Връзка от разстояние. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка от разстояние.
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2691 пъти
На кратко, ще обясня проблема, за да не вие стане банално да четете всичко. Отдавна вече, се бях запознал е едно момиче от Варна, а аз съм от Бургас. Всеки ден минаваше в чатове и писане, почнахме да говорим и по Skype, тя ме харесваше, после и аз почнах да я харесвам.. Супер беше просто.. Ето, че вчера дойде момента да се видим. Тя не знаеше понеже се притесняваше и реших да отида пред тях без да разбере. Беше шокирана около 10 минути. Не знаеше какво да прави, защото все пак първа среща, а тя беше станала преди половин час. В крайна сметка, каза ми "изчакай да се среша, и да пооправя и се качвай", почувствах някакво вътрешно облекчение, че не съм дошъл напразно.. Качих се след малко целунахме и се прегърнахме силно.. сърцето ми щеше да изскочи, усещах го както и в краката, така и в корема.. Не искаше да излизаме на вън понеже не се беше оправила и за това и седяхме у тях, от 10 до 17, като тръгнах за последния автобус. Като се разделихме ми беше супер, в смисъл не бях тъжен, нито ми беше гадно.. Настроението ми беше на макс.. Чувствах се страхотно.. Вечерта обаче, понеже си бях сам у нас и нямаше никой вечерта.. почувствах се сам, самичък.. :( Представях си я как е до мен.. и как ми говори.. На сутринта (тази сутрин) станах и бях леко тъжен, липсваше ми.. излязох на вън с приятели за час и половина, два.. Настроението ми малко се оправи, не мислех за това.. А сега пак ми е гадно и не мога да се съсредоточа в нищо.. не мога да напиша нито домашна, нито нищо.. Ние ще се виждаме пак, но просто сега ми е супер тъжно и самотно, когато няма никой при мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: a7d6248068
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех, да ви имах аз сладурското разстояние Бургас-Варна! Пич, нямаш представа какво е да се мъчиш с човек от друга държава, затова се радвай, че момичето те харесва, че е прекарала това време с теб. Радвай се, че имате море и в който и град да сте, ще си го гледате. При нас няма :( И че още си ученик и имаш домашни, а не реферати и т. н... Виж колко причини да се усмихнеш, нали? Айде и късмет с момичето!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1ec11e85a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А да се измъчваш с човек, който живее на 11 000км от теб... Бургас-Варна е 2 часа път с кола.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ef9d5e6b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Охх да ти имам проблема. Както каза номер 1 " сладкото ви разсояние" не е нищо. И мен с приятеля ми ни делят милиони километри (буквално :Д) но стискаме зъби и очакваме момента, в който той ще може да доиде :). С други думи, ако е писано, ще успеете не е чак отлкова зле ситуацията при вас :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 85c62f1313
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чак аз ви се изкефих дето бягам от връзки и тем подобни. Айде да ви върви все така плавно връзката :)

Дъ Бест

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1e78d39806
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   (От Автора)
Просто понякога имаш, нужда друг да ти го каже.. Аз лично не обичам да се отказвам, не съм такъв човек, искам да ми вдъхват надежда, дори когато за така не може да се и говори. Благодаря много на 1, малко или много човек му става хубаво, като разбере, че това което прави не е напразно. :)

Въпреки, че понякога нещата не опират само до времето, което просто е трудно да отделя, не мисля с краткосрочен план. Ако се отдам напълно на нея и зарежа ученето и училището, определено ще е най-лошия вариант. Понякога нещата опират и до парите... не съм дилър на наркотици, нито дете което отива на училище с най-новия модел мерцедес с 6 цифрен номер.. Въпреки това съм готов да си късам г*за, за да изкарам "някой лев", за да я видя!

Накратко, сега вече съм по-добре, за разлика от вчера сутринта.. Настроението ми се мени пък често.. От единия край, в другия.. Мислейки си, че не мога да я видя и в следващия момент ми изкача мисълта, че все пак имам нещо, а можеше да нямам.. дори далеч от мен!

Благодаря на тези, които прочетоха историята и коментираха и на тези, които ще го направят!
Поздрави. :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 43822bf8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От номер 1: Няма защо, авторе, за мен беше удоволствие да те насърча поне малко. Просто във вашия случай наистина си струва да вярвате и да бъдете оптимисти. Видя, че има хора, на които им е по-трудно и пак не се отчайват. Стискам палци всичко да е наред, поздрав!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9dc2be145a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм с връзка от по- голямо от това разстояние и пак смятам, че си струва. Важното е да се разбирате.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9ed0a0a510
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 3, то до Луната са някакви си около 384 000 км, явно твоят човек е доста далеч :) Някоя мисия на НАСА ще да е:)
_Az_

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 696bde16cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пич пак сте добре Варна - Бургас. При нас разстоянието е малко по-голямо (около 230 км. ) В момента планираме да се видим за 3-ти път. :) От почти 10 месеца сме заедно ? Няма невъзможни неща!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1e78d39806
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 9. - Приятел ние се запознахме преди 6 месеца и 11 дена. Помня понеже 1во число не се помни трудно. Нея я беше страх да се видим, защо я било страх, че може да няма за какво да си говорим, да не си допаднем на живо и това всичко, тези 6 месеца, да бъдат напразно. Направи първата крачка сам. Отидох пред тях, без нейно знание с шанс повече от 80% нещо да се обърка. И явно съм имал късмета или просто така е трябвало да стане, всичко мина повече от идеално, без забележка! Сега може би пак ще се видим в събота, но ще стана там вечерта и ще си тръгна неделя с последния автобус за Бургас. Много се радвам, че няма да е за няколко часа от сутринта до късния следобед. Наистина, като двама човека се обичат, няма невъзможни неща. :) Дано и ние издържим толкова и дано няма по-нататъчни усложнение в разстоянието, връзката или дори време и финансова възможност.

И до номер 9, пак. Искам да попитам през какво време се виждате, защото ние се видяхме за първи път в петък и първите два дена ми беше мъчно и ми липсваше, сега съм по-добре, но това нетърпение не е изчесвало.. искам възможно най-скоро да я видя и не мога да си дам срок от 2 седмици примерно.. времето минава възможно най-бавно, а аз тръпна в очакване. :/ Не знам по-нататък как ще става това с виждането всяка седмица, не знам от къде ще ги ровя тези пари. Баща ми няма мерцедес от най-висок клас с 6 еднакви цифри.. :x

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 276d5cd31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така е, разстоянието при вас поддържа тръпата!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c76c654f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Присъединявам се към клуба с една още "млада" връзка от разстояние. В началото много се стресирах и филмирах, тъй като не виждам много голяма перспектива, но пък... каквото зависи от мен, правя. Ако е писано, ще стане. :) Пожелавам ви на всички да сте много щастливи и да скъсим дистанцията някой ден!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8a87237e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз и приятелят ми също поддържахме връзка от разстояние и то голямо, защото той работеше в чужбина. Близо 2 години бяхме така и се виждахме веднъж годишно, знам колко е трудно, но вече от няколко месеца сме заедно, т. е. сме семейство. Пожелавам ви същото :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1e78d39806
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   (От автора)
Като начинаещ и аз мога да ви кажа, че ако и двамата се харесвате, няма какво да се обърка. Всичко се нарежда така както трябва да е. Рано или късно! Лично аз много мразя когато някой ме разубеждава или опитва да ме откаже от нещо, защото няма да ме накара да се откажа, а просто ще се чувствам сам в продължаването си напред. Много ми зададоха вече въпроса "И как смяташ да я караш? ". Живейте за мига, радвай се на момента с половинката си и не позволявайте мислите за по-нататък да ви обземат. Мислете за близкото бъдеще, не за далечното. Обмисляйте, но не планувайте. Когато е спонтанно, няма какво да се обърка и автоматично се изключва страдането, защото нещо не е станало както е било планирано. Имайте си някого, когото да ви вдухва доверие и да е винаги с вас, приятел с който няма да се чувствате сам. Споделяйте и ще ви е по-добре в трудните моменти. А понякога, никой не може да ви помогне.. сами трябва да стигнете до решението на проблема. Стискайте зъби и продължавате, защото какво всеки катинар си има ключе, така и всеки проблем си има решение. Ако се харесвате винаги има смисъл да продължите напред. Нека както вие ми вдъхнахте доверие, като усещах празнотата и аз ви върна жеста, като ви насърча и ви покажа смисъла. Дори и на милион километри, както се изразиха някои, все пак има някой, който да ви кара да се усмихвате преди лягане и да ставате със същата тази усмивка. Дано тези, който имат същия проблем като мен или по точно "нас" и както каза номер 13 "клуба", нека това им помогне, надявам се да се почустват по-добре като видят смисъла във всичко. Продължавайте напред без да мислите за края. Една кола може да измине хиляди километри вечер виждайки само светлината от фаровете, но не и самият край. :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 696bde16cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   (От номер 9)

Ами ние се виждаме през около 2-3 месеца за по 2-3 дни до 1-2 седмици (последния път). Как търпим липсата ли? Ами говорим си през повечето от времето по скайпа на видеоразговор, това донякъде помага за поддържането на пламъка. ??
Също е свързано и с пари... няма безплатен обяд.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d37db622fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Почувствах се на мястото на автора! Супер е... дано да се случат по хубави неща между вас двамата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker