Първата любов - втори дубъл? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първата любов - втори дубъл?
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 1936 пъти
Здравейте. За първи път пиша тук, но искам да чуя странично мнение. Приятелките ми, ме объркват много и искам да чуя и други. Историята ми е следната:
Аз съм на 24, той е на 42. Разликата ни е огромна, но емоционално сме много близки. Аз никога не съм мислила като човек на моята възраст, а той е много младежки като държание. Та, той е първата ми любов. Случи се така, че когато бях в годините на пубеpтета се влюбих в него. Не казвам, че беше нормално или редно, просто се случи.

Поне 2 години бях луда по него и тогава дори му го казах. Той разбира се, ми обясни че между нас нищо не може да има. Заради годините, а имаше и други пречки. Не се възползва от мен, не ми се подигра. Отнесе се много добре. Останахме приятели. От тогава не го бях виждала поне 4 години. Въпреки, че от време на време поддържахме връзка чрез имейли. Сега се случи, че го срещнах случайно. И се оказа, че продължава да ми е страхотна тръпка. Той обаче сега показва по-различно отношение към мен. Дори мисля, че ме харесва. Виждахме се 2-3 ти, но той иска да ме вижда пак. Искам и аз, дори искам и нещо повече. Аз обаче си живея в София, а той е в родния ми град, в който се прибирам рядко. От известно време, заради него, се прибирам по-често. Това е пречка, както и разликата в годините, но аз все пак го искам. Семейството не знам как ще го пpиеме, ако стане нещо по-сеpиозно. А и гpадът ни е малък и всички се познават.

Със сигурност знам, че ме цени и уважава, а ми е и доказал, че е много добър и качествен човек. Но е много сложно. Не е обвързан, до скоро е приключил сеpиозна връзка, а не искам и аз да го нараня. Чувства обаче още имам!!! Кажете, какво да правя!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8b5769fb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ако имах дядо щях да го накарам да се запознаете и да го ощастливиш малко ли са младите готини мъже! Потресен ужасен шокиран потребител!!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4b51302c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз ще бъда "обективен идеал"! Разбирай ме, както си искаш.
Ако слушаш твоите приятелки, значи губиш себе си!!! Мисля, че си голям човек и сама можеш да решиш кое е правилно за теб и кое не е! Нима те са тези, които ще ти намерят мъж, те са тези, които ще те омъжат, те са тези, които ще раждат вместо теб...!!! Няма лошо, че имаш приятели/ки, но ти си личност (персона) и да вземаш решение което е твое без чужда намеса!
Аз ще ти кажа нещо, което ми каза друг кантар преди години "ако можеш- помогни ако не поне не пречи"!!! Ако считаш тяхното мнение за правилно, а не своето лично такова, тогава какво излиза? Отговорът е ясен. Подаваш се на чуждо влияние и манипулация! Ако харесваш дадено нещо нима те ще са тези, които ще ти попречат да го вземеш или да си го купиш??? Вместо да те подкрепят, те са в опозиция! Мисля, че ти трябва да решиш... , но ако не го харесваш по-добре му го кажи. Истината боли, но точно затова, защото е истина! Ще му е кофти, но ще знае, че си искрена без лъжи и шантаж.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 409fddc6ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тоя човек на 42 няма ли семейство и деца вече? Няма ли поне приятелка/жена?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8b678df770
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: В последните години всеки сблъсък с млад и готин мъж на моята възраст е завършвал катастрофално. 90 % от тях чакат момичетата да ги свалят, а те на свой ред се правят на интересни. Несериозни са и не знаят какво искат. Не казвам, че няма добри млади момчета, но аз не съм срещала подобни.
Човекът до скоро имаше една сериозна връзка. Знам и за още 2-3 връзки. Но има много кофти опит с любовта.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cbbbab6bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   С колко досега си имала връзка?

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 810a56824b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не знам, това са 18 г. Няма лошо да има разлика във възрастта, но 18 г... Това няма начин на някакъв етап да не окаже влияние. Например след някоя друга година ти ще искаш деца, а той ще е на 50 и едва ли ще иска. А и да иска, той ще бъде на 70, когато децата ви са абитуриенти. Когато те имат нужда от него да им помогне (не че е длъжен) поне малко я за жилище, я за университет, я за сватба или морално дори той ще е твърде стар или починал. Тогава той ще има нужда от грижи. И не само това, след някоя друга година ти примерно ще си на вълна кариера, развитие, ще имаш нужда от малко по-млад мъж с повече хъс, а той ще е пред пенсия, ще има нужда от по-улегнал живот, ще се разминавате.

Това са само примери, разбира се. Но искам да ти кажа, че рано или късно ще започнете да се разминавате. Сега може да се разбирате, но когато сте партньори е съвсем различно. Още повече че той вече ще гледа да го дава по-спокойно и вече е претърпял своето развитие, а ти тепърва ще минаваш през това и неимоверно ще има дисбаланс.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4b51302c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да си щастливка, защото има човек, който държи на теб! Харесваш ли го и ти... , света е съвсем различен!!! Радвай се на любовта му, това е прекрасно!!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8b678df770
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката: Разбира се, че съм щастлива. Той държи на мен, но и нещата, които каза номер 6 са много правилни. Особено за него вече е много важно с кой и колко ще бъде, защото сигурно вече мисли за семейство и деца. Може би постъпвам егоистично, но и аз го искам, а не знам колко време ще продължи. Много е сложно. Иначе благодаря на всички за съветите, някои много мили.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4b51302c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До авторката! Харесвам това което си постнала... , изглежда обективно!!! Искам да знаеш само, че връзката ти с него не зависи само от теб или от него, а от двамата, вие сте един пакет, едно цяло! Затова той ще трябва да се съобразява с мнението ти и не трябва да взима решения без твоето съгласие, както разбира се и обратното!!! Може да има свое лично мнение, но за да вървят нещата вие сте две слънца, със своите интереси и индивидуалности! Все пак за да бъде една връзка хармонична, трябват компромиси и взаимно уважение! Явно той е склонен на това! Сега сигурно не му е до деца и семейство, но не си мисли, че той няма да ги поиска след време! Затова, обаче трябва опознаване, дълго и постоянно разбиране, търпение и чак тогава взаимно желание затова! Благодаря ти... , надявам се да разбираш за какво става на въпрос? !!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b7b198968e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   След време ще съжеляваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker