Писна ми от тази игричка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми от тази игричка...
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2283 пъти
Скарах се с приятел към когото имах малко по-силни чуства понеже разбрах че е с друго момиче а в същото време така се отнасяше с мен че аз хлътвах все повече и той го знаеше но не ми каза нищо според него"за да не нарани чуствата ми". Добре. Опитах се да приема нещата и да си запазим приятелството и аз не знам за какво. Но почне ли да ми говори за нея откачам. Пет пари не давам за това кога ще се видят, какво ще правят (от различни градове са и не се виждат често.. ) направо имам чуството че го прави нарочно понеже аз му казах че харесвам едно момче (което си е така но това момче не е той.. ) и много често ме пита как вървят нещата с него, дали вече съм влюбена в него... Според него не иска да ме забуги като приятелка, била съм му ценен човек но на мен започва да ми писва от тази игричка. Понякога се държи все едно онова момиче го няма, друг път все едно е по-влюбен от всякога. А определено доста от разговорите ни излизат от границата приятелство и едва ли на онази госпожица биха и харесали. Не мога да си обясня след като е с нея, след като между нас не може да има нищо понеже сме доста далеч един от друг за какво ме търси, за какво се прави на толкова добър и привързан...? Толкова ли му е скучно..? То бива да си играеш но все някога се изморяваш но той не... няма спирка. Каза ми че ако сме живеели на едно и също място щал да избере мен.. Егати, това мъж ли е, не ми пука за онози, но как би се почуствала тя ако разбере че ми е казал това? ! Не мога да разбера дали просто не знае какво иска и кого иска, играе си и с двете или ме държи за резерва... Едно ми е ясно, трябва да му бия шута колкото се може по-скоро.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 818e44bce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Голямко му е егото

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9127e88e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изпрти й анонимно съобщение с вашите разговори. Така ще я разкараш. Той може и да се поразсърди малко, но ще му мине...нали сте приятели... И щом би избрал теб пред нея, когато тя се разкара, ще останеш само ти! А какво е това оправдание, че сте от различни градове... Защо не се преместиш в неговия град? А инали тази другата е от друг град?
И как така ти казва, че би избрал теб, а в същоъо време ти говори, че е влюбен в другата? Или ти само така предполагаш, че е влюбен в нея? Колко време имате отношения и колко време с онази?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9127e88e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Това, че ти е казал, че би избрал теб, ако сте в един град, си мисля, че го казал отново, за да не наранани чувствата ти... Нали и другата е от друг град, а не от неговия. Защо тогава е с нея, а с теб иска да си запази само приятелски отношения? Или нещо не съм разбрал разните дистанции между теб и него и нея и него...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5b488b34fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как да се преместя понеже аз не живея в България, ходя си само лятото. Не ми е проблем това че не мога да го имам един вид. Като мъж определено съм много разочарована от него и каквото и да става не бих излиза с него. Като приятел става. Дразни ме факта че трябва да ми казва колко много му липсвала, как би дал душата си на дявола за да е с нея след като преди точно 2 месеца ми ги говореше същите и на мене и след като ясно му казах че моите чуства към него са по-силни от приятелски, или поне бяха защото тотално почвам да се отвращавам от поведението му. И аз съм му ей така, не знам и аз за какво. Може би за да му правя компания докато тя не мине на линия... Пълен идиот.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9127e88e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Искрено съчувствам, защото съм бил в подобна ситуация... Явно не е малък, но държанието му е незряло... Кажи му че не ти е приятно да ти говори за нея... Ти кога призна чувствата си към него? Имало ли е нещо повече от приятелство между вас?

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4a8e35f16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен си губиш времето и ако едни взаимоотношения те натоварват е по-добре да ги прекратиш. Така както описваш нещата между вас или няма да има връзка или връзката ви ще е паралелна, т. е. момъкът ще тъче на два стана, а ти ще си мислиш, че е избрал теб - помисли си дали точно това целиш!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ae424a91ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами замисляла ли си се, че "тя" може да е измислица?
Ти сама спомена, че първа си заговорила на него за момче, което уж харесваш. Той просто иска да те дразни.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ac10fd157e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти на колко си? на 17? Щото историята ти звучи като на някоя гимназиална кифла... ако си по-възрастна, тъжна картинка. Обичаш го, той си играе с теб и ти му се връзваш на всяка дума. Изтрий го от живота си, освен ако не искаш да продължава да си те държи на каишка и така с месеци, години... абе докато му се връзваш ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker