Сериозно момиче съм и искам стабилна връзка, а не да бъда третирана като секс играчка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозно момиче съм и искам стабилна връзка, а не да бъда третирана като секс играчка
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 9568 пъти
Здравейте,
От около 8 месеца имам връзка с момче, което ми изглеждаше сериозно до преди няколко дни. От началото му дадох да разбере, че съм за сериозните връзки и 2 месеца само излизахме заедно без да правим нищо, той твърдеше че е сериозен също и държи на мен. Излизахме и се виждахме, ходих му на гости, но не за цяла нощ. Всичко се обърка в главата ми, когато наскоро му отидох на гости за 2 дни. Отново го питах дали е сериозен, а той ми отговори, че не е, просто бил загрижен за мен. Бил ме излъгъл в началото само за да му пусна, излизъл с мен заради секса. Това ми дойде като "гръм" не реагирах, мислех си, че ме лъже за това и дори още се замислям.
Явно е от бройкаджиите,които мразя в дъното на душата си, защото понякога нараняват чувствата на хората, които ги обичат и са готови на всичко за тях.

Питам се, след като ни е хубаво заедно с приятеля ми и не само в леглото, защо ми каза, че ако му се отдаде възможност с друга няма да я пропилее, нищо че има връзка? И интересно секса ли е най-важното за него? Да скъсам ли с него или да продължа връзката ни без да му пускам вече? Защото не желая да съм секс играчка, сериозно момиче съм и искам стабилна връзка на 27г. съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9283a835b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Maмка им на такива....
В подобно положение съм, само че на мен не ми го е казвал директно, аз просто се досещам....
Знаеш ли... странно е, как понякога сме готови да пилеем чувствата и емоциите си, за хора, на който не им пука...

Факт е, че трудностите привличат голяма част от хората. В момента е ясно, че нещата с този човек са обречени, но повярвай ми, не е лесно да се откажеш. Аз се опитах да го направя, опитвах се да не мисля за него, но винаги се появяваше отново, сялъш нищо не е станало.

И знаеш ли кое е най-гадното.... напълно осъзнаваш ситуацията и искаш да промениш нещата в своя полза, но сякъш нямаш сили да го направиш....

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 36eb161d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съветвам те да го зарежеш, явно не те заслужава. Лъжата си е лъжа и постъпката му е брутална. В началото си заявила, че си по сериозните връзки и ако е бил мъж на място щял е да ти каже, че е бройкаджия!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 36eb161d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мъжете са си такива осъзнай се, свестни няма. 80 % от тях са склонни към изневери, останалите 20 % са трайно заети , шанса да попаднеш сред 20 % е минимален!!!
2 възможности имаш да продължиш с него, като всеки момент може да очакваш да ти каже "спах с друга" или да приключиш връзката и да търсиш свестен.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 770664f18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом мразиш бройкаджиите в дъното на душата си, явно нямаш работа с него. Самият факт, че те е излъгал, би трябвало да ти е достатъчен, за да го зарежеш. Също така стабилна връзка от него няма да получиш, така че си търси щастието другаде. Мисля, че отговорът е написан дори и с твоите думи;)
Успех
А Р 26г

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2cea0435b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами ако те провокира за
да види как ще реагираш
и дали ти не си момиче
което би станало бройка
на някой бройкаджия.
Бройкаджиите лесно мамят
такива момичета като използват
слабоста им ,че те от малки си
мечтаят да бъдат "принцеси"
и да си намерят принца(майстора).

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 36eb161d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   А ако просто те проверява, дали си наистина свестна и сериозна, защото може да се е усъмнил в теб. Решава, че ако въпреки това, че ти е споделил за неговата несериозност към връзката ви ти още си с него, може да си е помислил че и на теб ти е добре и достатъчен секса.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ddc967db5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Незнам на какви мъже попадаш, но по принцип ние също държим на сериозните връзки и тн. Стига да си заслужава обекта. Вярно е, че секса е за "между другото" при повечето мъже, но това не означава, че ако гледат на теб сериозно не биха имали трайна връзка. В случая обаче според мен той сам директно ти е казал да не разчиташ на сериозна връзка. Явно това не е твоят човек. Между другото не е нужно да чакаш с месеци, преди да правите секс и тн. Въпроса е да успяваш (доколкото може) да вземеш правилната преценка за човека срещу теб. Незнам, ако попадаш само на мъже, които гледат на теб като на секс кукла както казваш се замисли малко къде допускаш грешка и какви мъже харесваш.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5b49a8b340
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добре, че ти го е казал навреме и ти е дал шанс да решаваш, вариантите си ги написала сама, само че как ще продължиш връзката без да му пускаш, нали той е с теб само заради секса ? Или вие само ще се виждате, а той ще си чука която си поиска ? Понамирисва на латино сапунка. Осъзнай се, на 27 си!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: eda34710f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До No 7
Всъщност не бях попадала досега на други такива мъже като него, той е първият който ме опари така. Както казах съм сериозна и в началото му дадох да разбере, че съм такава - той се е преструвал и ме е лъгъл през цялото време.
Извода е, че колкото и да внимаваме и да изпитваме приятеля си винаги може да ти забие нож в гърба.

Относно какви мъже харесвам - отговора е свестни и отговорни, искрени - той беше точно такъв преструвайки се( - изкусен лъжец). Жалко, че покрай него ще изгорят и други добри момичета :(

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ddc967db5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ммм, да има много такива, като приятелят ти и мъже и жени. Понякога минават години, за да можеш да опознаеш наистина човека до теб. 8 месеца-здраве да е. Поне си научила нещо от живота. Аз съм горе-долу на твоите години. Трябва да ти кажа, че съм съжалявал и аз като всички когато нещо не е ставало както ми се е искало в дадения момент. Сега, когато погледна назад съм благодарен, че всичко е станало именно по този начин.
Ралф

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: d08b4314eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Cъщата история...7 месеца..ама знаеш ли колко са тъпкани тия сески бройкаджии-яко!!!и не от такива като теб и мен а от долни курви,,,скайпа ми е kraft_881

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: e71165fd4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Ехоооо, ако той наистина е с теб заради секса, не би ти го казал. Че нали по този начин рискува да те загуби? Или се опитва да се направи на "мачо" и избива комплекси, или е решил да види как ще реагираш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: dcdceed933
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Вероятностите са две: 1. да те изпитва как ще реагираш, дали ще продължиш да го търсиш или и на теб ти е бил достатъчен секса; 2. да е решил откровено да ти каже за несериозността си, че ще си намери друга жертва рано или късно - горкото момиче, защото и тя ще реве после по него, без въпросния "мачо" " женкар" "бройкаджия" да заслужава дори една сълза, но не мисли за това и той ще попадне в подобна ситуация, може да се влюби в някоя долна курва - да го видим тогава въпросния "мачо" :))

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f149473412
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не мисля, че те е изпитвал как ще реагираш. Мъжете не си играят такива игрички. В 95 % от случаите си говорят буквално, особено за такива неща. Един мъж ако наистина държи на теб никога не би ти споменал дори подобно нещо, независимо по какъв повод. И не се хващай за милото отношение в началото. От опит знам.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 46096dfa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   зарежи го тоя боклук, той изобщо не те заслужава, щом мисли така, ти си рядко срещано момиче, момиче, което държи на сериозните взоимоотношения, и аз си търся такова момиче, но такива като теб за съжаление не се срещат.....

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0e44d6aedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Благодаря на всички за милите коментари! Темата е от отдавна, минаха години сега съм с друг мъж - в истинския смисъл на думата, който ме уважава и сме вече 2 години заедно. А този - бившия, допреди месеци ми пишеше да се съберем, а също искаше ми прошка по майла ми кореспондирахме, но го блокирах. Той ми пишеше как едва ли не аз съм го проклела и оттогава няма късмет с любовта, отговорих му че "който каквото сам си направи, друг не може да го стори". Най-лошо е някой да те лъже и да те използва, но такива използвачи рано или късно си получават заслуженото.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8385c356d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Браво! Честито! Ето това е пример за поведение на силен човек, в случая жена. Да отстояваш правилното, своето, да не коленичиш сляпо пред емоциите, да преодоляваш трудностите, да не чакаш помощ отнякъде. А не както хленчат в други теми от този раздел примерно някои "силни" жени...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9276b15a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Както колегата горе каза момичета като теб се срещат много рядко и ще е късметлия този които те има до себе си.
Жалко че света е изграден по този начин и кифлите са доста повече от момичетата който чустват и желаят нещо сериозно.
Един съвет от мен не влагай твърде много чуства в началото на връзката защото в последствие се оказва нещо нереално което те наранява. А наранения човек се променя.
:) Пожелавам ти да откриеш своя принц :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cc24de7ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Колко да си сериозна? Нали си момиче ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0e44d6aedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Благодаря Ви за хубавите коментари! Развръзката е, че бившия ми продължаваше да ми пише, дори ми каза, че сме го проклели с майка ми, защото откакто не сме заедно, не му върви в любовта. Пишеше ми майли да се съберем отново, но от година и половина съм омъжена за друг стойнностен мъж, който ме уважава, обича и подкрепя. Аз съответно веднага блокирах майла на бившия, като му отговорих, че "който сам каквото си направи - това е, никой не го е проклинал и сам си е виновен", сега се чувства -не щастлив в любовта, дано се промени - в противен случай ще страда, защото "бройкаджийската работа и това да си с различни, писва рано или късно". Аз се радвам, че срещнах моя мъж, не принц никой не е идеален, но сме щастливи и се обичаме, въпреки трудностите.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 074d1cd121
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   По дяволите вече няма сериозно момиче а само интереси.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 29a14dd234
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Като мразиш бройкаджии до дъното на душата си, спри да мислиш с тая в дъното на гащите си.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6bbb0855a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Има много сериозни момичета но след като се гледат само интереси

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 69518c932e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   25, 27 Какво Ви дава правото да обиждате половината от населението на Земята? Нямало сериозни момичета... Това само комплексарите го казват, търсейки сто оправдания за несполуките си с момичетата! Истинските и СЕРИОЗНИ мъже не висят по форуми разправяйки как няма сериозни момиче, всички били кифли и т. н. Те са с момичето си и се чувстват щастливи. Който както мисли, това привлича в този живот. С вашето мислене, ами много ясно, че ще привличате такива момичета, а може би и такива заслужавате. Докато не си оправите нагласата, няма да си оправите и живота. Както виждате от историята момичето е сериозно, а момчето е бройкаджия и к*рвар. Е, в този случай не е ли обратното? Има м*рши и от двата пола, като боклуците не се делят по половите органи! Има лоши хора, има и добри хора, без значение жени или мъже. Ама, това едва ли ще го разберете, за съжаление...

Depravity

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker