Защо не мога да спра да прося любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не мога да спра да прося любов?
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3812 пъти
Искам да споделя историята си,защото от коментарите разбирам,че тук има хора,по-зрели от мен,които биха могли да ми дадат съвет.Дълги години се страхувах да не се влюбя,бягах от всяка симпатия,която съм изпитвала.Но ето че се случи.

Запознахме се случайно,в началото не разбрах какво става..Беше ми приятно в компанията му,без да се усетя вече го сънувах всяка нощ,денят ми започна да се върти около мисълта кога ще дойде часа,в който ще се видим отново! Нямате си представа какво е , от сутрин до вечер лежах в леглото,слушах нежна музика и мечтаех за нас,а усмивката просто не можеше да слезе от лицето ми дори за секунда.Ето навън се стъмваше,часът да го видя настъпваше,а аз цялата потрепервах при тази мисъл. Щом застанеше пред очите ми,не мога да го опиша просто..никога не съм изпитвала подобно нещо.В огледалото не можех да се позная,никога не съм се виждала по-щастлива.А той беше толкова мил,толкова нежен.

Скоро след това за 1ви път излязохме на среща,после втора,трета и така се случиха нещата между нас.Бяхме двойка за има няма месец когато всичко рухна.Стана недоразумение,скарахме се, а аз не го потърсих на време.Когато го сторих вече беше късно.Мина месец от тогава,той продължи живота си,вече е с друга,а аз не мога да спра да плача.Не мога да погледна друг,не ми се излиза с приятели,за нищо нямам желание.Страдам от ужасяваща,хронична липса по НЕГО!! Думите ми не го трогват,показва ми че му е все едно.Но аз не вярвам,или не ми се иска да вярвам.Не мога и да преценя реално ситуацията.Чувствата ми пречат да мисля трезво.

Не страдам от липса на внимание,много ме искат,но просто не мога да погледна друг.Няма излизане от този кръг,с всеки изминал ден става по-зле.Не ми казвайте,че скоро ще ми мине,добре се познавам,моята любов трае с години.Как е възможно толкова силен и борбен човек като мен изведнъж да стане толкова слаб? Защо не мога да спра да прося лубов от този,дето не иска да ми я даде?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9bdd1852b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм в същото положение :( Защо винаги обичам тези, които не ме обичат, а бягам от тези, които ме обичат?????

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4ae41f04ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В такива случаи е добре да не оставаш сама. Излизай, намери си някакво хоби или интереси, кафе, приятелки, такива ми ти работи.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: c78fbb84d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тука па зрели оттеб - сбъркал си... йьйьйь в тоя сайт освен интриги друго няма

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 34b3e98fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, знам какво ти е. И аз минавам през горе-долу същото. Ти си била в рая месец или два, аз бях година. И аз като теб не вярвах, че това се случва.
Не разбрах ти ли си сгрешила или той, но.. няма значение. След като толкова бързо те е заменил с друга, сама можеш да си правиш изводите.
Не си виновна, че си се влюбила в неподходящ. На всеки се случва. Лошото е, че после ние си страдаме, а на тях не им пука. Остави го да си живее живота, той е загубил, не ти!
Не се затваряй в себе си, излизай! Това е много важно. Дори да не ти се излиза, излез! По-страшно е да седиш сама и да се затвориш в себе си. Така няма да го върнеш!

Знам, че скоро няма да го забравиш, но, повярвай ми, с времето болката утихва. Не минава, никак даже, но времето е подтиска. Казвам ти го, защото и аз не вярвах, че е така.

Ще видиш, че след известно време ще се пооправиш и ще се поогледаш за някой нов, по-добър. Нормално е в началото да не искаш да погледнеш никой. Не си давай зор. Плачи, когато ти се плаче, смей се, когато ти се смее, не подтискай емоциите си. Помни, че не си сама, има още много нещастни души като теб.
Но приеми, че е било за добро, че този човек просто не е бил за теб. Но това не означава, че няма да се влюбиш отново и няма да бъдеш щастлива, напротив!
Много успех и любов ти жялая! :*

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6cfc6d1f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №3, тука пишат хора, които не искат интриги. Затова пишат анонимно, а не споделят с близки и приятели. Там се раждат интригите. Ти къде съзря такива тука, като сме си непознати и няма как да ги създадем?

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ca5c51ed29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ОСТАВИ ГО И САМО НАПРЕД.НЕЩО МНОГО БЪРЗО ТЕ Е ЗАМЕНИЛ С ДРУГА.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 15af9b7f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Естествено че ще я замени с друга бре!

Когато обича някой и този някой го прецака и изрита, няма да тъне в самосъжаление и да бърше сополи в леглото я! Обичта си е обич, докато съществува между двама души - когато единя е отритнат - продължава напред. А тая ревла авторката да му мисли - сама се е насадила.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: eb6627b1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нарича се първа любов, мила и съвземеш ли се след нея ще видиш, че е било за добро. Нормално е всичко, което изпитваш в момента. И тъй като ти е бил първата любов най-вероятно никога няма да ти мине напълно. Но това не означава, че с години ще си сама. Да, ще се сещаш за него, но ще можеш да бъдеш и с други мъже и да обичаш и тях.

Аз имах сходна история.
И аз така дълго време не успявах, а май и не исках, да се сближавам с никого. Но се случи, някак неусетно се влюбих, много силно обаче. Сякаш цялата любов, която бях таила у себе си през това време, се отприщи. Бяхме заедно няколко месеца, градяхме планове за съвместно бъдеще, бях много много щастлива. В един момент обаче се появиха проблеми, не успяхме да се справим с тях и той ме заряза. Казвам "заряза", а не "остави" защото не беше много внимателен в скъсването. Много ме заболя, от това че ме заряза.

Когато ти приключваш връзка поне имаш вътрешното усещане, че връзката е приключила, че няма смисъл за теб да си с този човек. Когато обаче теб те зарежат - а за мен си дойде изненадващо и в тежък момент - много е трудно да се примириш и да продължиш напред. Бях съсипана месеци наред, ревях като за световното. А той си продължи живота с друга, все още е с нея дори. И това само месеци след като ми се кълнеше в любов.

Но животът е такъв, а истината е че с времето болката наистина отшумява. И аз също продължих напред, отне ми повече време отколкото на него, но днес не съжалявам, че се разделихме. След него си мислех, че надали ще мога да погледна друг. Но погледнах :) и познай - беше ми по-лесно вече да се влюбя и да съм щастлива, отколкото преди. И гледах да не допускам пак предишните си грешки. Това е предимството на опита, дори и на неприятния.
Порастваш, помъдряваш и всяка следваща връзка те учи на нещо. За да можеш в края на краищата да си по-дълго време щастлива :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker