Мъже? Странни птици... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже? Странни птици...
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3030 пъти
Здравейте, имам проблем с мъжете не мога да ги разбера? Досега съм имала 2 сериозни връзки, като втората приключи съвсем скоро, продължи 7 месеца, оказа се, че ме е използвал и лъгъл само, за да спи с мен. Интересно само за секс и нищо повече ли си мислят мъжете? И всички ли разсъждават по един и същ начин, а именно:" ако ми се отдаде възможност да спя с друга, нищо че имам приятелка - действам ".

Мислех, че решението се крие в това, че като започнеш да излизаш с някого, трябва да не му се даваш 4-5 месеца (да го опознаеш добре), т.е. да не правиш секс с него, така и направих с бившия, но се оказа, че целта му е била да спи с мен, и вече съм му омръзнала. Аз ли съм заблудена, или не съм попаднала на подходящия партнъор все още?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0108c54ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Истината е някъде по средата.. нз защо повечето мислят само за СЕКС.. се едно като остареят няма да имат нужда от жена до себе си, която да ги обича истински... защото да си го кажем - те са мързеливи и имат нужда от "мамче" което да се грижи за тях.. На 90 години няма да мислят за секс и ще са сами ако не се осъзнаят... нз наистина са странни птици - никой не може да ги разбере, но повечето са просто използвачи!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4b515d18c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За да разбереш дали един мъж е с теб само заради физическата ти красота ,трябва да направиш точно
обратното на това.Трябва да спиш с него след разумния
срок на опознаване(за да не те помисли за лека )
и ако след това той загуби интерес значи е само заради секса.Така няма да си губиш (с него)
време от живота.
Освен ако и ти не си като тези мъже/жени, който
мислят секса за разменна монета в отношенията
(аз ще му пусна ако ТОЙ ми купи нещо/
аз ще и купя нещо за да ми пусне ТЯ )

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5293bcc4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Благодаря за безценния съвет! Определено не смятам секса за разменна монета и се дразня много на лъжците, които сякаш привличам с магнит :(

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f5ae91f721
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както каза номер 1, истината е някъде по средата.
Аз веднага съм готова да опровергая това, че всички мъже искат само секс....Из между всичката ИЗМЕТ, все още има и свестни момчета.Мили, добри, обичащи...АЗ съм по -склонна да вярвам, че не са не изчезване, въпреки че всяка изминала секунда, ми се доказва точно обратното.

Кофти е, че си попаднала на такъв тип.Знам какво е разочерованието ти, преминала съм през същото, даже май и в момента съм в подобно положение.
Време има, само няма да се предаваш! И твоето момче ще се появи.
Предполагам,че си малка още, така че има мноооооооого време :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ef9648bfd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря за съвета! Не съм малка на 28г. съм и ми се иска по-скоро да открия свестния, след като отмине разочарованието ми от бившия.

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ab7b86f2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Просто не си попаднала на мъж, който да те обича.
Намери начин да провериш любовта му следващия път, ще кажеш : Как?
Създай препятствие за нея - родители, разстояние, ако щеш дори измисли,че по медицинско предписание трябва да се въздържаш от секс примерно 6 месеца. Начини много- използвачите си личат веднага...

Навремето като студентка един проявяваше ''интерес'' към мен - когато полунашега му споделих, че няма веднага да му се метна в леглото, и изчезна яко дим- ни го чух, ни го видях....Смешно. А иначе ме канеше на гости в родния си град- ще речеш ''сериозен''. А то било, за да съм му подръка няколко дни.

Боклуци колкото искаш- без извинение към мъжете, които разпознават себе си в подобни истории. Не се впечатлявайте- има също толкова жени-боклуци, на които им харесвате.После пълните заедно клиниките по СПИН.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4f51bae0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е има и добри момчета, не слагайте всички под един знаменател! Със съпруга ми спах още първият път когато останахме насаме, а вече 20 години сме заедно! И поне засега съм сигурна, че не ми изневерява и не съм му омръзнала все още. Двадесет и четири часа в денонощието сме заедно, и въпреки всичко има какво да си кажем. Ще намериш подходящото момче не се отчайвай!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2ab3e309ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Наистина не си попаднала на подходящия, а той трябва да е поне улегнал / наситил се на жени и скитане / и принципен - тези неща си личат, а и вече си на 28, би следвало да имаш опита. Макар че далеч не всичко в живота е предвидимо, късмет си е. А ние не всички сме такива, просто потърси твоя човек.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 1af68c5464
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Сега ми попадна заглавието, и понеже въпросът е вечен, а отговорът е все един и същ( в различни вариации -от използвачи, до кретени), реших да обоснова обратното -мъжко гледище. Според теб излиза, че за да демонстрираш своята непорочност трябва да спазваш определени правила: точен брой месеци на въздържание, Поведение, демонстриращо неподвластност... Само, че не видях мястото и ролята на мъжете в твоятя представа. Какво значи, че те използва? В секса не участват ли двама? Или за теб е нещо неестествено, противно? Пък като гледам тук коментарите, май и за другите коментирали жени е така.

Мое мнение е, че секса няма нищо общо с отношенията, които търсиш. Потърси си човека, с който всичко (или почти) останало ви пасва. А на секса се отдавай според желанието си. Най добре е ако и в него имате синхрон, но ако имаш проблем с либидото, рано или късно дори мъжът с морални задръжки ще потърси друга сексуална връзка. Все пак не всички жени гледат на секса като на алгоритъм за размножаване и нищо друго. Често жени, които противно на природата и същността си са се въздържали, след време стигат до постъпки много по аморални от това, в което долавям, че обвинявате мъжете. Всеки човек е различен от другите, но моля, поне не обвинявайте другите за това, че се различавате от тях. Просто потърсете човека, който е ваш тип.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 31b89d86db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До No 9
Напротив всичко си беше както трябва, секса и на двама ни харесваше. Пасвахме си, излизахме заедно, разсъждавахме по еднакъв начин. До момента в който сподели, че ме е излъгъл и се виждал с мен заради .....
не бил от сериозните, и ако му се отдало възможност щял с друга да го направи въпреки,че има връзка :(
просто бил такъв тип

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 48361f48b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да-а... На №10. Стар трик. Ако мине -супер! "Аз нали ти казах! Да не съм луд да се връзвам в една връзка! Всичко е ОК, обаче ще свалям всяка и ще чукам всяка, която ми пусне. Ти си най добрата, държа на теб, но живота е един и не трябва да го пропилявам в закрепостяване единствено с теб..." Честно казано, в това има логика. Но само ако и ти си настроена за подобно поведение. Той дали би го приел? Ако си отговориш на този въпрос, мисля, че лесно ще решиш и какво да правиш по нататък. Въпреки всичко, мисля, че човек е длъжен да се отнася с повече отговорност към евентуалното си семейство. Опитът ми показва, че всички "забежки" натоварват не само отношенията вътре в семейството, но и разпиляват вниманието, което се полага на децата и условията за развитието им. Секса си е секс, голямо удоволствие е, но човек не може да живее само с удоволствията си, защото някой друг пък трябва да му отнася пасивите, да мисли и решава проблемите в дома си вместо него...
Е някои хора живеят със семейството си като разведени -осигуряват средства и смятат че не трябва да има проблеми. По точно не искат да виждат, че има. Но и това е начин на живот, ако си избереш такъв...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker