Има ли жени, които харесват директни мъже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли жени, които харесват директни мъже?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4370 пъти
На 24 съм и до сега не съм срещал жена, която наистина да се изкефи като съм директен с нея и й кажа че я харесвам. Последната на която го направих ми каза "виж голям пич си, но просто нямаш подход. ". ОФ писнало ми е от някви скапани подходи, толкова ли е важен за вас тоя подход? Подхода ли прави връзката? Не мисля... (и не си мислете че го споделям това с тях на първата секунда. Ако се стигне до 3та среща тогава чак. )
Запомнете момчета, пичове сте просто подход нямате!
Аз ще взема да се пооткажа от жени за няколко месеца може и година, да си гледам другите неща в живота, защото ми изпиха нервите тия детинщини вече.
Благодаря че четохте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: a7ffb809ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Евала пич и аз съм на това мнение. Няма за какво да овърташ нещо.. казващ го направо и това е. Спестяваш си всички други излишни думи и т. н.

Жените са кофти нещо.. само това успях да науча за толкова години.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5c07205aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На времето моят съпруг ме свали така :) Бяхме три момичета на една маса в дискотеката, а той седеше на друга маса, с приятел. Та неговият приятел харесал едната от моите приятелки и помолил моя бъдещ любим да ни пита дали може да седнат при нас. Той дойде и се обърна към мен за разрешение. Разреших :) Той се курдиса до мен и от този миг светът наоколо изчезна - бяхме само аз, той и неустоимата му усмивка. Оттогава не сме се разделяли... вече 21 години :))) Нещата между приятеля и моята приятелка не се получиха, но пък ние с "парламентьора" се оженихме :) Винаги съм оценявала директния му подход - хвана ръката ми и не я е пуснал до днес. Хем не бях красавица голяма, а той беше хубавец /и все още е де :)/, но моят подход също беше директен, което вероятно му допадна на секундата :)))
Та с горната тирада /извинявай за която:)/ исках да ти кажа, че рано или късно ще попаднеш на подходящата девойка, която ще те заобича точно заради директния ти подход, ако разбира се е в рамките на културното поведение. Желая ти късмет! Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c73ee6a2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Нещо не им е допаднало в теб и да те отрежат по културен начин без да те засегнат са изтъкнали това като причина. Иначе да аз харесвам директните мъже, но отвръщам ако има симпатия и привличане от моя страна със същото. Обичам нещата да са ясни. Имам един познат много искаше да му стана гадже, не отричам хубав мъж, умен, вежлив, добронамерен обаче от километри си личи че просто иска да си има момиче без значение коя и това много ме отблъсна. Пък каквото и да си говорим на една жена жадува за романтика. Приятно е някак да усещаш, че някой иска да е с теб, защото е влюбен, а не защото за в момента няма друг избор, а не иска да е сам

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d76024cc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, знам, че предпочиташ нещата да ставаха директно, но повечето жени обичат така с намеци. Аз с мойта съм заено от 9г. и още не мога да я разбирам.

Пример от вчера:

Тя: Би ли отишъл до магазина, за да купиш ЕДИН банан на детето.
Аз се връщам и давам банана.
Тя: Само един ли купи?
Аз: Абе, жена, недей така, нали каза един.
Тя: Е как не се сети поне 2 да вземеш.
Аз: Добре, де, ако искаше 2 защо не каза 2?
Тя: Е все аз ли да ти казвам.
Аз: Е кой друг да ми каже?
Тя: Ами сещай се ти.

И не мога да и обясня, че този разговор щяхме да си го спестим, ако просто беше казала директно колко иска. Ама какво да ги правиш, в това им е чара пък. Иначе няма да е интересно.

Най-добре си купи двупосочен мъжко-женски речник или направо преводач.

Давам ти насоки.

•Хубаво– Това е думата, която жените използват за край на спора, когато те са прави, а ти трябва да млъкнеш. Освен това не те чака нищо добро.
•5 минути – Ако тя се облича, това значи около час и половина. Когато обаче са ти дадени 5 минути да гледаш мач, преди да се заемеш с нещо, то 5 минути са си само 5 минути!
•Нищо – Това е затишие пред буря. Това означава “Нещо! ” и ти трябва да си нащрек. Споровете, които започват с “Нищо”, обикновено завършват с “Хубаво”.
•Продължавай – Това е закана, а не позволение. Не го прави! •Силна въздишка – Всъщност, това не е дума, то е несловестно изказване, често погрешно разбрано от мъжете. “Силна въздишка” означава, че тя те мисли за идиот и се чуди защо си губи времето с теб. Използва се в комбинация с “Нищо”.
•Всичко е наред – Това е едно от най-опасните изказвания. “Всичко е наред” означава, че тя иска да обмисли нещата внимателно преди да реши как да си платиш за грешката.
•Благодаря – Жена ти изказва благодарност. Не задавай въпроси и не припадай. Просто кажи “Пак заповядай! ” и се усмихни.


Може би/ Ще видим = Не.
Ние трябва = Аз искам.
Съжалявам = Ще съжаляваш.
Трябва да поговорим = Искам да се оплача.
Разбира се, давай = Направи го и ще ти се иска да не си се раждал.
Прави каквото искаш = Ще си платиш за това по-късно.
Не съм разстроена = Разбира се, че съм разстроена, идиот такъв!
Слушаш ли ме? = Вече е твърде късно, мъртъв си.
Трябва да се научиш да общуваш = Просто се съгласи с мен.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 71f591c0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Абсолютно губеща стратегия - да кажеш от самото начало на жената колко е яка и колко много те кефи, надигат си въшките и почват да се важнеят и да ти въртят мозъка.
Лично мнение.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 36e11523df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   на такива попадаш, приятелче. кака ти се падам, но дори на моята възраст още жените се превземат с подобни детинщини. просто като някоя опитва да ти играе театри - далече. Любовната игра или свалянето го има - спор няма, но някак си става естествено, леко, закачаш се и т. н. Мадамите обаче днес сме еманципирани и летим сякаш малко в облаците. Ако се поразровиш тук в сайта ще видиш много съвети от сорта на: купи й бонбони и цветя. Е извинявай, ама това си е сюжет от долнопробна американска комедия и няма нищо общо с реалния живот.

Та мисълта ми е - търси си "реална" жена, която не се глезоти, не цупи устни, а е по-скоро приятел, с нея е забавно, искрено, естествено. В един момент харесването си се случва просто и двамата го знаете без да си признавате. И така... успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 24a7a780d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелят ми е директен. И ми харесва. И аз съм директна с него. За всичко - и хубаво и лошо. Разбира се, получавам цветя, подаръчета, лигавим се, но когато трябва да се каже нещо то се казва такова каквото е, без увъртане. И да - ще намериш девойката, която ще те хареса защото си такъв какъвто си. Не съжалявай за тези който са ти отказали - не си имал нужда от тях :) Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1025bcef18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз обожавам директните мъже. По-хубаво от това няма. Какъв е смисъла да се срещаме, да се чудим, да се терзаем и т. н. Мъжът ми ми предложи брак на вторият ден от запознанството ни. След като бях отхвърлила сума мъже и то често, защото не знаят какво искат и на мен не ми се чака да го открием след 5г заедно, се съгласих. Имаше химия, имаше всичко необходимо. И все още го има.
Директността според мен е дори романтична. Не е нужно да се преструваш на някой, който не си, защото така няма да привлечеш правилния човек. Има много жени, които биха оценили подхода ти. И както са ти казали по-горе, не, не ти е бил грешен подхода, просто са те отрязали учтиво и тъпо.
Ж28

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1025bcef18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Н4, на съпругата ти й липсват доказателства за любовта ти, затова ги търси под дърво и камък и в случая "Я да видим дали ме обича и ще се сети да купи и на мен" Показвай и й казвай по-често колко ти мила и тези капризи ще отшумят.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 63396e69af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз харесвам директни мъже, но отначало предпочитам да има заигравка, флирт и т. н, докато се премине през съществената част - 'харесвам те, искаш ли да излезем' ала бала... Мисля, че е нормално на третата среща да покажеш на съответния човек, че го харесваш, но не и да започваш връзка с него. Просто не казвай "харесвам те" защото звучи все едно "искам веднага да започна връзка с теб, няма да те оставя, харесваш ми много". Просто показвай на въпросната, че имаш интерес към нея и я харесваш, флиртувай с нея. Не бързай да започваш връзка-това плаши повечето момичета.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 113a19c2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Автор:
Аз просто не мога да разбера как трябва да стане. Когато я търся значи се натягам, когато не я търся значи нямам интерес. Междувременно тя няма да ми звънне (защото жените не звънят на мъже), и накрая като се опитам да съм директен с нея тя ми заявява, че подход съм нямал (не визирам коя да е тук, а повечето).
Ами съжалявам обаче за мен точно това се нарича детската градина и аз нямам намерение да си троша нервите вече. През какви ли не глупости минах като се опитвам нещо да направя... Поне половин година (ако не и повече) ще спра да се занимавам, то ми писна.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d76024cc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 4 до номер 9

Благодаря ти от все сърце, много ми помогна и ми отвори очите за нова гледна точка. Преди малко и звъннах и я питах дали си права. И за мое учудване тя потвърди.

Аз иначе я обичам повече от всичко на света. Сигурен съм, че и тя мен. И точно защото съм сигурен в моите и нейните чувства, нямам потребността да го показвам.

Просто не ми идва от вътре, но повтарям, това не означава, че не я обичам - напротив. Още повече че и да и бях купил банан, не мисля, че това е доказателство за моята любов. Банан всеки може да и купи, но не всеки ще е до нея и в добро и лошо и не всеки ще я погледне с очите, които аз я гледам.

За мен други неща са важни - грижата за нея, уважение, оценяване, взаимност...

Това и казах, като изслушах и нейната гледна точка. Не се разбрахме един друг, но поне се изяснихме и разбра, че макар да не показвам толкова често, тя си ми е на сърцето. Още едно доказателство, че мъжете и жените сме твърде различни, но ми се струва, че това е за добро. Иначе ако бяхме еднакви, нямаше да я има тази динамика, това развитие, щяхме да си стоим статично на мястото, което сме. Точно в динамиката между мъжкото и женското (Ин-Ян) откриваме и създаваме новото.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d76024cc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 8

Според мен ти просто интуитивно си усетила, че това е Мъжът и затова не си замислила въобще. По принцип интуицията ен лъже, така че бъдете щастливи. В интерес на истината и при мен нещата се получиха по подобен начин.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dd7cac9e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторе, когато някоя жена не те харесва тя ще измисли куп "рационални" обяснения за това. Например, че си нямал подход, или пък че си бил странен, или не знам си кво. Апък може да си най-диркетния изруд, но ако те харесва, няма да й пука.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 71f591c0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Интуицията много, ама много често лъже мили дами. Погледи, химии, пипИруди и после ама той не бил такъв за какъвто се представял и 100 еднакви теми тук...
Бързата работа - срам за майстора. Важи и за двете страни.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1025bcef18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   N4 и 12 от 8, 9: Радвам се, че съм помогнала. Познах, защото в миналото и аз съм се държала подобно на съпругата ти. Тя знае, че я обичаш, но търси доказателства, защото:
1 има някакъв комплекс или
2 внушава си, че я харесваш по-малко от преди или
3 занемарил си романтиката.
Може и друго да е, но това ми идва на ум. Важното е, че сте започнали диалог. Пожелавам ви дълги години любов и приятелство!

Н15, не плаши народа. Понякога се получават нещата изненадващо добре. Може да е късмет, а може и наистина добра интуиция.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 362057c2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   От години съм женен и номер 4/12 направо ми бръкна в неподозираните пещери на подсъзнанието. Съвсем точни изводи и превод на женската Не-домисъл. Браво!
С твоят преводач недоразуменията в общуването между мъжа и жената намаляват доста.
Към автора- директен мъж може да бъде разбран и съответно оценен и харесан, САМО от също толкова директна жена.
М 44/45

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3f7c5dc76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз бих била много поласкана ако някой привлекателен мъж ми каже, че ме харесва директно в очите. Имам си сериозен приятел, тъй че само бих се зарадвала искрено на това, че някой друг мъж оценява красотата ми, след което бих казала: благодаря, за да не засегна човека и бих приключила разговора. Аз не обичам да съм груба с хората, още повече когато те ми казват нещо хубаво, да се държа аз с тях грубо. Знам че някои мъже могат да бъдат досадни, но не трябва ли една дама да покаже по културен начин, че е заета вместо да прави сцени.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3c6edaa887
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Освен до характер, зависи и от улегналостта на дадена жена. Не от възрастта! А от това колко е улегнала, какъв опит има в социална среда и, разбира се, от нейното самосъзнание.
В по-ранните си години и аз съм въртяла и сукала, говорела съм неясно и следователно нямаше начин отсрещната страна да разбере правилно моите желания, амбиции, мисли и чувства.
След години личността ми се промени, пораснах, може би малко поумнях и осъзнах, че ясното изразяване на мислите е предпоставка за едно идеално разбирателство - дори да породи конфликт е ясно защо той се е появил и всеки от участниците в него може да мисли за решение, разглеждайки всички страни на въпроса.
Както ти казаха, има жени, които харесват директни мъже. Има и жени, които искат да отгатваш какво си мислят още преди да си им научил името. Въпрос на късмет е кога ще срещнеш дамата, с която ще си говорите открито. Но ще я срещнеш, не се съмнявай. :)
Моят мъж също бе директен с мен, както и аз с него. Излязохме няколко пъти и си допаднахме, след което преди да се обявим за двойка говорихме за това кой какви амбиции има за тази връзка и в какво желае тя да се превърне. Преди да ми предложи брак по романтичния начин също обсъдихме въпроса на какво ниво ни е връзката, и двамата ли сме готови и т. н. Не от страх, че ще го отхвърля след като я направил някакви усилия да бъде романтично и хубаво, а за да избегнем неловката ситуация, в която аз отказвам. То ни беше ясно, че ще се вземем, пасваме си, но въпроса бе в настройката. Та, както и да е, хубаво е, че си директен. Не се безпокой от това и не се променяй. Ще се намерите с твоята половинка :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3c3f68161b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Според моите наблюдения всяка жена различно ще реагира в определена ситуация. Пък и зависи в какво настроение ще ги хванеш. Външният вид доста голяма роля играе в свалките, която ти е казвала, че не е така, те е излъгала. Все едно ние мъжете да кажем, че не е нужно жената до нас да е хубава. Промени тактиката си, бъди по сериозен, остроумен и кой знае може да се получи. Но най важното е да бъдеш себе си, не само за жените които харесваш, но и в ежедневието си. Интересувай се от пробелмите на жените, повярвай ми те винаги имат такива и винаги искат да говорят затова. Концентрирайсе не в красотата и, а в самата жена вътре в нея, бъди съпричастен, ислушвай ги. Покажи им, че не те интересува само това, че е хубава и секси. Ах да съм на твоите години, ще си хвана най хубавото момиче.


Успех

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bc8a86d5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Зависи от директния подход. Без флирт, без закачки, без да бъде предизвикана и без да бъде буквално дразнена една жена не се получава. Работата е такава пич, пускам и мухата, но така, че да се съмнява и да я чопли отвътре какъв си, що си, наистина ли я харесваш. Комбинирано с постоянни шеги от твоя страна, които да я карат да се смее има магичен ефект. Когато вече усетиш, че погледа и е овлажнен и палав, когато усмивката и по лицето не слиза щом те види, идва директния подход. Под директен подход нямам предвид да и се обясняваш, а да я награбиш като орел пиле, да и вземеш тока. Жените пич, живеят за да бъдат пометени от мига. Щом си харесал жена и тя те възбужда, просто я възбуди. Примерно сядате някъде и пиете по нещичко. По някое време в шегите я доближаваш и вдишваш аромата и. После, започни да си играеш с косата и и изведнъж... нататък знаеш. Кой кво ще да ти разправя, брато, жените си умират за мъжествени мъже, които не крият желанията си, но не ги заявяват посредством обяснения в любов. Това после. Ти я хвани за гъза, поцелувай я по врата, вземи и дъха, па да видиш дали ще ти се обяснява, че нямаш подход.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1ac3a8218e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   За съжаление (и мой срам като представителка на женския пол) номер 14 е мноооого прав! Действително, ако не харесваме някой, веднага можем да изброим поне 3 неща, които "ни дразнят" и поради които "няма да се получи". А на следващия ден вече припадаме по някакъв абсолютен олигофрен, който обаче "е различен" и т. н. Така че - директен или не - жената още в първата минута от разговора е наясно дали ще го бъде или не. Такива сме си ние.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 63396e69af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От номер 10: - Авторе, проблема не е че си директен, а в това, че много бързаш и насилваш събитията. Смисъл, искаш да признаеш чувствата си или да създадеш връзка още от третата среща/примерно/. Виж, жените (повечето) се страхуват от мъже, които действат прибързано, защото мислят, че са несериозни и че искаш да забиеш някоя колкото да вкараш някоя от тях в леглото и да си имаш girlfriend пред приятелите ти. Колкото и да си директен и искрен/според теб/ - нито едно момиче няма да ти повярва, ако още в началото без да е минало достатъчно време - си признаеш чувствата. Супер важен е флирта и играта между вас отначало. Комуникацията също е супер важна- трябва да я поддържаш, да имате общи теми за диалог и т. н.
Като цяло, проблема е в това, че насилваш събитията и 99% от момичетата ще те помислят за несериозен. А ти сигурен ли си, че наистина си такъв? Едно 'харесвам те' не е достатъчно - жените искаме повече, но не й казано още от третата среща... просто показвай симпатии, прави комплименти и това е.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 113a19c2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Автор:
В днешно време за да се стигне до трета среща ОЧЕВИДНО момичето има интерес. Нали току що го казахте по-горе, че още от първите 1-2 мин разбирате дали ще го бъде или не. Ами аз до колкото разбирам математика (1 мин < 3 срещи) нали? Тва са 3 срещи бе хора, вие наистина ли смятате, че има такава, която ще излезе 3 пъти с нчкое момче ако не го харесва? В тия 3 срещи мислите, че е нямало разговор ли? Щом излизаме пак, сме си говорили явно и ни е било приятно. Знам че флирта е важен той и на мен ми харесва, затова се закачам с нея от време на време, знам как да флиртувам (може да не съм експерт, но пак.. ). За мен би било съвсем нормално да си кажа вече че момичето ме кефи... какво толкова нередно намирате в това до живот няма да разбера.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9cc1e6a5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Има ли такива мъже които да къзват всичко направо. Ако знаете как бих се радвала да познавам някой такъв. Жена

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b5b6ab73ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ако прочетеш още един път написаното от 21 и прибавиш и "да я накараш да се чувства ЖЕЛАНА!! " Си намерил точният отговор и почти универсалният ключ за при всяко Европейско Женско сърце.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7d9374a0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Лично аз точно такова поведение търся, много ме привлича стига да е в границите на нормалното отношение.
Но искрено го признавам, че ако дойде при мен някой който външно не ме привлича не бих му отвърнала по начина по който той очаква.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 354edf2541
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Аз съм директен мъж и се питам защо няма директни жени? Запознах се с едно момиче наживо и имаше привличане. Разменихме си фейсбук контакти и започнахме да си пишем. Чатим си и момичето ми пише "лека нощ", а стои още 2-3 часа във фейса и си споделя разни неща. Е толкова ли не можеше да ми каже, че не й е приятно да си пише с мен? Много повече бих оценил директна и искрена комуникация, отколкото да ме залъгва с простотии.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ed55bbdadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   No 21 е обяснил каква е идеята долу-горе. За да те хареса една жена, трябва да си интересен и "загадъчен". Трябва да провокираш у нея желание да те "изучава". За директността също си има правилния момент, както е обяснил 21. Постоянно трябва да и подхранваш любопитството дали я харесваш, не я ли харесваш, какво искаш от нея и т. н. Шегите и интересните истории са начин да и се харесаш. Щом се усмихва, това е добър знак. След това вече като е свалила гарда, идва редът на "директния" подход. Да дам пример:
Аз на младини имах любима стратегия: когато имам среща и дамата започва да показва някакъв интерес (срещата и харесва заради шеги, закачки, интересни разговори и пр. ), но още не е сигурно, че напълно е свалила гарда, тогава аз като кавалер предлагам да я изпратя до тях. Тя може би си мисли какво ли ще направя аз - дали ще се опитам да я целуна, да я награбя или кой знае какво. В същото време може би и на нея и се иска да предприема нещо, а може би не, защото не знае на този етап дали и тя го иска или пък се притеснява. Тогава аз и казвам, че ми е била приятна вечерата с нея учтиво и пожелавам лека нощ, без да правя никакъв опит да я докосна дори. Оставям мислите й за мен да "отлежат" в главата й 2-3 дена, без да й се обаждам и да търся никакъв контакт с нея. На третия ден й се обаждам и я каня отново на среща. Обикновено на тази среща шегите ми и историите ми й се струват още по-интересни, погледът й е още по-замаян. Ето тогава идва редъд на "директния" подход.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bc8a86d5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   21 съм. Всяка жена обича буквално да бъде пометена от мига. Това е нещо дълбоко заложено в психологията на жената, че "нещата просто се случват". Опита ми показва, че жените обожават да им се говори по този начин. Някои жени, които имат някакъв свян или просто не са сигурни на момента какво точно искат, започват да се дърпат и да предлагат приятелство. В повечето случаи обаче, това е тест-капан, на който подлагат мъжа за да видят дали той ще се огъне пред нея или просто ще продължи към врата, ушите и дали ще я сграбчи. Когато силно желаеш една жена, просто си го заяви. Може да се опъва, може да се прави на невинна, може да предлага просто приятелство - НЕ СЕ ОГЪВАЙТЕ ПРЕД ТЕЗИ ТРИКОВЕ! Жената обикновено просто ви тестува дали сте истински мъжкар. ЖЕНИТЕ СИ УМИРАТ ЗА МЪЖЕСТВЕНИ МЪЖЕ, КОИТО ИМ ВЗИМАТ ТОКА - БУКВАЛНО. Разбира се, преди това и вие я изпробвайте като да речем си поиграете с косата и, вдишате аромата и, опасно я приближавате или усетите, че иска да бъде целуната. Ако всичко това мине, тя е готова. Някои се опъват дори пияни, но това е колкото до последно да се направят на интересни, щото веднъж яхне ли коня, вече няма как да се прави на интересна. Жени...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker