Моето прераждане - да, човек се променя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моето прераждане - да, човек се променя
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3006 пъти
Когато бях млада и глупава се влюбих страшно силно в един подлец. Три години му позволявах да ме мачка. Изневеряваше ми, държеше се зле, не се сещаше за мен. Но аз се чувствах като привлечена от магнит. Стоях в ъгъла на самотата си - кротка и добричка и чаках. Чаках извинение, чаках да види, че ме боли, чаках някакъв малък жест на внимание и лъжех себе си, че съм важна за него. До един ден, в който ми каза, че не иска повече да се занимава с мен.
А аз не разбирах защо и страшно болеше. Това е една толкова страшна болка - месеци наред ходех като мъртва. Занемарих се, отслабнах, провалих работат си, изгубих всичките си приятели, изпокарах се с нашите. Молех го да ми каже защо, да поговори с мен, а той не отговаряше на смс-ите ми и на писмата.

Времето минаваше и аз претръпнах. Започна един много дълъг заздравителен процес и събрах отново силите си и воля за живеене. Но вече не бях същата и се мразех. Бях станала цинична, студена груба. Играех си с мъжете, карах ги безпаметно да се влюбват, а после изчезвах без дори да са ме докоснали. И до днес някои от нях ми звънят. Бях станала меркантилна кучка и ми харесваше и това беше жестоко. А вечер плачех, че съм такава без дазнам как да се спра.

Междувременно онзи се беше оженил и аз реших да му съсипя живота. Отмъщавах на жена му заради собствената си глупост. В един момент, когато се влюби в мен и започна да говори, че ще се разведе и ми предложи брак - избягах. но тази случка ми даде още по-голяма инерция да съм проклета.

Тръгнах с едно момче - добро, прекрасно момче. С идеята да е поредния. Бях си намерила страхотна тактика, за да ме зарязват те и да си спестявам сълзливите спектакли. Изневерявам и си признавам пред някой, който съм сигурна, че ще му каже. така и направих с този. Взех красивото начало на връзката, където всичко е страст, смях и романтика и когато усетих, че се привързвам му изневерих. Той разбра и не ме пусна. Заинатих се да му докажа колко съм отвратителна и че не му трябва човек като мен в живота. какво ли не направих? Включително, когато бяхме навън се напих и правих секс с негов приятел в тоалетната на заведението. Всички му говореха, че съм просто една долна К****, а и аз не бях нещо по-различно. Майка му, му беше казала, че ще се откаже от познанство с него ако продължи с мен.

Но той не се отказа от мен. Защитаваше ме, опитваше ме да ме учи, говореше ми с часове за начина на живот, който водех. Тогава дори не получаваше секс от мен, беше се превърнал нещо като мой ментор. Времето минаваше и малко по малко, не зная как аз започнах да споделям с него, сякаш ми беше по-голям брат. и все му казвах, че се разделяме, а той ми казваше, че никога няма да се почувства разделен с мен, дори да го кажа "официално" И наистина - на всички кзвах, че вече не сме заедно, а той се държеше с мен сякаш имаме връзка. Стана обект на подигравки, загуби много от приятелите си заради мен, скара се с майка си...

Той беше моя ангел-хранител. и малко по малко, цялата любов, която ми отделяше, цялата доброта и разбиране, които ми предлагаше ме пречупиха. Заживяхме на семйни начала и забременях. На изписването той прегърна дъщеря ни и я гледаше с оная тъпа мъжка усмивка, която нас жените ни разтапя. В очите му имаше сълзи и ме погледна и ми каза "Благодаря! "
Тогава нещо завинаги умря в мен и просто се предадох на щастието.

Днес не сме заедно, защото той отиде в чужбина, а аз не можех да тръгна с него. И въпреки всичко и въпреки че не знам дали когато се прибере ще ме потърси - съм му вярна. Посветих се изцяло на детето си, на работат си и на щастието си. Но осъзнавам, че дори да не се върне при мен, че дори там да срещне някоя нова любов, аз винаги ще го обичам, по най-красивия и тих начин, по който се обича въобще. Много мъже ме търсят, но ги режа - не ми трябват похотливи ласки, искам и имам нужда само от онази негова усмивка, която ми казва: Животът е прекрасен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 553c3b1647
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   История като от филм... Понякога животът ти е точно такъв. Но филмът е два часа, ставаш, излизаш или спираш компютъра. И дотам. Докато това е твоят живот, такъв, какъвто си си го направила чрез изборите, които си правила. Отдавна не бях чела нещо тук, което да ме докосне така. Адмирации за начина, по който се чувстваш сега!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: da18864965
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Странно... от една страна съчувствам и симпатизирам на авторката, от друга порочния й начин на живот и това толкова откровено признание ме втрещиха.
Едно е сигурно - бащата на детето й е наистина някакъв ангел, от малкото, които са останали на земята. Хора като него заслужават искреното ни възхищение и той получава моето.

С пожелание за спокойни и пълни с любов, грижа, още деца и щастие години, до мъжа, който обичаш, авторке!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c25ae08b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина ме трогна :)
Радвам се, че си открила своята Любов, своят Ангел. Преживяла си много, но и си научила много от преживяното.
Пожелавам ти още красиви и щастливи мигове заедно :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5412ccb3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Бях станала меркантилна кучка и ми харесваше и това беше жестоко. А вечер плачех, че съм такава без дазнам как да се спра. "

Ето тук нещо в мен се пречупи...
XII

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2bef22de8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До авторката,
Можеш ли да ме просветиш в тайните как успяваше да си играеш с мъжете и да ги караш безпаметно да се влюбват в теб? Много искам да знам наистина, тъй като съм в период на голям застой - никой мъж не се сеща за мен и не му пука жива ли съм, умряла ли съм, въпреки че съм в най-добрата възраст. Та ми се ще малко тплина и внимание да получа и аз. И много се радвам за добрия развой на връзката ви, сигурна съм, че винаги ще ви обича с детето. Дано да ви го показва и занапред.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a3faa0a7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много красиво, просълзих се... накара ме да се почувствам щастлива. :)

Благодаря ти!

И успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: abeb75b258
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много готин финал! :))

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d2557dcd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Интересна история, една от най-интригуващите, които съм срещал тук... Само накрая не разбрах какво е продиктувало заминаването на мъжа на авторката или по-точно неувереността й, че ще се върне при нея, та нали имат дете, а неговата любов никога не е поставяна под въпрос? Или това е просто теоретизиране, предполагащо неочаквани обрати.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: adc76328f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти наистина си срещнала своя ангел! И трябва да си щастлива за това! Защото иначе щеше да се самоунищожиш с този твой начин на живот.
От сега нататък ти пожелавам много любов и много щастие и дано скоро се съберете отново, ти, той и детето ви и бъдете много щастливи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f0464425ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само аз ли виждам историята по следния начин : "Самотна майка, която се самозалъгва, че и е добре така. "
Не искам да съм груба, а мисля, че авторката трябва да бъде реалист и да не вини себе си за това каква е била, а просто да си вземе поука... важно е да привлече този мъж отново в живота си (бащата), а ако не, да намери друг, който да се грижи за нея, както и тя за него. Важно е да бъде обективна и да започне начисто. Не да реже всички, защото от тези всички може пък да има някой, на когото действително му пука. А това с тихата обич не го разбирам, каква подкрепа получава тя с тази мълчалива любов. Любов като във вакуум.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e4558c9ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да - ЧОВЕК се променя!
Ето най-хубавото потвърждение за теорията на живота.
А твоят малък разказ показва как някой може да се развива, а друг - едва ли!?
Поздрави, М 44

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e4558c9ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да - Прекрасен е !!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8778e3bb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Моята история е подобна. Просто мъжете умеят да разпознаят жената на живота си, докато за нас това е по-трудно.
Бях на 18, когато се случи първата ми сериозна връзка. Две години. Правех всичко за него. Обичах го безумно. Влудяващата, чиста, пълна, единствена любов. Когато ме заряза имах чувството, че светът се срути. Ставах и лягах с него. Тогава най-добрият му приятел ми каза, че провалям живота си, заради илюзия. И аз реших, че съм млада, самостоятелна, красива и мога сама.
Получи ми се добре, мъжете лесно се манипулират чрез нагона. Срамувам се на какво съм ги подлагала, за да се излекувам. Не ми дремеше за никои, аз бях сама и мислех само за мен. Не ми се занимаваше с любов, даже ми се повдигаше като мъж започнеше да ми говори романтично.
После дойде той. Запознахме се, флиртче и в края на месеца го отсвирих. Да, ама той мен не. Пренесе се в София, намери си квартира, работа, за да сме близо. Седмици наред ми звънеше, а аз все не си чувах телефона, бях заета, не на кеф. Никога не ме притисна. И в един момент аз усетих, че се чувствам приятно с него. Без ангажимент. Флиртувах с други, даже се влюбвах. Разказвах му. Не ме винеше, а аз не виждах болката в очите. Остана. Близо.
Заедно сме и сега, имаме дете. Нямам по-близък от него. Моля се Господ да не ни разделя, защото го обичам безумно. Той е хармоничната ми, пълна, голяма любов. Благодаря, че ме позна. Благодаря, че ме откри, когато аз се бях изгубила.

Не се страхувам и за нищо не съжалявам, вървя си по пътя, изживявам си съдбата.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1b77b2edf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ти си най-прекрасното момиче на света! Радвам се, че имам възможността да те познавам, макар и само в великолепните ми представи! Едно голямо благодаря!!!

Либра

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 551f7ef707
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Хайде да ви доразкажа историята. Минава година-три-пет, първоначалната емоция се изчерпва и дамата трябва да "плати" сметката за това, че ангелът е изтърпял простотиите й.
Ако целта на изповедта е била да ни просълзи, явно е успешно изпълнена, като от филм е. Но явно аз съм циник /без частта със забърсването на всеки срещнат/ и това което виждам е жена, със слаб характер. Или се оставя да я мачкат брутално или й вадят душата с памук, но тя е винаги зависима от мъжа до нея.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b7af60edf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Колко мило. Но в крайна сметка, каквото и да стане, ти си оставаш това, което приятелите му са те наричали.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2bef22de8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ех тези т. н. "приятели" колко ли щастливи хора са разделили, колко ли успешни връзки са провалили.. Докато ние жените слушаме на първо място сърцето си, жалко че много мъже слушат техните "приятели". Може би си нямат собствени глава и сърце и за това. Но практиката е показала, че много "приятели" са до време, докато любовта може да трае цял живот, ако е взаимна ;)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 43e0a41ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Хваща ме яд когато чета безполезни коментари, а дали квалификациите в тях са обидни и полезни за авторката и четящите - това режат или разрешават Администраторите според тяхните 4 правила.
За мен е факт, че не намирам съчуствие към авторката в коментар 15 и даже съм на обратното мнение. А то е пряко към жената написала тази статия - много хора тук и в живота няма да Те и Ви разбират! Но - не ги слушай, това е вашият живот. Така че - давай и.... бъдете щастливи!
М 44

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 334e28d28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ако това е вярно, как тази жена гледа света? с какви очи? Това е глупост! Измишльотина!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c302100b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И моята приятелка ме съмнява да не ме нарани по подобен начин все някога. И тя е преживяла много изневери на бивши приятели и прочие, а аз се държа с нея така, сякаш е богиня. Имала е връзка около 2 години, когато нейния приятел я изоставя в много труден момент за нея и я заменя с друга, след този момент тя има мимолетни връзки. Една двумесечна при която се скарва с едно момче и той избягва. Още една двумесечна при която я изоставя другото момче заради друга. Един секс за една нощ (което ми е трудно да го приема), след което пише, че вече не вярва в любовта и започва да мисли като мъжете. И още един път с един нещастник на 6-тия ден от запознанството им, който я изнудва да прави секс с него, но тя му отказва, не иска да я пуска да си тръгне от дома му и прочие и му прави свирка (след това не го потърсва повече), както и другия, след това се запозна с мен, 20 дни след тези случки. За 5 месеца съм абсолютно сигурен, че не ми е изневерила и не ме е наранила. Твърди, че никога не би изневерила и наранила някого, ако той не го стори и иска да и вярвам, да има своята свобода (защото аз съм доста ревнив с оглед нещата, които е преживяла), даже няколко пъти съм и намеквал, че ги знам (прегледал съм ги от фейсбукът й), намеквал съм й, че е била боклук, леко момиче и прочие и страшно много се дразни от този факт, съжалява, но вече е късно. Чудя се имам ли бъдеще с нея, фактът че ще срещна баджанаци по улиците ме дразни страшно много, била е наранена и може би сега отново вярва в любовта, има чувства към мен, но до кога ще е така, като цяло не знам. Но аз не бих направил като твоя приятел. Знам, че е отраснала без баща с майка си и по-големия си брат, че е страдала и са я мачкали навсякъде и приятелят и който я оставя след тези 2 години, но изневери ли ми, нарани ли ме, имам доказателства срещу нея с които ще я омаскаря тотално и единствения и вариант ще е да се самоубия или да се скрие завинаги от всички, способен съм да го направя, за това се опитвам някак си да се разделя с нея докато е време, но ме заплашва със самоубийство, просто вече не знам какво да правя, да продължа ли, имам чувства, искам най-накрая да се чувства добре, но никога няма да имам доверие в нея, докато съм жив (ако сме заедно), но пък не останаха и непорочни момичета, аз цял живот съм мечтал за такова момиче. Иначе не ме лъже както казах, честна е и открита. Тя е на 23 години, както и аз. Сексуално съм под номер 9 (знам имената на всичките други, глупава и наивна е и ми ги е споделяла във времетов което сме заедно) и още 2-3 за орални контакти, лизане и прочие е имала. Трудно приемам тези неща, макар че 8 са и били гаджета, фактът, че си е позволила да спи с момче за нощ, а с другия на 6-тия ден да му прави тези неща ме отвръщават на моменти от нея, когато се замисля над това, просто няма момиче за мен на този свят, което да ме оцени, да изглежда добре, да е честна, да не изневерява никога, да е непорочна, да е добра и прочие :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker