Казва, че ако има нещо ще разбера - не искам да става като предишната история и да няма смелост да каже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Казва, че ако има нещо ще разбера - не искам да става като предишната история и да няма смелост да каже
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3252 пъти
Здравейте и от мен! В навечерието на празниците, където навсякъде е така красиво и празнично,в моята душа е празно, тъжно и самотно. Преди известно време се запознах с човек, който за кратко време успя да ме заплени. В един момент просто реши, че не иска да бъде с мен, но нямаше смелостта да ми го каже направо.... и един ден просто спряхме да се търсим.
Тогава затворих чувствата си надълбоко и си обещах да не ги пускам да излизат оттам лесно. Но кой може да заповядва на сърцето, нали?

Срещнах друг. Направо ме разтърси из основи. От различни градове сме, срещаме се рядко, чуваме се ежедневно, но това не ни пречи да се обичаме. Имаме си и проблеми, и хубави моменти като всяка двойка. Кавгите обикновено се случват след тежък ден и куп проблеми. В такива дни ми се казва нещо от сорта на "прецени си, каквото решиш, ако искаш ще се разделим". Това е и моята болка. Казвам му, че ме боли от такива думи, а той че "си има достатъчно проблеми, че да се натоварва и с мен".

След като се поуспокоят нещата, аз съм най-обичаната и най-желаната. Знам, че ще кажете, че му е все едно дали ще е с мен, или не. Но като знам наистина колко много са му проблемите и че утре може да няма къде да спи, го разбирам.
Много му е трудно да изразява чувствата си, мисля че дори това, което показва пред мен е повече от много.

Казвали сме си, че ако се появи друг/а сме дотук. И си го казваме направо, без лъжи и криеници. Проявява ревност, но не директно открита. Обича ме, знам че иска да бъде с мен. Така до следващото скарване, в което може да си кажем най-тежките думи и да се разделим. А аз не искам така. Страх ме е. Казва, че ако има нещо ще разбера. Не искам да си помисля, че може да се повтори предишната история - да нямат смелост да кажат каквото и да било.

А аз искам да бъда до него и с него. Дори и да не ме разберете, поне ще знам, че съм споделила с някого, макар че от това дали ще ми стане по-добре, едва ли. Поне ще опитам. Уморих се да откривам сърцето си, а после да остава само празнота. Искам да съм силна, но съм твърде чувствителна. Ако съм силна, ще съм студена. Ако съм студена, ще съм кучка. Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: c72418b1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз те разбирам напълно....
Не съм сигурна какво точно да ти кажа, понеже се замислих над моята история и се разтроих леко...
Чувствата са най-ужасното нещо....От известно време предпочитам да съм безчувствена,студена...дори ако трябва и сърце да нямам.Предпочитам да не се влюбвам, да не хлътвам, да не помня...
Лесно е да се каже "намери друг", на думи всичко е лесно.
Проблемите не са оправдание, миличка... Именно когато хората имат проблеми,имат нужда от някого до себе си....Сам си за никъде.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f8fb8da8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря, че ме разбирате........понякога ми иде да си изтръгна сърцето, за да не ме боли.....

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 8e0d254d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Малко умереност никога не е излишна. Помисли си, че разочарованието ти от неуспяла връзка се пренася върху поведението ти, върху отношението ти с другите хора около теб. Внушението, че и другите хора са "такива", че всички са безчувствени и бездуховни, защото си срещнала един или двама такива. Не е необходимо да раздаваш безрезервно чувствата си, само надявайки се на същото отсреща. Хората са различни и по различен начин гледат на отношенията помежду си. Има и мъже, които се покриват с профила, който търсиш, но светът е голям, широк и най важното в него не са чувствата. Затова мисля, че е добре вместо да ги предоставяш на всеки, с който опитваш да създадеш контакт, да си ги съхраниш за човека, който ги заслужи с внимание, уважение, такт и отговорност. За чувства и секс може да ти говори всеки, но останалите качества са според мен много по важни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker