Влюбена съм отново в първата си любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм отново в първата си любов
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3916 пъти
На 48 г. съм, омъжена от 20 г. Нямам проблеми в брака си и децата ми са пораснали. Скоро видях първата си любов/не се бяхме виждали 25 г. /, познахме се веднага и си казахме само здравей, но прехвръкнаха такива искри, че се уплаших другите да не забележат /не бяхме сами/.

От тогава не спирам да мисля за него и искам да правя любов с него отново поне веднъж. Не искам да нараня мъжа си, нито неговата жена, но го желая, а и той мен. Това от което се страхувам е дали ще успеем да скрием добре връзката си от всички, за да не нараним близките си. Моля който е преживял нещо подобно, да сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 12a51c4c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С риск да бъда набеден за "моралист", ще кажа, че би трябвало на 48 да си разбрала, че когато човек е сключил брак, най-малкото от уважение към партньора си няма право да скача в леглото с всеки срещнат и при всяко "прехвърчане на искри" зад гърба му.

Ако бракът ти не върви, просто го прекрати, но тук ключовата дума е "коректност". Ако всеки прави зад гърба на другия каквото му скимне, ще стане мазало и на края ще се окаже, че всеки е живял в заблуда и лъжа години наред. Не мисля, че е нужно.

Толкова ли е трудно да се противопоставиш на нагона си и да разбереш, че добрите отношение изискват и жертви понякога? Ако тази жертва е липса на безразборен секс, то не е ли по-добре да се лишиш от това, отколкото от взаимно уважение, любов, подкрепа в трудните моменти и да знаеш, че каквото и да се случи човекът ще е до теб.

Не е ли по-добре някой ден като умираш да си кажеш "никой друг не е бил до мен през целия ми живот за разлика освен него". Това са стойностните неща, а не еднократното чукане. И ако ти за еднократно чукане, си готова да рискуваш всичко - ок, чукай се на воля, но го прави с ясното съзнание какво всъщност правиш, а не действай първосигнално като разгонено животно.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 352c29f990
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е-ех, ти си щастливка, че изобщо си правила любов с първата си любов! А какво да кажем ние с гайдите, дето до третата-четвъртата - никакви такива?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 708810fd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Първия коментар е достатъчно изчерпателен и мисля, че е казал всичко, което щях да кажа и аз!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 362b79d2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мястото на старите любови е в миналото, щом не са прераснали в нещо по- сериозно, значи така е трябвало. Пък на 48 години да ставаш за резил и подигравка.... Освен разбира се, ако не постъпиш като порядъчен човек и не се разделиш първо с половинката ти. А пък каквото и да предприемеш, риска да паднеш и от двата стола винаги го има.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5c132be5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Внимавай с прелюбодейството, че е грях :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1def9d6cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка здравей не знам дали да отговарям на тези скумрии не им обръщай внимание.
Аз съм 43 години имам си любовник от 2 години за див секс става въпрос мнго хубаво чуство кагато знаеш, че друг човек те обича ходи с един и бъди обичана от чуждият то за то ва са чуждите жени и мъже. Мъжете да не би не ходат отвори ли си някоя фуста и веднга залитат по нея така че твоят мъж какво прави да не би ти казва днес бях с колежката и и и и и и.... „
За това бъди щастлива отдай се на страстта на любовта люби се за последно с тоя праеди 20 години покажи му какво ново си научила в любовта и му подскажи., с пламък в очите че искаш пак и пак пак да се срещате поне веднъж в месеца ан тйано място вашто място.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3b925757fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Това е и моята история! На 46 год. и съм омъжена. Първата ми любов ме намери във, , Фейсбук"преди три години, оттогава се чуваме и виждаме редовно, правим страхотен секс и съм щастлива, живота и на двамата се промени, подмладихме се. Никой не сме наранили и не смятаме да нараняваме. Съвета към авторката е да прави това което я прави щастлива, без да наранява любимите си хора, но ти си решаваш. Има хора които са любовници и по 20 год. и никой не ги разбира. Не споделяй с никой и си живей живота!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4e18314702
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към коментар 1 ще добавя само добре да помислиш дали можеш да запазиш себеуважение ако се отдадеш на нагона си. Помисли си защо преди 25 години сте се разделили с първата си любов, помисли си какво сте постигнали през 20 години бак със съпруга си, от там си направи изводите на кого държиш повече. Погледни коментари 7 и 9 и си помисли дали искаш да бъдеш като тях - човек трябва да има достойнство и ако на едно място не му е добре първо да си събере парцалите, а после да мисли за нова любов, иначе приказките от рода "мир в къщи и любов на вън" сме ги чували - оправдания на К. (било то от мъжки или женски пол) за животинската им същност. Не на последно място се замисли какво би се случило ако една такава връзка стане достояние на съпруг и най-вече деца - къде ще гледат очите ти тогава?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8b764cfba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Наборе, наборееее, никакви искри няма. Просто лека криза, ще ти се да върнеш малко времето, да усетиш тръпката на младостта, а е безопасно с "първата" любов. В смисъл, добро оправдание за пред себе си, видите ли, ние много се обичахме, ама....
Няма такъв филм, да не нараните половинките си, винаги се разбира. Или някой услужливец, или самата ти ще почнеш да се държиш гузно. Абе, тъпо е за мен, но ти си знаеш. Ако стигна до там да си лягам с друг, значи се развеждам, другото би означавало да плюя на себе си. Ако нямаш уважение към мъжа с когото си била 25г, значи нямаш уважение към собствените си решения. Виж, мнението на децата /на порасналите деца/ не би ме възпряло. Все пак, всеки има право на щастие.

Ж44

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 62c925a29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Стара любов, ръжда не хваща.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5d3516faa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Авторката съм;
Пуснах темата, тогава, защото бях много развълнувана и на всички, които писаха по нея, благодаря. Реших да напиша за развръзката и да споделя какво открих за себе си и как се развиха нещата. Все пак не издържах и се чухме, а после се срещнахме. Вече една година това е нашата тайна, невероятна връзка и за нея не сме казали никога никому. Зная номера му наизуст, не е записан в телефона ми, той моя също. Срещаме се 2-3 пъти в месеца в малки хотелчета. Дали беше същото като преди 25 години? Сега е в пъти по-хубаво и след всяка среща съм като преродена. Секса е див. страхотен и се чувствам отново на 20. Нито веднъж не е казал една лоша дума за жена си, аз за моя мъж също. Говорим за много неща, споделяме и знам, че няма да се откажа от тези срещи и няма да се разведа също. За него нещата стоят по същия начин. Не съм спряла да обичам мъжа си и никога няма да му кажа за тази връзка. Покрай нея и секса с него стана още по-добър, аз по-ведра, спокойна и търпелива. Ще направя и невъзможното той да не разбере никога, но не може да получиш от един човек всичко, от което имаш нужда! Това е огромна самозаблуда. Досега не съм забелязала мъжа ми да подозира нещо, неговата жена също, но и двамата не можем да се откажем от това, което си даваме един на друг. Сигурно мнозина ще ме осъдят, но да ви кажа честно имам нужда от това, а и кой е застрахован, че няма да му се случи подобно нещо, живота никога не е толкова прост, колкото ни се иска и винаги изскача ситуация, която не е в списъка.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0fba0809b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Твърдиш, че обичаш мъжа ти, в същото време го мамиш и лъжеш, да ти имам обичта. Това е гнусно и предателско. Кажи му истината, ако наистина го обичаш. Пък той да реши дали иска повече да е с теб, да те дели. Но спри да мамиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f0ef8c85fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14, незнам на колко години си и с колко брачен стаж,но има неща,които,ако не си преживял няма как да ги усетиш.Да, обичам мъжа си,колкото и странно да ти звучи и аз не си представях,че изобщо ще ми се случи нещо подобно,но...знам,че няма да го прекратя.Ако не знаеш нещо,то може ли да те нарани?Никога не казвай никога-звучи и е клише,но живота го потвърждава.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 59a1c55208
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   И аз така разсъждавах като авторката. Омъжена с две деца и след 20 години брак пламъка пламна отново с първата ми любов. Не можехме да се откажем мислех си, че съпругът ми никога няма да разбере, бях максимално дискретна но ето, че разбра. Нямаше дандания, просто си събра багажа и се изнесе. Ходи му обяснявай, че го обичаш... Последните му думи бяха: "Щом не съм достоен за тебе и не си щастлива с мен няма да ти преча". Замина при брат си в Испания. Седма година откакто сме разведени ни ми се е обадил един път, а и аз престанах да го търся отдавна, разбрах, че съм нежелана. Първата ми любов остана при жена си и не се сеща за мен. Децата ми са големи и са поели по твоя път. Аз останах сама. В момента съм на 55 и ако трябва да върна назад времето бих запазила семейството си.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5929e0b756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Добре де, все някога ще разбере мъжа ти и после какво правим? Представи си и той да ти прави такива номера, ти как би се почувствала? Аз поради тези причини не искам да сключвам брак в бъдеще. На 22 съм за протокола. Да много е хубаво да имаш човек до себе си, но си спестявам такива разочарования. Жалко наистина, жалка картинка, отвръщавате ме, че и като гледам не си и единствена. Какъв брак, какви деца, каква обич само. Пази Боже..

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 42521f417d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 16. Да не би ти да си авторката. Темата е пусната преди 8 години, когато тя е била на 48. Ти сега си на 55... Една година може да се губи заради месеците на навършване на следващата.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cd57c92a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Да бяха всички мъже (както и при жените), в коментар n16, всичко ще е разведено! Ето това е демокрацията в представата на българина!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 32bf999a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Тая работа с "никой не е застрахован" изобщо не е вярна.
Напротив, мога да откажа всичко, по всяко време, на която и да е жена, с изключение на тази, с която съм. И нямам абсолютно никакъв проблем с това-правил съм го десетки пъти. Щом аз мога, значи всички могат. Отдавна съм разбрал, че нямам свръхестествени дарби. Пък точно за това те не са и нужни.
Също така познавам достатъчно жени, които могат да откажат на всеки един мъж, без значение кой е. Т. е. и това е възможно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1a553e7b27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И какво е станало накрая? Не че авторката следи темата след осем години де. Но все пак ако я следи може да пише. Номер 16 въпросът ми към теб е : Струваше ли си?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3ad80ebfff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Дърта, дърта, ама се озърта, са казали хората.
Изпадам в душевен екстаз, когато чуя, че са разкрити някои от вас.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7d86a9b77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Най ми са смешни като пишат колко обичат мъжа си, но любовта явно не им речи да се търкалят с друг. И го лъжат за да не го наранят. Изобщо мнооого благородни жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 897ecea120
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Авторката била обичала мъжа си, но отишла Пешо да я начеше, понеже има фирма. Дано да ти приседне!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker