"Ако си изневерила с мен, ще изневериш и на мен" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Ако си изневерила с мен, ще изневериш и на мен"
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4142 пъти
Имам стабилен проблем със сегашният си приятел, виждам го, че страда и не може да го превъзмогне. Срамува се да обсъжда това...
Вината донякъде е моя. Имах нещастна двугодишна връзка с един мъж. "Мъж", но от най-жалките. В началото бях възхитена и влюбена, а той се оказа един първокласен боклук. Тормозеше ме физически и психически, настана един ад. След като бях търпяла това продължителен период, срещнах сегашният си партньор, много си го харесах от пръв поглед. Така се случи, че тогава изневерих с него. Не съм го търсила, той беше настоятелният, "двигателят".
Мислех само за него, исках само него. Бившият ми забеляза това, малко му трябваше, за да разбере какви сме ги вършили. Прескъпо и кошмарно ми излезе тази изневяра, но даде началото на нещо много по-хубаво. Сега с "любовникът" сме много щастлива двойка, много го обичам и съм благодарна, че ме измъкна от онзи ужас. Той също е много влюбен, но оттук идва и проблемът. Мисли си, че ще му се върне, че аз непременно трябва да изневеря и на него. Не се наслаждава на връзката ни, а мисли само за евентуална моя изневяра. Станал е много ревнив, иска постоянно да е с мен. Преди не беше така. Дори през нощта се буди и ми казва, че много го мъчи. Обяснявах му, че много го обичам и действията ми няма да се повторят. Той ми казва, че ме разбира, но продължава да страда. Съвестта му го побърква. Каза ми "ако си изневерила с мен, ще изневериш и на мен", направо не знам какво да го правя. Преди не беше така, но от няколко седмици не си намира място. Бившият ми го тормози със съобщения и си мисля, че донякъде и това е причина.
Не искам да се разделяме. Попитах го дали смята, че раздялата е решение, той отговори, че ме обича и не иска това. Опитвам се да му показвам, че го обичам и е единствен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5c0e279f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   До някъде е добре за мъжете подобна ситуация. Ако знае, че си му з кърпа вързана, ще си прави каквото иска.
Мъжете са ловци и трябва да има движение. Внимавай, защото ако му се разкриеш напълно, ще е друг.
Така са мъжете. Трябва да има нещо, с което да поддържа твъпката си.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5db01c8400
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В подобна ситуация, при мен даде ефект следното: Контра със същото поведение!
Ревнувай го! Примерно - една седмица си постави за цел постоянно да го ревнуваш. Измисляй си! Постоянно го питай разни неща, "страдай". нека види в теб огледало на собственото си поведение.

А след седмица спретни някаква разходка, някъде, където да сте само двамата, без наоколо да има други хора, но нека не е вкъщи. Някъде навън, сред природата. И предварително му кажи, че искаш да поговорите много сериозно. После почни директно. Кажи му точно и ясно, че ревността му и това, че се тормози, измъчват теб. и му кажи какво си направила изтеклата седмица. Нека отговаря на въпросите ти, нека сам се досети. "Как се държах с теб последната седмица? " При мен отговорът беше: "Ми как, зле! ". Въпрос: "и как те караше да се чувстваш това? " "Идваше ми да ти откъсна главата" "Обичаш ли ме? " Много. Мислиш ли, че аз те обичам. "Да".

Тогава ми кажи какво да направя, за да спрат да те мъчат някакви несъществуващи неща? "Нищо не можеш да направиш, проблема си е мой" "Твой е, но се отразява на нашата връзка и искам да ти помогна да го решиш, нали сме приятели, нали се обичаме - трябва да им какво да направя, защото ако няма - значи няма проблем"

Повече не обсъждахме. Малко по малко той явно се поразмисли и спря да ревнува.

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e02cf2f385
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом първият е бил пълен боклук, ти защо си продължила да бъдеш с него и се е стигнало дотам да изневеряваш? Можеше да се разделиш официално и да започнеш нова връзка. Явно си от хората, които са готови да бъдат с някого, който не ги прави щастливи, само и само да не са сами и чак когат се появи нещо по-добро се прехвърлят на него.
Точно в това е проблема. Никой не иска да се тормози дали любимият му утре няма да срещне някого по-забавен, по-интерсен, по-красив, по-, по-... и да тръгне с него. Да, заедно сте в този момент и това би трябвало да означава, че сте щастливи един с друг, но ти беше заедно и с боклука, когато изневери, нали?
Това усещане в приятеля ти няма да изчезне никога, защото това е начин на мислене. Знам го, защото аз мисля по абсолютно същия начин.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 60ff58cf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, бабината ти трънкина! С подобни мисли ще си одъртеееш и умреш сам-саминка.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 57cf9cf7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   3 ти го е казал много добре. И аз на мястото на приятеля ти щях да се чувствам и държа по същия начин. Вината не е "донякъде" твоя, вината е изцяло твоя и ти си човекът, който (ако иска) ще помогне на приятеля си да се измъкне от дупката. Ти си човекът, който трябва да намери начин да разговаря с приятеля си, нищо че се срамува (поне според теб), ако наистина държиш на този мъж, намери начин да разговаряте, опитай се да му обясниш подбудите си да изневериш на "боклука", бъди искрена и се надявай той да те разбере и да ти повярва!
Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 57cf9cf7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Извинявам се, че пак се включвам, но ми направи впечатление един коментар за "контра поведение" - помисли си добре и ако искаш гарантирано да загубиш приятеля си се пробвай с подобно поведение. Извинявам се предварително за израза, но си се осрала и сега трябва да си почистиш, забрави за това, че той е бил "двигателят" - тогава нещата са били едни, сега са други, с рогата напред няма да постигнеш нищо. Разговаряйте, разговаряйте и пак разговаряйте, спокойно, разумно, с доводи, с много търпение, с много такт - ти си жена, а жените знаят как да задържат един мъж до себе си.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9a6ca22192
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ревността извън границите на "закачливата ревност" е патология и като цяло няма оправия. Тя говори много или за ревнуващия (колко дълбоко комплексиран е), или за ревнувания (колко шавлив е), понякога и за двамата. Ама да се оправят :)
_Az_

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1cdc1dfd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Бил е прав твоят приятел.
Само не може да обособи нещата и да ги асимилира, все още.
Първото грозно нещо което не бива да ти прощава е това, че на човек с който си била 2 години наричаш боклук. Ок, ако приемем че те е биел и т. н. (което не ми се вярва) както са те питали, какво си правила при него?
Пред истински мъж който уважава себе си не вървят извинения като, ами... то така стана.... така се получи и т. н.
Дефакто излиза че освен изневярата, обичаш да лъжеш уж благородно, което създава кофти неща.
И е прав, повечето жени са така, от клон на клон, но никога сами, което пък говори за съвсем друго нещо, наречено несигурност и неспособност на вас като индивиди да съществувате сами със себе си, тоест да изживеете собствените си емоции, собствените си провинения и грешки, очаквайте следващият ви партньор да го направи вместо вас.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e781384d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Май нещо послъгваш. Вие неможете да се насладите един на друг за толкова малко време... 2 години.... Ха.... 2 години :)

Ж48

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c48bc9f4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей мила, и аз съм в подобна ситуация. Мога да те разбера..
Имах и аз като теб 2 годишна връзка с мъж на антидепресанти с който нещата бяха започнали да стават кошмарни а аз не можех и не можех да тегля чертата на време... И една вечер на протестите се запознах с един прекрасен човек, с който изживяхме чудесни моменти заедно-той ме измъкна от онези деградирали отношения с бившия. Обаче аз още в началото се притеснявах, че нещата в такива подобви връзки не свършват добре, тъй като ние с теб авторке се хващаме за тези спасители като удавници за сламки. И те след като ни помогнат се чувстват, че вече са си свършили работата. Така поне стана с мен-моят ангел след близо4 месеца реванш за почти двете години скандали ми каза, че иска да сме само приятели...
Имах подозрения, че може да стане така... и така и стана...
бях готова за това, но все пак ми е тъжно...
от близо седмица не сме се виждали, още се надявам и чакам едно телефонно обаждане и все пак ако се разделим окончателно винаги ще съм много благодарна на този човек, че ме измъкна от онази конфузна ситуация в моя живот.
Благодаря ти, съкровище! ^^

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4f8887112e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Бившият ти мъж, си мисли че като ти прави мръсотии като се обажда на приятелят ти и го настройва срещу тебе, ще ви раздели. Ако не внимавате, точно това и ще стане, щом като е успял така да му подпали главата. Седнете двамата и сериозно си поговрете по този въпрос и се опитай да му обясниш точно какво става, и че ако не ти има довер ие и подъжава така ще стгнете до раздяла. Ако той има поне малко акъл в главата ще го разбере, ако не, имаш сериозен проблем. В края на краищата никой не е длъжен да страда и да търпи простотиите на никого. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e700cb04e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре бе, защо бившият има контакт с новия? Вие какво, като се разделяте давате на бившите номерата на цялата рода ли? Оставяме настрана, защо си търпяла простотии толкоз време - само, който го е изпитал може да коментира /а не съм/, но я ми кажи, пак ли ще търпиш? Сядаш, говориш с твоя човек, ако се налага -разделете се за месец, да се усетите. Липсвате ли си? Имате ли нужда един от друг?
За съжаление, номер 10 ти е казала, какво обикновено се случва, виж, това трябваше да го знаеш. Не се скача от връзка във връзка, още по-малко, ако е била проблемна - от благодарност за помощта, пренебрегваш недостатъци на "спасителя" или пък се "обесваш" на врата на човека.
Както и да е, нищо фатално, просто си проясни главата. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 288c3d43d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами прав си е човека.
И моята така говореше преди време.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 55c609c7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Зарязвай го! Изтрябвал ти е тоя комплексиран мрънкач

Мъж на 30

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ff545d4685
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ти първо си попаднала на глупак, сега пък на нещастник. Разкарай го защото не само няма да се промени, но ще стане по лошо.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 773a3da712
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   "Съвестта е по-лоша от хиляди свидетели"
...

XII

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3a347f829c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз мисля, че не проблема е от него а от теб защото и аз съм в същото подобно положение. И мислите ми че тя ще ми изневери се пораждат от неиното държание и отблъскване. Тя изневери с мен и сега ще го направи и на мен знам го рано или късно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker