Човечността е най-топлата дреха за красотата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Човечността е най-топлата дреха за красотата!
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2676 пъти
Ще говоря за мястото на красивата жена в обществото.. и предрасъдаците които може да събуди едно сексапилно, широкоскроено и отворено за света младо момиче.
Да си отворен към хората, не означава да си порочен или скандален. Много хора бъркат дружелиюбието, възпитанието и любопитството със користни цели. Нашата действителност е толкова изкривена, че сега всеки втори знае, че, , Секса продава".. пошлостта не ходи само по улиците, тя се наблюдава по телевизията, ценносната система на много е обърната с главата надолу.. Ето защо, много често когато един мъж се запознае с красива и по освободена жена, той би си помислил първо лошото за нея
а не хубавото. Съмненията биха изпълзяли в опорочения му ум като отровни змии. Как се чуства една умна и красива жена в такава среда? Замисляли ли сте се? Усилията й винаги са по големи. Налага се всеки ден, да се доказва и да оборва твърдения от рода.. , , Щом носи много къса пола е лесна", , Щом обича секса, значи е к*а"
, , Може да е красива, но сигурно е тъпа". Това не са само мисли на мъже мили читатели, някой жени също биха окачествили други с тези етикети. В този сайт, много хора се оплакват, че са самотни.. Но защо са самотни..? Понякога може да си сам, не защото ти липсва нещо -примерно( възпитание, интелект, благородство, дързост или някакави общочовешки хуманитарни качества)-понякога си сам именно защото ги имаш, защото си истински. Понякога прекалено добрите и прями хора плашат. Средата е много важна..
Да си ЧОВЕК в пълния смисъл на думата, е трудно, но не невъзможно. Знам, че както красивите и умни жени имат проблеми, така й чаровните мъдри мъже сащо страдат. Нека намалим страданието си като се обичаме повече и бъдем по-смели в казването на истината..
Пожелавам на тези красиви и умни жени да се срещат по-често с тези мъдри и чаровни мъже, за да може нашето общество да бъде по-човечно!

от Едно непораснало момиче!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 01655d08f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило непораснало момиче, похвален е импулсът да напишеш нещо подобно, но може би е малко прекалено. Човечността не се определя изцяло от красотата, още по-малко пък от интелекта. Всъщност най-жестоките и античовечни екземпляри в нашата история са били ужасно умни и интелигентни. Прост факт е, че в цялата вселена по-силното същество доминира по-слабото, а по-интелигентното манипулира по-глупавото. Факт е, че много по-човечни са хората, преживели сериозни страдания, в сравнение с тези, които не са познали такива. То е и много логично. По тази същата логика (ще взема пример от горенаписаното) една красива и умна жена е много по-вероятно и логично да е по-студена, по-пресметлива, по-малко човечна - това също е факт. Разбира се, не е задължително, но е много, много вероятно. Колкото до страданията на красивите и умни жени, както и на чаровните и мъдри мъже, те по нищо особено не се отличават от страданията на не толкова красивите, умни, чаровни и мъдри мъже и жени. Стига толкова писане, че почти се развълнувах :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 320267ad38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пълни глупости! Щом носи много къса пола, това не означава че е лесна, а че има някакви проблеми със самооценката и с вниманието на другия пол. А и красотата, още по-малко пък умът нямат нищо общо с дължината на полата. По-скоро са обратно пропорционални, доколкото показват наблюденията върху съученичките и колежките ми.
Според мен една правдива оценка за същността на човека не би трябвало да има нищо общо с външността му или с поведенческата му маска. Въпреки това щрихи като къса пола, прекален грим и лигаво поведение говорят много за носителя им. Вътрешно и външно красивият човек няма нужда да се докаросва пред някого, нито да го съблазнява, нито да го изкушава, нито да демонстрира нещо чрез дължината на полата си, нито да полага някакви усилия за да доказва на малоумниците каквото и да било. Въпреки това, той/тя винаги има около себе си приятели, обожатели, симпатизанти - именно заради своята същност и отношение към хората. Нещо, което посредствените и невзрачните само си мечтаят да постигнат чрез полички, гримове, "освободено" поведение, секс и какво ли още не... Истинската жена владее и умее да канализира енергията си, а не да я пилее и изразходва за глупости като безразборен секс, "освободеност", къси полички, желание да доказва на някого нещо и пр.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 34411ddcd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке, а какво си мисли жена, когато види спретнат и поддържан мъж (да не се бърка с метросексуален), който не "забива" всяка срещната жена в града... още тук го е обявила за хомосексуалист, защото няма нищо общо с лъжащия на алкохол и цигари близък родственик на приматите, когото е свикнала да вижда как я зяпа или й подсвирква и когото възприема като последна дума на еволюцията. Съществуват и други стереотипи по отношение на силния пол, които сигурно си чувала и следваш сляпо (ако не всички, то поне някои). Има си причина (или е имало) и за едните, и за другите. Не можем да ги оборим, а и никога не знаеш къде става дума за стереотип и къде за трезва преценка. Съчувствам на твоите красиви и умни жени - дори да са героини от приказка или от научна фантастика, което е доста вероятно (засега липсват доказателства, защото голите откъм факти защитни речи не са по вкуса на нито един съдия или учен)!

Номер 4, най-очарователно е как раздели света на вътрешно външно красиви хора и посредствени, невзрачни малоумници. Поздравления за вашата група, която явно пращи от ум (щом се явява опозиция на малоумниците)! Разчитаме на теб и дружките ти, за да разберем защо елементарните частици се държат като частици и като вълни при различни обстоятелства. Ако не това, поне ни кажете как може да бъде преодоляна гравитацията на черна дупка и какво има вътре в нея. Не дръжте този ум само за себе си въпреки че според теб нямате нужда да се доказвате! Нали красотата щеше да спаси света? Е, започнете вече със света на учените, защото се наситихме на радетелки за световен мир на определени конкурси! Освен мир е нужно и знание. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3a040a4b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от авторката
Да оточня само, че под красота имам в предвид не само външната, но и вътрешната. В една книга бях чела, че лицето е огледало на същността на човека, ако мислите в главата му са чисти и линиите на лицето му са прави. Злобните хора погрозняват с времето.
А що се отнася до, , освободено поведение" не говоря за безразборен секс и такива глупости... Да имаш освободено поведение е да не ти пука от нищо. Да нямаш страхове, комплекси, предрасъдаци и още куп неща които ти слагат барииери в опознаването на хората..

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fe548771db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво е човечност? Нима не е онова чувство отвътре, което те кара да си мил, да помагаш с каквото можеш на всеки поискал или не поискал помощ, но видимо има нужда от помощ. Нима това не е онова чувство, което те кара да не отвръщаш на стореното зло или казана лоша дума със същото. Ей така просто да не ти идва отвътре да обиждаш, да обвиняваш, да се подиграваш, да удряш, да се гневиш, не от страх, а защото не изпитваш нужда да отвърнеш? Красотата, хубавите дрехи не мисля, че имат някакво значение. Всеки човек носи в себе си нещо добро, важното е да имаме очи да го видим.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 320267ad38
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Многоуважаеми номер 8, на въпросите Ви, заедно с дружките ми, можем да отговорим поне по няколко различни начина, като единственото, в което не сме сигурни, е това - кой от тях ще резонира най-пълноценно с интелектуалното Ви ниво.

За корпускулярно-вълновият дуализъм, установен за пръв път от Луи дьо Бройл при електроните и доразвит по-нататък и за фотоните, можем да Ви кажем следното:
1) "вълна" и "частица" са (познати ни) понятия и представи от нашия макро-свят, с който се опитваме да опишем качествено новия обект от микро(ато)-света "елементарна частица", която естествено не е нито вълна, нито частица, нито нещо, което някой от нас е виждал и може да си представи изобщо. Когато видях за пръв път персонален компютър се зачудих кой и с каква цел е сложил телевизор върху пишеща машина?! Оказа се, че това не е нито телевизор, нито пишеща машина, а качествено нов обект, който междувпричем може да бъде и двете заедно!
2) Ревизиите на експеримента на Томас Юнг през последните 2 десетилетия недвусмислено показват и какво е Условието при което електронът се държи по единия или по другия начин (като вълна или като частица). И това условие е именно (колкото и ненаучно да звучи) - Наблюдателят и по-точно - Съзнанието му, което колабира вероятностната/вълновата функция на Шрьодингер до локализиран вид.

Черните дупки, както и елементарните частици, също са обекти, които никой не е виждал или изследвал непосредствено. За тях можем да съдим само по различни техни проявления, като например ефектът на лещата от влиянието на гравитацията върху светлината на по-далечните звезди. Естествено гравитацията им, както и всякакъв друг вид гравитация, може да се преодолее единствено чрез антигравитация или "екраниране на гравитацията" - както щете го наречете. Последното е постигнато от американеца Джон Сърл, както и от руския академик Виктор Гребенников, работещ с резонанс на кухинни структури. Има и български опити в областта на електро-(анти)гравитацията, както и скорошни опити.
А относно това, какво има в черните дупки - никой не е влизал, за да провери, така че каквото и да кажем по въпроса, все ще е вярно, до доказване на противното. Не ги слушайте тези, които Ви разправят, че вътре има мюонна супа! Най-отговорно Ви заявявам, че това са котила на малки, двуглави, розови червейчета! Защо двуглави ли? Защото посоките в света са само две - наляво и надясно ("другото ляво!").

Надявам се, че отговорихме достатъчно изчерпателно на въпросите Ви, доколкото форумът и времето го позволяват. А относно интелигентните, хубави и добри жени, нека вложим малко самоирония - "Работим бързо, качествено и евтино, ... но Вие имате право да изберете само две от тези неща..."

Поздрави на егото Ви.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 34411ddcd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересен обрат в сюжета на нашият виртуален сериал (сравнението е подбрано така, че масите също да разберат за какво говорим, защото голяма част от тях следят някой сериал и избраните от мен термини не са им чужди), номер 4! Най-после имам шанс да се отърва от досадата и ужасяващата погнуса, които често са предизвиквани от разговорите в определени страници в Мрежата.

Първо се чувствам длъжен да те уведомя, че егото ми изпраща много поздрави на твоето и се надява да се видят някой път на срещите на клуб "Големи егота", в който очевидно членуват и двете. Надявам се, че авторката на темата няма нищо против да уточним някои неща, които косвено касаят обсъждания казус, защото са обвързани с теорията, че късите поли нямат никаква връзка с интелекта на притежателките им. Смятам, че избраният от мен начин е хуманен поради факта, че за целта няма да извършваме трепанация на някоя опитна мишка или дори човешко същество с цел установяване на спецификите, които притежава нейният/неговият главен мозък. За нуждите на този експеримент приемаме, че защитата ти в коментар номер 4 се дължи на факта, че ти също използваш този вид дреха. Би било полезно да потвърдиш или отречеш сега, защото иначе разхищаваме излишно време в опит, който няма да доведе до нищо, ако не си част от целевата ни група.

Ако отговорът ти е да, тогава имам още един въпрос, който се отнася до точка 2) от по-горния ти отговор: как оценяваш възможността някои учени да са прави в своите по-нови теории, че всъщност съществува вълна, която се явява нещо като водач на всяка такава частица, но същата се намира в ново измерение, което е прекалено малко и хората не могат да го видят? Смяташ ли, че това може да бъде доказано емпирично или е поредният посредствен опит за набиране на популярност от страна на хора, които не очакват някой да ги обори поради естеството на твърдението им и трудностите при откриване на евентуално ново измерение, което е различно от вече познатите ни?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b1d966a109
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   8, ако видя такъв мъж ще си помисля, че е чужденец ;) От там нататък ти си прави изводите за мъжете и жените в България...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker