Тъжна съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тъжна съм...
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3079 пъти
Здравейте,
Реших да споделя историята си тук :)
На 26 години съм и нещо се чуствам много тъжна.
Имах десет годишна връзка, и много обичах и обичам момчето, с което бях. Първо да започна от връзката ми :

Момчето, с което бях беше наркоман аз бях 14 годишна, когато се запознахме. Започна нашата връзка, беше ми много трудно въпреки, че тогава не разбирах нищо от наркотици нещо ме отблъскваше от тях.

Нез нам какво стана, но се събрахме с това момче с времето много се борех да спре наркотиците , майка му и баща му са разведени и го гонеха от тях, а родителите ми бяха против връзката.

Аз бях опорите и това не ме спираше да продължавам да се боря с това, той да спре наркотиците, изнасях храна от вкъщи давах всичките си пари, но освен, че се друсаше той ме биеше и ми изневеряваше .

Дойде моментът, когато той стана много зле спеше по входове нямаше къде да се изкъпе, но аз не го оставях аз бях винаги с него и се борех за него така минаха две години от връзката ни, накрая той замина за комуна аз започнах да водя свой живот имах вече друг приятел, имах социален живот , но дойде моментът, когато той се върна .

Срещнахме се случайно в един автобус и всичко започна отначало. Той вече е извън комуна 9 години наистина не пипа наркотици и не пу6и дори изглейда много добре и наистина е добре, събрахме се отново и започнахме да живеем заедно.

Но както има една стара поговорка вълкът козината си мени, нонравът не . Това, че той е спрял наркотиците не означаваше, че 6те спре да ми посяга и да ми изневерява, и така си йижеехме 10 годинки.

Миналата година се разделихме не издържах и взех това решение, но от тогава не мога да срещна подходящ човек. Чуствам се много самотна и много тъжна имам чуството, че никога няма да срещна човека и, че тази връзка обрече всичко в живота ми .........

Какво да правя от тук нататък не знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 33cdc5d514
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 26 все още си много млада. Имаш възможности:
1. Не можеш да се пребориш с желанието да си с него (като зараза ти действа) и след 10 години ще си изхабена, без спомени, без бъдеще.
2. Слагаш точката завинаги. Живота е прекрасен и ти предстоят толкови хубави моменти. След 10 години ще имаш и бъдеще, което да очакваш, и минало, за което да си спомняш с носталгия и усмивка. Бъди малко по-смела! Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 23a10baf58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Прекалено свестна си за него.Забрави цялата история.
Малко са добрите хора, а ти си един от тях.
Не се тормози допълнително.За всичко си е виновен той и само и той.Така е.Наркотиците провалят живота.Да е мислил на време.

*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: c61116808b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дългата връзка води до пристрастяване към партньора. Но това в крайна сметка винаги е пагубно.Вашият случай е бил много емоционално пренаситен със силни крайни емоции и сега всичко нормално ще ви се струва не за вас или безинтересно. Просто ви трябва време да си отпочинете от тази унищожително- уморителна връзка и да погледнете на света с други очи... Просто още малко време за някой нормален и свестен, ако имате сили да чакате

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 27db35089c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж сега, явно си си такава.Обичаш да ти е гадно.Намери си, някой да те бие пак като тоя тип.И ако си намериш наркоман....Е това е живот а?
Няма подходящи?Защо да няма?Наркомани колкото щеш.
Или поне пияници има под път и над път.Е пияницата няма да ти създава чак такива емоции като един наркоман.Ама какво да се прави?Поне ще те биива стабилно.Какво повече ти трябва?Плюс това явно си доста простовато момиче да се занимаваш 10 години с отпадък на обществото, така, че който и да намериш все ще е по-добре от нищо нали?

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 27db35089c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ха ха ха.Номер 2 ме изкефи тотално с коментара си.
Да си спомняш с носталгия и усмивка.
Ще си гледа след 10 години през прозореца и ще се усмихва и спомня как един наркоман я е биел и тормозел, а тя умницата се влачила 10 годинки с него и е пропиляла около10% от живота си.Пък от къде знаеш може да има свестен човек до себе си и да тъгува, че няма кой един шамар да и отвърти като хората.То такива последно време - бият ги системно, но те много обичат човека, който ги малтретира.
Имаше една смешна изповед тук от сорта на :Немога да го спра да пие или нещо такова.И по нататък нещо от сорта :Вече имаме дете, а той постоянно посяга към бутилката, (биеше я май) иначе е много свестен.Смех, смех.....Ми като се влачите с такива идиоти така Ви се пада !!

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: be250e1010
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   10 години са си сериозен срок и хич любов да не е останала, само привързването ти стига. Жалко е, че си се опарила, изгубила си време и вяра, но се съвземи, светът не е свършил - просто го наложи на волята си и животът ти ще се промени.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 33cdc5d514
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №6, чети внимателно! Не си изтълкувал коментара ми правилно. Аз съм №1 и дадох на момичето два варианта за избор. Вторият вариант, беше в случай, че зареже кретена и намери някой свестен мъж, осмисли си живота и т.н.
А коментар под№2 изобщо не виждам, сигурно е изтрит. (но така наистина се получава малко объркване и някой като теб би си помислил, че я съветвам да търпи, да си носи боя и да му се кефи след години)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 1b9915091b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Иаз сам така. Само че моята връзка продължи 5 г. Вече мина почти година, а аз не мога да го забравя.Много съм отчаяна.И сега за празниците ще съм сама.Иде ми да умра,

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker