Страх ме е, че ако се разплатя с него, ще нараня и жена му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е, че ако се разплатя с него, ще нараня и жена му
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4519 пъти
Бяхме заедно в продължение на половин година. По нищо не е личало, че е женен. Излизахме, запозна ме с приятелите си, ходехме на кино късно, идваше да спи вкъщи. И нямаше и да разбера ако веднъж, когато беше вкъщи, влезе да се къпе и по радиото пуснаха песента, с която ми звъни телефона, когато той ме търси. На шега, от любопитство ли, не знам, но реших да проверя с коя песен му звъня аз и го набрах. Телефона му звънна и останах разочарована, защото нямах специална песен само за мен, но в следващия момент видях, че съм записана като: Иванова ВиК. Нито е така фамилията ми, нито пък имам нещо общо с ВиК. Когато излезе от банята, аз все още стоях с телефона си в ръка и гледах неговия. Но и през ум не ми минаваше, че е женен. Нищо не мислех. Попитах го директно защо съм записана по този начин, а той ми каза, че още в началото допуснал грешка и така си останало. Замълчах си и той си тръгна след малко.

Това на мен обаче не ми даде мира и започнах да рия във фейсбук. Той си имаше негов фейсбук, където пишеше, че е обвързан с мен, в него имаше 270 приятеля. Нищо притеснително, странно и неестествено. Започнах да разглеждам приятелите му - кой от Варна, кой от ловеч, кой от Симитли. Хора, които сякаш бяха цъкани ей така случайно. Приятелите, които познавах също имаха такива списъци с приятели - неестествени.

Следващия път, когато се видяхме, едва го изчаках да влезе в банята, пребърках му джобовете. Телефонът му го нямаше. Но.. отворих портфейла му и видях, че въобще не ссе казва така, както беше записан във фейсбук. Фамилията му беше друга. Когато си тръгна, седнах и набрах името му от ЛЧ. Ето го, на профилната си снимка, прегърнал някаква жена - много красива между другото. отварям - снимки, от екскурзии, има дете, щастливи снимки, усмихнати. отдолу коментари от типа на "какво хубаво семейство, пожелаваме на всеки такова щастие"

Това беше толкова много информация, че аз просто не можех да спра да разглеждам и да плача и да разглеждам. Двама от неговите приятели също са там - единия му е кум. И той със съпругата си, която аз не зная, че съществува, защото той ми представи друго момиче като своя приятелка. После гледам на една снимка, моя с халка и си представих жалката картинка, когато е пред нас и си сваля халката. Отвратих се.

И ме е яд, Имах една трудна връзка преди него и той знаеше, че съм много наранена от бившия си. не съм малка, на 24 години съм. Бях самотна, да ми беше казал, че иска само секс. Сигурно щеше всичко да е различно. Но той ме накара да се влюбя в него. То не бяха обещания, даже си позволи да мечтае за бъдещо съжителство. Обади ми се един ден и ме попита дали искам да ме запознае с родителите си. Аз отказах, защото бяхме все още много пресни. Беше мил, грижовен, можех да му звънна за всичко, беше добър с мен. Замислих се дали пък все пак не е бил искрен и брака му не върви, евентуално примерно се развеждат, но НЕ. Човек ако не му върви брака, щеше да няма снимки със жена си и то щастливи снимки.
Когато ми звънна след това, му казах, че не съм К. и няма да се занимавам със женени мъже, а той започна да ме умолява да си мълча, само да не кажа на жена му. Никой да не разбира. Бях се попъркала от нерви и му казах, че още сега отивам при жена му, за да й кажа. А той смени тона, стана циничен и само каза: Иди, тя няма да ти повярва, но ако отидеш, да знаеш, че после много ще страдаш.

Затворих телефона и поввече не се занимавах. Наревах се, наядох се със сладко, наприказвах се с моята приятелка. Мина ми. Но искам да му го върна, искам да го смачкам - от къде на къде ще ме лъже, а после ще ме заплашва. Мразя го. И досега да съм направила хиляда глупости, но ме спира единствено това, че ако нараня него, ще нараня и жена му, и детето. А нито ги познавам, нито нищо.

Но така искам тъпкано да му върна за всичко...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 24488d572e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена му рано или късно ще разбере що за стока е мъжа и, по-добре рано, отколкото късно. Загрижена си за нея, реално живее в лъжа, в заблуда. Няма да и се спести страданието, нищо няма да бъде спестено, всичко скрито и покрито все в един момент излиза наяве и на всеки му лъсва задника...

С това не искам да кажа да отидеш да и казваш, за да си отмъстиш. Има една индийска поговорка: "ако стоиш достатъчно дълго време на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си да отминават... " Страдание няма как да ти причини въпросния, при положение, че ти вече нямаш взимане-даване с него и реално нямаш нищо общо с него. Жена му е също участник в ситуацията и има право да знае истината за мъжа си.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 425e454e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай. Той не заслужава да си тровиш нервите с него. Освен това не случайно е казано, че всичко се връща - животът и съдбата ще му го върнат. Пък и си права - жена му и детето му нямат никаква вина, че той е идиот. Ти само стой и чакай с пуканки в ръка :) Радвай се, че са били само 6 месеца, а не 6 години. Млада си, ще го забравиш бързо. Винаги ще си имаш "едно на ум", но е важно да не позволяваш това да те съсипе и да ти отнеше шанса за нормална връзка в бъдеще. Ще откриеш някой, за когото ще си слънцето, земята, въздуха и водата и който няма да си помисля да те лъже и да крие нещо от теб. Прото не трябва да спираш да вярваш на хората :)
Успех!
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6d08cfde96
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Какво да кажа - търкулнало се гърнето, та си намерило похлупачето. Каквото отвътре - това и отвън. Каквото отгоре - това и отдолу.
На 24 била... стани поне на 34 и тогава пак разсъждавай.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fe89babdee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами.. забрави!
Най-сладкото отмъщение е да си щастлива, да имаш мъж, който те обожава, да сте си верни и тайничко да знаеш за двойнствения живот на онзи боклук. И за нещастието му. Защото такива са винаги повредени емоционално - страх ги е от собствената сянка дори, живеят в лъжа, лъжат другите и себе си.

Има една поговорка, освен тази, която номер 1 ти е казал: Човек, каквото сам си направи, друг не може да му стори. Така че, остави го да се мъчи в собствените си сосове.

няма какво да ти направи - заплахата му е била, защото е страхливец и се опитва да те държи далеко от семейството си. Той ще има друга след теб, която да излъже - ето това е най-жалкото. Погледни само каква система си е измислил човека.

а за връщане - можеш от фалшив профил да изпратиш линк на жена му към профила, където е с измисленото име. тя да го пита защо има профил с фалшиво име, с фалшиви приятели и т. н. Ако е досетлива - ще се сети за какво цялата история. нека сам си и признае какви ги е дробил, защото да - тя има право да знае.

И рано или късно, със или без твоята намеса - ще разбере. Следващата му любовница примерно ще е много по-емоционална и ще изпее всичко.

Отдръпни се, бъди щастлива, намери си някой истински мъж, публикувайте си снимки от разни събития. И забрави - това ще е най-голямото отмъщение.

И горе главата!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 94f36657ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3 - ти в ред ли си? !

Ужас, като чета за тоя хитрец, цяла система си изградил даже.... егати, на какво са способни хората за едното разнообразие, това се казва двойнственост и лицемерие във висша форма.

Момиче, не си заслужава да се занимаваш с това подло същество, но номер 4 ти дава доста находчива идея, за да светнеш за какво става дума жена му, която е лъгана и ще бъде лъгана не по-малко от теб!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 10c3cb2094
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не знам дали съвета ми ще е много подходящ, но не смятам, че трябва да ходиш при жена му. Смятам, че тя може би знае, че той е такъв, все пак щом е имал време да спи при теб и да ти отделя голямо внимание, означава, че все пак каквато и жена да има тя не е чак толкова глупава, може да не знае подробности или да не иска и да знае, но все пак знае.
Ако все пак това те измъчва, и вътрешно усещаш, че трябва да постъпиш така, означава, че трябва да го направиш и не се притеснявай от заплахите, не мисля, че "мъже" с подобно поведение могат да ти направят каквото и да било, само думи на вятъра.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 43cf3a63db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересен казус... Мисля, че си е в реда на нещата да споделиш с жена му що за лайно си има вкъщи, та то се е размирисало из целия град, само тя си мисли, че ухае на рози... По-голямо отмъщение няма как да получиш, а и не е необходимо, достатъчно е обременил кармата си, ако задълбаем в индийските препратки на 1, само с уточнението, че това за реката и трупа на врага е китайска мъдрост, а не индуска.
Ама голям боклук е този човек, нямам думи, чета, препрочитам и продължавам да се удивлявам...
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7c1fb4d61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   При така развилата се връзка, ти въобще не си се усъмнила, че е женен. Мисля че жена му знае. Не че си точно ти, но е наясно, че има редовни забежки. Поне опитът ми, не личен, показва това. Има съпруги, които са склонни да се правят на луди, просто защото така им изнася най-вече поради финансови причини. Другият вариант е тя да прави същото и да не й пука. Но и в двата случая е наясно. Изобщо не се хаби. Тегли му чертата и толкова, но доста нагло от негова страна, направо отвратително!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e8b59c87b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен докато сте били заедно все някога е имало знаци, издавал се е, но ти не си обърнала внимание. Добре си е изиграл картите и те е е заблудил. Според мен е възможно и да не си единствената тайна любовница, 100% е имало и други. Цял фалшив фейсбук си направил човека, добре измислено заедно с кума. Грешка е било, че си реагирала емоционално и си му признала веднага. Трябвало е да премълчиш и да изиграеп твоите карти. Защо пък да не казва на жена му? ! Е, да, ако се появиш сега от нищото тя няма да повярва, той ще изкара тебе луда, че едва ли не ти го преследваш и т. н. Но е друго ако беше понатрупала доказателства, снимки и т. н. И един ден звъннеш на жена му да се появи на вратата ти, когато и той е там. А между другото можеше и да й се обадиш да дойде с кумата, когато сте излезнали някъде и с неговия приятел кум :) Но си избързала много. Сега единственото, което можеш да направиш е да се престориш пред него, че много ти липсва, искаш да сте заедно и пак да се съберете, докато осъществиш горния план, който ти написах. Но това е рисковано, не е сигурно, че той ще се върже, а и трябва да си хитра и внимателна. Аз лично не бих оставила нещата така, но всеки си преценява за себе си..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0e48548621
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо- не се подвеждай по фейсбук снимки. Там хората обикновенно слагат най-хубавите си снимки от най-хубавите си моменти. Това не означава, непременно че са супер щастливи, може да си имат много проблеми, но тях няма да ги постнат във фейсбук нали? А след като този човек и изневерява, значи не е напълно щастлив с нея, да не кажа въобще. Но теб това не те интересува.
Второ - няма смисъл да му отмъщаваш, такива хора рано или късно си намират майстора и всичките им лъжи се обръщат против тях един ден, когато са най-слаби и когато имат най-много нужда от помощ.
Трето - вземи си поуката от тази ситуация, но много добре помисли, и вече за в бъдеще внимавай. Обикновенно хора, които са прекалено наивни и доверчиви и си слагат розовите очила в живота, привличат най-големите лъжци и измамници. Те усещат на подсъзнателно ниво, че си податлива на лъжи и манипулации и се възползват от това. Вместо да отмъщаваш на този, помисли какво би променила в себе си, примерно да станеш по-наблюдателна, да не вярваш на всичко, което ти казват, докато не се убедиш сама.
На мен ми е малко чудно как при условие, че е женен не ти е направило по-рано впечатление, нещо в поведението му - примерно прикритост, виждате се само в някакви определни часове, някакви такива неща. Жените подъзнателно усещат като има и друга жена. Може пак стигаме до това, че се подвеждаш по емоциите и нищо друго не ти прави впечатление, просто е време да станеш по-зряла.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c2508618de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ако аз бях на 24 с твоят акъл, татко щеше да ме отпище...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e23c000d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имам подобна история, само че от времето, когато нямаше фейсбук. Изобщо не се усъмних в него. Знаеше къде живея, аз знаех къде живее той. Излизахме, всичко беше супер. Никога не се виждахме уикендите, но що за параноик трябва да съм, за да се усъмня поради липсата му в събота и неделя. При нас беше три месеца, той изтрещя една вечер (според мен без видима причина) и аз реших, че тази история ще приключи.
Може би половин година по-късно се запознах с едно момче в чужбина, което го познава. От дума на дума се оказа, че заедно играели скуош, моят бивш възлюбен бил женен с 13 годишна дъщеря. Толкова се изумих.
Според мен животът е достатъчно превратен, за да светне жена му. Твоето е минало, слава Богу. Не се трови с планова за отмъщение.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3a25ab19bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 11, ти и сега си за отписване (на колкото и да си! )

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e6c103aaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Принципно едно ако колкото повече го бъркаш, толкова повече мирише и пак принципно не се захващай с работа, която не си убедена, че можеш да доведеш до успешен край, но в случая си заслужава да натриеш носа на подлеца. Обмисли си добре ходовете, изчакай някой и друг месец, събери си мислите, събери още компромати - идеята, която са ти дали по-горе за линк към фалшивия му Фейсбук-профил е добра - мисля, че жена му заслужава да знае с какъв си има работа. Вярно е, че жена му ще се почувства гадно в първия момент, може той да успее да се измъкне с лъжа, но поне ти ще си направила необходимото, за да може тя да направи своя избор, а за неговите заплахи не се притеснявай "куче, което лае не хапе".
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dd98935d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   животът е секс... и излъгани момиченца и момченца винаги ще има... добре е този на когото не му пука, вярност... дрън дрън, животът е кратък, младостта е миг, всеки гребе с пълни шепи, и всички сме егоисти, и от мъжки и от женски пол, прав е номер 3, като човек стане на 34, разбира какво всъщност е.... апропо има един анекдот, мъжът с кого спял според възрастта си... до 5г с майка си, до 20г с гаджето си, до 30 с съпругата си, до 40г с съпругата и още една, до 50г с която му даде... то, май важи и за жените...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9be61e6c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Еми, виж сега, аз като мъж на твоите години, смятам, че трябва да кажеш на жена му. Кво значи няма да ти повярва - то си личи, когато човек е искрен. И не го прави, за да му връщаш на него, а за да спасиш нея (както и кумата й).
Кажи и очи в очи, че си добронамерена, че не искаш нищо от човека и че като жена искаш да й отвориш очите... със сигурност можеш да й разкажеш доста детайли, които да я убедят, че не си измисляш...

Помисли не колко ще я нараниш, а за това, че тя живее в някаква огромна лъжа...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0ac980e0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   НЕ ИСКАМ да те обидя но на 24.... има още много да "учиш" докато "пораснеш", не каза той на колко е? Иначе няма нищо по- нормално някой комплексар мислещ се за тарикат да си намери майстора. Няма да си ти виновна, че ще страдат жена му и детето а на първо място те самите и после той!!! Изчакай да си хване друга (той ще го направи), продължавай да го следиш в мрежите, чрез приятели и т. н. и използвай следващата му бройка за да си върнеш ти. НО имай предвид, че и "връщането" не за всеки и за да е ефективно и ти да останеш "невинна" за случката трябва много добре да се обмисли всичко!
Аз съм мъж но съм си патил по подобен начин от жена, така че и при двата пола има кучки, зависи от човека. Аз на твое място ще си го върна и то не само на него а и на "приятелите му" и на кума му.... на целия "отбор"
И накрая един съвет: Не се """"Влюбай"""" в следващия, който ще ти каже каквото ти очакваш да чуеш, първо помисли през какво си минала преди и първо преценявай що за човек имаш пред теб а после евентуално проверявай за чувства.

Горе главата и Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7bb85d3887
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Той този е мазохист пълен... мен ако питаш. Да живееш в постоянни лъжи и свръх уморително. :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c4cc9d21c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Абре какво всички го упреквате момичето? ! Писа че се е влюбила в него - кво? ! Вие като се запознаете с някой, и почвате да правите справки в МВР ли! Станалото станало... Оттук натам главата горе, и бъди нащрек!
Все пак онзи може еднолично да реши ти да не кажеш на никой за нищо... В сми да ти навреди по някакъв начин!
Ако помниш някакви данни от тази ЛК - сподели ги с някоя позната... В сми ако стане нещо - някой поне да знае кой може да е евентуално... Малко кофти звучи, но има и такъв вариант!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5caa016d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   1 - Благодаря!
2 - Благодаря! Това с пуканките много ми допадна :)
3 - Не разбрах на кое се присмя? На това, че съм гърне, или на това, че съм млада? И в двата случая обиждаш и се гавриш цинично с някаква непозната във форум, в който хората споделят личните си болки. Замисли се в крайна сметка дали мястото ти е тук?
4 - Опитвам се да забравя. Мислех го това, но тя ако му вярва може да каже, че аз се опитвам да й разбия семейството, знам ли. Може той да каже, че аз съм едва ли не някаква луда, която си измисля негови профили, за да ги разделя.
5 - Благодаря! Да, знам, че не си заслужава, но е едно гадно вътрешно чувство на обида, за което искам да се разплатя, но с НЕГО, не със жена му.
6 - Не искам да й разказвам. Това си е нейния мъж и техните грижи. Искам да му го върна, без да използвам жена му за оръжие.
7 - Да, голям боклук е. Колкото се бях влюбила, толкова сега ме отвращава.
8 - Може и да е наясно и на мен ми е хрумвало, защото аз съм му звъняла и късно вечер, той ми е вдигал телефона. А, мамка му - как е крил. Каквато и да е и колкото и да е доверчива и да е любена, все трябва да й стане странно ако в 22:00 го потърси "Иванова ВиК"
9. - Много съм емоционална даже и се вкопчих в него, защото бях много наранена от предишната си връзка. Сигурно е имало знаци, но работя и уча и аз самата нямам много време и не ми се е виждало странно, че примерно се виждаме за кратко. Даже се чувствах добре, казвах си - ето, ето ти мъж, който не те дебне на всяка крачка, дава ти свобода. и т. н.
10 - Да, разбира се, никой няма да си сложи снимки от скандали. Не се мислех за доверчива, докато този не ме подлъга така. все уж ги подбирам. Изглеждаше наистина свестен - мил, внимателен, интелигентен, чаровен. Слушаше ме, говореше ми как си представя разни неща от бъдещ семеен живот с мен, едва ли не. И аз не знам. Може и да е щастлив - може пък така нещата да си го устройват.
11 - Не знам какво означава думата "отпище". Ако си имала предвид "отпише" не зная защо баща ти би постъпил така, не зная защо въобще намесваме бащите. От 4 години съм самостоятелна и живея и се издържам сама. Ходя на лекции, на работа. с баща ми имам приятелски отношения, такива между възрастни хора.
12 - да, знам, че се тровя, но все ми се иска да има начин да му натрия носа.
13 -.... Може би я издържа баща й и ако се среща с някой мъж и се влюби в него, сигурно баща й би я отписал.
14 - Честно да си кажа, малко ме е страх. Мъжете понякога биват по-големи кучки и от жените, знам ли го какво може да му хрумне? Но това е рядко, през повечето време съм спокойна, защото си повтарям точно това: куче, което лае, не хапе. Не искам да казвам на жена му.
15 - Надявам се "житейското ти правило" да е по-скоро изключение и да съществува истинска любов, уважение, вярност, доверие. Би било по-хубаво да живеем в свят, в който присъстват тези неща, а не в свят, в който се лъжем, крадем и нараняваме.
16 - Мислих го и така, ама... Отивам н кафе с нея примерно и й заявявам - мъжа ти ме лъжеше впродължение на 6 месеца, спяхме заедно, записана съм в телефона му като... Ще й разкажа - добре. Но се поставям на нейно място - някаква си, непозната идва и започва да ми говори против мъжа ми и да ми разказва интимности - няма да ми е добре. Да, тя има право да знае, но някак си ако мога да го принудя той да й разкаже всичко.
17 - Не се обиждам. Млада съм и нямам много опит с мъжете. Този ми беше втория. Пак казвам, не искам да използвам съпругата му като оръжие. Той е на 30 години.
18 - Да, представям си колко ли е смущаващо наистина да живееш постоянно в лъжа. Сигурно в един момент започваш да лъжеш и себе си и вече въобще не знаеш кой си.

авторката

пс Благодаря на всички

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c2508618de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Да имал съм предвид отпише. Вярно е, че не знаеш много...за много неща затова си толкова наивна...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9c821039e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 11 искал да каже, че баща му не би преживял, ако беше създал толкова просто създание, колкото въпросната авторка...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e6c103aaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 22 ти по кои по-точно критерии определи авторката за "просто създание"? Не толерирам нападките във форумите и няма да казвам кого считам за просто създание в случая - и най-умният може да бъде подведен и излъган, дори бих казал, че точно честните хора най-лесно се лъжат, защото те си мислят, че всички са честни и толерантни като тях. Може би сега ще се извъртиш и ще кажеш, че просто създание е съпругата на играча - неее, най-простото създание в случая е самият играч, затънал е до гуша в л'на, но пак голям го вади, че и заплашва - елементарник е, а за себе си си дай сам/а определение!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 75af0012ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Според мен тази история е напълно измислена!
Допускам, че авторката е наивна и неопитна.
Допускам, че по стечение на обстоятелствата тази връзка може да бъде прикрита половин година.
Допускам, че общите приятели са актьори и са играли " приятели на влюбената двойка ",
но това, че половин година жената на господина спи непробуден сън НЕ го допускам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 94f36657ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аман от злобарчета като номер 21 и 22 - сигурно сте един и същ помияр/змия, а? Плюете момичето без дори да се обосновете...

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 71c78dd993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   И на мен ми писна от злоби. Допускам, че се отъждествяват с образа на жената на въпросния "мъж". Виждат всичко, знаят всички, но мълчат само и само да запазят остатъка от жалкия си брак или връзка. Никога не бих търпяла такова отношение! Понякога ги разбирам мъжете, въпреки, че съм жена и имам съпруг. На авторката желая само щастие! Всякя грешка е поправима, за това горе главата и само напред. Винаги съм вярвала, че за всичко което се случва има причиня. Ти ще направиш и извлечеш поуките от тази случка. Няма смисъл да отмъщаваш, жена му със сигурност си го познава що за стока е! Радвай се, че си се отървала! Всичко добро мило момиче!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: bf10ffe001
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Продължението...

Мина един месец и той започна да ми звъни и да иска да се видим. Бил ме обичал. Реагирал уплашено като съм го разкрила, щял да се разведе - не обичал жена си, тя била студена.

Бях приключила с това, даже желанието за мъст ми беше преминало - посветих се на работата си и на лекциите. Но като започна да ми говори с този мазен тон... цялото ми желание да му размажа фасона се върна с 1000 нови сили.

Видяхме се в едно заведение. Исках да има хора около нас. и го питах, за всичко, което ме вълнуваше. как е успял да крие в продължение на 6 месеца. Оказа се (поне той така каза) че със жена му не били в добри отношения и през повечето време тя си спала при нейните родители, а той казвал, че не може да спи там и се прибирал вкъщи, само че първо минавал през мен. Разпитвах го за всичко, което ми хрумне. Каза, че не бил щастлив, че се оженили много млади и сега съжалявал. Тя била тогава забременяла, но после изгубила детето, след това си направили друго. Вече не можел да я остави, защото я съжалявал.

Докато ми разтягаше тези локуми в главата ми изникна снимката на съпругата му - няма да ви лъжа. Много хубава жена, усмихната, стройна, добре облечена, с хубава коса.

Направих се, че му вярвам за всичко. Той каза, че ще подаде молба за развод. Казах му, че това си е негово решение и да не ме бърка мен, и излъгах, че вече си имам нов приятел, който обиквам. Разделихме се и го помолих да ми звъни.

През цялото време телефона ми беше пуснат да прави запис. Всичко документирах. Свалих го после на файл на компютъра си.

На няколко пъти тръгвам да й го изпратя и все се спирам... Може би няма да го изпратя въобще, но поне и аз имам нещо, с което да го държа ако пак тръгне да ме заплашва.

как може да има такива мъже? Отвратена съм.

Не знам хора, но след като ти се случи нещо подобно, започваш вече да се плашиш от всички. Даже от идеята за брак. Ами ако и ти попаднеш на такъв. Ако някоя сутрин се събудиш и са ти изпратили клипче, в което мъжа ти и бащата на детето ти обяснява на любовницата си колко я обича...

Вече не знам дали не предпочитам да измислят някаква ваксина срещу влюбване.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3a79921cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   до авторката - 27:

Вие си избирате такива мъже, сори. Винаги "лошото момче" или "по-опитният мъж" води до това. Ама на вас така ви харесва - да има драма, емоции и ала-бала. Няма начин да се позаинтересуваш от мъжа, който ходи на работа с автобус и танцува народни танци. Не, на вас ви требе драма! Да има лошшшш мъж в ситуацията, иначе е "детска работа" за вас.

И аз искам хапче против влюбване, защото жените са материалистични егоистки (да не ползвам по-хардкор думички).

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e471766ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Господи, не очаквах да срещна толкова много злоба като си разкажа какво ме мъчи.

какво ти става, 28, а? Кои сме тие "нас"? Познаваш ли ме, знаеш ли какви са мечтите ми, какви са приятелите ми, хобитата ми? Знаеш ли какво е сърцето ми, какво съм преживяла, че си позволяваш да сееш жлъч? !

И за свдение, той не беше "лошото момче" и кара служебна кола - няма собствена. И нямаше драма. Беше мил, грижовен, внимателен, услужлив, сговорчив.

Бих се заинтересувала от мъж, който ходи на народни танци, защото самата аз съм посещавала такава шкоа, но сга от работа и лекции нямам време, не че не ми се иска.

Ако си преживял някоя лоша история с ноякоя меркантилна дама, моля, не си го изкарвай на мен ако обичаш.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1eff2acb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Със сигурност ти е гадно и те е яд. Но в твой интерес е да не съдиш никой и да не мислиш за това. Колкото повече мислиш, толкова повече ще се опетлаваш и ще си градиш твоя картина за нещата, която може да е много далече от реалността, защото имаш само фрагментна информация. Просто приеми, че има такива хора и ти си попаднала на такъв. Но не всички мъже са такива. Не губи надежда в доброто и остави всичко в реъцете на Бог.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1eff2acb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Действително е странно как жена му не е разбрала. Може да е като моята жена-прави се на луда, което мен страшно ме дразни и дори ме стимулира от яд да и изневерявам

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e0c98251a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Не влагай усилия в отмъщение - ако предприемеш нещо после няма да се чувстваш по- добре. Напротив - по- зле ще ти бъде. Този човек не заслужава да влагаш каквито и да е било усилия спрямо него. Не падай до неговото ниво. Все ще ти мине, ще го забравиш, ще срещнеш друг човек. № 30 и прав/а - има друг съдник. Живота винаги го връща на такива по един или друг начин.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 260a31cd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   За мен е важно да ти кажа това, защото ти, авторке, си супер интелигентна и аналитична, но изключително тесногръда. Изчетох всички постове и всички коментари до тук. Отмъщение? За какво? За това, че твоите представи за живпта не съвпадат с неговите? Всички, пледиращи "отмъщение" тук дават съвети как това да стане, като че ли са херувими небесни. Да -на24 г. си мислиш, че този човек е кофти изключение. И "кумът", и той е кофти изключение. Липсата на опит води именно до такива изводи. Опитът на тази крехка възраст, обаче, е противопоказен. Болшинството мъже и болшинството жени, постъпват именно така. И то не защото искат да бъдат "лоши", а напротив, считат, че така трябва да се прави. Не очаквай, обаче, никой да ти каже в прав текст "аз те лъжа".
Защо казвам, че ранният опит е противопоказен? Знаейки предварително, че има много "такива", ти ще згубиш интерес да създаваш двийка, защото все няма да е достатъчно "проверена". А твоята безкомпромисност, определено ще те откаже в един момент от безкрайните проверки и ще те запрати в другата крайност. "Всички са маскари". А не го ли приемеш за даденост и естествена ситуация, просто ще си заживееш спокойния и безветрен живот на "възрастна мома". В това също няма нищо лошо, но не е зле, да знаеш, че пълно щастие няма, а животът е изтъкан от компромиси. Едни живеят с тях, а други, просто не живеят... съществуват.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e2754713da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Абе не знам ама не е мъжко да я заплашва. Можеше да седне и да обясни. Нещо какквото и да е. И какво значи "всички правят така"? !
От горният пост "Болшинството мъже и болшинството жени, постъпват именно така. И то не защото искат да бъдат "лоши", а напротив, считат, че така трябва да се прави. Не очаквай, обаче, никой да ти каже в прав текст "аз те лъжа".
Има един мъж които обикнах. Тои честно и откровено ми каза -семеен съм. Искам да ми е хубаво, но не за сметка на семейството ми. От този миг освен обич почуствах и уважение към този човек. Аз също съм семейна. Картите са на масата. Пазиш и уважаваш света на другия ако найстина го обичаш. Авторке разбирам че сърцето ти търси мъст и е нормално. Но тои ще я залъже с целувки милувки. Ще я увърти в лъжи. А ти ще бъдеш поставена в положение на онази която изгубила с последни сили се опитва да нанесе отчаян удар-неуспешно. Че те е излъгал мога да го разбера. Плашел се е че ще му избягаш. После се е уплел съвсем все не е намирал начин да речем. Но това че те е заплашил говори колко пъзлив и колко долен е. Вярваи има и и качествени мъже. Напълно е възможно да се натъкнеш на такъв. Зачеркни го тоя. Или пък го ползваи за парцал. Чукаи го и го гони да си отива даже и немит. Да види как е да те използват.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 43cf3a63db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   След повече от месец поглеждам отново тази тема, бях се изказал под номер 7. Като гледам развръзката, авторке, мисля че си постъпила изключително умерено и разумно, поне към момента. Казвам го от позицията на здравия разум, който определено не е присъщ, а и дори спорадично не спохожда доста от пишещите тук. Но това не бива да те притеснява, въобще не се впрягай, малшансът ти е бил значителен до този момент, но не бива на 24 години да изпадаш в такава меланхолия, защото хора има всякакви. Разбира се "боклуците", които си въобразяват, че лъжата е нещо нормално и необходимо в отношенията им с останалите, са мнозинство, съгласен съм, че човек изрича един куп дребни лъжи всеки ден, но има неща за които не бива да се лъже, защото те определят битието ни, нашият микро и макрокосмос, ако щете. Едно е когато си се успал за среща да се оправдаеш с трафика, а друго е да се подиграеш с надеждите за бъдещето на един човек, прикривайки брака си, както е в случая. Това си е една "матрица", в която едва ли нормален човек би искал да живее и въпреки това често не усещаме как са ни изиграли. Неопитна била? ! За каква опитност говорят тук някои люде, та те като ги гледам колко са "умни" по коментарите им 100% биха попаднали в подобна "матрица", а и все още щяха да са пикселчета в нея с оглед на "капацитета" им да анализират фактите. Въобще, авторке, шапка ти свалям - за смелостта, за реакциите, за отношението към сполетялото те, уверен съм, че ще преодолееш този стрес и третото ти голямо влюбване ще бъде щастливото ти попадение:)
М, 35

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 72b456a70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Умно, зряло и интелигентно момиче си. Преживяла съм подобна история с разликата, че той нямаше брак и дете, но имаше връзка доста дълга при това. Когато разбрах бях съсипана.... и до сега ме държи, та аз много го обичах, може би и той мен. Изгубих повече време от теб обаче, ще премълча колко. Като разбрах, той ме молеше да отида и да и кажа, щяла съм да му направя услуга. Обичал само мен... Обърнах се и казах едно-"делата са твои, живота е твой и не аз искам да бъда тази, която ще нарани някой и ще живее с това. Аз просто ще забравя". Е вярвай плака много и продължи да ме моли да и кажа... егати наглостта, страхливец. Мина време и още се мъчи да ме търси, ама и още си е с нея:) горкото момиче. та и този господин е такъв... жалък страхливец. Остави го да си чупи главата и забрави наистина е най-голямото отмъщение. Ако и кажеш, няма да ти олекне бъди сигурна. Продължи напред, помни, че колелото се върти и един ден всичко се връща, особено на такива хора-играчи на човешки съдби и разбивачи на мечти. Такива хора живеят в измислени светове и един ден се събуждат и осъзнават, че са останали сам самички в този им измислен свят. Успех мила:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d22b2a8572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз лично бих оставила нещата да утихнат. Възможно е той да си намери друга любовница, и да има глупостта да използва същия профил за да се обвърже с нея. Тогава можеш да се възползваш от това ;)
Ако пък е достатъчно умен и не го направи-здраве да е!
Понякога не можеш да направиш нищо на подобни "звезди"... живота рано или късно им го връща вместо теб!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 303b4ede3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   А ти що тръгна с него, щот ти изглеждаше свободен или щото е хубав????

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker