Сами сте си виновни, затова не се оплаквайте, че ми писна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сами сте си виновни, затова не се оплаквайте, че ми писна
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 4262 пъти
И така мили момичета за какво мрънкате постоянно, че мъжете били еди какви си?
Ми сами си ни избирате.Някой да Ви кара насила да се влачите с идиоти?

Живея в малък град и може да се каже, че всеки познава всеки.Е не е точно така, но общо взето...
Има едно момиче, което много харесвам.Тя е красавица и не страда от липса на интерес от страна на мъжете.Не е лека обаче.За 10-12 години е имала 3 връзки.Да ама...

Първия и не и даваше да мръдне никъде без него, дори и да изпие едно кафе с приятелки.Биеше я стабилно.Виждал съм прекрасното и лице толкова насинено, че усилията да го прикрие с доста грим и други мазила са били напразни.
Като разбрах, че някак се е откъснала от него се запознах с нея и я поканих на кафе.Не пожела обаче.Бях закъснял.

Имаше си вече друг.Той обаче подразбрах доста често я обиждал.Наранявал я само словесно не физически.Идиота ходеше на проститутки докъто имаше това прекрасно момиче за приятелка.Раздели се и с него след около година и половина.

Този път обаче пак я поканих да излезем и тя се съгласи, но само в присъствието на обща позната, защото се притеснявала.И така пихме тримата кафе говорихме. Държах се абсолютно нормално, не я разпитвах много (нали е срамежлива) за да не помисли, че е на кръстосан разпит :)Мина добре. Реших да изчакам ден два и да и звънна и да я поканя да излезем само двамата. Отивам обаче на другата вечер на дискотека и гледам срамежливата се целува с някакъв олигофрен. Един рошав, брадясал, дръглив супер неугледен тип. Толкова ми стана тъпо, че немога да опиша. Обърнах гръб, но вече беше късно, защото ме видя.

Тъпо, тъпо но реших наследващия ден да и се обадя.
Извиних се, че несъм я поздравил, защото съм видял, че има компания и не съм изкал да се натрапвам. Тя само каза:
-Ми добре.
Изкаше ми се да каже нещо от рода на:
-Той ме сваля, но аз не го харесвам.
Уви нестана.
Питах я как е и тя пак:
-Ми добре.
Поговорихме малко на обща тематика и и пожелах приятен ден. По зле не можеше да мине разговора си мисля. Не се получи просто.

Да обаче до мен след 3 седмици достигна информацията, че нещо не се е получило с онзи тип. Помислих си - има господ. Обадих и се поговорихме, поканих я да излезем разбира се. Тя отказа.И мала да учи и наистина предстояха изпити и за мен и за нея. Реших да я оставя да си се готви за изпитите и само и пращах смс-и. Питах я как е, пожелавах и успех с подготовката и т.н.

Сесията свърши обадих се пак и пак ми отказа. Не помня какво каза обаче ми се стори правдоподобно. Срещахме се случайно и си говорехме съвсем нормално. Не ме е отбягвала. Започнах пак да и звъня, но вече не вдигаше. Звънех често ама не не благоволяваше да говори с мен и най-накрая се отказах.

Сега я виждам да излиза с един пияница. Не говоря наизуст той си е пияница. Момичетата, които го познават казват, че е пълен простак. Освен това зъбите останали в устата му са черни. Иде ми да се гръмна. Аз съм нормален човек ебаси.С образование, хубава работа спортувам. Винаги се държа подобаващо с жените. Имам доста приятели и приятелки също. Пия много радко без да прекалявам и пуша в рамките на разумното даже скоро ще се разделя с тютюнопушенето, защото е несъвместимо със спорта.
Неказвам, че съм идеален напротив. Всеки си има и слаби страни, но да не мога да спечеля едно момиче, което знае, че наистина я харесвам, но да предпочете да я бият, обиждат и държат зле с нея не мога да го приема.

И това не е единичен случай, обаче го ,,раздух" повече защото много ме е яд за нея или на нея май по-правилно е да се каже.

Канил съм момиче, което съм мислел за свестно да пием просто по едно кафе пък ако и е приятно мисля си аз може нещо и да се получи. Тя реагира така сякаш съм абсолютен простак и дебил. Погледна ме с поглед, който няма да забравя, а тона с който ми отказа....
Останах като сразен.

Първата ми приятелка, която много, много обичах. Ми би шута заради един, който я потупвал и заплашвал и и беше дошъл акъла, но закратко. След като пак ме отряза беше се сетила 6 години по-късно, че съм се държал подобаващо с нея и съм я обичал ама късно. Имаше си проблеми виждахме се, но само толкова. Като се разбра с настоящия и приятел се върна да живее отново с него. После ми се обаждаше да се жалва, че говедото и изневерява. И аз какво да направя се чудя вече. Да стана като останалите олигофрени ли та да имам приятелка?

Много дълго стана, но мога да пиша часове и да давам примери колко глупаво е да ревете мили момичета, че мъжете не са стока, но замислете се, защото Вие ни (мен не де) избирате. Чета постоянно истории за наранени влюбени момичета от наркомани, пияници женкари и какви ли още не загубеняци. Падам от смях като прочета нещо от сорта:
-Той много пие и не се грижи за детето иначе е свестен и го обичам.
Сами сте си виновни, затова не се оплаквайте, че ми писна от глупачки!!!
Хайде весели празници и дано да подобрите преценките си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: a12d7b71b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля че си напълно прав,но не всички момичета са такива.Просто си попаднал на момичета които не знаят какво искат.Някой ден ще намериш момичето за теб сигурна съм,не се отчайвай.Успех. ;) Цвети

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: e14510074c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   (Прав си като пие и те бие го остави, потърси си друг, защото не обяснявайте че няма свестни момичета и момчета, има ги но трябва да потърсиш повече и след като някой те пребие да избягаш моментално от него, дори и да се обичате, посегне ли ти веднъж ще го направи повторно.)

Относно ревливите момичета, не е смешно че плачат - да не говорим че има и много ревливи мъже- аз лично съм виждала да ми плачат пред очите - момиче съм и не намирам нито за смешно,нто за странно да поплачеш - олеква, когато са те наранили дълбоко!!!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: c00684628b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами прав си да ти кажа. Затова избрах да съм сама, докато намеря някой, който не се бие, не пие (по една бутилка на ден профилактично) и т.н.
Хайде весели празници и на теб!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: becdac6285
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами прав си! Аз съм момиче на почти 17год. от малък град и попадам само на наркомани, боклуци и т.н. Не мога да завържа една свястна дълга връзка ;( Искам да мога да споделям нещата от живота с любимия, но уви не става както искам. Наистина ние сме си виновни, ние ги избираме такива и само си вярваме, че той ще се промени.

А за мацката, явно не те е заслужавала.. има още момичета не се отчайвай! Пожелавам ти да намериш своето : ) И не забравяй, че на Коледа стават чудеса ; )

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4658105608
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И за кво го пишеш тва, на кой му пука, ме на някаква приятеля и я биел... Такива под път и над път, красавици милиони, за всеки красотата е в различни неща. Жените в този саът мрънкат, а ти сега не мрънкаш ли ъьъьъьъьэяаэяаж

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: cc26334545
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Браво, как си обобщил само! В този сайт бях написал нещо подобно на:

"Когато един мъж се държи с жената до себе си, като с боклук, бие я, унижава я, изневерява и, тя тича след него и му виси на врата, повтаря колко много го обича и как той е единствения. Нищо, че ходи цялата в синини или пък е принизена до парцал или пък и двете заедно. А мъжете които уважават жената до себе си и не гледат на нея, като на парче месо или парцал, обичат я и свалят целия свят в краката и, са лигльовци, бездарници и скучни"

Помислите си много добре мили жени върху това, което аз казвам и върху това което момчето е написало:

"...сами си ни избирате. Някой да Ви кара насила да се влачите с идиоти..."

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ecb58041bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поклон пред автора на поста, както и към номер 6!!!

Само да спомена, че не съм много навътре с любовта и нямам опит в живота като цяло - едва 9. клас съм. Оня ден имахме тема за разликите между мъжа и жената в часа по психология. Там едно момиче мрънкаше защо момчетата не разбирали чувствата й. Е, казах й аз, ти ако не можеш да си решаваш проблемите САМА, защо живееш?!?

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 699d080255
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз подкрепям момчетата. Като цяло са много прави, разбира се не важи за съвсем всички жени но има много такива. Че, дори и мъжете сме такива. Повечето мъже например харесват жени, които ги слушат и не говорят много. На мен лично ми е скучно с такива....после ме боли главата амаа... :)))) Много е лошо човек без характер и собствено мнение.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2344037b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съгласна съм, но не нацяло....
И аз като теб, на тая тема мога да говоря с дни, твърде много преживях,попаднах на доста лоши и непочтени хора, но мисля, че трябва да се съгласиш, че хората в началото са едни, а истинската същност си я показват след време.Нали се сещаш, че за да привлечеш някого към себе си, е наложително да си мил с него. А след това си показваш "рогата". Обаче е леко късно, понеже вече си влюбен в този човек и е почти без значение как се държи с теб....От досегашния си опит, съм се убедила, че сме подвластни на сърцето си....
А ти като виждаше, че това момиче не проявява интерес към теб, защо не си се отказал от нея, а въпреки това си чакал всеки удобен момент, в който да я потърсиш наново и наново....Виждаш ли, че не е толкова лесно?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: c90c61a8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж човек и аз се убедих в същото, колкото си по-добър към една жена толкова повече ще съжаляваш! Аз вече минах на принципа да не ги уважавам много и има ефект на седмица почнах да завъртам по 2, 3

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: e4cccc64db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами това е жените са много по различни само ще ви кажа едно. НИКОГА НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЕДНА ЖЕНА НЯМА НАЧИН. ДОКАЗАНО Е, ЧЕ ЖЕНИТЕ ИМАТ 4-5 ПЪТИ ПО - ГОЛЯМА ИНТУИЦИЯ И СА МНОГО ХИТРИ НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 73c6ab3e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен, просто добрите момчета и момичета не са толкова интересни. Аз съм момче и просто добричките чувствителни момичета, които си седят вкъщи четат любовни романи, ходят на йога и биха били готови да направят всичко заради мен, защото ме обичат, не ме привличат... предполагам че с жените не е по-различна ситуацията.

Но може би жените очакват мъжете им да се променят и когато те не го направят са разочаровани и затова мрънкат, докато мъжете осъзнават в какво се забъркват от начало и си приемат последиците :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: b0f2529b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Жените обичат лошите момчета, но до време, после търсят сигурност, опора

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2344037b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   За жените лошите момчета са много по-интересни. Другите можеш да ги имаш, когато поискаш, те са готови на всичко за теб....това е просто губиш интерес.

Но както каза номер 13, всичко е до време....Друг е въпроса, че ако се омъжиш за едно лошо момче, с надеждата да се промени след брака, вероятността да си съсипеш живота е голяма, тогава мрънкането е единственото, което можеш да направиш , понеже нещата са вече сложни...

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 46d95d52de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами аз съм жена, не ми липсва внимание отстрана на мъжете, но лошите момчета не ме привличат, така че си е до човека.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0dc0167546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Лошите момчета са интересни? От 13 до 19 може и да са "голяма загадка" или дамите тук са инфантили..
Номер 10 пък не ги уважавал и завъртал по 2,3 ? Боже, опази!

Как така всичко е категоризирано и нещата са черни или бели?Всички жени или "те слушат" или те разиграват? Други варианти няма ? Това не е екшън, в който ясно се разграничават добрите от лошите и когато и да включиш филма, разбираш кой е позитивният герой и кой отрицателният!
Авторът дали няма ужасна "преценка" и до сега е попадал само на малоумни индивиди?

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 586de3c995
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Искам момче което да ме цени и по въпроса, ако имах такова гадже да ме бие и унижава нямаше да седя с него ;)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: bba496ca78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Колкото и да е жалко има и такива жени които обичат (съзнателно или не) да ги нараняват :-(

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 586de3c995
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако можеше да си представите колко бих искала момче като това което момичето е испуснало .. нямате си на идея просто..кат о всеки човек и аз съм се давала да бъда унижавана естесвено,веднъж беше и беше скоро преди няма и месец и неискам повече да се занимавам с идиоти . Ако има някой свестен да пише по е-майла : bonbon4eto19@abv.bg

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 4547bbb6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   МОЕТО МОМЧЕ,КАК ДА ТЕ УВАЖАВА ЧОВЕК ,СЛЕД КАТО ТИ НЕ УВАЖАВАШ СЕБЕ СИ ???
ЗНАЕШ ЛИ КОГА ЩЕ ТИЧАМ СЛЕД ТАКИВА БОКЛУЦИ ???
ВИЕ ГИ ПРЕСЛЕДВАТЕ /МОМИЧЕТА БОКЛУЦИ /,ПРАВИТЕ ИМ КЕФА ,КАТО ИМ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ, И СЛЕД КАТО ТЕ ВИ ЗАЧИТАТ ЗА КРЪГЛА НУЛА ??? ГИ УПРЕКВАТЕ??
Е ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ С КАКЪВ БОКЛУК СИ ИМАШ РАБОТА ???
МЛАД СИ ОЩЕ ХЛЯБ ИМА ДА ЯДЕШ ,НО ,ПО-ОТНОШЕНИЕ НА МОМИЧЕТАТА , ?????
МАЙ ГИ УСЕЩАШ ???
Е, ЗАЩО ЛИ БЪРКАШ ТОГАВА В ПРЕЦЕНКИТЕ СИ ???
БЪДИ МЪЖ ДОКРАЙ,НЕ ,СЕ ,УНИЖАВАЙ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker