Аз му угаждам, но той на мен не. Моля ви дайте ми съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз му угаждам, но той на мен не. Моля ви дайте ми съвет!
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1943 пъти
Здравейте! Имам приятел, който е 10 години по-голям от мен.

От 7 месеца сме заедно. През месец, два ходи на командировки в чужбина за 30 дни. Но за тези 7 месеца ходи само веднъж. Взима добри пари. НО все още нищо не ми подари не, че няма време или средства, просто не знам. Аз постоянно му правя подаръци и изненади. Спестявам, лишавам се от много неща само и само за да го зарадвам, а той от негова страна нищо. Харчи само и единствено за колата си. Разправял ми е, че е подарявал много неща на бившите си абе угаждал им е. А на мен нищичко.

Казва, че ме обича много, всичко би направил за мен. Не ми обръща много внимание. Не съм за подаръците, но постоянно става дума за бившите му и постоянно ми повтаря как излизал с тях, ходил на всякъде с тях, купувал им всичко! Апък с мен нито едно от изброените не е правил така както разправя. Когато си харесам нещо и той е при мен, не ми го купува, дори да е едно цвете или някоя дрънкулка. Когато приятелките ми разправят какви подаръци са получили чак ми става неудобно. Чувствам се някак не на място! Дори, когато ме обиди и аз плача той се прави, че нищо не е станало. Объркана съм, знача ли аз за него нещо. Знам, че любовта не се изразява с подаръци, а с действията на отсрещния човек, но как да му повярвам, че ме обича като не е направил нищо за мен. Не знам какво да правя? Моля ви дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: b06c25576c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го. Любовта е и в малките жестове.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6f539ee40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   най вероятно този човек си е дал сметка че когато се е раздавал много за другите не е бил оценен.. може би дори се е чувствал използван.. доста често си поставяме бариери след като сме били наранявани и си казваме че във следващата си връзка няма да е както предишните... също така все повече мъже са предубедени че жените са материални и само искат.. бъди търпелива.. но и открита.. нещата трябва да се назовават с истинските имена.. говори директно с него за тези неща

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8a1bb6bbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Зарежи го. Кой е тоя дето с бившите да те занимава. На мен може и да ми се е случвало някой да спомене някоя бивша само ако има някакъв конкретен повод - например ако я срещнем на улицата. Ама да ти разправя постоянно за бившите и какъв купон си е правил с тях... Ставай и си тръгвай от там. Този човек не е твоя. Ти си намери твоя човек - дето на всички за теб да говори.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b75bfd27a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз на предното си гадже подарявах постоянно, дори и злато и то още в началото на връзката. Просто тогава си мислех, че съм влюбен. После всичко отиде по дяволите и разбрах колко съм се лъгал и колко не е заслужавала. Това ме нарани, защото осъзнах колко глупав съм бил да и подарявам.

После срещнах голямата любов, от 9 г. сме заедно. Но винаги съм асоциирал подаръците с болка. И чак сега на скоро се отпуснах и се отърсих и и подарих златно сърце с думите "знам, че имаш златно сърце, но приеми и моето златно сърце". До сега почти нищо не и бях подарявал. Но сега след 9 г. си дадох сметка, че тя е значела много повече от всички бивши, а аз точно на нея не съм подарявал. Просто осъзнах, че не е справедливо спрямо нея. Но през цялото време аз не го осъзнавах. Защо го осъзнах чак сега? Ами дадох си сметка, че 9 г. са предостатъчно време, за което сме си доказвали не един и два пъти, че любовта ни е истинска и това ме отпусна и ми позволи да се пречупя. Просто болката си е казвала думата през тези години, без да осъзнавам.

И ако ме питаш дали я обичам, то отговорът е повече от ясен. Така че не си прави грешни изводи, че не си обичана. Обичта не се купува с подаръци. Има много по-истински неща, които говорят за любовта. Например подкрепата в трудните момента, доверието, уважението и др. Съди за любовта му по истинските неща, а не по подаръците.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 28c5eb4709
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изпитва те. И ще продължи още дълго. Вижда в теб нещо различно от предишните и много здраво те изпитва.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4f8edb7c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Изпитвал я бил... Айде стига с тия тестове и изпити, че обикновено "изпитващият" сам си го нахаква, защото уж е много "прозорлив".
Момиче, очевадно е, че не получаваш това, от което имаш нужда като внимание и отношение. Личи си, че не се чувстваш щастлива с този мъж. Откъде накъде ще плямпа нон-стоп за бившите си или пък няма да те успокоява, когато те нарани по някакъв начин. Говори с него по тия въпроси, виж как ще реагира и дали ще има някакъв ефект. Ако не, по-добре да го оставиш и да не се измъчваш така!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker