Обсебване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебване
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4311 пъти
Аз съм женен мъж на 35 и преди 2 години попаднах в житейски водовъртеж. Срещнах една жена, колежка на съпругата ми. Още при срещата усетих, че ме гледа все едно иска да ми свали панталоните. Аз не си падам по такива изпълнения, особено между познати. Но пък жената ми изглеждаше доста начетена, образована. Така да се каже - хранех уважение към нея като човек още преди да почне да се държи така. Тя също е семейна. Незнам какво им става на жените понякога. Изглежда от време на време ги засърбява някое място, ама на тази възраст вече би трябвало да са улегнали нещата. А тази все едно искаше да ме изнасили още на масата. Да го кажем така - засегна ми мъжкото достойнство. Прозвуча като - 'Хей ти можеш ли или не можеш тук да ме опънеш? '. И това пред жена ми на масата. А жена ми не е човек, който ще се поддаде на каквото и да е влияние и усеща нещата, няколко пъти я погледнах. Ама тя като че ли нищо не забелязваше или беше като хипнотизирана. Е вбесих се, щото отдавна сме женени, пък тя да не се усеща какво става пред нея. Но докато се усетя бях направо луд по колежката й. Най-вече - предизвикателното й поведение - хаха, ти не можеш да мръднеш. Така ми кънтеше в ушите. Започнах да търся някакъв контакт с тая жена, за да си изясня нещата, но все повече се залисвах по нея(а тя не е нищо особено, жена ми е много по-хубава и жизнерадостна от тази даркуомън). Но единственото, което получавах беше уклончиви отговори, които изтълкувах като мълчаливо съгласие да продължа. Така до пролетта на тази година, когато дамата получи букет с цветя и бележка с писмено обяснение от мен, която... беше веднага предадена на съпругата ми.!!! Е, направо се изприщих. Не че не съм го очаквал, но така с усмивка и с добро настроение да ти извъртят такъв номер. Достойно за енциклопедията. Докато обяснявах, че не аз съм авторът на бележката просто усещах, че червата ми се обръщат от гнусотията на ситуацията. И то за нещо, което наричах - великата единствена любов. Границата между любов и отращение е толкова тънка. Това беше изпитанието за мен и не мисля, че го издържах. Поддадох се. И причината беше - засегнатото мъжко достойнство - как може да смачкате един мъж- ето така като го предизвикате сексуално и след това занесете неговата реакция на жена му.
Единственото щастливо нещо е, че ограничих загубите до моите душевни терзания. Които не подлежат на описание. Сега животът ми продължава в нова/стара минорна тоналност. Последните 4 месеца ходех като сомнамбул. Чак сега намерих сили да подредя някои неща и да направя планове за бъдещето. Продължавам да вярвам във великата любов, която в моя случй беше великата илюзия и знам че за мене е приключено с експериментите. Как да няма толкова наранени мъже и жени, като хората постъпват по толкова егоистичен безотговорен начин. Може би това е новото общество - на тотални егоисти. Защото какво освен егоизъм и лични сметки могат да мотивират едно такова безсмислено поведение? Какво спечели който и да е от ситуацията?
Публикувам това единствено, за да се знае, че и такова има. Иска ми се да остане изолиран случай. Но ако на някого му се случи, да знае - преживява се. Трудно, но се преживява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: f42eef5e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз пък си мисля, че жена ти те е изпробвала да види дали ще се поддадеше, уговорила е нейната приятелка да ти се натиска и да ти види реакцията! Какво да ти кажа брат, жените са подли същества и то много!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8a407d5d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   И какво се очаква от нас - да ти съчувстваме и да цъкаме с език как тая лоша жена те е оставила с пръст в устата, че и жена ти за малко не е разбрала колко си податлив на изкушения... Горкичкият мухльо, зарежи тия безмислици за голямата любов, само голямото чукане ти се е въртяло в главата (и межсу краката) през цялото време.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 72e4a46228
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Май сам си си го внушил, не прочетох жената да е казала, че си й бил тръпка. Погледи бля-бля все едно казвала... ама ти чу ли да го казва? През цялото време си си внушавал и сега... ололе :))) Съжалявам да го кажа, но и за мен си мухъл. Кой знае как си досаждал на жената с измислиците, които си си внушил. Щом е стигнала до там да даде букета на съпругата ти, значи в чудо се е видяла. Много искам да чуя историята от нейната страна... И знаеш ли жена, ако изпитва такива чувства не се дърпа две години, както сам казваш интелигентна е и не е искала грубо да те отреже, за това е отговаряла уклончиво... но ти си пекалено самовлюбен и не си разбрал. Логична развръзка и доста фина при това. Браво на жената. А за теб какво да кажа... реши си за себе си... Ако съпругата ти не е голямата ти любов, просто не й губи времето докато се оглеждаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7d84015ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ти сам си прецакал нещата, жена ти не е виновна, замисли се ти също би искал да бъдея 100% сигурен в нейните чувстваи ако имаше възможност би ги тестшал колкото и да отричаш. "Засегнато мъжко достойнство", сериозно? ! Още при първото изкушение си се поддал, а уш вярваш ш голямата любов, не се ли основава тна вярност към патньора, не на това да докажеш колко си мъв на друга жена и то по думите ти непревъзхождаща по нищо твоето момиче. Много се дразня на такива като теб, след дъвд качулка, ами и смеея да обвиняваш жената, че на теб са ти слаби ангелите.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7ea5d82526
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Добре де, кажи какво е станало като резултат - жена ти те е напуснала ли? Какво е казала, разделили ли сте се?

Има голяма вероятност номер 1 да е прав/а. Проучи това. Най-малкото защото ми се струва многоо съмнително онази така да те е гледала, пред погледа на жена ти. Съмнително ми е, или пък може би ти си си въобразил как те гледа, знам ли...

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 09dae5dc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пич, някои жени така си гледат. Веднъж една мацка я питам добре що ме гледаш така сякаш искаш да ми скочиш и тя ми обяснява, че поради незнайно какви причини много мъже така я възприемали и ми се извинява.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c41b073781
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами пич, честно казано ти сам си си виновен. Не те упреквам или нещо подобно, просто това е положението. Хем казваш, че обичаш жена си, хем от един поглед и се вкарваш в най-различни филми. Важното е, че до колкото разбирам ти се е разминало. Все пак идеални хора няма.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a1d1af0a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Да те цитирам: " Границата между любов и отвращение е толкова тънка. "... Сигурно жена ти наистина е била страшно отвратена от теб.. Освен това си и нагъл - говoриш за любов, пък искаш да чукаш "даркуомън"-а...
Номер 3 - много точно написано!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 37ade99c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съм съгласен с номер 1. Тя се е наговорила и ти е направила номер за да те изпробва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 75d24bcb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ти не разбираш ли, че тя ви е завиждала и ти си се хванал на въдицата и като някой глупак. Направила го е с цел да ви раздели, но след като сте останали заедно, това направо я е убило. За в бъдеще, ако патката ти заплаче за нещо чуждо, винаги избягвай познати.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2f79f1ef99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторът съм, попаднах случайно на темата.
Благодаря на всички. И всички са прави. Номер 1 е прав по принцип, но в случая не е така, проверих доколкото можах, не съм бил тестово магаре, номер 9 е писал, че някои така си гледат - и това е вярно. Мнението на номер 13 е твърде вероятно, благодаря Човек. Освен, че е твърде вероятно, такова обяснение най-добре ми се отразява. Все пак благодаря за тежкия урок, който получих. Доста раздвижващо ми подейства - "мисля - следователно съществувам са казали". Доста мислене хвърлих все пак.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 2f79f1ef99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Авторът - вече окончателно се убедих, че много, много съм грешал и всъшност съм искал да се съешавам с някакъв изрод. Наскоро видях снимката й някъде в интернет и не можах да повярвам, че съм харесал подобно чудо. Тотална дисхармония лице, тяло. А познавам толкова хубави жени. Какво нещо само. Какво нещо е живота.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 941bf890ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

16.   Авторе, много комплекс, бива ли така да се говори за жена.
Като чета какво си написал знам едно, че тепърва ще я преодоляваш.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5b0d8b5dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ако беше даркуомън щеше да те чука без никой да разбере. Ти си влизаш сам в някакви филми. Не е имало никакви сигнали от нейна страна, на теб така ти се е искало. И на нея не и прави чест, могла е да ти обясни и да ти спести унижението. Ти нали това го нямаш вече за човек?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: be8ea08197
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   За каква любов става въпрос тук??? - Любов към жена ти щеше да е, ако беше игнорирал познатата ти още първите мигове!!! ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker