Несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несподелена любов
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2443 пъти
Здравейте, често чета сайта и ето, че дойде и моето време да поискам съвет.

Необвързана съм от доста време, дори доскоро се бях отчаяла, че няма да намеря любовта.
Но ето, че дойде и моето време и за първи път от доста време харесах един от колегите ми в университета. Беше мигновено привличане (поне от моя страна). Наскоро бяхме в една група в един от семинарите и открих, че освен всичко споделяме и много общи интереси и възгледи.
Но тук е моментът да споделя, че съм тиха и затворена като човек, тоест досега не съм му дала никакви знаци, че го харесвам, не знам и дали ще имам смелостта.
От както го видях, не мога да си го избия от главата, мисля само за него, не знам дали привличането е взаимно, ако трябва да бъда честна, той не е показал някакво по-специално отношение.
Моля ви за съвет, как е най-добре да действам в тази ситуация?

Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4480e83fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За разлика от жените мъжете обичат директността. Можеш да го попиташ дали има нещо против, някой път да се разходите в парка или да отидете на кино, или на дискотека и т. н. Е, първо не е зле да разбереш дали те харесва, за да не отреже. Ако той те харесва, то си личи - следи зрителния му контакт, държанието му към теб и т. н. Ако все пак не си сигурна, може да му направиш някакъв комплимент или просто да отбележиш, че ти е приятно, когато се засичате и да следиш реакцията му - дали ще се почувстава полъскан, как ще реагира погледа му и др. Той ако те харесва и в същото време по описания начин му подскажеш, че и ти го харесваш, дори и можеи да няма нужда да го каниш на кино, защото най-вероятно той ще направи първата крачка, но все пак има предвид, че ако е по-притеснителен, може и да не реши и ще трябва да го побуташ малко.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 29dacfbfa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре действай, заговори го, ала-бала. И мен наскоро ме беше срам да се запозная с едно момиче, но след като проявих смелост и нещата потръгнаха и се обвързахме. Не се страхувай, няма нищо нередно в това момичето да подходи първо. Дори си мисля, че ще му хареса. Само, че не позволявай само ти да го търсиш!! Не ставай преследвачка, направи така, че след време той да започне да те търси. А за запознанството, примерно когато видиш, че те гледа в очите му смигни и се усмихни, според мен ще му хареса :) И така от леки закачки стигнете до запознанство :) Айде успех и нека срама да не ти пречи, защото може да провали едни от най-хубавите ти моменти :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a79d434f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   А бе айде стига, мъжете все на готово са се научили да чакат в последно време. Момичетата да ги канили, да ги търсели... я ги гледай. Пък като ги потърсиш се правят на интересни и бълват простотия след простотия и после жените не знаели какво искат... Айде бе ама друг път. Авторке, изобщо не проявявай ти инициатива, защото ще страдаш. Изчакай, ако е писано ще се случат нещата и той ще те покани.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4480e83fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 3

Момичето пита "как е най-добре да действам в тази ситуация? " Ти и казваш "изобщо не проявявай ти инициатива". И как точно ще стане чудото не ми е ясно, ако поне не намекне на момчето, че го харесва? То и хабер си няма, че тя чувства нещо, а и да има, му трябва поне намек да действа, иначе той от къде да знае, че няма да го отсвирят?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a79d434f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А бе номер 4 за къде бързаш. Той ако иска ще я покани на кафе, не му трябва намек, а само желание. Едно кафе не означава непременно любовна среща. И още повече, че са колеги има и повод и тема на разговор докато си пият кафето. Само желание да има, не намек.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a3b42792b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На около 20 години вярно си е за отчаяние, че няма да намериш любовта :)
_Az_

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 69e56c6849
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти сама го каза авторке.. '' той не е показал някакъво специлано отношение към мен'' Бъди сигурна, че мъж ако хареса жена, със сигурност ще и покаже. Просто те намери за слушетел или приятел.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 020a3b4c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Първо разбери дали той си няма приятелка. Няма нищо лошо и нередно в това да му кажеш, че го харесваш НО може да получиш отрицателен отговор. Това, че ще кажеш на някой че го харесваш и евентуално ще почнете да излизате заедно не означава, че сте попаднали на единствения/ната. Ако той още от начало почне "да ти сваля звезди" и да ти казва каквото искаш ти да чуеш - имай си едно на ум и дръж дистанция.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: da010816ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Той си няма приятелка, поне това знам :). Определено нямам намерение да се превръщам в преследвачка, просто е глупаво.
Вярно е, че се чувствам объркана, но въпреки всичко знам, че за всяко нещо си има граници. Проблемът ми е, че определено трудно разбирам, дали някой ми дава знаци, че ме харесва, или не.
Благодаря на всички за коментарите, вземам всички под внимание, надявам се, скоро историята да има някакво развитие, каквото и да е...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 002e683bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Покани го да отидете на кафе - много банален, но много ефикасен начин да покажеш интереса си към него. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker