Колко да чакам за да ме допусне в сърцето си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко да чакам за да ме допусне в сърцето си
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3829 пъти
Здравейте аз съм на 30 години и се запознах с едно момиче на 22. Съвсем случайно. Бях и писал в един сайт и тя след около 20 дни ми върна отговор със скайп координати. Веднага я добавих и тя ми прие поканата. Започнахме да си пишем и с всяка дума аз се учудвах какво става с мен. Писах ме си цял ден и от всичко се разбра колко сме еднакви. Нямаше нещо по което да се различаваме.
Тя наскоро загубила близък а преди четири месеца прекратява връзка която е продължила 6 години. Момчето и казало да си ходи. Просто не я обичал.
Тя ми казва:, , Не че не искам да съм щастлива и да имам сериозни отношения даже много, но не съм готова за такава връзка". Аз и казах че ще чакам. Нищо повече от приятелски отношения за сега не я насилвам и даже се мъча да и помагам разбирам я напълно и затова стоя и чакам. Каза:, , Когато почувствам че съм готова или че това е точният човек тогава ще започна да мисля за двама ни. Ако се появи някой който да не го е страх да си признае чувствата тогава ще помисля вече за двама ни". Е аз и се разкрих като и казах че има чувства към нея. Аз съм поет писател и написах стихове за нея пратих и ги там пишеше всичко каквото чувствам към нея. Вече 22 дни изминаха от както кореспондираме видяхме се веднъж и всеки ден се чуваме по телефона. Аз не знам как да действам по нататък, а и не искам да я загубя. Тя е зодия Риби аз съм Рак видях че сме много съвместими по между си. Искам съвет от вас как да действам дали имам шансове някога ще ме допусне ли до сърцето си и колко да чакам все пак не може цял живот да се чака. Благодаря Ви за отделеното внимание.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: da34b724dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен изчакай и не я пристискай и намеквай по никакъв начин. Даже изчезни за няколко дни. Провокирай я, тя да действа. Ако усети и най-малкото притискане, ще се дръпне. Ако си станал прекалено романтичен, можеш да покажеш и малко мъжественост. Тази игра на нежност и твърдост подлудява жените, бърка им в душата и ги омагьосва. Така че не се превръщай в отдушник и обожател до дупка. Така или ще се отдръпне, или ще затвърди ролята си на имаща нужда от съчувствие и помощ, от което няма да спечелиш. Дори се прави на наранен понякога, провокирай и тя да ти съчувства на моменти. От време на време бъди по-пасивен, после по-активен и така. Не си мисли, че ако само я ухажваш и посвещаваш стихове, ще те хареса повече. Най-малкото ще я направи пасивна и няма да предприеме нищо. Определено няма да я накараш да ти се хвърли на врата по този начин. Малко хаотично се изразих, но мисля, че схвана основното.

Аз навремето на жена ми писах сумата и стихове, тя се заинтригува, ама нищо повече не се случваше. Накрая аз трябваше да замина за чужбина и тя тогава се сети, че изпитва нещо към мен. И чак после като се прибрах след месеци, ми се хвърли на врата още с пристигането, без дори да съм направил нещо. Така са жените, а ти бъди хитър - гъделичкай я от време на време, но се отдръпвай в точния момент я и провокирай. Не се хвърляй така с кофите като балък, извинявай за израза.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6dc5107578
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай наборе, но не действаш правилно. Жените, като усетят, че някой им е в кърпа вързан. веднага губят интерес. Предвид крехката и възраст, почти съм сигурен, че и в твоя случай ще е така. Освен това 4 месеца след 6 годишна връзка! За нея ти не си нищо друго от временна компания. Дано не съм прав, но се съмнявам.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1ed2431997
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Не всички жени са такива каквито ги описва номер 1. Но за едно нещо е прав - дай и време и пространство. Не я търси ти за известно време. Остави я да ти звъни тя. Обясни и следващият път като се чуете защо няма да я търсиш, за да не помисли, че си изгубил интерес. Кажи и, че много я харесваш, но не искаш да я притискаш и затова ще и дадеш пространство и ако тя иска контакт с теб ще трябва да поема инициативата. Ако тя е готова за връзка и те харесва ще направи крачката (може да и отнеме няколко дни). След като осъществите някакъв контакт и видиш, че тя приявява интерес я попитай дали е ОК и ти да я търсиш, за да не изпраднеш в кофти ситуация (или ще е "не ми обръщаш внимание", или "притискаш ме"). Ако не е готова ще трябва да решиш дали:
1. ще проявиш търпение и ще чакаш
2. ще я притиснеш, като в това рискът е голям и може да я изгубиш
3. ще си продължиш с живота
Мога само да ти пожелая успех. За съжаление когато сме наранени се затваряме в себе си не сме склонни да се открием отново пред някого. Дано твоето момиче да има смелост и да си успял да я предразположиш :)
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9c5607d540
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел, момичето наскоро е приключило тежка връзка и сигурно сърцето и още е разбито. Дай и време! Нея насилвай за да не я загубиш. Бъди до нея, покажи и, че я цениш, но не пришпорвай нещата. Ако иска да сте приятели, бъди и приятел. Никога не знаеш кога приятелството може да стане нещо повече, но загубиш ли я веднъж трудно ще си я върнеш, за това бъди търпелив. Просто и трябва време да се съвземе. Сама ти е казала, че не е готова за сериозна връзка в момента. Та ключовата дума е ТЪРПЕНИЕ. Знам, че не ти се чака, но ако прибързаш има опасност да провалиш всичко. Ние жените сме си такива, крехки и доста раними и след тежък удар ни трябва време да се съвземем, но и приятелско рамо на което да поплачем.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f45685f40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторът - Благодаря на всички за съветите. Днес тя ме покани на кино. Нищо не е, но от някъде се тръгва. Аз съм готов да чакам. За Нужното и време което писаха 1 и 3 аз и го дадох три дни не я търсех след което тя ме потърси. Искрено Ви благодаря и сега ще чакам и ще съм търпелив дори от части дръпнат.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: eada8c92be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Дано да се получи...струваш ми се доста чувствителен. Внимавай все пак, понякога жените си търсят такива, като теб за да могат да си отмъстят, заради бившият. Жените са доста сложни за разбиране, и да не се получи не се отчайвай, успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 42efac2d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братле, патил съм си с такова момиче и мога да ти кажа, че номер 1 и особено 2 напълно са обхванали ситуацията... Болката, тъгата и т. н. са добър инструмент да те превърне в домашен любимец и да й прощаваш всичко. Знам, че звучи грозно, но съм го виждал с очите си. истината е такава, когато човек е влюбен, той иска да е с любимия си.
Иначе съм правил и всички грешки, които описаха де. Прекалено настоятелен (след всички обяснения как не можела да вярва на мъже заради тия преди мен, гледах да й покажа, че няма да се откажа от нея). После прекалено студен (тогава поне се появиха чувства у нея), ама пак бях виновен, че не съм поел инициативата и затова била с друг. (само че ако бях поел инициативата, пак щеше да се измъква, че съм я притискал).
Имаше само един успешен период. Номер 1 го е описал - да си играеш с нея на топло и студено. Само че с човек, който обичаш, не върви да си играеш, а и като гледам каква романтична душа си съвсем няма да ти пасне това поведение.

Освен това рибите са супер влюбчиви (в различни хора).
Ако ти се занимава пробвай, но бъди директен и не й ходи по гъза... Не мисля, че ще свършите добре

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 029f03938f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   да съвместими сте като зодии дотолкова че ви обединява елемента вода оттам нататък става сложно.. ти си рак.. ту се показваш ту се скриваш.. пазите си чувствата и сте много лесно раними.. трябва ви сигурен и стабилен партньор.. рибата също е сантиментална, влюбчива е но в един момент можеш да и станеш безинтересен.. те обичат да има тръпка и интрига.. в един момент това което искаш ти и това което иска тя коренно ще се промени във времето ако имате връзка.. и въпреки всичко свързано с астрологията нещата може и да се получат.. интересното е че си рак а си толкова настъпателен и искаш бързо да се случват нещата.. раците са по мудни.. бавно взимат решения и много трудно показват че харесват някого още повече пък разкриват чувствата си..

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f45685f40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Авторът- Благодаря и на останалите за съветите. С прискърбие си признавам, че номер 2 и 7 познаха. Тя си е играла с мен за да ми се подиграе. от известно време бях дръпнат и разбрах, каква всъщност е. Не е търсила любов още повече връзка, а просто да си го върне на мъжете. Целяла е да ги наранява както тя е била наранена. И както винаги аз все попадам на неподходящи. Сега с болка в душата и сърцето си от подлостта която видях и мъката която ми причини пак се затворих в себе си и издигнах стена. Много ми бяха полезни съветите Ви на всички и искрено Ви благодаря за това. Пожелавам Ви на всеки един от Вас да ви се случат най красивите и хубави неща който си пожелаете.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 655aedf271
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ох раче осмокраче.. много съжалявам че така са се стекли обстоятелствата.. съветвам те да си търсиш земен тип партньор.. телец или козирог.. сега ще си носиш болката много дълго време и заради тези разочарования трудно ще се разкриваш занапред.. живота учи..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker