Защо тя се отдръпна изведнъж ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо тя се отдръпна изведнъж ?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 4941 пъти
Здравейте!
Проблемът ми не е кой знае колко сериозен и съм сигурен, че и друг път са обсъждани подобни теми в този сайт, но аз лично не мога да се примиря и се опитвам да намеря точния отговор за нещата и силно се надявам вам да получа отговори, които биха дали яснота около моя казус.
Историята е такава, че преди 2 седмици се запознах с изключително красиво момиче, а и не само красиво. Момиче, с което страшно много си допадаме принципно и винаги има какво да си кажем. Понеже ходим заедно на лекции и излизаме заедно с общи приятели е неизбежно да не се виждаме. Още в началото разбрах, че ме харесва, въпреки че не го показваше много явно беше ясно не само на мен. Реших да действам, тъй като аз също я харесах още в началото и си казах защо пък да не видя какво ще стане.
Излязохме няколко пъти и в последствие нещата започнаха да стават по сериозни и така постоянно бяхме заедно не бяхме гаджета, но и двамата знаехме, че нещата отиват натам просто аз изчаквах защото тя искаше малко време. Всичко беше идеално според мен тя постоянно обясняваше как су чувства супер спокойно и досега не е била толкова щастлива едва ли.. и така в един момент катко всичко си беше идеално тя просто ми каза в един разговор без дори да става на въпрос, че едва ли нищо няма да излезе и иска време за нещата пък видиш ли в последствие можело да тръгне в друга посока всичко (тоест да сме заедно)
Не си обяснявам какво точно стана при условие, че определено време ми разправяше как няма да позволи нещо да ни раздели, а на другия в край на сметка не било казано, че сме били един за друг.. и постоянно обяснява, че не иска връзка, а и трябва време..
Питам се само това поредната женска игра ли беше или в край на сметка и трябва време наистина или пък може би се чувства несигурна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9180e3ef59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Привет.

И на мен ми се е случвало подобно нещо.

Жените понякога са доста нелогични в действията си. :) Може би трябваше да действаш и да я целунеш, а не да изчакваш. Дори сега, след като вече се отдръпна от теб, може да и се обадиш да излезете и като седнете някъде я целуни. Ако отговори на целувката ти, всичко е супер - имаш си гадже. Ако се отдръпне и те изгледа странно, нищо не губиш, защото никога не си я имал.

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cd61b31506
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен има два, ако не и три варианта. Но каквато и да е истината - не е читава работата и едва ли нещата ще се развият добре за тебе.

Единият вариант е да си е имала някого или да се е пробвала едновременно с някого другиго. Или пък в момента да се пробва. Но с подобна жена, както я описваш, винаги очаквай подобни изпитания в живота си.

Другият вариант е да те подработва и да види сега дали няма да хукнеш като обезумял след нея, да й паднеш в краката и да се съгласиш с всичките й правила, изисквания, претенции и очаквания. С две думи - дали не си налапал стабилно въдицата.

Според мен поведението й е глупаво, или неадекватно, или престорено, но каквото и да е - не е на добре. Не и в началото на отношенията.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f2ac8dc34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Елементарно, просто е срещнала друг и сега се опитва да те сложи на резервната скамейка, за да може всеки един момент да се върне при теб, ако с другия не потръгне. Затова не те е разкарала директно, а е "искала време".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: adc6d23e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   номер 4 е прав. Гадно

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c082acc613
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не е влюбена в теб. Ако още в началото се чувства сигурна с теб, значи тя няма тръпка. Не пресилвай нещата. Няма смисъл. Остави я.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 378b119dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има друг обект и се колебае между двама ви кой да избере. Красивите жени са подложени на повече изкушения, защото повече ги свалят. Огледай се за някое чаровно и мило момиче, с тая красавица хубаво няма да видиш. Ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: dd5a2d04e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бивш приятел и стари чувства са намесени тук приятелю, чакаш без да подаваш дори пръст, докато не си го заслужи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker