по течението? !! Скоро ще сме пак заедно и ще се опитам да разбера.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 215e13f86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   №7 съм отново. За авторката: виж, въпреки че е много трудно, все пак си мисля, че не е невъзможно, както казах, понякога вярвам в чудеса. Между впрочем, пропуснах да кажа, че съм виждала двойки, "преживели" успешно изневярата или поне така изглеждат отстрани, а само те си знаят на 100% какво е вътре в брака им. Да се надяваме, че е така, както изглежда отстрани. От друга страна, макар и да мога да повярвам в чудеса, все пак съм реалист и осъзнавам, че макар и да има такава възможност, все пак нещата няма да са съвсем същите. Но човек ако обича трябва да е готов понякога и на жертви, разбира се в разумните граници. Трябва да се радваме на малките радости в живота и да не се огорчаваме постоянно. Още повече имаме деца, а те са една от най-големите радости. Като гледам моите деца колко са привързани към баща си и той към тях и как се смеят и си играят, как да ги разделя? Пък и аз имам чувства към него и ми е много хубаво да си общуваме. Осъзнавам, че вече същото спокойствие пълно няма да го има, но пък животът така или иначе е болка в по-голямата си част, нека си мислим, че има и много по-страшни неща от това, което ни се е случило и да се борим да живеем. Защото животът е борба за оцеляване, във всичките му аспекти. Успех! Опитай се да мислиш позитивно! Пък и няма безгрешни хора на този свят, всеки може да сгреши.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9b9e77018a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 аз съм номер 1... Това което прочетох е супер гадно, сякаш ти и децата ви са виновни че той не се е отдал на тази връзка... Има 2 варианта според мене но времето ще покаже най-добре. 1 вариант е да се разделите защото след време той ще ти натяква, че заради тебе е пропуснал шанса да бъде с любовта на живота си...
2 вариант е той да се е променил и да е осъзнал, че е сгрешил и че много обича теб и децата :)))))
Дано да греша и да е вариант 2 но ако се окаже 1 никога не бих аз специално стояла с такъв човек и да се унижавам... Всеки ама абсолутно всеки заслужава да е щастлив и обичан!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 82f4218a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Добър ден на всички. За първи път виждам тук мнение и съвет от някой, който се занимава със семейни отношения.
Интересно - дали историята и отвореният финал следват коментарите или има друга динамика?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8938ccdb93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз си мисля, че който е изневерил пак ще го направи, но следващия път ще е по-внимателен. На всичкото отгоре в конкретния случай става въпрос не за "секс за една нощ" (не, че аз го разбирам и одобрявам), а става въпрос за поредица от забежки т. е. има чувства поне от едната страна, не знам дали има значение дали това е съпругът ти или неговата любовница. Въпреки всичко си мисля, че това не е най-важното в момента или поне до тогава, докато нещата в брака са се позакърпили - по-важното е как ти ще закърпиш нараненото си его, защото много добре знам какво се случва в момента в главата ти, знам какви мисли ти се въртят непрекъснато, знам какво е да загубиш доверието си в човека до теб, знам как следиш всяка негова крачка, анализираш всяка промяна в поведението му, превърташ лентата на съвместния ви живот, дори се самообвиняваш, че си допуснала да се стигне до тук. Няма готови рецепти в живота, но аз например бих си дал една година, година, в която ще изчакам, ще наблюдавам и себе си и него, вариантите са много - 1. той ще превъзмогне увлечението си, но аз не мога да забравя и простя, 2. той няма да превъзмогне увлечението си или ще залитне в посока на следващото си увлечение, 3. той ще надскочи себе си и ще успее да ме убеди, че това никога няма да се повтори, а аз ще надскоча себе си и ще простя и ще забравя обидата и унижението, 4. никой нищо няма да направи за брака, той ще продължи с неговите си увлечения, аз ще си намеря разтуха в прегръдките на някой като него (казвам като него защото светът е пълен с "услужливи" мъже, които търсят точно разочаровани жени, за да предложат услугите си), 5. бракът приключва с всички негативи от това, но и с позитива на надеждата, че животът започва отначало, с нови хоризонти, нови мечти и очаквания. Поне за момента не всичко е загубено, но и нищо не е както преди, нямам ни най-малка идея как се започва на чисто след изневяра, но ти пожелавам да намериш правилния път и не забравяй, че нищо не е даденост, не се отпускай, погрижи се за себе си, харесвай се, за да те харесват и другите!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 34105b4adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз също преживях ада на изневярата. Със съпруга ми след 32 години брак-с две големи момчета. При мен нещата се случиха много грозно. Просто ги хванах "на калъп". Въпросната любовница беше домашна помощница на болнат ми майка и.... любовница на съпруга ми-идеално прикритие. Тя беше с 20 години по-малка от съпруга ми -спокойно можеше да и бъде баща. Простих-защото всичко което имаме сме постигнали двамата. А и моята майка беше на легло-просто нямах друг изход. Той осъзна грешката си-говорихме за причините които доведоха до това-но болката си е болка макар и след 5 години. Сега т. е през всичките тези години той много съжалява, даже не иска и да чуе за нея, защото докато не я познаваше до тогава, сега разбра че тя е истинска к-ва, която спи с много мъже за пари. /Ние сме от малък град и всичко се знае/. А тя му е вземала пари уж като малки заеми, които после не връщала. Поне така сподели съпругът ми. Т. е била е платена любовница и са правили неща които ние със съпруга ми не сме правили/ орална любов, и анален секс/-за което той си призна. Призна ми още, че тя е поискала от него секс и така са започнали нещата. Затова простих на съпруга си-защото не знаех че се е настанила истинска курва в дома ми, която направи на пух и прах всичките тези 32 години....

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e6e18c5ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И на мен ми се е случвало в определен момент да разбера, че "совите не са това което са" и да бъда полян със студена вода. Подробностите и детайлите не са взжни - те винаги са гадни.
Бих довършил историята така:
Щом и двамата партньори полагат грижи, има диалог, откровеност и разбирателство без недоисказани тайни и лъжи има шанс за хепи енд.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker