Много боли от предателството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много боли от предателството
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 5783 пъти
Изневяра от страна на мъжът ми
Разделени бяхме и след година се събрахме, той ме потърси, уж съжалявал, приключил и няма и месец след като се събрахме, разбрах че той е пак с нея. Този път направо сложи сол във раната ми, направо не съм на себе си как има такима хора, даваш му шанс да се поправи, да запазиш брака си, защото го обичам и той колко долно ме предаде. Много зле се чуствам направо съм съсипана.
Защо се завърна при мен и ме нарани отново, толкова долно, а колко си го обичам и страдам и незнам как ще продължа, беше си отишъл, защо се появи да ме нарани отново как има такива хора без сърца?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 959d985573
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   За съжаление ги има всякакви хора, които бъди сигурна ще бъдат наказани един ден за прегрешенията си! Дори и след време да се поправи, бъди сигурна че ще плати скъпо за иневерите му. Не се отчайвай, вярвай в себе си, един ден ще откриеш човек, който да те оцени, обича - за любовта възраст няма :)
Кураж и късмет

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 8d5d8795ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Затова миличка на такива не се дава втори шанс

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: b648401df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Виж сега- ще ти разкажа моята гледна точка. Аз постъпих по същия начин с моя съпруг. Знам,че е подло, но се страхувах от развод, раздяла, от страданието на детето и т.н. Тя раздялата така или иначе настъпи по-късно, но както и да е.
Той ми даде шанс, а аз го лъжех отново. Защо? Защото нямах чувства към него. Никакви.

Съжалявам, но това е истината. Явно обичаш този мъж, но има нещо, което ти не му даваш. И той го наваксва другаде.Върнал се е, защото не иска развод. Но не е щастлив с теб.
Предполагам, че и моят съпруг ме е обичал, но аз не чувствах тази любов- веднъж не каза ''Обичам те!'', веднъж не ме гушна внимателно и нежно, а секс правехме когато Той реши(рядко се случваше), не и когато аз искам. Целите в живота също бяха различни- Е, и какво като ме обича? Как я разбира той неговата любов- разбира я само като грижа за семейството, за дома, детето- и не мога да отрека, тук е бил много грижовен...Но не и като чувства към мен самата като Жена.

Всичко по някакво задължение- такава е любовта му. На думи- ок, но не я усещах, не заспивах в прегръдките му, с целувките му, с нежностите му...Нищо подобно.
Отличен съпруг, перфектен баща- да, но аз любовта му не я усещах. Липсваше. Ако го питаш, ще каже,че ме е обичал. Бил е верен,предан. За него това е любовта. За мен любовта е отношение-всеки ден и час- на внимание към другия.

Ти ще можеш да спасиш брака си не с втори и т.н. шанс, а само разбирайки какво не даваш на този мъж. За съжаление обаче, аз никога не бих казала на съпруга си какво не ми дава той, защото дълбоко ще го нараня. Просто няма смисъл. Той явно не е способен да ми го даде.
Не е човекът за мен....
Мисля, че и при теб е същото....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: d873f326ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   От авторката до №3
Това че нещо му липсвало е изтъркано клише напротив:
давах му всичко любов която му показвах постоянно,уважение и всичко нужно за едно нормално семейство,никога не му изневерих а съм можела но съм държала на него и несъм го направила,аз го попитах ако не ме обича и не иска да сме заедно да не идва при нас-той каза че съжалявал че е разбрал каква е оная използвачка,дъщеря ни беше много наранена от тази негова постъпка,а ти разведе ли се със съпруга си?

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: d873f326ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   От авторката до №3
цитирам-Той ми даде шанс, а аз го лъжех отново. Защо? Защото нямах чувства към него. Никакви.
Като нямаш чувства към него НЕ ГО ЛЪЖЕШ ПОДЛО Е сядате и разговаряте като големи хора развеждате се и не лъжеш никого.

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 229cbfc0f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Отговор: Не живеем заедно. Вече правим стъпки и за развод.

Макар да съм от отсрещната страна, те разбирам. Ти направи ли опит да разбереш защо той постъпва така с теб? Какво, по дяволите, му липсва с теб? Само не ми казвай, че няма нещо, което да му липсва. Бъди сигурна, че има, но той много трудно ще си го признае пред теб. За да не те нарани....

Ако кажа на моя вече почти бивш съпруг точно това, което ми е липсвало, ще го доубия. Между другото той индиректно си го знае. Все неща, които пропукваха брака ни, докато отвориха пропаст.
Но най-важното- че не почувствах никога Истинска любов от него, не съм му казвала и НЯМА да му кажа. Какво да направя като не е способен да ми я даде по начина, който ме прави щастлива?

Ти вече си изгубила много.. И много те боли. Но имаш право да знаеш истината, макар дълбоко скрита от теб. Дано той намери сили да ти я каже, ако желаеш разбира се. Защото в момента той прави това- да бъде с теб, за да измие съвестта си, за да си доволна ти самата, заради детето. Явно, че сърцето му е другаде. Защо? Посикай отговор от него. Искрен. И пак ти повтарям- дано намери сили да ти го даде. Макар, че това едва ли би те успокоило....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: d873f326ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До-6
Ти много си сигурна че сърцето му било другаде много си наясно със техните неща ти да не ги познаваш лично че знаеш всичко,бъди сигурна че има нещо което му е липсвало това са глупости ама пълни глупости
ти на колко години си бе всезнайке
Лили-39

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 497faf207a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами още по-добре, ако не се касае за сърдечни истории. Тогава авторката има шанс да върне съпруга си.Дано да е така, аз само казах своята гледна точка.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d873f326ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От авторката до №3
Ние и двамата сме достатъчно зрели хора 40г и трябва да се седне разговаря че неможе да сме заедно не да лъжеш човека до теб а да го освободиш да намери щастието си другаде,предполагам ти си доста малка щом говориш така-а и неможа на въпрос №5 да ми отговориш?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3ce8f5c0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Нападате номер 3, но аз ще ви кажа, че от хубаво никой не бяга. Не е задължително авторката да е тази, която може да даде на мъжа си това, от което има нужда. Той може да иска нова тръпка, разнообразие или някоя жена, която да му се възхищава...

До авторката: Върнал се е при теб, но е взел решението си под въздействието на някаква моментна емоция, а не от вътрешно убеждение, че това е най-верния избор. А после е съжалил и е тръгнал пак по стария път.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d873f326ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Май 3-10 отговор са от един и същи човек
чудя се откъде си толкова сигурна бе 3-10 направо ви се чудя на вас жената какво е писала а вие какви глупости ръсите
как може да твърдиш че е съжалил и е тръгнал по-стария път много си сигурна
мъж съм но се учудвам и на 3-10

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3ce8f5c0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10 съм, но не съм 3.

Цитирам авторката:

"той ме потърси, уж съжалявал, приключил и няма и месец след като се събрахме, разбрах че той е пак с нея. "

Кое от това, което написах, е в разрез с цитата? Прав си, няма как да съм сигурна. Мога само да предполагам, но предположението ми, според мен, е най-логично.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d873f326ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Oт 11-до 10 - цитат
(Върнал се е при теб, но е взел решението си под въздействието на някаква моментна емоция, а не от вътрешно убеждение, че това е най-верния избор. А после е съжалил и е тръгнал пак по стария път.)
виж какво си написала бе аз съм мъж и това твоето е няква простотия явно си доста малка щом говориш така

Aвторката пише че е на 40ги доста време е била с тоя мъж и е можело да е честен с нея и да поговорят и да се разделят без да продължава с лъжите си
но в този живот рано или късно всичко се връща от опит го знам

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d56ab2fd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До авторката :жена на 49г.
Той защо е търсил връзка навън,какво му беше обяснението ?
Сиреч,какво ви е липсвало ?
И защо се връща пак при теб ?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9e232b8635
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мила моя, знам само че пиялката е до гроб, но газарлъка е до време. Незнам само след това, дали все още ще го обичаш. Вдигни глава и върви смело напред. Има някъде, някой който те чака. Не губи хубавите си години, да чакаш един женкар да се промени.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 703b72a766
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Връща се при нея защото му е удобна, защото са свикнали да живеят заедно, защото тя го познава, знае какво харесва той и какво не. Говоря за неща от чистия битовизъм, знае да готви любимото му ядене, знае как си пие кафето. Познава роднините му и ги е приела, и те от своя страна са я приели, пред хората двамата са едно цяло. Мъжът понякога е много практичен, вместо да отиде да живее с друга, нова жена, да се опознават, да я учи наново какво харесва и какво не, да я запознава и представя отново пред близки и роднини му се вижда много сложно и трудоемко. Предпочита да остане до жена с, която е свикнал, предпочита да си спести всички тези трудности в началото на всяка връзка.
За липсата на "нещо" съм напълно съгласна с номер 6 дори и да боли това си е истина. Каквото не му стига на човек в къщи било то мъж или жена се търси на вън. Познавам такъв мъж, има добра съпруга, но не спира да й изневерява от страни не се вижда какво точно му липсва, но все има нещо, което тя не му дава.
Аз съм омъжена от 12г. незнам мъжът ми да ми е изневерил, аз пък хич не съм се замислила да направя такава стъпка. Съпругът ми ми дава всичко, което ми трябва обич, уважение и страст, мисля че и с него е така. предполагам.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2757fd656b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Останал е сам самичък "горкия", скарал се е и се е разделил временно с любовницата си и се връща да лекува емоционалните рани при теб.
После се помиряват и изглаждат нещата и хоп при нея.
Ти се явяваш буфер и само ти си наранетата в случая.
Такава утайка не си слагай на сърцето, само му гледай сеира и му постави жестоки ултиматоми, да видим как ще си развява коня после. "Не уважавам такива мъже които мислят само с долната си глава а не си гледат жената и семейството"
Никой не може да ти даде точен акъл, само ти знаеш какво е точно положението и как да постъпиш.
"Всеки сам кове съдбата си"
Аналогично на подобна история само че мъжът беше жертва в случая въртян от жена на малкия и пръст.
Р.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker