Не усещам любовта й - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не усещам любовта й
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3242 пъти
Здравейте! По бързата процедура - Момче на 17 съм и си имам приятелка от вече 1 година (тя също е на 17). Заедно сме, разбираме се - всичко е 6. Водим интимен живот и въобще всичко е наред, НО.. има един малък проблем (при мен).

Стигне ли се до чувства и това кой как ги показва имаме доста големи разминавания. Аз от моя страна не само и казвам, че я обичам, а и го показвам по някакъв начин. Имали сме вечери на свещи, подарявал съм и най - различни неща в знак на любовта ми към нея (цветя, бонбони, плюшени играчки, бижута - всичко). А аз наистина я обичам и то много.

От нейна страна не мога да го почувствам просто. Казва ми, че ме обича, гледа ме с милите си очички, но аз все си мисля, че не е така. То въобще може ли да се вярва на жена днешно време?

Не мога да усетя нейната любов, а не знам защо. Някой със сходните проблеми като моите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1a172d32b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълни те разбирам, пич и мойта е такава, но виж единствения начин, да намериш изход от ситуацията е да й кажеш направо, кое не ти харесва и кое как е.. казвам ти го от личен опит, защото друг начин няма, дори и не пробвай да й правиш намеци, няма да стане направо си кажи, а вече ако тя наистина те обича ще те разбере, и ще направи нещо по въпроса. Успех!

Руснака

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5d7e83d81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че проблемът ти е, че си прекалено романтичен. Има толкова много теми тук как момчето постоянно и прави романтични жестове, как я обожава, как я обгрижва, как постоянно и казва мили неща и как въпреки всичко това онази го зарязва заради някакъв грубиян. Ще се самоцитирам от друга тема.

Ако си прекалено романтичен не е добре, ако си много груб, пак не е добре, защото повечето жени не обичат само едно единствено поведение при всякакви обстоятелства.

Въпросът е къде точно е златната среда. Тя зависи от конкретната жена. С една трябва да си по-скоро романтичен и по-малко груб, с друга трябва да си една идея по-малко романтичен и т. н. Просто трябва да следиш реакциите и, те ще ти подсказват в кой момент да даваш меко и в кой да си малко по-твърд. В смисъл ако усетиш, че започва да губи интерес заради прекалено много романтика, трябва да обърнеш другия край, ако пък залитнеш в другата крайност, го даваш по-меко.

Е, в началото ще ти е трудно да разчиташ знаците, но с времето ще задобрееш. Но като задобрееш, пък внимавай да не влезеш в рутина и да започнеш да действаш само по един и същи начин. Защото жената с годините се променя и ти също трябва да променяш стратегията периодично. Иначе може в един прекрасен момент да те изненада с едни рогца или направо да си тръгне и да останеш като в небрано лозе.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2ef4488ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пич, и аз бях като теб с бившата ми. Чувствах, че няма нищо към мен вече и и казвах много пъти директно, но тя все ми казваше, че иска да е с мен и такива работи... Но щом усещаш,
че нещо не е наред значи не е. Сам се залъгвах че нещата се оправят и не виждах на къде всъщност отиват. Един ден си мислех, че вече всичко е супер, когато тя ме заряза и то без да ми каже и защо. Явно само за мен си бяха супер :). Не казвам, че при теб ще е същото, но се доверявай повече на това което усещаш, а не да се самозалъгваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 017d094678
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми повечето момичета са си такива - дебилнички едни.. Гледат те с очичките си и не вдяват какво става. Стига да им се отчиташ редовно с парички на аванс и на заплата, и да им тъпчиш кочинката отвреме-навреме, и това им стига!
Па като ти писне и им теглиш балтията идват тук и по приятелки да плачат, че били дали всичко от себе си - цялата си любов и сърце и доверие, пък той, чудовището, какво им бил направил.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f7867614ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А ти изяснил ли си се сам със себе си какви са ти очакванията и какво би те накарало да се усетиш обичан

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 18a32eca5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз също имам този проблем, само че с приятеля ми! Така че не говорете глупости, че момичетата били такива и онакива! Може да е и при мъжете и при жените! Твърди, че ме обича и че съм жената на живота му, но с нищо не го показва! Да не говорим, че това го е казвал само след като съм му поставяла въпроса направо, защото вече ми е дошло в повече да не ми казва или показва нищо, каквото твърди, че чувства към мен! Един-единствен път ми каза "Обичам те" и то с мънкане и предисловия, не просто спонтанния израз на чувствата му. Това беше на първата годишнина от връзката ни! Никога не ми прави комплименти и казва неща, които ме нараняват! Никога не ме е защитавал, ако някой се е държал неуважително към мен и ме е обиждал, дори епитетите да са откровено грозни и обидни! И той нищо! Стои и мълчи като пън! Никога не е искал да си развали отношенията с някого и да се скара заради мен, дори, когато има основателна причина за това! Давам пример! Няква му се натиска за снимка, на която го обгръща, за което снимакта е доказателство! (той обаче твърди, че е оптическа измама, че са били толкова близо! ). Той твърди, че не му е било приятно, но не е бил подготвен, че тази ще се снима така с него! Въпреки, че снимката и цялата ситуация беше крайно унизителна за мен, поведението му още повече! Защото той отказа да отиде при нея и в прав текст да й каже, че не му е приятно и друг път да не го прави и че обича приятелката си, отказа да й го каже, за да не си развали отношенията с нея! Така всички разбраха какво е отношението му към мен и какво съм аз за него! "Жената на живота му"!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c90b6b78ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6 от автора :

И за мен това е най - унизителното и кофти чувство - така да се каже. Да гледаш как любимият/любимата гледа друг(а), прегръща друг(а) и всички други неща които според мен трябва да се правят само с един единствен и определен човек. И при имаше такива историци... аз съм и много вярна никога дори не съм поглеждал друга. Просто не ми правят никакво впечатление и не проявявам никакъв интерес към другите момичета, докато тя явно има огромно желание да опознае и други. Нямам нищо против - тя си решава все пак, но с мярка.

Ама ние сме само приятели! - Еми... то така се започва :D Не съм ли прав?

Не допускам никоя до себе си освен нея. Дори не позволявам на майка ми да ме целува (по бузата естествено) нещо от сорта на "Оо... моето голямо момче, ела да те целуна" или "Дай целувка на мама! " :D Смешно е, знам.

Не знам какво да правя. Казва ми, че ме обича и наистина го виждам, но има моменти в които тя поглежда друг или си пише с друг било то някое от "новите запознанства" или с някой от бившите си. Мен това наистина ме наранява. Вместо да се поинтересува повече от мен (а аз наистина имам какво да разкажа и още и още я изненадвам с всеки изминал ден) вместо да се интересува от мен, тя проявя интерес към другите и то не какъв да е.

Мисля че съм прекалено привързан към нея и съм и повече от верен. Просто я обичам и не искам никоя друга, но явно тя не споделя мислите и чувствата ми. Въпреки че няма изблици на изневяра и така нататък, но на мен ми стига само да знам, че тя има "вземане - даване" с други :(.

Автора :).

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 017d094678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторе (№7), я се вземете с дамата под №6 - лика-прилика сте си, като два стръка иглика! Ще се защитавате, ще си казвате постоянно че се обичате, няма да поглеждате и да говорите с никого другиго...
Изпепеляваща страст, дето се вика - любов, непознаваща граници!
Мислиш ли, че ще ви бъде лесен живота заедно?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 68dac0f451
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Момчета, променете си мисленето и виждането за жените и за самите вас! Всичко, което знаете и мислите до момента, е в следствие на което сте видяли /филми, книги, медиа, социялен кръг/. Истината е жалка за мен. Въпросът е да погледнете под друг ъгъл над нещата.

Мъже, романтичността, обожаването и поставянето на жената на №1 място е голяма грешка. Който каквото иска да говори, но всички жени са ЕДНАКВИ /не по характер/.

Жените мразят мъже, които са лепки, неуверени и търсят постоянното им одобрение, както и да се предадеш в замяна на тяхното внимание.

А какви са качествата, които трябва да имаме за да ги привлечем? Бъдете предизвикателство, непредсказуеми, прилично изглеждащи с добра хигиена. Не бъдете нуждаещи се, а уверени и комфортни в собсвеното си тяло.

Вие сте наградата, вие трябва да си изградите стандарт и ваши правила. Не й звънете по 20 пъте на ден да я питате как е, какво е правила и да пращате мили СМС-и. Бъдете заети, научете се да казвате думата "НЕ" доста често, дори на приятели. Правете нещата за СЕБЕ СИ най-вече, на вас да ви доставя удоволствие.

Та... съветът, който аз ще ви дам, който помогна на мен драстично да подобря начина си на живот, увереността ми, характера и да разбера какво е било грешно в подхода ми с жените е: PickUp. Няма да правя реклама, в интернет ще намерите достатъчно информация и книги.

Поздрави и успех на всички!!!
/ДонЖуан/

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9f2f921786
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До номер 8 от автора :

Ма какво говориш ние вече се взехме.. в скоро време очакваме едно малко палаво зверче :).

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a7dd0b862f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие мъже ли сте или какво???
Мъжът трябва да е водещия в една връзка - да прави комплименти, да подарява подаръци. Леле вие днешните момчета... Нямам думи. На женки ли се правите?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 854bad2421
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До коментар 6. Ти си авторката на темата за приятеля, дето те бил идеализирал. Познах те по удивителните и въпросителните. Абе моме, приятеля още ли не е избягал от теб с 200 км в час? Хаха

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker