Изненада? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изненада?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4047 пъти
Здравейте, дами.
Искам да ви помоля да ми споделите какви изненади сте правили за вашите партньори. Как сте ги изненадвали, какво сте правили? Всички мнения са важни за мен. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3e8019aa62
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изненада по какъв повод, в леглото ли, за рожден ден ли, за празник ли, при проблем ли... Като почнете да пишете ей тъй значи... вие си знаете какво имате предвид, ама другите как да разберат?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 88f865fa81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпросът ми е по какъв начин вие сте изненадвали вашите партньори. По всякакъв начин.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0002488326
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   моята жена не ми прави никакви изненади само аз, веднъж и купих сребърни бижута/много красиви/ за 400 лв. тя ме обвини и започна да удря как съм могъл да изхарча толкова пари за сребро/ние тогава разполагахме с много пари/ а после се разплака и ми каза че тя никога няма да изхарчи толкова пари за мен за подарък а иначе съм и правил много изненади за които не съжалявам

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 09b110f6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз вземам на мъжо чорапи като са на промоция, той пък много се радва!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bbd58938be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Правила съм много изненади на гаджетата си - в интимна обстановка, изненадвала съм гадже и съм го сварвала с друга в леглото, подарявала съм котка, защото неговата е избягала - тогава не накара да я върна откъдето съм я взела и много се скарахме.
Класика в жанра - вечеря на свещи.
Подаръци с и без повод на нестандартни места.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e441ea13cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Аз съм правила много неща, моят също ми е правил, но вече не... Иначе доста добри и сладки неща, заради които се хиля глупаво цял ден :) Ще изброя, което се сещам:
1. Веднъж излязох по-рано и на огледалото в банята оставих бележка, че го обичам с целувка от червило ;)
2. Отидох до местоработата му. Но тя е доста далеч и с градски транспорт е на около час от моята. Имах време за губене и го изчаках отпред. Написах бележка "Измий ме" и я закрепих на леко отворения прозорец на колата му и се скрих на място, от което можех да виждам. Беше сладко, защото излизайки от работа ми звънна и чух изненадата в гласа му... мислеше че е някой колега и тръгна да си ходи докато не ме видя в огледалото за задно виждане.
3. Като е пътувал без мен съм оставяла малко плюшено зайче в багажа му с бележка, че докато ме няма то ще се грижи за него :)
4. Веднъж минавайки пред един магазин си хареса една тениска на витрината и каза, че ще си я вземе на заплата. На следващия ден го чакаше на леглото му :)
5. Като бяхме гаджета (сега сме женени) бяхме на кафе. Тои отиде до тоалетната. Междувременно скрих в чантичката му любимите си прашки :П
6. Още като гаджета той имаше работа, а аз си търсих. Минах преди среща с него през апартамента му. Той живее сам. Сигурно се сещате как изглеждат ергенските апартаменти. Измих пълна мивка със съдове, изгладих няколко ризи, които му трябваха за работа, оставих му нещо сладичко и отидох на срещата. После ми звънна очарован, колко много ми се е зарадвал.
7. Не се сещам за нещо запомнящо се, но съм го изненадвала с бадеми, защото ги обожава, сладки неща, с неща, които обича, подаръчета...
Надявам се съм те подсетила за нещо :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: adb68be0a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. Оставям му бележки, че го обичам/целувам на различни места в апартамента.
2. Готвя му любимото ядене, просто така, за да видя, че се усмихва :) Обожава крем карамел, така че ми е много гот да му направя и когато отвори хладилника да се разтопи от блаженство. В неделя, когато се събуди, го чакаше една камара горещи палачинки. Каза ми, че съм луда, но си ги изяде с усмивка на лицето :)
3. Последният път, когато си купих ново секси бельо се прибрах от работа и вместо да си облека домашните дрехи и да сготвя му готвих по сутиен, жартиери, и чорапи. Когато ме видя облечена така почти изпусна чашата, а после не мръдна от кухнята докато аз бях вътре :)
4. Намирам готини стихотворения, пиша ги на ръка и му ги чета след вечеря. Разтапя се и си ги прибира всичките :)
5. Малки подаръчета без повод
Има още доста идеи. Зависи какво му харесва на човек. Той също ми прави малки изненади непрекъснато. Поддържаме страстта и желанието :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bb1853de0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 6, номер 7, страхотни сте. Много интересни идеи, благодаря ви. Пожелавам ви още дълги години щастие с вашите партньори.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3ce7a77608
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В интимно отношение мен ме бива в ролите:

1. Палавата класна - Докато той беше в банята, аз си облякох секси бельо и го чаках в хола. Обувки с висок ток, косата на кок, властно поведение и на всичкото отгоре - една линийка държах и си играех с нея постоянно. А и нося очила.
Реакцията му:
Като влезе в хола по халат, веднага му се "накарах" защо отново закъснява за час. Казах му, че е пропуснал доста материал и трябва да навакса. Цялата вечер му казвах какво да прави и накрая му казах "Отлично, пиша ви 6-ца за срока :)" Беше поразен, а аз доволна.
Секси котенце - това беше за Хелоуйн. За пръв път го празнуваме. Бях с черно бельо, с черен колан от халат за опашка, втъкнат между прашките ми, грим с котешки очи, мустачки нарисувани с черен молив. Влязох в стаята на 4 "лапи", мяукайки. Съблякох го, и започнах да го ближа само с език, като котка. Беше и забавно и еротично.
Романтика:
За годишнината ни (понеже не сме добре финансово) му направих изненада:
Направих му презентация на лаптопа, в която имаше противоположни снимки. От едната страна нашата кола - от другата някаква хубава, модерна кола. От едната страна аз, от другата - модел на бельо или нещо подобно. Под всяка двойка снимки имаше "Преди да ме срещнеш, може би си мечтал за.... , но имаш.... " И накрая - "Не мога да ти дам тези неща, но ти дарявам сърцето си".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dff001e189
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кошница пълна с любимите му шоколади и няколко книги ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker