Тя постоянно се цупи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя постоянно се цупи
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3451 пъти
Здравейте, мъж на 26 години съм и от 3 години и половина съжителствам с една дама, която ми е също така и колежка.
Аз обичам да излизам и да се забавлявам с приятели, като гледам това да става предимно през почивните дни. Хапваме, пийваме, всичко е културно и приятно. Тя обаче никога не излиза с мен, въпреки, че приятелите ми я харесват. Колкото и да я карам и да я убеждавам, никога не идва с мен и ми е доста тъпо понякога.
Не стига това, ами всеки път когато и кажа, че излизам се опитва да ми налага контрол, като много често той граничи с тормоз. Не ми дава да стоя до късно и някак ме изнудва с обичта ми към нея. Стои си в къщи сама и реве, а аз се чувствам като някакъв престъпник, защото съм навън, а тя е сама.
Много бих искал да ми дадете съвет, защото не издържам вече, много е гадно, постоянно скандали и проблеми с нервите. Чакам коментарите ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1880035480
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич намери си друга приятелка. Като се ожените ще е още по-зле, няма да можеш да мръднеш.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c5de064fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами то ние какви съвети да ти дадем. Просто трябва да поговорите и да се разберете, че не бива така, АКО е възможно това да стане. Ако не - или се примиряваш, или си търсиш друга.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e567b23361
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз пък искам жена като твоята, на която да и харесва да си стоим вкъщи. Обикновено е точно обратното, жените са абслютно екстравагантни и да си стоят вкъщи им е скучно. Непрекъснато трябва да ги развеждаш някъде, а това изисква много нерви и енергия за хора с нагласа като мен. Не знам как си я намерил твоята, но явно имате различие в характерите, което вие ще си решите дали ви пречи, или не.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 50b0168001
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А питал ли си я защо не иска да излиза с теб? Може да има някаква нейна си причина за това.
Не я оправдавам, в никакъв случай. Не е нормално да се държи така. А ти се замисли дали искаш да продължиш с тази връзка. Защото ако нещата се променят, ако нейното поведение не се промени, животът ти ще е непрестанен кошмар.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 150cf91b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами поговори с нея и се опитай да разбереш защо се държи така. Със сигурност си има причина. Пък след това като разбереш защо, вече ще измислите заедно как да разрешите проблема.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5f72cf339c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   На нея пък може да й е писнало почивните дни да ги прекарваш с приятелите си. Толкова ли не можеш да се сетиш да отделиш един уикенд само за вас двамата? !

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 21f2368f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би е изпаднала в някаква депресия, възможно е!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bbb1a82a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм същата като нея, не знам какво ми става :(

ж, 16

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8b79f58d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Това е основният проблем във връзките - на двамата им се правят различни неща и рядко желанията им съвпадат. C'est la vie.
_Az_

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ed080b97b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ж39. Виж, авторе, незнам какво точно да направиш, може би трябва да поговориш с нея и да й обясниш, че ти си я обичаш и просто понякога имаш нужда да се видиш с приятели. Но ако наистина държиш на нея, трябва и ти да направиш малко компромис. Разреди малко излизанията с приятели, прекарвайте повече време заедно. Тя ще разбере, че ти го правиш заради нея и че е значима за теб. И може би в един момент, като разбере, че това е така, тя сама ще разбере, че не е права да те лишава от тези срещи и нещата ще се променят. А и хората се променят. Като бяхме на вашата възраст с моя, т. е. преди почече от 10г. и аз му се цупех, като излизаше с приятелите си. Още повече, че той моя не ме канеше с тях, както ти каниш твоята, ами ми казваше: какво ще ти е интересно само с мъже? Отиди с приятелките си на кафе. Ама аз исках с него и му се сърдех. Пък сега да ще да излезе, де такъв късмет и такова спокойствие, ама той вече сам не ще. Седи закотвен като някой паметник на изкуството вкъщи и не излиза. Така че докато иска да си при нея, радвайте се на младите си години, че после като дойдат и деца, става едно...

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cc6d2769c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей! Нямам много опит в живота и във връзките, но имах подобен проблем с бившия ми. В случая аз исках да излизам, а той - не. Това, което мисля аз е, че ако този проблем не се изглади, в бъдеще ще ти пречи. Така, че помисли малко в перспектива. Ако това е единствения проблем във връзката ви, може и да се преглътне по някакъв начин, но ако има и други - по-добре си кажете "край". И другото, което мисля е, че всичко си върви по някакъв начин и времето ще ти даде отговорите, които търсиш :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f5f5b420d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   А защо трябва да излизаш навън с приятели, а не да си с любимата жена??? Те по-важни ли са и по-интересни ли са от нея. Тя не иска да излизаш навън с твоите приятели всеки уикенд... за да ви слуша все същите глупости всеки път и да е с други хора.

Тя иска време- само за теб и нея, иска да и ОТДЕЛИШ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ за това реагира така, като жена ти го казвам.

Като имаш жена до себе си, приятелите не би трябвало да са ти преоритет, а жената до теб. Тя иска да види, че е важна за теб и ти с готовност ще се откажеш всеки уикенд да излизаш навьн, а да предпочитеш нейната компания.

И понеже се сьмнявам, че сьвсем ще се откажеш да излизаш ти предлагам да не е всеки уикенд, а по-рядко да речем един път в месеца. А повечето време да си си с нея, за да види тя че я цениш.

На коя жена ще и е приятно да излизаш с приятели, а тя сама в къщи. И не всяка жена обича да си губи времето в излизане с твоите приятели, а не това да си е време САМО ЗА ВАС ДВАМАТА, разбираш ли?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cf8486d170
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да, значи много се дразня, когато видя коментари "зарежи я". Защо? Не е ли по-редно първо да се седне на масата, проблемът да бъде обсъден? 3 години и половина никак не са малко, за да махнеш дебилно с ръка. Във всяка връзка има проблеми и трябва да се решават. С това "зарежи я", човек доникъде не стига.
Жената може да е тъжна, защото я пренебрегваш, идвало ли ти е на ума? Ако тя постоянно се шляе с приятелки, ти как би се почувствал? Според мен не неиният "рев", а твоето поведение са проблем.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6bee482bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторе, да знаеш, че #14 е изразил/а най-точно и изчерпателно женската гледна точка по въпроса. Помисли дали не прекаляваш с приятелите, купоните и излизанията. Младост, младост, ама щом си вече обвързан, няма как да не се съобразяваш с нейните виждания по въпроса. Или се нагаждаш и заедно намирате компромисен вариант (ако държиш да си с нея), или се разделяте. Няма среден път, този въпрос е фундаментален и е развалил много семейства.

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 80a28304d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Здравей,
Мисля че най-вероятно ти убягват някои моменти.
Мацката може би е твърде чувствителна или се е почувствала по някакъв начин неприета от компанията ти, за да се държи по този начин. Никой не бяга, когато му е хубаво. Или пък интересите и тотално се разминават с тези на компанията, до степен да се чувства по-добре сама отколкото с тези хора.
Но така или иначе това е нещо, което би трябвало да изясните и изговорите на 4 очи и то по възможност без да я осъждаш или обвиняваш. Покажи и че я приемаш и харесваш такава, каквато е - че не искаш да я променяш, за да я напаснеш към каквато и да е компания и и го напомняй по-често. Защото 100% споровете ви тя ги тълкува като - ето, той не ме харесва, каквато съм иска да бъда нещо друго.

Най-вероятно се чувства доста несигурна в чувствата ти към нея, затова и приема изборът ти да прекараш свободните дни с приятелите си толкова крайно - най-вероятно го тълкува като знак, че не ти е достатъчна и че ти е скучно сам с нея, което още повече и засилва неувереността. Оттам и драмата и сълзите и опитите за емоционално изнудване. Много е вероятно в главата и всяко твое излизане след спор да е равносилно на предателство и изоставяне. Много е трудно да се излезе от такъв филм и трябват много разговори и търпение.

Възможно е и да има нужда да прекарвате повече време заедно, и затова да е особено болезнено, че точно в почивните дни, когато разполагате с качествено време за вас си, ти тръгваш по компании.

Опитай по-често да я уверяваш в чувствата си - за да е толкова несигурна, явно нещо в миналото е преживяла неприятно, което я е направило такава. А може и ти по някакъв начин да си я наранил, за да реагира толкова крайно. Това така или иначе си е между вас и трябва да се изясни като причина.
Но ако и покажеш любов, търпение и приемане, нещата могат постепенно да се оправят. Това, ако човекът си заслужава усилията, разбира се.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 дни
hash: ed991c3778
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Обръщай повече внемание на жената младеж! Бъди с нея, колкото може повече време... Защото, дано не съм прав, ще я изгубиш.
Всяка жена, повтарям всяка нормална жена, иска да бъде специална, желана, оценявана, ухажвана, обгрижвана...
Излизайте по-често и прекарвайте само двамата, повече време... на кина, на театър, на разходка в пака или каквото на нея и се прави... Ако имате общо хоби е чудесно...
Иначе постепенно, първоначално ще се отчуждите, ще охладненете един към друг...
В никакъв случай не я пренебрегвай, заради приятели или алкохол... За да не плачеш после, като си намери някой душеприказчик-ухажар, който с някоя мила дума и цветенце ще и завърти главата. Да няма после тама, в която се жалваш от жените...
Поздрави! и умната!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d9c27e0693
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Жената е за зарязване! Ако беше емоционално зряла, сама щеше да проговори за това какво точно не ? е приятно, вместо да се цупи и да ти насажда вина. Това нейното е форма на манипулация, което идва от детска възраст, когато номерата ? са минавали. Действително, може да седнете да поговорите, но изгледите за промяна са малки. Има проблеми със себе си: я несигурност, я комплекси, я нещо друго. Ако ти се чака да си ги оправи самата тя - гуд лък. Но щом се цупи, значи го намира за нормално и друго не ? идва на акъл, а щом е така, работата е ясна - разкарвай я, докато все още е по-безболезнено. Има много други жени, които са по-свестни и повече си заслужават усилията.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2c2966443d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   "Всяка жена, повтарям всяка нормална жена, иска да бъде специална, желана, оценявана, ухажвана, обгрижвана... ", "Излизайте по-често и прекарвайте само двамата, повече време... " - това са цитати от 19. При положение, че 5 дена от седмицата/над 70 % от времето/ той е с нея, през останалото време я кани да сподели времето си с него и с хора, които Я ОЦЕНЯВАТ/вж. цитата по- горе... /, очевидно е, че тя има някакви ненормални изисквания - още по - точно целта ? е да го раздели от приятелите. Т. е. проблема е в нея. Какъв е този проблем - характеров, ментален, сексистки, расов, умствен, възрастов, какъвто и да е - това е НЕЙНИЯТ проблем. И от това дали ще го разреши/сама или с помощ/, зависи наличието и качеството на по - нататъшната връзка. Не само с автора...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d412ed8ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Типична форма на емоционално изнудване! Поговорете си, ако не се разберете - бегай надалеч!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker