Боли ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121044)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Боли ужасно
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2443 пъти
Здравей те! Пиша защото изпитвам голяма болка! Имам връзка с момче от 1 година и 8 месеца. Момче, което винаги съм искала. Момче, за което съм плакала много пъти. На 17 март 2012 година беше сватбата на сестра ми и тогава тръгнах с желаното от мен момче. Всичко вървеше идеално. Усещах че съм щастлива. Живеех ме заедно аз ходех в тях той в нас. Докато нещо не се промени в него. Започна да казва, че не може да живее в нас, че е по-добре да живеем в тях. Изведнъж всичко се промени. За него е най-важно да е при родителите му. Когато сме при моите родители той постоянно иска да ходи ме до семейството му, но когато сме при тях не трябва да става и дума да отидем до родителите ми. От известно време започнахме само да се караме. Събота и неделя той постоянно ходи на лов. Имам чувството, че за него на първо място е лова и родителите му, а аз съм на втори план. Много пъти ми е казвал, че каквото и да права няма да го откажа от лова. Аз не искам да го отказвам, но просто искам да получавам внимание от него. Каквото и да му кажа той винаги отива на лов никога не остава с мен събота и неделя целия ден. Вчера за пореден път се скарахме, защото каза, че не могъл да живее в нас. Каза, че ако искам да сме заедно аз да отида да живея в тях иначе всичко ще приключи. Днес, когато трябваше да се приберем в нас, аз му звъннах по телефона и го питах дали ще се прибира, но той ми отговори, че няма да идва и да го забрава. Нямало как да сме заедно след като не съм могла да живея без семейството си, а точно той е този който не може да живее без родителите си. И така той ми каза да го забравя и ми затвори телефона от тогава не сме се чували. Обичам много този човек и не искам да го загубя. Чувствам се ужасно когато го няма до мен. Не знам какво да направа за да се сдобрим и да сме щастливи заедно. Мисля, че ако аз не го потърся той също няма да го направи. Голям инат е и няма да ме потърси. Но аз го обичам адски много и не мога без него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 699391f0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те заслужава!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 95df90d686
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами.. просто заживейте заедно - само вие двамата.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 003fbf873a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз също искам да живеем заедно само двамата, но не съм убедена, че той може да живее само с мен, без родителите си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7aefaeffc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като мъж ти казвам да бягаш далеч от "мъже", които преди всичко слушат "мама и тате".

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 063821f318
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   3. не съм убедена, че той може да живее само с мен, без родителите си.

Извинявай ама това звучи грозно, смешно и жалко.
Бягай от тоя мамин глезльо, ВЕДНАГА. Ако беше мъж щеше да мисли как да си живеете сами без мама и без тате. А ти, как изпадна до там, че да се влачиш след тоя слабак?

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 28228b7cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не виждам смисъл да се бориш, други жени се борят само срещу свекъри, а ти имаш и срещу хоби да се бориш. Ловът е още по трудно за преборване от колкото свекърите. Веднъж тръгтнал ли е през уикендите по хижи, никога няма да се откаже, било то заради теб или дори заради децата си.
Ако толкова държиш да си с него, или се примиряваш и траеш всичките му недостатъци, или ставаш и ти ловджийка за да сте заедно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5059b1fc07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ти трябва такъв "мъж". Номер 4 го е казал много добре. Ако държеше поне малко на теб щеше да направи някакъв компромис, а не да се държи като задник. Просто не го търси. Продължи напред. Сега може да изглежда невъзможно, но след време болката ще отслабне и ще мине. Казвам ти го от опит :)
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0976d5dacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Връзката с мъж, който те кара да плачеш е от най-лошите неща, които можеш сама да си причиниш. Бях омъжена за такъв. За него всичко друго беше на преден план. Изплаках кофи от сълзи докато бях с него. Когато обаче се разделихме ми се късаше сърцето и спях прегърнала неговата възглавница. Времето лекува болката. Аз срещнах мъж, за който съм на първо място и вече осем години съм много щастлива. Дай си шанс и остави времето да ти помогне да забравиш и да срещнеш г-н Подходящ.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker