Той иска тройка ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той иска тройка !
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 5765 пъти
Знам, че има много подобни истории тук, но моля модераторите да публикуват и моята. Имам нужда да си излея и аз душата...
Имам си приятел от почти 2 години. За това време минахме през много неща - и хубави, и лоши. Аз го обичам и мислех, че и той ме обича до днес...
Тази вечер ми сервира, че имал фантазия да е с две момичета. Каза ми да избера някоя друга жена , да я преценя и да опитаме. Аз съм много ревнива. Казах му, че няма да стане и че нямам против ако иска тройка, да си намери две момичета и да си прави. Той отговори, че или съм щяла сама да го поискам, или само аз съм щяла да му бъда достатъчна. Всичко друго вървеше добре, докато той не каза това... Стана ми обидно, защото не мога да си представя да прави секс с друга жена пред очите ми. А твърди, че ме обичал и държал на мен... В такъв случай защо иска да каним и друга жена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 27cec255f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ами явно мъжат ти е доста разкрепостен в леглото. Мисля си, че виждайки реакцията ти ще се съобрази и едва ли ще повдигне пак въпроса.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7a6fd7d752
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Не е казано, че щом иска това, автоматично не те обича. Но това се прави само по ВЗАИМНО съгласие. Ако ти не си съгласна, той няма право да те притиска по какъвто и да е начин. Ако е готов да направи компромис и да се откаже от това - ок, но ако не - дните ви са преброени.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b99bac9a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ако размислиш, насреща съм! И без това, вече незнам, какво изпитвам към приятеля ми... Та може да си поиграем, да те близкам, да ме ч. ка...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dbe8758dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Е как пък стигна до извода, че не те обича? ! Всеки си има своите сексуални фантазии. Това не значи не не обичаме партньорите си. След като не искаш да го правиш няма как да те принуди, но няма нищо лошо и че е споделил.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 13265c25bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да мила напълно ми е познато и аз имам подобна история харесвах едно момче с него ми беше за първи път и той искаше тройка с друго момиче и аз му казах да си намери ако иска само Без мен.. Разбира се, че няма да е никак приятно да гледаш как се праска с другата ама изобщо. Кажи наприятеля ти това че не би понесла да гледаш как прави секс пред теб с друго момиче защото наистина не е приятно и му кажи също така : ''Ако аз поискам секс със друго момче и го правя пред теб дали ще ти е приятно'' ето така му кажи и пиши после коментар дали ти е помогнал съвета ми.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e447ef4b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не бъркай секса с любов, мъжа прави секс с очите си, а жените със сърцето си...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 27cec255f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Да, как не със сърцето си... Тез "пипируди" в сърцето ли бяха, или на 2 педи под него ;)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 58add7d8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Казах му, че искам третият да е момче. Той отговори:, , Първо да бъдем двамата, след това ще изясним желанията си''...
от авторката

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 13265c25bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здрасти аз съм същото момиче номер 5.. Ами интересен отговор е дал приятеля ти ами не знам друго какво да те посъветвам питай го просто дали на него би му било приятно да гледа пред очите му как го правиш с друг разбира се, че ако те обича няма да му е приятно както и на теб няма да ти е той да го прави с друга пред теб просто кажи му да се откаже от това ако си държи на теб ще го направи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d1ba06555c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм номер 2. Направи го, само ако наистина го искаш, в никакъв случай не го прави, за да му угодиш. В този случай това ще е пагубно за връзката ви.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f33996a73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма нормален мъж, който да не си мечтае за тройка с две девойки, нормално е но не е за всеки. Както са писали и други трябва да е взаимно желанието. Ако той те обича и цени като човек ще се откаже от идеята и ще му остане само като фантазия докато сам се оправя НО няма и да спомене повече за това. А идеята "намери си момичета и го направи", и че нямаш нищо против - все едно му казваш "Нямам против да се чукаш когато и с която друга искаш", помисли си над това, НО ако има реални чувства към теб и това няма да се случи. Просто поговорете и си изяснете кой какво очаква от другия. Питай го дали е навит на тройка с негов приятел, дали ще му е приятно да гледа как те чука друг. Ако пък продължи да настоява след като знае мнението ти по въпроса - бий му шута без забавяне и увъртане!!!
м41

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f33996a73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Просто му кажи, че и ти искаш но с двама мъже (дори и да не го искаш) и виж реакцията му. Това е начин да го накараш да се замисли с горната глава а и ще разбереш до колко в същност му пука за теб или си му само сигурен вариант за секс!
Тройката е хубаво нещо но трябва ВСИЧКО да е предварително уточнено, кой какво може да прави с третия, ето една лична случка: Преди около година аз поисках от приятелката ми тройка и тя се съгласи, тя намери другото момиче и беше супер, не мога да си кривя душата, а и тя се забавляваше с другото момиче (във всяка жена се крие не осъзнато влечение И към жени). По време на забавлението (не беше просто чукане а и разговори, хапване, пийване и т. н. ) приятелката ми по никакъв начин не показа, че и е неприятно но след това просто седнахме и поговорихме за това как се е почувствала като ме е гледала да чукам другата. От тогава насам сме го правили още два пъти (със същата жена) по инициатива на приятелката ми но просто между мен и другата жена има само френски ласки. Да си призная, колкото и странно да звучи, тройката дори подобри връзката ни, доверието между нас и определено сексуалният ни живот като двойка. Просто трябва да е взаимно желание и да се намери подходящ човек за трети а това е доста трудно. Тройка по време на връзка не е за всеки.
Дано съм ти бил полезен по някакъв начин, чувствата ви са истински и взаимни ще се разберете. УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c6bc154f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Тройка мъж-две жени??? Те мъжете с една не могат да се справят, с две тръгнали да се занимават. Ха-Ха-Ха :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2a06452781
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От опит знам, че това с тройката е чисто мъжка алчност. Ако не си готова да го направиш не го прави защото чувството да делиш мъжа с когото си с друга не е приятно. Ако решиш да го направиш трябва да си поставите предварителни правила кой какво може да прави кое е позволено и кое не. И до номер 3 ако все пак си навита за тройка аз търся жена, която е съгласна да участва с приятеля ми искаме да си разнообразим малко секса.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f16a5f437d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Съжалявам, че трябва да го кажа, но той не те обича и никога няма да те заобича. Щом за близо две години връзка той не е разбрал коя си и че не би приела такова предложение, какво очакваш да се случи в следващите години от връзката ви? И аз имам сексуални фантазии, винаги съм имал, но те винаги са били свързани с партньора с когото съм в момента, другото го има в порно филмите и явно твоят приятел доста гледа порно. Аз не бих стоял до такъв човек, явно вече си му омръзнала и сега търси легален начин да се разнообрази, следващата стъпка ще е да си набави необходимото извън връзката ви, а ти си помисли дали си съгласна с това!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f8a32417b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Моят приятел също иска 3ка с друго момиче и ми каза аз да я избера, но това не значи че не ме обича! Малко разнообразие във връзката би било добре! Мисля че така е по-добре от колкото да ми изневерява без аз да знам! Но за да го направиш трябва и ти да го искаш! Когато той ми го предложи аз бях против, но после се замислих и реших да пробваме! И в момента съм в търсене на подходящото за нас момиче ;)! Според мен така е по-добре от колкото да незнаеш къде, кога и с коя ти изневерява и те лъже заради нея!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 17dc1c6620
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   18 - смешна си, а защо не му предложиш да направите тройка, но с друго момче? Предложи му, а после пиши колко изцъклени са били очите му! Ама то глупостта по хората ходи и най-вече по жените - не се обиждай, но как можеш да твърдиш, че приятелят ти те обича, та той си търси друга и ше я намери.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7929f6a256
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Истината е ,че повечето мъже мечтаят за тройка с две жени ... не мисля ,че имаш повод да се съмняваш в чувствата му

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f8a32417b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   19 -И защо трябва да съм смешна? Ако той просто искаше да спи с друга щеше да го направи без аз да знам, нямаше да иска аз да я избера! Нищо не му пречи той да избере някоя с която иска да спи! Но той се съобразява с мен и затова остави аз да избера и когато намеря и се съберем 3та аз да реша той дали ще прави нещо с нея! И попринцип за мъжете изневярата е нещо напълно нормално, на тях им трябва разнообразие! Но това не значи че примерно не обичат приятелката си! Също има и жени които правят 3ка с приятеля си и друг мъж но това не значи че не обичат приятеля си!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ce549c5ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Чета ви коментарите и ми е странно (с жена ми харесваме и правим тройки) заедно сме от 16 години . Започнахме със секс играчки видях че и харесва и един ден просто и казах че искам да правим групов секс ( съответно ми отказа без да драматизира ) и една вечер сама повдигна темата (защо съм искал групов тя не ми ли е достатъчна и тем подобни) при което и обясних че съм забелязал че и харесва и предпочитам да знам кой и къде и го слага и че няма проблем след като го правим за кеф, при което ми заяви че иска с жена . От тогава от време на време правим тройки стига партньора да ни устройва и двамата

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1faf07d9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Зарязвай го моментално! Само ще си загубиш времето с него. Типичният кръшкач!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker