Любов с колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов с колега
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3240 пъти
Здравейте, бих искала да споделя историята си и се надявам да получа от вас съвет и безпристрастно мнение.
На работното си място се запознах с мъж, с който веднага си допаднахме. Имаме страхотно професионални отношения и характерите ни съвпадат изцяло. Постепенно станахме много близки. Постоянно сме в комуникация, търсим подкрепа един в друг и си споделяме лични неща, за които никой друг не знае.
Логично, скоро станахме интимни и всичко беше чудесно, докато на него не му се наложи да излезе в дългострочен отпуск. Повече от месец не се виждахме, само телефонни разговори. Когато се върна на работа нещата стояха по различен начин. Вече не спяхме заедно, но за сметка на това станахме по-близки емоционално. Беше ми излкючително трудно да превключа на тази вълна, защото имам чувства към него, имах и надежди. Постепенно нещата си дойдоха на мястото и вече месеци сме неразделни като най-близки приятели. През този период никой от нас не се е срещал с друг и не е имал връзка.
И така до преди няколко дни, когато ми се обади вечерта и ме покани у тях. Отидох разбира се, та аз съм влюбена в него от момента, в който го видях. Тогава отново бяхме заедно. Прекарах нощта в тях, отидохме заедно на работа... и в момента и двамата се държим все едно нищо не се е случило. Страх ме е да повдигна темата, не знам какво да направя. Странно е как може да имам толкова неясни отношения с някой, с който се разбираме така добре по принцип.
Моля ви за вашата гледна точка, защото аз съм прекалено объркана и пристрастна, за да мога да преценя ситуацията реално.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: f6aca24b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лошото е, че си се влюбила и то на работното място. Искам да ти кажа, че ако стане гаф, какъвто и да е ти ще си тази, която ще излетиш от тази фирма. Мъжете като него си търсят жени с които да си прекарват скучните нощи, да ги използват за кошче за душевни отпадъци (моля да ме извините за грубия израз). Не искам да те обърквам повече, но този човек е страхотен актьор. През времето което не сте се виждали, а само сте си говорили бъди сигурна, че той е спал с поне две жени. Това, че ти казва, че не го е правил не значи, че е истина. Ако той искаше да бъде с теб, нямаше да се държи така. А и бъди сигурна, че има още няколко като теб. Съжалявам, че ти го казвам, но просто трябва да прогледнеш. Намери си човек който да отговаря на това което търси. А ти търсиш емоции, но в същото време те е страх да повдигнеш темата. Това знаеш ли какво означава, че той вече те е направил зависима. Знае че когато и да те потърси, ти ще си на линия. Ако успееш да се отдалечиш малко от него, няколко седмици, ако успееш да изключиш емоциите си ще видиш неща, които няма да ти харесат. Не казвам да скъсаш отношения, но си много емоционална и той това използва. Целият ти свят се върти около него. Излез с приятелки или с някой приятел остави го този човек, дори умишлено не му вдигай телефона, измисляй лъжи, че си на среща с някого (по възможност от мъжки пол) или ще излизаш с някого. Трябва да започне той да те гони, а не ти него. УСПЕХ! Дано написаното от мен да ти е полезно.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 196e067ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разговаряй с него. Питай го направо какво иска от теб. Не можш да си губиш времето в такива неясни отношения - след време ще искаш сериозна връзка, брак, деца. Ако той не е наясно със себе си просто го изключваш от списъка с потенциални партньори и продължаваш нататък.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9ba18ff1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам какво работите и кой на кого е подчинен, но така както чета написаното, си мисля, че нещата ще си останат на това ниво. След време пак ще ти се обади, да те кани на гости и т. н. Съветвам те да не повдигаш нищо по въпроса. А ако си търсиш съпруг, този не е най-подходящият за тебе. Това е моето мнение. Може би други тук ще ти дадат по-полезен съвет.
Освен това, лично аз съм категорично против човек да разкрива личните си проблеми с друг човек на работното място. Не знаеш отсрещният как ще ги използва срещу тебе в най-удобния за тях момент.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f06095f643
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много пишеш, малко казваш - какъв по-точно е проблема, какво ви пречи да сте заедно всяка вечер? Покани го ти у вас, нали вече сте интимни, приготви нещо специално, а защо не и заедно да го купите и приготвите, насладете се на контакта си, любете се, отидете пак заедно на работа - не разбирам къде ти е проблема, теб ли те е страх, него ли?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4adae501c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не ги разбирам тези комплексарски глупости, че ще стане гаф на работното място. Аз се запознах точно там с бъдещата си жена и всичко тръгна добре, имахме време да се опознаем. А колегите винаги са ни помагали и са се радвали за нас.
И защо когато някой сподели, че има проблем в отношенията с партньора си, винаги се появяват такива, които го съветват да се отдръпне и да се прави на недостъпен. Не разбрахте ли, че това е незряло и създава още повече съмнения и неразбирателства. Всичко се оправя с открит разговор, а не чрез бягство и недостъпност. Така само увеличавате проблемите си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9074e8c96a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мнението ми се покрива напълно с това на номер 1 още повече, че бях в подобна връзка дълго време. Един ден се поразрових около него и бях неприятно изненадана, че не само не съм единственна, ами господинът имаше в много населени места подобна връзка, която консумираше и даваше надежди. Безкрайно трудно ми беше да прекъсна още повече, че той е един голям манипулатор, но се справих със ситуацията. Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4ecde3a746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Най-добре е наистина да се престрашиш и да говориш открито с него за това как вижда нещата между вас. Естествено няма гаранция, че ще е искрен с теб, но все пак ще те ориентира донякъде.
Както разказваш нещата, изглежда, че ти си хлътнала, а той не. Също така той те е поставил в неясна позиция на изчакване, което не е особено честно спрямо теб. Погледни малко по-трезво на нещата и се запитай дали получаваш нужното внимание от него. Не позволявай друг да те контролира емоционално!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4ecde3a746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката няма ли да сподели как са се развили нещата с колегата и дали някои от съветите са й били полезни?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker