Знаете ли... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знаете ли...
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 4791 пъти
Знаете ли...
Знаете ли, колко много го обичах...Как още първият път като го видях си казах, че е най-красивото момче...че искам да бъда с него и то завинаги... щом го видех и нещо в мен се надигаше... гледах го и си мислех, колко хубаво би било да споделим бъдещето си... щом се докоснеше до мен пулсът ми се ускороряваше и ми се искаше да остана завинаги в прегръдките му... а колко вкусни бяха целуфките му... колко нежни прегръдките му... колко нежни ръцете му... как кръфта ми кипваше, от всеки негов поглед...

Знаете ли и колко бързо всичко това повехна... как ме нарани... как ме излъга...
Та той ми изневери... остана с другата... нея прегръщаше... нея целуваше... нея гледаше...
А знаете ли защо се случва така? Знаете ли защо всички мъже постъпват така? Знаете ли...? Бихте ли могли да ми отговорите... Душата плаче, сълзите текътът, ръцете треперят, сърцето, вече е на пърчета...

За такива хора прошка няма, те са убиици... убийци на мечти и на надежди, на вярвания и желания... Убиват всичко свято, което е скрито там, там някъде в сърцето... във всяко едно разбито пърченце...

А каква е присъдата? Друг? А ако той не ме прави щастлива? Как да го накарам да страда... искам да си го върна... тъпкано да си го върна... искам... искам и да плача... дълго да плача... искам да го избия от мислите си...
КАК? Та аз всеки ден го виждам... как след като ми е съсед?

А знаете ли и как искам да бъда пак там... на върха на щастието... в прегръдките му... в топлото легло.. и да гледам красивата му усмивка сутрин...

Бих ли могла да му простя... знам че съжелява... другата не е нищо повече от мен... другата не може да му е дала това което аз му дадох... знам...
Да вярвам ли?... да простя ли... да съгреша ли...
Неясна история с неясен край

Извинявам се за грешките, но чуствата преливат, сълзите пълнят очите, не виждам монитора, нито клавиятурата... плача и ще плача още дълго...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3841a65067
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам че така се е случило, на колко си години

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4afb198736
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм. Любовната болка ми е позната....но....няма как, това е живота, трябва да продължиш! От опит знам -минава, колкото и сега да не ти се вярва! А за някои неща просто няма обяснение. Болката ни прави по силни и по устойчиви а и по предпазливи! Горе главата, живота продължава, така било писано, а може и да е за добро...кой знае.. !? Успех от все сърце!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: de9c45b7c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   По същия начин ме нарани като теб простих но.......не забравих , събрахме се но той пак го повтори сега просто съм смазана и отчаяна и не знам по кой път да тръгна ужасно тежко е да дадеш шанс да се поправи а той си продължава с изневерите ние бяхме много години семейство 12 г са много,дъщеря ми страда много аз немога да спя да се храня нямам желание за нищо.

Може би трябва да мине доста време нали казват че времето лекувало.....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 754c7e18f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако защо да плачеш при положение че тоя ,,мърльо" - извинявам се за израза не те заслужава и те е зарязал така гадно - няма смисъл да се страхуваш че просто в този момент ти идва да плачеш и да си тъжна. Трябва сама да продължиш напред и много скоро щастието пак ще ти се усмихне.Не тъжи моля те знам как се чувстваш и истински ми става гадно когато някое момиче плаче за определено момче - направо се побърквам !!

Ако искаш други съвети или просто да споделиш с някого аз сам насреща пиши на мейл gasol@abv.bg

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 24ee62b2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, боли. Предателството и обидата са страшна болка. но не се опитвай да го избиеш от главата си с друг. Това не е лекарство. Трябва ти време. Първо се успокой и помисли дали си струва да се унижаваш и да го молиш да се върне. Мисля, че си попаднала в един тривиален капан. Когато покажеш на един пъж, че той е целият ти свят, той започва да се дърпа, защото си мисли че си му в кърпа вързана и винаги ще прощаваш всичките му грешки. Колко мъже са ми въртяли такива номера...Не е утешително това, което ти казвам, но няма да се опитвам да те утешавам. Живота е суров, особено към по-ранимите души.Бъди силна и се учи да приемаш смело и с достойнство ударите на живота. И не се наказвай заради чужди грешки !
Позволи ми да ти пожелая следващата година да бъде за теб щастлива.
К2

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5d114ed258
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И на мен преди време ми се случи абсолютно същото нещо. Чувствах се по същия начин като теб...
Простих му веднъж, той се върна при мен и направи същото. Бях наранена, но влюбена до уши... Трети път стана същото нещо и вече се отказах напълно. Просто нямаше смисъл да продължавам да прощавам. Но времето мина, чувствата малко по малко избледняха. Сега си имам сериозен приятел, с който съм много щастлива, защото го обичам и той обича мен.
Съветът ми - може би там някъде те очаква този, с когото ще се чувстваш добре и ще те направи щастлива ... Успех

sunshine*

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: b106b58b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм сигурна, че е било за добро. Знам, че сега не ти се вярва, знам, че ти се струва невъзможно, защото си се чувствала щастлива. Но това е било заблуда. Била си толкова влюбена, че не си видяла истинската му същност. Била си толкова добра, че той си е позволявал всичко. Като се осъзнаеш малко, ще видиш, че е така. Казвам ти го като момиче в същото положение.

И аз бях влюбена до уши и никога не предполагах дори. че може така грозно да свърши всичко. Аз дори не знам защо ме заряза моята така голяма любов. И да е имал друга, аз не знам. Плаках дни и нощи наред, не ядях, нямах желание за абсолютно нищо. Мислех си, че животът ми е свършил.

Сега като ти се плаче - плачи, викай, страдай, трябва да ти олекне. След време болката ще се притъпи и ясно ще видиш как са стояли нещата.

Аз още не мога да простя, не мога да забравя, но колкото и да ми е трудно, някакси продължавам напред. Нямам достатъчно сили, нямам достатъчно желание, но търся любовта, без да спирам.

Първите дни са най-тежки, ще видиш, че с времето ще ставаш по-добре. Няма да се оправиш напълно, все ще си те боли, но няма да е същото.

Не му прощавай! Той не заслужава! Дори на колене да дойде да ти се моли, не му прощавай! Спомни си за всички мъки, които ти е причинил и просто го отрежи (ако дойде да се извинява). Ако не дойде, още по-хубаво. Изкушението да му простиш е много голямо, но не си заслужава. Казвам ти го от опит.

Желая ти много щастие и усмивки занапред, мила авторке, и не се предавай, каквото и да става от тук нататък. Докажи на себе си и на всички, че си силна и бъди щастлива!
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: d508a9ada6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много мъже секс партита и забавление и ще ти мине за нула време!
Поздрави.
ПС: Има още 3 милиарда мъже.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4e67f423df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да не си посмяла да ходиш да му се молиш и да показваш, че ти е зле заради него. Много правилно изкаш да страда. Предателите само това заслужават. Само адска психическа болка, която да не им дава покой с месеци, дори години.
Изкам да знаеш, че напълно те подкрепям и споделям мнението ти, че тоя охльов трябва да страда, но не съм съгласен с твърдението ти, че всички мъже постъпват така.

Аз примерно мога да го направя с едно момиче, което не веднъж ми е показвало, че ме харесва и желае.Сърцето обаче не ми дава да сторя това.За приятелите ми съм глупак(казвали са ми го), но немога да се правя, че я харесвам, да спя с нея и после да я захвърля като ненужна вещ.По-добре да и е криво, от незайнтересоваността ми отколкото да я боли, че съм и дал надежда и после съм я отхвърлил.Невиждам нищо в нея, което да ми даде основание да съм с нея.Немога и няма да и причиня това, независимо колко ме подтикват да злоупотребя с неините чувства.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker