Къде греша ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде греша ?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1918 пъти
Здравейте, Значи моята история е такава, не знам къде греша с подхода към момичетата, да уточня аз съм на 19 години, от 2, 3 години насам нямам сполучлива връзка. Тоест винаги нещо се обърква, има случай в които добре нали тръгваме и изведнъж ми казват "Нямам тръпка", но сега става все по лошо и по лошо след 2 срещи се случва същото. Възможно ли е от това, че не го играя труднодостъпен, дали момичетата губят интерес към мен? В днешно време е модерно момичетата да тичат, след някой който ги наранява и се дърпа. Мисълта ми е, че за да ми се повтаря едно и също нещо много пъти, вината е в мен. Аз винаги се държа адски мило с тях, не знам дайте съвети, как да се държа от сега нататака, как да не ставам безинтересен!? Благодаря, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: ca3c98c0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бъди толкова лесен за момичетата, недей веднага на първите срещи да показваш интерес. Дръж се естествено и просто си общувай с тях. Ако е писано да стане връзка, тя ще ти го покаже! Стойностните момичета преценяват в дългосрочен план, когато са опознали човека до себе си достатъчно! :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ea618bd3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо когато отиваш на среща с момиче не отивай с нагласата да правиш всичко възможно, за да я сваляш. Бъди непукист, отпусни се, колкото и трудно е и говори с нея за някакви по общи теми и постепенно задълбавай. Също така прочети в интернет за езика на тялото, така ще знаеш дали момичето изпитва някакви симпатии към теб. Ако почне да си гледа много често телефона или часовника, значи това за което говорите и е омръзнало и е скучно и е време да смениш темата за разговор. Като цяло я накарай тя да разказва повече за себе си, това жените го обожават, да се изтъкват при което ти се прави на изненадан направи й някой друг комплимент, но не прекалявай, защото ще стане прекалено и ще й омръзне.
И най-важното стойката, в която си застанал трябва да излъчва самоувереност, тоест не стой свит или прегърбен. Общо взето това е основното останалото ще го разбереш сам как става! Довери ми се много мъже правят тези грешки без дори да го осъзнават, защото това е на подсъзнателно ниво, ще ти кажа само че 70% от общуването между хората е чрез езика на тялото, това е официално проучване. Запомни също, че жените обичат не с очите, а с ушите, тоест казвай им това, което искат да чуят и ще бъдат твои! ;) Успех, приятел!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4341e53742
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Възможно ли е от това, че не го играя труднодостъпен, дали момичетата губят интерес към мен? "

Отговорът ти се състои във въпроса. Но и не залитай прекалено много в другата крайност. Търси златна среда и имай предвид, че тя не си стои на едно място, а постоянно си сменя мястото, като понякога дори почти стига до крайности. Но ти винаги трябва да се придържаш към нея. Там е най-голямото майсторство - във всеки един момент да знаеш къде е тя, което не е трудно и си става от самосебе си с практиката.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 45493e5ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Автора!
Добре обяснете ми какво значи труднодостъпен, как да я играя тази роля, за да не губят интерес. Може би това е грешката, че не я разбирам. Как според вас трябва да постъпя, да я режа следващата? Как да се държа като цяло, дайте съвети някакви :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3ba32529b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Горните коментиращи достатъчно ясно и подрбоно са ти обяснили. Пък и ти малко трябва да импровизираш, не чакай някакви готови правила и конкретен алгоритъм, по който да действаш като робот, все пак си човек, отпусни се малко, бъди естествен, не бъди настоятелен. С малко опит ще се нареди всичко, спокойно.

http://pickup-project.net/

Тук има и други съвети

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker