Как отново да допусна някой до себе си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как отново да допусна някой до себе си?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2142 пъти
Ще ви споделя нещо, което може да ви звучи чудно.
Аз съм момиче на 23 години , загубих девствеността си на 18. Не съм имала много гаджета. С последния ми приятел преживях много хубави и ужасни неща. С него имах най-дълга връзка близо 2 години някъде. Живяхме заедно по едно време. С него се чувствах най добре в сексуален план, можех да се отпусна и да бъда разкрепостена, да но за сметка на това на него му липсваха много други качества, липсваше му достойнство, почтенност, абе с времето разбрах че е използвч и подъл човек(не ми се обяснява как стигнах до този извод, но събитията случили се по-късно го доказаха, нарани ме много) смея да твърдя, че имаше някакъв проблем с нервите. Знаех, че не е за мен, но се бях привързала за него и с времето го обикнах. Разделяли сме се много пъти с него. Сега е окончателно. Проблема ми е, че след като се разделихме с колкото и момчета да излизам, не мога да се отпусна. Все съм на щрек. Мина почти 1 година откакто сме разделени. А единствения ми досек с мъже е вербален.
След тази връзка осъзнах, че секса не е важен и че е по-важно да обичаш човека с който си, да имате духовна близост. Аз търся това но засега не откривам нищо. Парадокс е, че не откривам и момчета които да търсят жени. Или работохолици, или алкохолици или такива дето ги влече незнам и аз какво.... На мен ми се иска във следващата ми връзка да има и секс и духовност близост... Незнам! Може би мисленето ми е отдруга епоха. Как да махна тази бариера, която си слагам с мъжете, помогнете..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: ad7028025e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   "След тази връзка осъзнах, че секса не е важен и че е по-важно да обичаш човека с който си, да имате духовна близост. "

Колко късно си го осъзнала!!! А не беше ли ясно още от самото начало. Инетересното при вас жените е че сами се вкарвате в проблеми. Създавате си ги за да си правите живота по динамичен и осъзнавате че нещо е така, чак когато допуснете грешката и ви заболи!!!


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4f33510acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   дай си време. сега си недоверчива и затова намираш лошото в мъжете и не намираш подходящ. дай си време, ще ти мине от самосебе си. нямаш проблем че да си мислиш че трябва да правиш нещо по специално за да го решиш. ти си човек който като всички други в дадена ситуация изпитва различни чувства. когато търсиш мъж защото непременно искаш връзка няма да намериш. остави се по течението, млада си, живей си живота, това ти е смисъла на 23 г когато дойде време човекът ще те намери сам и сама ще те намери връзката, тогава даже изобщо няма да се сетиш за това което си писала и няма да те притеснява нищо, просто ще си щастлива :) успех

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c3cdae0f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 4, хубави приказки разказваш. След на земята, човекът сам не идва. Които чака, си остава с чакането. Ако не правиш нищо, нищо няма да става.


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 46b1801a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   това което съм дала като коментар е личното ми мнение, защото не един път съм била в същата ситуация. Когато съм искала непременно да намеря мъж и да имам връзка или не съм намирала или ако съм намерила то е бил неподходящ избор и това се е получавало точно за това че непременно съм го искала. Когато съм се пускала по течението така да се изразя, любовта сама ме намира. Така се случи и с мъжът за който се омъжих. Насила хубост не става. Не трябва да се насилават нещата като непремено да се търси връзка на която да се отдаваме, а да си живеем живота и когато му дойде времето и момента любовта сама ще ни намери. по логиката на номер 5 какво трябва да направи? с цената на всичко ли трябва непременно да се търси? ми да си пуска обява въе вестника, че си търси половинка?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4f33510acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз добре съм го помислила преди да си изказвам мнението, което междодругото е лично мое не съм казвала, че ти или някой друг трябва да се съгласява с него. На мнение съм, че когато трябва да се случи нещо то си става отсамосебе си, което няма нищо общо с това което ти изупачи думите ми- да излизала по срещи. Ти къде причете да съм я съветвала да си стои в къщи затворена и да не излиза. Даже напротив написах да си живее живота. Явно тук човек не може да си изразява свободно мнението. Не искам да влизам в спорове- вие сте си дали мнението и аз дадох своето. Има ли смисъл да се спори и да трябва да се съгласяваме един с друг? Хора различни- мнения различни

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 83aa4c6401
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   НЕ я махай!!!! Ако го направиш със сигурност ще се вкараш в по= големи драми от преживяните досега. Вярно е, че Хората са на изчезване но ги има.
Горе главата и успех

М41

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5db1cf7564
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Природата на мъжете е да са ловци, така че ти не напъвай нещата и те ще се случат. Подходящия сам ще те намери. Ако той наистина е мъжа за теб и след години връзката ще ви е като в началото. Казвам ти го от опит. Подходящия мъж ще те обича такава, каквато си. Не насилвай сама нещата.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 83cb34a1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много е интересно какви мнения се дават. Вие осъзнавате ли че с тези мнения не помагате изобщо?

"На мнение съм, че когато трябва да се случи нещо то си става отсамосебе си, ... " Добре :) Почакай няколко години, да видим дали нещо ще стане от само себе си. Докато не се сблъскаш със стената, сама, няма разбереш. Хубаво давате надежда на хората, но хората не се нуждаят от заблуди, а от истината. истината колкото и да боли е по-добрата страна на монетата. Истината прави хората силни, не розовите очила. Който чака да му дойдат с каляската, ще си остане с чакането. Защото има още милиони дето чакат, с какво ти задлужаваш повече от онези другите милионите? Замислете се.

Най-смешно ми е мнение 16-ет. Да, смешно е. Тази жена от мнение 16-ет дълги години пребива в сайта за споделяне и изглежда тук си живее. Защото и преди и сега едно и също пише, едно и стъщо твърди и мненията и не се развиват. За нея "мъжете винаги са ловци" нещо което тя едва ли схваща какъв му е смисъла. Както и да е, понякога е най-добре да оставиш хората на тяхната им простотия, нека позатънат, пък може и да се събудят, когато видят и усетят суровата реалност.

"Природата на мъжете е да са ловци, така че ти не напъвай нещата и те ще се случат. "

Сравнението на мъжете и жените с ловеца и животното са изключително глупави. Хората са същества с интелигентност и в живота им няма нищо общо "ловеца и дивеча". Това е твърдение на най-пасивните жени, които никога нищо не правят за да общуват с мъжете. За сведения, я вижте какво правят жените извън България, дали са пасивни? Дали са на тоя акъл? Не. А вие май сте изостанали с развитието на индивида. Сега очаквам едва ли не, мнението ми да бъде затрито от модераторката, защото видиш ли тук не било позволено мъж да си изказва мнението.


- silenter -

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker