Не искам да я губя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да я губя!
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2701 пъти
Заедно сме от близо 2 години. Обичаме се ясно е за всички. Искам да я запозная с нашите, но тя отказва. Срам я било. На 24 е с предишния си приятел знам, че постоянно са ходили при неговото и нейното семейство а аз дори не съм ходил в тях - да техните знаят за нас да говорим си с тях, като се видим но до тук. Имаме различия тя иска някой ден брак аз искам семейни начала, но тя ми каза че никога няма да дойде да живее с мен. Имаме и друг проблем. Страхувам се, че ще ме остави заради точно този проблем - Секса. От близо 2 месеца не изпитва сякаш и грам удоволствие. Не знам какво да направя вече. Казват че 90 % от връзката се основава на секса а с нея е супер, но явно само аз се чувствам така. Кажете ми какво да направя - тази жена е всичко за мен. Тя е човека, който ме накара отново да вярвам в себе си, помогна ми да се изправя, върна ми самочувствието. Благодарен съм и за много неща. Да трудно изказвам чувствата си но не искам да я губя, тя е всичко а сякаш страни от мен напоследък.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: c940df289a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поговори с нея и я попитай дали те обича до толкова, че да преодолее страха си от срещата с родителите ти. Ако се каже "Не", според мен има нещо, което тя крие. Относно сексът-пробвайте нещо ново в леглото, което обаче да се харесва и на двама ви. Може би правите едно и също всеки път, а това води до липсата на удоволствие. Относно различните интереси си зависи от колко време сте заедно, а и можете да намрите решение, което ще се хареса и на двама ви. УСПЕХ!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 56bc3599ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Защо не и предложиш брак, и то както всяка жена си мечтае да стане? Ако живеете заедно практически няма значение дали сте женени. След като тя иска брак - предложи и го, нали искаш нея. Надвий егото си и го направи.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: acc2b9ff6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: Говорихме за секса и тя каза мило не е така всичко е наред просто мисля за много неща и това не ми позволява да се отпусна. Разбирам я наистина много се струпа проблем след проблем. А и е последна година в университета явно и това има влияние. А аз дори не се замислих за всичко. Попитах я за родителите отговора беше Обичам те но мисля, че няма смисъл да се запознаваме понеже тази връзка рано или късно ще приключи знаеш имаме различия. Възпитали са ме така и никога няма да се осъществи това, което искаш ти няма как да се приеме от родителите ми. И аз направих грешка тук казах ок тогава бъди си с вашите. Тя слезе качи се в колата си и замина от тогава не си вдига дори телефона.
Колкото до брака аз не искам. Да искам я но съм твърдо против браковете. И този път явно я загубих. Никога не е било така винаги тя е тази, която говори за проблемите по между ни и търси решение. Не знам сякаш не вижда бъдеще за нас сякаш затваря портите за мен. Един красив ангел си отиде от мен. Знам, че ме обича не е спирала да го доказва и за миг, а аз глупака я нараних и то не веднъж оставих я и отидох при друга след няколко дни се върнах при нея. Направи се, че нищо не се е случило и продължи да ме обича въпреки, че виждах сълзите и колко я боли. Излъгах я за дребни неща, като например видя моя снимка и ме пита къде е правена аз казах в едно кафене не беше така и един ден тя застана и ми каза до кога ще ме лъжеш
знам всичко ти се издаваш като лъжеш. Да имахме проблеми и скандали, но тя си е тя и никоя няма да застане на нейното място. След, като ми върна усмивката сега отново сякаш я заличи. Тя заслужава да е много щастлива.
Ходих до тях, но нея я нямаше явно е някъде на разходка с колата си това я успокоява. Има приятел от деца са заедно отидох и при него. Попитах го дали я е чувал и той моментално я набра. Тя вдигна и той я попита къде е, тя само каза искам да съм сама ако има проблем тогава ме търсете и затвори. Момчето ми каза остави я да нареди мислите си аз ще говоря с нея макар да рискувам приятелството ни. Е да моя ангел е вдигнала и са се видели казала му, че е по - добре така, че прекалено дълго си е затваряла очите, че няма смисъл от допълнителни проблеми и с техните заради моето желание. Вярно е техните са хора с високи постове в града нашите също. Нито моето, нито нейното семейство са против връзката ни, но да определено възпитанието в тях е доста строго. Момчето ми каза, че плачела... Моето момиче явно вече няма да е мое не знам какво повече да направя! Представях си живота ми с нея, всичко свързвах с нея и сега на къде?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7eff9aa010
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Никога не би дошла да живее с теб? Аз знам едно - ако мъжът, когото обичам, поиска да заживеем заедно, не бих се поколебала нито за секунда. Сам си направи изводите...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0f83f39307
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 5 - аз знам друго - ако един мъж обича наистина една жена и ако наистина не може да си представи живота си без нея няма да се страхува да й предложи брак нито за секунда. Прави си изводите... Колко са му силни на него чувствата - от ден до пладне...

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: acc2b9ff6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   автора - без нея съм вече няколко дни и живота ми е ад. Виждам я, но тя ми забрани да я докосвам, говорим си и сякаш вече съм само един от всичките и приятели. Звъня ?, но намекнали за връзка или за нас. Тя отговаря няма вече нас продължи живота си без мен. Кажа ли ? обичам те отговора е и аз те обичам, но знаеш че няма как да сме заедно.
Номер 6 - обичам я но не знам защо не мога да ? предложа брак, а тя пък не иска проблеми с техните. Аз съм си виновен да бях мълчал поне.

Да споделя поне - Попитах това момче дето са израснали заедно за съвет и той ми каза рискувам после тя да не ми проговори никога повече. И ми каза много те обича, но самата тя не чувства вече това от теб. Ти я лъга, остави я дори какво очакваш? Ако си на ясно с чувствата си към нея мога да ударя едно рамо, но докато не се изясниш и докато и аз не го видя няма да си мръдна пръста. И не гледай, че пред теб се смее не знаеш какво ? е когато те няма. И не ти бърса сълзите ? когато я лъга и си тръгна, а аз. Знаеш ли какви проблеми има? Знаеш ли колко пъти през нощта се буди обляна в сълзи, а случайно да си забелязал, че често както стой и се завива свят и дори застава на едно място, а видял ли си колко е жълта. Кажи ми кога си се държал сериозно само знаеше да се правиш на клоун пред нея, когато се опитваше да говори с теб остави ли я поне веднъж не беше зает да се лигавиш. И тук аз млъкнах вече не знаех какво да кажа беше прав за всичко. Момчето продължи и каза: Ще ти задам само един въпрос някога тя с нещо нарани ли те? - Аз отговорих веднага Не Никога - така и беше никога не ме нагруби, никога не ми се скара, дори тон не ми повиши. Тогава момчето добави - Ти не си направи труда да я оцениш, има още едно нещо свързано с нея, но ако тя прецени ще ти го каже. И аз си тръгнах, след като ми каза така днес реших да отида да я взема от работа да не чака автобус отидох в 12 пред офиса в който тя работи качих се горе отворих вратата и тя държеше хапче в ръката, оказа се че пие някакви витамини. Но като слизахме по стълбите на долу, тя се хвана за парапета и спря, този път забелязах как става жълта. Попитах я дали е добре, тя каза нищо ми няма. Реших да я заведа да хапнем, но тя отказа обеща ми за утре днес да не било. Нещо ? има болна е или не знам и аз и приятеля ? знае, но няма да ми каже, а ако питам нея ще отговори всичко е наред. Господи какво ли не ми мина през главата - включително и бременност. Ами ако е бременна наистина не заслужавам ли да знам. Дано да не е пък болна искам да е добре, искам да сме си заедно искам си я!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker