Временна раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Временна раздяла
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2514 пъти
Така. Аз съм момче на 20г. от Враца. Януари този месец се запознах със едно момиче, красиво, интелигентно и адски забавно. Работех си, взимах доста добри пари и аз си бях наумил да следвам английска филология задочно. Влюбихме се, заобичахме се и т. н. Вече бях решил да пиша редовна форма в СУ, със нея тъй като тя записа софтуерно инженерство. Дойде лятото тя замина за Монтана, при баща си да работи. И в седмицата се виждахме 2 пъти за няма и 24 часа. Това продължи близо месец, след което договорът ми беше прекратен. Получавам обезщетение, и цяло лято живеех при нея. Бяхме решили да науча задачите за Техническия, но нещата не станаха и изпуснах приемните изпити за където и да било. В момента тя е във София и учи. Този месец се видяхме веднъж. Питал съм я няколко пъти, дали смята, че ще издържи така до края на семестъра(защото след това лятото, ще се върне на Враца или аз ще ида при нея, но все пак са 10 месеца), тя ме убеждава, че няма как да ми изневери, защото ме обича и т. н. Ревнувам я силно защото като се запознах, ми бяха разправяли как нейната бройка минавала 20, в началото ми каза същото. Но после тя ми каза, че съм и първия(нали по биология са ни учили, че се раждат жени без девствена ципа), защото виж в днешно време, не е нормално да си на 16-18г. и вече да не си спал с над 10. Аз съм много искрен човек, не обичам да ме лъжат, не изневерявам защото смятам, че не е правилно. Казал съм и ако ми изневери да ми каже, тя ми каза, че ще го направи но надали ще стане. Питането ми е понеже другата година окончателно ще запиша английска филология, дали нашата връзка ще оцелее. Имам предвид без изневяра от нейна страна (все пак София, студентски град), тя не пие, пък и да се понапие става зла относно секс. Дали ще оцелее връзката ни до Януари когато правим година и евентуално може да се съберем или до Юли месец когато ще се запиша да уча и тогава със сигурност ще се съберем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: f430922953
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажа, колкото и да се обичате ако си нямате доверие нищо няма да стане! Защото връзки оцеляват и през хилади километри, но ако ще и залепени да сте един за друг, ако не си вярвате провалът е гарантиран! За това вместо да мислиш какво може и какво не може да стане докато тя е далеко от теб, по-скоро си помисли дали и вярваш или не. Защото една жена ако реши да те лъже така може да извърти нещата, че ако ще и с очите си да я видиш да се целува с друг пак ще успее да те убеди, че не е това което си мислиш. За това по-скоро помисли за отношенията си с нея и дали можеш да и вярваш на 100 %.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6be705ee40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Баце :), сега ще ти разкажа моята история, а ти сам си направи изводите. Преди години, точно когато бях на твоята възраст, бях студент далеч от родното ми място.

Тъкмо бях завършил първи курс и се прибрах за лятото. Но още с идването си зърнах едно момиче. Още в момента, в който я видях, просто блокирах и не можех да помръдна. Господи, беше момичето на мечтите ми, усетих го, просто знаех, че тя е моята половинка. А тя после ми сподели, че също се е влюбила в мен от пръв поглед. Абе, звучи невероятно, но наистина стана като по филмите.

Бях на ясно, че ако сме заедно ще е връзка от разстояние, но не можех просто да стоя и да гледам как я изпускам. Няма да изпадам в подробности, но към края на лятото вече ходехме. Добре, ама аз нали трябва да си ходя? Аз и казах "за нищо на света не искам да те губя, но разстоянието ще е сериозно изпитание". И тя знаеш ли какво ми отговори? "Ако връзката ни си заслужава, то разстоянието няма да ни е проблем, а ако ни раздели, значи не си е струвало. "

И се оказа права. Три години карахме така. Много пъти се е случвало да не се виждаме по цял месец. Имаме си пълно доверие, не съм и изневерявал, сигурен съм, че и тя не ми е. Признавам, че това е създавало известни проблеми, но това, че сме ги преодолявали винаги, без да се е стигало да изневяра, само затвърди, че наистина си е струвало да сме заедно.

Ако пък се бяхме разделили, нямаше да съжалявам, защото щях да знам, че така или иначе връзката ни рано или късно щеше да се разпадне при първата трудност, щом не е устояла на това изпитание. И ако това ще се случи, по-добре да се случи в началото, отколкото когато нещата станат по-сериозни.

ПС: А, да, забравих. С това момиче, което е вече жена, сме женени от 4 г. и имаме дъщеря на 2 г. Но по-важното е, че сме много много щастливи тримата заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 023d925c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   " не е нормално да си на 16-18г. и вече да не си спал с над 10 "
Ти бъзикаш ли ме бе? Аз сега ставам на 19 и съм била само с 2-ма макар да съм имала възможността да бъда с повече.. Не всички са леки ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4a584dedfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, първо ти е казала, че бройката и минава 20 и всички са го знаели, после ти казва, че си и първи, а пък нямала химен. Извинявай, ама...

Сега да ти кажа нещо друго. Принципно една жена, която е спала с много мъже не струва в повечето случаи, освен ако нещо не преобърне живота и и ценностната и система. Защо жената с много мъже е развалена ще попитат някои? Ами защото всеки мъж, с когото е била една жена, откъсва по нещо от нейната душевност, особено ако са имали сексуална връзка за повече от вечер. Жените, които спят с много мъже стават като парцали с времето, психиката се уврежда. Сега знам, че ще ме нападнат, ще наискачат жени да обясняват, че сме 21 век и тем подобни, но фактите са си факти. Някои жени, дотолкова претръпват и се чукат на поразия без любов, че с времето свързват секса само с физиологични нужди или го ползват като средство за да си осигурят висок стандарт на живот. Такива жени, дори и да се влюбят, след време изстиват към мъжа, просто защото страстта си отива и влюбването не прераства в трайна любов. Те не могат да градят отношения. Не казвам, че така е в твоя случай, но след като е почнала да те лъже, че си и първи... Явно много я обичаш и си отдаден на нея и тя злоупотребява. Притесненията ти, че ще ти изневери го доказват. Oт една страна, наистина на жена не можеш никога да имаш 100% довери, от друга пък твоята ревност и индикира, че си неуверен в себе си и това може да я отблъсне. Не се филмирай, квото има да става, ще става.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e46e46f4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   върви при нея в софия и си намери работа това е най-разумното което можеш да направиш като дойде време за учене започни да учиш иначе я изтърваш

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4a7e7841d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Баце, 2 ти го е казал, няма какво да добавя:) И не посрамвайте региона с някоя брутална история, че ще станете за резил на целия Резерват Северозапад:) Щото какъвто си ми ревнив, пък и тя като е наше момиче, си представям какви неограничени възможности за саморазправа се разстилат пред вас:) Хайде, успех, и наистина, по-добре от 2 никой няма да те светне тук:)
М, 35

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker